| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| |
| |
Nashu Membru
Sex : Numarul mesajelor : 13 Varsta : 43 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : alea alea Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 11, 2008 9:51 pm | |
| deci cum ramane la mine? | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 8:29 am | |
| - Nashu a scris:
- deci cum ramane la mine?
Pro ptr Nashu | |
|
| |
dLL bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 36 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs fotbal Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: da Mier Noi 12, 2008 10:44 am | |
| un helper la mine se poate pls?,sunt dim, cand nu e nimeni si nu pot fac nik..ms[b] | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 10:49 am | |
| - dLL a scris:
- un helper la mine se poate pls?,sunt dim, cand nu e nimeni si nu pot fac nik..ms[b]
slot e ok. | |
|
| |
m1rC bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 33 Localitatea : sasa Hobby/Distractii : Cs Data de inscriere : 11/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 11:16 am | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| |
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 5:49 pm | |
| - Hassan a scris:
- Nashu a scris:
- deci cum ramane la mine?
Pro ptr Nashu Nashule trimite pass in privat ca te rezolv. Vad ca adminii subt de acord... | |
|
| |
wNd bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: ? Mier Noi 12, 2008 6:48 pm | |
| La mine cum ramane cu helperu ala k am facut cerere de 2 sapt si nam primit niciun rasp...macar un slot sa-mi dati...k nu pot sa intru pe sv stau jumatate de ora si dau refresh... | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 7:09 pm | |
| - wNd a scris:
- La mine cum ramane cu helperu ala k am facut cerere de 2 sapt si nam primit niciun rasp...macar un slot sa-mi dati...k nu pot sa intru pe sv stau jumatate de ora si dau refresh...
Trimite-mi in privat o parola | |
|
| |
Tr4F1K Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Bautura si Femei =)) Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 7:13 pm | |
| - Tr4F1K - 2006 parca - Foarte mult - Este singurul Server frecventat.
Multumesc! | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 7:36 pm | |
| - Tr4F1K a scris:
- - Tr4F1K
- 2006 parca - Foarte mult - Este singurul Server frecventat.
Multumesc! Parca ai mane admin... | |
|
| |
Tr4F1K Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Bautura si Femei =)) Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 7:48 pm | |
| - Cristian a scris:
- Tr4F1K a scris:
- - Tr4F1K
Multumesc! Parca ai mane admin... avem Administrator dar nu stiu ce sa intamplat cu el .. nu mai am | |
|
| |
T!GeR bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 31 Localitatea : Baia Mare Hobby/Distractii : BMX ... Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 8:43 pm | |
| - T!GeR - de mult cu nick LuQue si am tot jucat cu anumite nickuri - poi cand am timp si loc aici joc - nu prea am loc pe server Multumesc anticipat | |
|
| |
WyNneR bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 32 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : Fotbal, Volei ,biliard ,tenis de masa Stare de spirit : f buna Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 12, 2008 9:09 pm | |
| - Nick ROZA - acum jumatate de an - 1,2h pe zi ,numai seara! - Pentru a avea loc pe sv si pt a putea creste in grad | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 13, 2008 11:03 am | |
| - WyNneR a scris:
- - Nick ROZA
- acum jumatate de an - 1,2h pe zi ,numai seara! - Pentru a avea loc pe sv si pt a putea creste in grad pro helper joaca pe srv si vei fii marit | |
|
| |
Hassan Activ member
| |
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 13, 2008 11:04 am | |
| - Tr4F1K a scris:
- Cristian a scris:
- Tr4F1K a scris:
- - Tr4F1K
Multumesc! Parca ai mane admin... avem Administrator dar nu stiu ce sa intamplat cu el .. nu mai am da avea administrator sa ii refaci inapoi administrator Cristiane | |
|
| |
Ion bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 38 Localitatea : Zalau Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: re Joi Noi 13, 2008 6:37 pm | |
| salut , user : Ion joc 2-3 ore pe zi , in fct de timp javascript:emoticonp(' ') daca se poate un slot . ms | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Pro Vin Noi 14, 2008 2:04 pm | |
| - Ion a scris:
- salut ,
user : Ion joc 2-3 ore pe zi , in fct de timp javascript:emoticonp('') daca se poate un slot . ms Pro pt slot! | |
|
| |
eXperyencee___ bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 Localitatea : tgv Hobby/Distractii : cese Data de inscriere : 14/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 14, 2008 2:06 pm | |
| sal...as dori si eu o upgradare, am helper de vreo 4 luni, de jucat jok de mult timp...ms!
Ultima editare efectuata de catre eXperyencee___ in Vin Noi 14, 2008 3:40 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 14, 2008 3:28 pm | |
| - eXperyencee___ a scris:
- sal...as dori si eu o upgradare, am helper de vreo 4 luni, de jucat jok de mult timp, insa cu alte nick`uri..ms !
Veto! (contra adica, pt cei mai putin culti) | |
|
| |
M3x bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 31 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 15, 2008 10:42 am | |
| cristian eu mai primesc slotu ala...tiam tr de 2 ori pm cu pass si nick | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 16, 2008 9:33 am | |
| - M3x a scris:
- cristian eu mai primesc slotu ala...tiam tr de 2 ori pm cu pass si nick
O sa iti primesti si tu accesul momentan Cristian este cam ocupat.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|