| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Aug 30, 2008 5:00 pm | |
| Aici puteti solicita obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe server. Justificati cererea cu argumente! Numai Adminii (God, Administrator pe server sau Moderator pe forum) pot face comentarii referitoare la acceptarea sau nu a cererii voastre.
CONDITII OBLIGATORII PENTRU A REDACTA O CERERE DE SLOT PE SERVERUL games.kappa.ro
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - Cand ai jucat prima data pe server - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro
Va multumim ca ati ales games.kappa.ro!
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Dum Oct 26, 2008 7:26 pm, editata de 4 ori | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Aug 30, 2008 6:32 pm | |
| Imi faci si mie un slot ) | |
|
| |
Daes bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 38 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Socializare Data de inscriere : 30/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Aug 30, 2008 10:39 pm | |
| Salut, Cristian, nu stiu daca iti aduci aminte, dar eu eram ( poate mai sunt) moderator... acum nu stiu ce sa zic, sa iti mai cer, sau am ramas si eu macar cu slot ? | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Aug 31, 2008 1:26 am | |
| salut, doresc si eu un slot - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro moody - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro ieri de`abia am intrat si un pik azi dar o sa intru mai des,am mai jucat si mai demult aici - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access... | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Aug 31, 2008 2:26 am | |
| - moody- a scris:
- salut,
doresc si eu un slot - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro moody - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro ieri de`abia am intrat si un pik azi dar o sa intru mai des,am mai jucat si mai demult aici - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access... Trimite-i un PM lu' Cristian user si parola... | |
|
| |
raLem Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex, Gaming, Fotbal, Baschet, Biliard, etc. Stare de spirit : moody Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: noSTeam Lun Sept 01, 2008 9:10 am | |
| Io nu-s pentru accesul pe vorba buna, ci pentru accesul pe recomandare... si mai faceti si voi un marketing-ceva la server... sa fie ceva cu boom ca degeaba intru si aduc oameni sa joc 4 vs 4 o ora si gata. Va ajutam si noi daca e... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Sept 01, 2008 8:05 pm | |
| - moody- a scris:
- salut,
doresc si eu un slot - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro moody - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro ieri de`abia am intrat si un pik azi dar o sa intru mai des,am mai jucat si mai demult aici - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access... Sa vedem comentariile moderatorilor referitor la persoana ta, iar daca sunt pozitive am sa te contactez pe adresa de e-mail... | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Sept 03, 2008 7:05 am | |
| - Cristian a scris:
- moody- a scris:
- salut,
doresc si eu un slot - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro moody - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro ieri de`abia am intrat si un pik azi dar o sa intru mai des,am mai jucat si mai demult aici - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access... Sa vedem comentariile moderatorilor referitor la persoana ta, iar daca sunt pozitive am sa te contactez pe adresa de e-mail... Din partea mea poti face un helper ! | |
|
| |
DoTy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 35 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : FiFa 08 / Counter - Strike Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Sept 05, 2008 11:10 pm | |
| - Hassan a scris:
- Cristian a scris:
- moody- a scris:
- salut,
doresc si eu un slot - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro moody - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro ieri de`abia am intrat si un pik azi dar o sa intru mai des,am mai jucat si mai demult aici - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access... Sa vedem comentariile moderatorilor referitor la persoana ta, iar daca sunt pozitive am sa te contactez pe adresa de e-mail...
Din partea mea poti face un helper ! De aceasi parere sunt si yo la inceput 1 helper e ok ! | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Sept 14, 2008 3:52 pm | |
| - moody- a scris:
- salut,
doresc si eu un slot - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro moody - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro ieri de`abia am intrat si un pik azi dar o sa intru mai des,am mai jucat si mai demult aici - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access... Trimite-mi mesaj in privat cu user si pass si te rezolv cu un helper. Am vazut ca te-a banat PeRRy fara motiv. Va ramane fara drept de ban o perioada... | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Sept 15, 2008 3:33 pm | |
| daca tot ai zis,89.45.50.110 vezi ca ti`am trimis pm pentru helper | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Sept 16, 2008 12:04 pm | |
| - moody- a scris:
- daca tot ai zis,89.45.50.110
vezi ca ti`am trimis pm pentru helper Te-am rezolvat! Intri cu setinfo _parola xxxxxx | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
Hassan Activ member
| |
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Oct 07, 2008 4:46 pm | |
| | |
|
| |
equus bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 34 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : Carla, fotografia, muzica, cs Data de inscriere : 13/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Oct 13, 2008 8:48 pm | |
| | |
|
| |
Obsedatu bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 39 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : ATV Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: salut !!! Lun Oct 13, 2008 10:00 pm | |
| Vreau si eu marire daca se poate !! Merci ! | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Oct 13, 2008 10:03 pm | |
| - equus a scris:
- slot, se poate?
Trimeite e-mail lui Cristian si o sa se poata! | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Oct 15, 2008 6:29 am | |
| - equus a scris:
- slot, se poate?
Da..trimite mail la astral_cstrike@yahoo.co sau un Pm lu' Cristian si se rezolva de un admin nu slot. | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Oct 15, 2008 6:29 am | |
| - Obsedatu a scris:
- Vreau si eu marire daca se poate !! Merci !
Te-am vazut de cateva ori pe srv..ce acces ai acu ? | |
|
| |
Obsedatu bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 39 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : ATV Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: sal! Mier Oct 15, 2008 10:29 am | |
| - Hassan a scris:
- Obsedatu a scris:
- Vreau si eu marire daca se poate !! Merci !
Te-am vazut de cateva ori pe srv..ce acces ai acu ? acum sunt Helper....am acces 63727 | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Oct 19, 2008 12:47 pm | |
| - Shacalul a scris:
- equus a scris:
- slot, se poate?
Trimite e-mail lui Cristian si o sa se poata! Sunt in concediu si nu ma pot ocupa de server. Cautati-ma dupa data de 8 a lunii viitoare. Pana atunci jucati-va... | |
|
| |
raLem Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex, Gaming, Fotbal, Baschet, Biliard, etc. Stare de spirit : moody Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Oct 23, 2008 2:04 pm | |
| m-ati ametit cu quote-urile... | |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Oct 23, 2008 2:57 pm | |
| Cristi imi faceti ma si mie un slot? Ca mailul ti l-am dat de 2 luni cred ... ))) Hai cu accesu... vin cu baietii in forta pe server sa-l readucem la viata :> | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Oct 25, 2008 12:46 pm | |
| Postati ma dupa model.. ca arata mai frumos | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|