| Cerere slot :) | |
|
+92dor WAVE XozzE Kenox Shacalul Bazzy akles rCon Andreea 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Andreea New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 34 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : Tot ce tine de distractie :D Data de inscriere : 02/02/2009
| Subiect: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 12:08 pm | |
| Numele pe care il utilizez pe games.kappa.ro: Andreea Cand ai jucat prima data pe server:nu stiu exact Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:2-3 ore pe zi Motivul pentru care doresc slot pe serverul games.kappa.ro: De multe ori stau si 10 min si tot nu prind loc | |
|
| |
rCon Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs/vinu Data de inscriere : 01/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 12:19 pm | |
| vrei slot ... eu sunt PRO | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 2:38 pm | |
| proFUND!!! ) Bazzy chiar daca are legatura cu tine,nu ai god,nu mai da pro/contra pentru ca o sa te alegi cu sanctiuni incercand sa pari mai tare in ochii fetei! ))) P.S. E cam dubioasa aceasta cerere! | |
|
| |
Bazzy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 39 Localitatea : Bronx Hobby/Distractii : Sa va rup Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 10:06 pm | |
| De ce tzi ciuda? =)) PS. In ochii ei sant deja peste limita ... In ochii altora sant tare | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: PRO Mar Feb 03, 2009 10:15 pm | |
| - Andreea a scris:
- Numele pe care il utilizez pe games.kappa.ro: Andreea
Cand ai jucat prima data pe server:nu stiu exact Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:2-3 ore pe zi Motivul pentru care doresc slot pe serverul games.kappa.ro: De multe ori stau si 10 min si tot nu prind loc Sunt PRO da nu pentru slot pentru un help admin ....etc etc doardaca spui cine este in poza ta de la avatar;) | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 10:32 pm | |
| - Bazzy a scris:
- De ce tzi ciuda? =))
PS. In ochii ei sant deja peste limita ... In ochii altora sant tare Ma zvarcolesc in somn de ciuda! ))NU AI DREPT DE VETO! Acum fara mishtouri eu zic ca e magarie cu acest acces!Daca intradevar e fata de la avatar si joaca pe server n-am nimic impotriva unui slot,daca e vrunu care vrea slot si stie cum functioneaza datul adminelor pe servere sunt clar CONTRA!Eu personal n-am vazut-o niciodata! In concluzie,pana la mai multe informatii....un mare CONTRA! | |
|
| |
Bazzy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 39 Localitatea : Bronx Hobby/Distractii : Sa va rup Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 10:47 pm | |
| akles dami un PM cu id tau de mes si te conving acolo | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 11:33 pm | |
| Bazzy e sorta de te tot frigi atat la limba sau ce ? | |
|
| |
Bazzy Membru
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 11:35 pm | |
| | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 11:38 pm | |
| - Bazzy a scris:
- aha
Ce mai minti al dracu'.. PROP.S. Au trecut femeile de la "cratita" la CS | |
|
| |
Bazzy Membru
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 11:39 pm | |
| Arata ea a femeie de cratitza? =)) | |
|
| |
Kenox Moderator
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 11:41 pm | |
| - Bazzy a scris:
- Arata ea a femeie de cratitza? =))
Nu prea...dar totusi punei o basma =)) | |
|
| |
Bazzy Membru
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Andreea New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 34 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : Tot ce tine de distractie :D Data de inscriere : 02/02/2009
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 03, 2009 11:47 pm | |
| | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: HAHAHAHA Mar Feb 03, 2009 11:54 pm | |
| Si cu contra si cu pro tot o sa aibe fata ceva asa ca numai maraiti ....."ce v-ar mai place" Andreea trimite e-mail cu pass si nick lui Cristina si o sa ai. | |
|
| |
Andreea New Member
| |
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 1:13 am | |
| uni vor webchat :-ss sa creada =)) | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 2:31 am | |
| - Shacalul a scris:
- Si cu contra si cu pro tot o sa aibe fata ceva asa ca numai maraiti ....."ce v-ar mai place" Andreea trimite e-mail cu pass si nick lui Cristina si o sa ai.
Stiu cazul pe de rost,s-a mai intamplat acum ceva timp!Dar continui sa sper ca o data Cristian va tine cont de parerile noastre,pentru ca altfel ce facem aici cu pro si contra e frectie sa ne simtim importanti!Oricum nu sunt de acord cu datul accese pentru simplul motiv ca e fata,altii saracii joaca pe server si se roaga de cate un admin/slot o luna si cu multe pro nu primesc nimic si nu sunt bagati in seama.Si apare cate o fata (sau in unele cazuri baiat care se da fata)si primeste pe loc desi avea numai contra!In plus am vazut multe cazuri cu fete care sufera de accese,nu stiu comenzile sau baneaza jucatori buni ca li se pare ca au cheat(nu numai pe kappa)!Sa nu se inteleaga ca am ceva cu fetele sau ca le bag pe toate in aceeasi oala.E frumos sa fie fete pe server mai radem,glumim etc,dar nu trebuie sa le dam admin la toate! Nu am nimic personal nici cu tine Andreea. Sa va vedem pe server si dupa cereti accese,azi era serverul gol la o ora la care nu aveai loc de obicei! Pa-Pa | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 9:36 am | |
| Contra , nu am vazut-o niciodata pe server pana acum ...asta de cand m-am reapucat eu sa joc. | |
|
| |
Bazzy Membru
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 10:42 am | |
| Ba e un amarat de slot dal dracu de slot... nu tre sa faci o carte din aceasta cerere ajunge un simplu PRO sau CONTRA. | |
|
| |
Shacalul VIP
| Subiect: DA!!! Mier Feb 04, 2009 12:13 pm | |
| - WAVE a scris:
- Contra , nu am vazut-o niciodata pe server pana acum ...asta de cand m-am reapucat eu sa joc.
Nici tu nu ai mai sta prea mult pe servar, nu de alta da eu cu Andreea am jucat pe tine nu te-am mai vazut:P. | |
|
| |
Shacalul VIP
| Subiect: a cerut slot!!! Mier Feb 04, 2009 12:14 pm | |
| - akles a scris:
- Shacalul a scris:
- Si cu contra si cu pro tot o sa aibe fata ceva asa ca numai maraiti ....."ce v-ar mai place" Andreea trimite e-mail cu pass si nick lui Cristina si o sa ai.
Stiu cazul pe de rost,s-a mai intamplat acum ceva timp!Dar continui sa sper ca o data Cristian va tine cont de parerile noastre,pentru ca altfel ce facem aici cu pro si contra e frectie sa ne simtim importanti!Oricum nu sunt de acord cu datul accese pentru simplul motiv ca e fata,altii saracii joaca pe server si se roaga de cate un admin/slot o luna si cu multe pro nu primesc nimic si nu sunt bagati in seama.Si apare cate o fata (sau in unele cazuri baiat care se da fata)si primeste pe loc desi avea numai contra!In plus am vazut multe cazuri cu fete care sufera de accese,nu stiu comenzile sau baneaza jucatori buni ca li se pare ca au cheat(nu numai pe kappa)!Sa nu se inteleaga ca am ceva cu fetele sau ca le bag pe toate in aceeasi oala.E frumos sa fie fete pe server mai radem,glumim etc,dar nu trebuie sa le dam admin la toate!
Nu am nimic personal nici cu tine Andreea. Sa va vedem pe server si dupa cereti accese,azi era serverul gol la o ora la care nu aveai loc de obicei!
Pa-Pa ALOOOOO nu vrea de cat un SLOT! | |
|
| |
2dor New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 30 Localitatea : Hateg Hobby/Distractii : Tennis Stare de spirit : Mort :-s Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 12:25 pm | |
| Stiu ca nu am ce cauta pe aici da' ma rog.Si eu ii tin partea lui akles.Tu zici "E doar un SLOT" pai pentru slotu' ala eu stau de 4 zile si astept pro-uri si ea vine si in jumatate de zi isi ia slotul.Nu mi se pare deloc corect (Parerea mea).Si nu numai eu astept de 3-4 zile. | |
|
| |
2dor New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 30 Localitatea : Hateg Hobby/Distractii : Tennis Stare de spirit : Mort :-s Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 12:31 pm | |
| - Shacalul a scris:
Si chestia asta deja e bataie de joc... Scuze de double-post! | |
|
| |
Shacalul VIP
| Subiect: ???? Mier Feb 04, 2009 1:08 pm | |
| - 2dor a scris:
- Shacalul a scris:
Si chestia asta deja e bataie de joc... Scuze de double-post! Fi mai explicit ca nu pot sa traduc roman in romana? Daca vrei si tu un PRo pt slot de la mine il ai! Doar ca nu stiu unde si cand ai posta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere slot :) | |
| |
|
| |
| Cerere slot :) | |
|