| CERERE SLOT | |
|
+5Kobe Hassan FluBBeR moody teras[s4s] 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
teras[s4s] New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: CERERE SLOT Joi Ian 22, 2009 12:17 am | |
| Numele pe care il utilizez pe server este : TERAS Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: CERERE SLOT Joi Ian 22, 2009 10:10 am | |
| | |
|
| |
FluBBeR VIP
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : sport, gaming, Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: CERERE SLOT Joi Ian 22, 2009 12:32 pm | |
| pro | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: CERERE SLOT Joi Ian 22, 2009 4:05 pm | |
| - teras[s4s] a scris:
- Numele pe care il utilizez pe server este : TERAS
Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server Contra mai joaca | |
|
| |
teras[s4s] New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Data de inscriere : 22/01/2009
| Subiect: Re: CERERE SLOT Joi Ian 22, 2009 9:44 pm | |
| - Hassan a scris:
- teras[s4s] a scris:
Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server
Contra mai joaca Am jucat si joc incontinuare... ce tre sa mai fac ca sa am admin...!! Sincer nam jucat numai cu TERAS... dar am jucat cu multe nume... dar conteaza cam jucat ! de f mult timp | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: CERERE SLOT Joi Ian 22, 2009 9:48 pm | |
| - teras[s4s] a scris:
- Hassan a scris:
- teras[s4s] a scris:
Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server
Contra mai joaca
Am jucat si joc incontinuare... ce tre sa mai fac ca sa am admin...!! Sincer nam jucat numai cu TERAS... dar am jucat cu multe nume... dar conteaza cam jucat ! de f mult timp OK. Fie de la mine ai un PRO slot. | |
|
| |
Kobe Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 43 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : bodybuilding,fighting! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: CERERE SLOT Vin Ian 23, 2009 5:35 am | |
| | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: CERERE SLOT Vin Ian 23, 2009 4:24 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: CERERE SLOT Vin Ian 23, 2009 8:56 pm | |
| - Hassan a scris:
- teras[s4s] a scris:
- Hassan a scris:
- teras[s4s] a scris:
Contra mai joaca
Am jucat si joc incontinuare... ce tre sa mai fac ca sa am admin...!! Sincer nam jucat numai cu TERAS... dar am jucat cu multe nume... dar conteaza cam jucat ! de f mult timp
OK. Fie de la mine ai un PRO slot. Fie de la mine. PRO | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: CERERE SLOT Vin Ian 23, 2009 11:03 pm | |
| - teras[s4s] a scris:
Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server Nu e vina noastra ca ti-ai schimbat de 10 ori nick-ul. Conteaza numai unul singur... Nu ma iau dupa STEAM_ID pentru ca poate fi o sala sau joaca mai multi cu el. Hotaraste-te la care ramai! | |
|
| |
teras[s4s] New Member
| Subiect: Re: CERERE SLOT Sam Ian 24, 2009 10:30 pm | |
| - Cristian a scris:
- teras[s4s] a scris:
Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server Nu e vina noastra ca ti-ai schimbat de 10 ori nick-ul. Conteaza numai unul singur... Nu ma iau dupa STEAM_ID pentru ca poate fi o sala sau joaca mai multi cu el. Hotaraste-te la care ramai! OK de acum nickul meu va fi : teras[s4s] | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: CERERE SLOT Dum Ian 25, 2009 12:22 am | |
| - teras[s4s] a scris:
- Cristian a scris:
- teras[s4s] a scris:
Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server Nu e vina noastra ca ti-ai schimbat de 10 ori nick-ul. Conteaza numai unul singur... Nu ma iau dupa STEAM_ID pentru ca poate fi o sala sau joaca mai multi cu el. Hotaraste-te la care ramai!
OK de acum nickul meu va fi : teras[s4s] Fara 15 mii de caractere in nick name. | |
|
| |
teras[s4s] New Member
| Subiect: Re: CERERE SLOT Dum Ian 25, 2009 10:17 am | |
| - kenox a scris:
- teras[s4s] a scris:
- Cristian a scris:
- teras[s4s] a scris:
Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server Nu e vina noastra ca ti-ai schimbat de 10 ori nick-ul. Conteaza numai unul singur... Nu ma iau dupa STEAM_ID pentru ca poate fi o sala sau joaca mai multi cu el. Hotaraste-te la care ramai!
OK de acum nickul meu va fi : teras[s4s] Fara 15 mii de caractere in nick name. Atunci voi juca numai cu nick-ul : TERAS | |
|
| |
Llama Llama
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Voi Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: CERERE SLOT Mar Feb 10, 2009 8:31 pm | |
| - teras[s4s] a scris:
Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server Trimite-i lui Cristian in privat pass sa-ti faca un slot! Asta nu inseamna ca peste doua saptamani sa postezi la upgrade ca pierzi si slotul! PS Zii ca ai vorbit cu Llama si ti-a dat PRO... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: CERERE SLOT Mar Feb 17, 2009 6:27 pm | |
| - Llama a scris:
- teras[s4s] a scris:
Prima data cand am jucat pe srv a fost acum 4-5 luni Timpul petrecut pe srv : 2-3 ore chiar 4 Motivul : Sa am loc pe server Trimite-i lui Cristian in privat pass sa-ti faca un slot! Asta nu inseamna ca peste doua saptamani sa postezi la upgrade ca pierzi si slotul!
PS Zii ca ai vorbit cu Llama si ti-a dat PRO... Daca Llama zice PRO atunci trimite-mi pass pentru un slot... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CERERE SLOT | |
| |
|
| |
| CERERE SLOT | |
|