Jh^^ Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 37 Hobby/Distractii : n-am Data de inscriere : 03/01/2009
| Subiect: cerere slot Dum Ian 04, 2009 7:30 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Jh^^ - Cand ai jucat prima data pe server rectific ...prima data acum vreo 3-4 ani...cand sv era full mai tot timpu` ...apoi nu se mai juca mai deloc...si...acum de curand...in decembrie - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro in ultimele zile cam 2-3 ore, am mai jucat si cu :> si cu alte nick`uri - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro e sv cu jucatori destul de buni
Ultima editare efectuata de catre :> in Dum Ian 04, 2009 9:17 pm, editata de 1 ori | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: cerere slot Dum Ian 04, 2009 8:24 pm | |
| Vorba lu moody incetati cu fazele de genu am mai jucat si cu alte nikuri !!! asta 1 si 2 momentan u esti suspect de cheat si Cristian nu si-a zis parerea asupra ta la unban ! pana atunci........... contra....
Ultima editare efectuata de catre SvCbad in Dum Ian 04, 2009 8:36 pm, editata de 1 ori |
|
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: cerere slot Dum Ian 04, 2009 8:26 pm | |
| Suspect de chat auzi=))... de cheat poate=))
hmm.. l-am vazut o singură dată pe server, juca bine. Aș zice să mai joci. hf | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: saltare Dum Ian 04, 2009 8:36 pm | |
| din viteza FAD ))) |
|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot Dum Ian 04, 2009 8:38 pm | |
| - :> a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Jh^^
- Cand ai jucat prima data pe server prin decembrie - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro in ultimele zile cam 2-3 ore, am mai jucat si cu :> si cu alte nick`uri - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro e sv cu jucatori destul de buni mai joaca | |
|
Jh^^ Membru
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 37 Hobby/Distractii : n-am Data de inscriere : 03/01/2009
| Subiect: Re: cerere slot Dum Ian 04, 2009 8:53 pm | |
| SvcBad tu ai vazut pozele macar?!?!? Ala e cod Neculai? suspect auzi... | |
|
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: cerere slot Mier Ian 07, 2009 9:12 pm | |
| Are un mare PRO de la mine si ca urmare o sa primeasca acces pe sv! Ceva de obiectat astia care`l suspectati de koade si alte nebunii ? | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot Mier Ian 07, 2009 9:20 pm | |
| - :> a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Jh^^
- Cand ai jucat prima data pe server rectific ... prima data acum vreo 3-4 ani... cand sv era full mai tot timpu` ... apoi nu se mai juca mai deloc... si... acum de curand... in decembrie - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro in ultimele zile cam 2-3 ore, am mai jucat si cu :> si cu alte nick`uri - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro e sv cu jucatori destul de buni Bine ca te-ai hotarat sa-ti schimbi nick-ul! Nu puteam sa-ti fac nimic pe userul :> pentru ca linuxul interpreta altfel semnele... Te stiu de mai multa vreme si-ti fac un slot sa poti intra. Sa nu ma cauti saptamana viitoare sa-ti fac helper sau mai stiu si eu ce ca te sterg... | |
|