games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro

In jos 
+88
pixpi
DaNy
Miker
sLkzor
ruLez
jack
RbN
Llama
cymino
jadkiss
XozzE
fragile
rozalikes
FAD
fuN
DonOmar
FaiTh#
k0rupt
prodigy
cLk
Liquid
KungFuPanda
k0r3k7
Rappalo
ionutz.JA
KADZE
L0pEz
m1nja
KARIM
Dracusoru
S37uP!Update
lopez_gld
aquarius
pi5oiu
rAin
DmG
eXperyencee___
Ion
WyNneR
T!GeR
Tr4F1K
m1rC
killah
claudio
Killer
palmo
JoxxeR*
znk
akles
inSanE
TriH
Kenox
rCon
Admin
zvast1k
gigel
Nashu
gonzo4alls
F1rsT
rMn
Dark
ngr-
M3x
sevrajjj
serepheN x
krusis
aLiNw0w -
keL's
dLL
qu!t
wNd
vincent-
SalazaR
dRaKa
aaa
hriscu_vs
ULTRAS
Obsedatu
equus
Shacalul
DoTy
raLem
moody
Daes
Hassan
Cristian
92 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
akles
Moderator
akles

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 379
Varsta : 37
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur
Stare de spirit : mwhahahaha
Data de inscriere : 25/09/2008

Foaie de personaj
Player:

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMar Noi 11, 2008 1:43 pm

m1rC a scris:
vreau si eu slot pe serv Smile

numele m1rC
joc pe serv d muult timp ..
joc in fiecare zi cel putin 1 ora
vreau sa ajut servarul no codati , no injuraturi , etc Very Happy .
pro
Sus In jos
Nashu
Membru

Numarul mesajelor : 13
Varsta : 43
Hobby/Distractii : alea alea
Data de inscriere : 04/11/2008

Foaie de personaj
Player:

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMar Noi 11, 2008 9:51 pm

deci cum ramane la mine? tongue
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 8:29 am

Nashu a scris:
Pro ptr Nashu
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
dLL
bot
dLL

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 36
Localitatea : Timisoara
Hobby/Distractii : cs fotbal
Data de inscriere : 31/10/2008

MesajSubiect: da   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 10:44 am

un helper la mine se poate pls?,sunt dim, cand nu e nimeni si nu pot fac nik..ms[b]
Sus In jos
killah
Manager
killah

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 54
Hobby/Distractii : Sex cu babe
Data de inscriere : 17/10/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 10:49 am

dLL a scris:
un helper la mine se poate pls?,sunt dim, cand nu e nimeni si nu pot fac nik..ms[b]

slot e ok.
Sus In jos
m1rC
bot

Varsta : 33
Localitatea : sasa
Hobby/Distractii : Cs
Data de inscriere : 11/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 11:16 am

la mine cum ramane ?
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 5:48 pm

m1rC a scris:
vreau si eu slot pe serv Smile

numele m1rC
joc pe serv d muult timp ..
joc in fiecare zi cel putin 1 ora
vreau sa ajut servarul no codati , no injuraturi , etc Very Happy .
Te stiu de multa vreme si nu mi-ai creat probleme pe server cu toate ca uneori intra FenO cu nickul tau... Trimite-mi in privat o parola mai incurcata sa nu poata fi furata usor!
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 5:49 pm

Hassan a scris:
Nashu a scris:
Pro ptr Nashu
Nashule trimite pass in privat ca te rezolv. Vad ca adminii subt de acord...
Sus In jos
wNd
bot
wNd

Numarul mesajelor : 3
Varsta : 33
Localitatea : Iasi
Hobby/Distractii : cs
Stare de spirit : straight
Data de inscriere : 01/11/2008

MesajSubiect: ?   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 6:48 pm

La mine cum ramane cu helperu ala k am facut cerere de 2 sapt si nam primit niciun rasp...macar un slot sa-mi dati...k nu pot sa intru pe sv stau jumatate de ora si dau refresh...
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 7:09 pm

wNd a scris:
La mine cum ramane cu helperu ala k am facut cerere de 2 sapt si nam primit niciun rasp...macar un slot sa-mi dati...k nu pot sa intru pe sv stau jumatate de ora si dau refresh...
Trimite-mi in privat o parola
Sus In jos
Tr4F1K
Membru
Tr4F1K

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 35
Hobby/Distractii : Bautura si Femei =))
Data de inscriere : 07/10/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 7:13 pm

- Tr4F1K
- 2006 parca
- Foarte mult
- Este singurul Server frecventat.

Multumesc!
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 7:36 pm

Tr4F1K a scris:
- Tr4F1K
- 2006 parca
- Foarte mult

Multumesc!
Parca ai mane admin...
Sus In jos
Tr4F1K
Membru
Tr4F1K

Numarul mesajelor : 10
Hobby/Distractii : Bautura si Femei =))
Data de inscriere : 07/10/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 7:48 pm

Cristian a scris:
Tr4F1K a scris:
- Tr4F1K
- 2006 parca
- Foarte mult

Multumesc!
Parca ai mane admin...

avem Administrator dar nu stiu ce sa intamplat cu el .. nu mai am Smile
Sus In jos
T!GeR
bot

Varsta : 31
Localitatea : Baia Mare
Hobby/Distractii : BMX ...
Data de inscriere : 12/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 8:43 pm

- T!GeR
- de mult cu nick LuQue si am tot jucat cu anumite nickuri Sad
- poi cand am timp si loc aici joc
- nu prea am loc pe server Sad

Multumesc anticipat
Sus In jos
WyNneR
bot
WyNneR

Varsta : 32
Localitatea : Craiova
Hobby/Distractii : Fotbal, Volei ,biliard ,tenis de masa
Stare de spirit : f buna
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyMier Noi 12, 2008 9:09 pm

- Nick ROZA
- acum jumatate de an
- 1,2h pe zi ,numai seara!
- Pentru a avea loc pe sv si pt a putea creste in grad
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyJoi Noi 13, 2008 11:03 am

WyNneR a scris:
- Nick ROZA
- acum jumatate de an
- 1,2h pe zi ,numai seara!
- Pentru a avea loc pe sv si pt a putea creste in grad
pro helper joaca pe srv si vei fii marit
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyJoi Noi 13, 2008 11:03 am

T!GeR a scris:
- T!GeR

Multumesc anticipat
pro
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyJoi Noi 13, 2008 11:04 am

Tr4F1K a scris:
Cristian a scris:
Tr4F1K a scris:
- Tr4F1K
- 2006 parca
- Foarte mult

Multumesc!
Parca ai mane admin...

avem Administrator dar nu stiu ce sa intamplat cu el .. nu mai am Smile
da avea administrator sa ii refaci inapoi administrator Cristiane
Sus In jos
Ion
bot

Varsta : 38
Localitatea : Zalau
Hobby/Distractii : cs
Data de inscriere : 12/11/2008

MesajSubiect: re   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyJoi Noi 13, 2008 6:37 pm

salut ,
user : Ion
joc 2-3 ore pe zi , in fct de timp javascript:emoticonp('Neutral')
daca se poate un slot . ms
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

Numarul mesajelor : 126
Hobby/Distractii : hobby house

MesajSubiect: pro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyVin Noi 14, 2008 1:41 pm

T!GeR a scris:
- T!GeR

Multumesc anticipat

Da joaca si e cuminte PRO
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

Numarul mesajelor : 126
Hobby/Distractii : hobby house

MesajSubiect: Pro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyVin Noi 14, 2008 2:04 pm

Ion a scris:
salut ,
user : Ion
joc 2-3 ore pe zi , in fct de timp javascript:emoticonp('Neutral')
daca se poate un slot . ms
Pro pt slot!
Sus In jos
eXperyencee___
bot
eXperyencee___

Varsta : 34
Localitatea : tgv
Hobby/Distractii : cese
Data de inscriere : 14/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyVin Noi 14, 2008 2:06 pm

sal...as dori si eu o upgradare, am helper de vreo 4 luni, de jucat jok de mult timp...ms!

Ultima editare efectuata de catre eXperyencee___ in Vin Noi 14, 2008 3:40 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
killah
Manager
killah

Numarul mesajelor : 160
Hobby/Distractii : Sex cu babe
Data de inscriere : 17/10/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyVin Noi 14, 2008 3:28 pm

eXperyencee___ a scris:
sal...as dori si eu o upgradare, am helper de vreo 4 luni, de jucat jok de mult timp, insa cu alte nick`uri..ms !

Veto! (contra adica, pt cei mai putin culti)
Sus In jos
M3x
bot

Varsta : 31
Localitatea : Craiova
Hobby/Distractii : fotbal
Data de inscriere : 01/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptySam Noi 15, 2008 10:42 am

cristian eu mai primesc slotu ala...tiam tr de 2 ori pm cu pass si nick
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 EmptyDum Noi 16, 2008 9:33 am

M3x a scris:
cristian eu mai primesc slotu ala...tiam tr de 2 ori pm cu pass si nick
O sa iti primesti si tu accesul momentan Cristian este cam ocupat....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro
Sus 
Pagina 6 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX!
» Serverul games.kappa.ro este live, dar in teste
» Meciuri de CUPA AIMZ pe serverul de WAR games.kappa.ro:27016
» cerere admin
» Momentan nu se mai acorda accese pe serverul public games.kappa.ro

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Cereri de accese garantate cu imunitate-
Mergi direct la: