| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 16, 2008 12:13 pm | |
| - M3x a scris:
- cristian eu mai primesc slotu ala...tiam tr de 2 ori pm cu pass si nick
Daca jucai vedeai ca numele este rezervat! Iara daca te uitai si in mesaje private gaseai confirmarea ca e gata. Constat ca tu nu prea joci pe server... | |
|
| |
DmG Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 36 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : pcul Stare de spirit : zambaret Data de inscriere : 29/10/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 16, 2008 2:21 pm | |
| - Shacalul a scris:
- Ion a scris:
- salut ,
user : Ion joc 2-3 ore pe zi , in fct de timp javascript:emoticonp('') daca se poate un slot . ms Pro pt slot! pro ! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 16, 2008 4:53 pm | |
| - Ion a scris:
- salut ,
user : Ion joc 2-3 ore pe zi , in fct de timp javascript:emoticonp('') daca se poate un slot . ms Da Ioane te-am vazut jucand, iar adminii te sustin. Am sa-ti fac un acces dar exita o problema cu nick-ul tau. Am sa ma explic: Avem admin Ionel si Ionutz. Daca iti fac pe Ion cand cineva baga regex 0 toti care au Ion la inceputul nick-ului vor fi dati afara instant din server. Asta daca nu vrei cu nume rezervat! Daca nu atunci este ok... | |
|
| |
rAin Membru
Sex : Numarul mesajelor : 17 Varsta : 30 Localitatea : CoNsTaNta Hobby/Distractii : Cs Fotbal bascket :x Stare de spirit : N-ai vrea sa stii!! Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 16, 2008 6:23 pm | |
| - Numele :rAin am mai jucat ji cu raiNyLiK de ce cele mai multe ori - Cand ai jucat prima data pe server acum o luna - Timpul petrecut pe server 3 saptamani - Motivul pentru care doresti slot este mereu fuLl ji nu pot sa intru | |
|
| |
WyNneR bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 32 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : Fotbal, Volei ,biliard ,tenis de masa Stare de spirit : f buna Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 16, 2008 7:01 pm | |
| cu mn cum ramane? | |
|
| |
Cristian Admin server
| |
| |
T!GeR bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 31 Localitatea : Baia Mare Hobby/Distractii : BMX ... Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Noi 17, 2008 3:17 pm | |
| | |
|
| |
rAin Membru
Sex : Numarul mesajelor : 17 Varsta : 30 Localitatea : CoNsTaNta Hobby/Distractii : Cs Fotbal bascket :x Stare de spirit : N-ai vrea sa stii!! Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Noi 17, 2008 7:45 pm | |
| dar cum intru cu slot setinfo _....? :D | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Noi 17, 2008 7:46 pm | |
| setinfo _parola "parola ta" | |
|
| |
Ion bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 38 Localitatea : Zalau Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Noi 17, 2008 8:51 pm | |
| am inteles .. pai atunci fa`l pe user: dijinn ms ! | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Noi 17, 2008 9:07 pm | |
| - Ion a scris:
- am inteles .. pai atunci fa`l pe user: dijinn
ms ! Ti-am trimis mesaj privat cu nick si pass! Sa nu fie probleme ti-am pus nick i0n cu 0 (zero) Verifica daca merge... | |
|
| |
Ion bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 38 Localitatea : Zalau Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 12/11/2008
| Subiect: SALUT Lun Noi 17, 2008 9:15 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Cerere slot Lun Noi 17, 2008 10:45 pm | |
| salut . nick utilizat pe server : SvCbad joc in fiecare zi mai ales seara pt ca lucrez si in timpul serviciului la pc cand imi termin treaba.
as dori si eu slot dak se poate pt ca se intampla de multe ori sa nu am loc pe serv si decat pe kappa joc. si dak considerati cu timpul ca sunt "cuminte" as dori sa ajut pe forum (dak aveti nevoie pt k ma pricep cat de cat ) .
ms anticipat. |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 18, 2008 12:36 am | |
| - SvCbad a scris:
- salut .
nick utilizat pe server : SvCbad joc in fiecare zi mai ales seara pt ca lucrez si in timpul serviciului la pc cand imi termin treaba.
as dori si eu slot dak se poate pt ca se intampla de multe ori sa nu am loc pe serv si decat pe kappa joc. si dak considerati cu timpul ca sunt "cuminte" as dori sa ajut pe forum (dak aveti nevoie pt k ma pricep cat de cat ) .
ms anticipat. pro | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 18, 2008 11:52 am | |
| - akles a scris:
- SvCbad a scris:
- salut .
nick utilizat pe server : SvCbad joc in fiecare zi mai ales seara pt ca lucrez si in timpul serviciului la pc cand imi termin treaba.
ms anticipat. pro Pro si de la mine. Pro si pt aklesssssss poate ii faceti si lui god pe forum ) | |
|
| |
eXperyencee___ bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 Localitatea : tgv Hobby/Distractii : cese Data de inscriere : 14/11/2008
| |
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 18, 2008 7:20 pm | |
| - SvCbad a scris:
- salut .
ms anticipat. Trimite-mi pass in privat ca adminii ti-au dat acceptul! Dar repede... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 18, 2008 9:45 pm | |
| - Cristian a scris:
- SvCbad a scris:
- salut .
ms anticipat. Trimite-mi pass in privat ca adminii ti-au dat acceptul! Dar repede... am trimis PM sa imi zici aici dak l-ai primit ca mie imi arata ca este in curs de trimitere PM asa ca nus dak l-ai primit...adresa de mail frincu88@yahoo.com. |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 18, 2008 10:07 pm | |
| - kenox a scris:
- akles a scris:
- SvCbad a scris:
- salut .
ms anticipat. pro Pro si de la mine. Pro si pt aklesssssss poate ii faceti si lui god pe forum ) hahahaha kenox:)) | |
|
| |
Killer Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 35 Localitatea : Voluntari Hobby/Distractii : fotbal , bautura , femei Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 18, 2008 10:21 pm | |
| - akles a scris:
- SvCbad a scris:
- salut .
ms anticipat. pro Pro lam vazut p server. | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: PRO!!! Mier Noi 19, 2008 1:24 pm | |
| - SvCbad a scris:
- salut .
ms anticipat. PRO ! pt slot | |
|
| |
pi5oiu bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 38 Localitatea : Buc Hobby/Distractii : bla bla bl Data de inscriere : 15/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 21, 2008 11:34 am | |
| nick : pi5oiu slot - de obicei intru seara , cand srv este destul de aglomerat ; vreau sa reduc perioada de asteptare pana cand reusesc sa ma conectez ms anticipat LE : cele 2 rubrici cu timpul jucat si prima data .. prima data afost acum multi ani .. cand srv era in floare dar existau mult prea multe abuzuri din partea adminilor. Acum vad ca incepeti sa va reveniti usor usor ( inca mai sunt lucruri de pus la punct ) si sper sa ne mobilizam ca in viitorul apropiat kappa sa redevina comunitatea ce a fost odata . | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 21, 2008 12:11 pm | |
| - pi5oiu a scris:
- nick : pi5oiu
slot - de obicei intru seara , cand srv este destul de aglomerat ; vreau sa reduc perioada de asteptare pana cand reusesc sa ma conectez ms anticipat LE : cele 2 rubrici cu timpul jucat si prima data .. prima data afost acum multi ani .. cand srv era in floare dar existau mult prea multe abuzuri din partea adminilor. Acum vad ca incepeti sa va reveniti usor usor ( inca mai sunt lucruri de pus la punct ) si sper sa ne mobilizam ca in viitorul apropiat kappa sa redevina comunitatea ce a fost odata . Pro de la mine pt miau miau | |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: serus`toc Vin Noi 21, 2008 12:46 pm | |
| mi`as dori adminul inapoi ( daca se poate , bineinteles ) pe nicku aquarius. Aveam la un momentat administrator[ca si acces] si din cauza unor probleme cu internetul nu am mai putut intra p srv si mi-a fost sters. username: aquarius . Mersi | |
|
| |
Kenox Moderator
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 21, 2008 12:55 pm | |
| - aquarius a scris:
- mi`as dori adminul inapoi ( daca se poate , bineinteles ) pe nicku aquarius. Aveam la un momentat administrator[ca si acces] si din cauza unor probleme cu internetul nu am mai putut intra p srv si mi-a fost sters. username: aquarius . Mersi
Pro si pentru aquarele asta micu' =)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|