| Cerere slot. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Cerere slot. Joi Dec 18, 2008 8:47 pm | |
| Numele ECHo.Inainte aveam numele meiad.kenox ma stie.Si pitzi.Si hassan.Si F1rst.Ma stiu mai multi. - Cand ai jucat prima data pe server ? Acum 8 luni. - Timpul petrecut pe server? 2 ore pe zi(cam asa...depinde cat timp am.de obicei dimineata si seara joc.) - Motivul pentru care doresti slot pe server: Pentru a avea loc cand este full serverul.Inainte am avut helper(parca).Doresc un simplu slot.Nimic mai mult.
Ultima editare efectuata de catre ECHo in Joi Dec 18, 2008 10:43 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: https://kappa.all-up.com/cereri-de-accese-garantate-cu-imunitate-f1/ Joi Dec 18, 2008 8:53 pm | |
| |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Joi Dec 18, 2008 8:57 pm | |
| - SvCbad a scris:
- pro.
Svc se pare ca regulamentul ala nu e valabil si pentru tine.... | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Joi Dec 18, 2008 9:02 pm | |
| Kneox tu esti pro sau contra? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere slot. Joi Dec 18, 2008 9:03 pm | |
| - kenox a scris:
- SvCbad a scris:
- pro.
Svc se pare ca regulamentul ala nu e valabil si pentru tine.... Kenox dute frate si lasa-ma !! tu nu mai intrii pe server de cateva saptamani si tot comentezi ! Si pe langa asta Ceilalti admini au zis ca avem voie sa ne zicem parerea pt ca Nu are nimic !! chiar si MOODY a zis !!!! si pe langa asta am moderator pe serv cred ca conteaa parerea mea cat de cat !! |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Joi Dec 18, 2008 9:46 pm | |
| Da mah park trebuiau sa-si dea cu parearea doar godzii si moderatorii de pe forum vad k aqm isi dau cu parearea toti doar k sa para k sunt implicati si k se ocupa de sv si blablabla.Imi pare rau svcbad dar mi se pare k ejti cam peste tot si te bagi peste tot, nu mi-o lua in nume de rau... k te iau in...... bratze hf~ | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: https://kappa.all-up.com/cereri-de-accese-garantate-cu-imunitate-f1/ Joi Dec 18, 2008 9:59 pm | |
| Release La capitolul Slot au voie sa isi dea cu parerea toti cei care detin de la helper in sus . Asa am inteles dintr-un post de al unui god si de la moody !!!
Ceea ce zici u acolo cu Decat god si moderator se refera la accesele de Upgrade Admin. Acolo nu are voie nimeni in afara de cei mentionati d tine.
(si pe langa asta Hassan a zis mai jos god , administrator si moderatori server/forum ) je cic as fi moderator.... |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Vin Dec 19, 2008 12:05 am | |
| Pai da mah dar eu nu ziceam doar de postu asta....ziceam in general,te implici in cam multe conflicte de pe sv si le tii partea unora...o sa iti faci multi dusmani pe sv mai bine iti vezi de treaba ti-am zis asa k de la sef la subaltern ) faci ce vrei nu trebuie sa tii cont de ce am zis eu hf | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere slot. Vin Dec 19, 2008 12:23 am | |
| |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Vin Dec 19, 2008 12:15 pm | |
| - ECHo a scris:
- Numele ECHo.Inainte aveam numele meiad.kenox ma stie.Si pitzi.Si hassan.Si F1rst.Ma stiu mai multi.
- Cand ai jucat prima data pe server ? Acum 8 luni. - Timpul petrecut pe server? 2 ore pe zi(cam asa...depinde cat timp am.de obicei dimineata si seara joc.) - Motivul pentru care doresti slot pe server: Pentru a avea loc cand este full serverul.Inainte am avut helper(parca).Doresc un simplu slot.Nimic mai mult. Trimite-mi pass sa-ti fac un slot cu imunitate. Te stiu dar pentru ca ai lipsit cam multa vreme o vei lua de la capat... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere slot. | |
| |
|
| |
| Cerere slot. | |
|