| Cerere slot :) | |
|
+92dor WAVE XozzE Kenox Shacalul Bazzy akles rCon Andreea 13 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
2dor New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 30 Localitatea : Hateg Hobby/Distractii : Tennis Stare de spirit : Mort :-s Data de inscriere : 01/02/2009
Foaie de personaj Player:
| |
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: asa si in viata Mier Feb 04, 2009 1:18 pm | |
| | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 2:48 pm | |
| Shacal:))) Ce saritori sunteti cand e vorba de o fata! )Ce inima buna aveti...Samaritenilor! ) Va dau cu pace!!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 5:27 pm | |
| Dak as fi fata as fi curva intelegeti ce vreti ( am impresia ca nu esti fata Andreea ) Bazzy dak p pun pe varamea sa ceara pe aici ceva cred ca primeste admin =)))))) stii tu la ce ma refer |
|
| |
Bazzy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 39 Localitatea : Bronx Hobby/Distractii : Sa va rup Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 8:09 pm | |
| Nu cred ca primeste nici e animic in schimb poate numai erectzii si cuvinte vulgare... sti ce zic? uitate si tu la astia frate laso draq la o adica ea nu da 2 bani daca primeste sau nu slot sant 100000 de servere ea e amatoare eu am bagato pe kappa pt ca nu sant codatzi da ma rog lasai pe ei in lumea lor tzinand poza lu Gutza in mana stanga si cu dreapta sa se gandeasca la el... | |
|
| |
Kobe Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 43 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : bodybuilding,fighting! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 8:13 pm | |
| PRO ! va rog nu deviati de la subiect sa va dati in spectacol ! Nu trebuie sa dovedeasca la nimeni daca e sau nu fata ! Cine are dreptul la un PRO sau CONTRA sa il exercite ! Cine nu sa se abtina ! Mc mult ! | |
|
| |
Kobe Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 43 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : bodybuilding,fighting! Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 8:19 pm | |
| Ba Bazzy mai taci dracu dupa fiecare reply te bagi u ca musca`n miere si iti dai cu parerea si in plus vorbesti si in locul ei precum ca da ea sau nu da 2 bani daca ii face slot ! Din moment ce a facut cererea inseamna ca doreste slot !si mai ceva u erai pe alt server cand noi jucam cu ea pe kappa, u o ardeai pe minimax ala cu respawn ..iar u akles my friend vad ca te`ai molipsit de la Bazzy cu 100 de post intr`un threat ! E suficient din partea da un simplu PRO sau CONTRA ! Nu ne intereseaza si motivele pt care le acorzi ! Mc }{ PS. SVC te grabi sa iti dai cu parerea daca e fata sau nu daca habar nu ai cine si de unde este ! nu offence. Dnd pls mc pa ! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 8:24 pm | |
| - Andreea a scris:
- Numele pe care il utilizez pe games.kappa.ro: Andreea
Cand ai jucat prima data pe server:nu stiu exact Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:2-3 ore pe zi Motivul pentru care doresc slot pe serverul games.kappa.ro: De multe ori stau si 10 min si tot nu prind loc Trebuie sa recunosc ca m-am distrat teribil citind ce au postat baietii. Trimite-mi in privat pass sa-ti fac un slot. PS Nu-mi pune numarul tau de telefon ca parola ca nu te sun. Stiu ca esti baiat... | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 11:27 pm | |
| - Kobe a scris:
- Ba Bazzy mai taci dracu dupa fiecare reply te bagi u ca musca`n miere si iti dai cu parerea si in plus vorbesti si in locul ei precum ca da ea sau nu da 2 bani daca ii face slot ! Din moment ce a facut cererea inseamna ca doreste slot !si mai ceva u erai pe alt server cand noi jucam cu ea pe kappa, u o ardeai pe minimax ala cu respawn ..iar u akles my friend vad ca te`ai molipsit de la Bazzy cu 100 de post intr`un threat ! E suficient din partea da un simplu PRO sau CONTRA ! Nu ne intereseaza si motivele pt care le acorzi ! Mc }{ PS. SVC te grabi sa iti dai cu parerea daca e fata sau nu daca habar nu ai cine si de unde este ! nu offence. Dnd pls mc pa !
Kobe taci ca iti zgarii masina si iti tai cauciucurile! | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mier Feb 04, 2009 11:32 pm | |
| Thread closed ca deja bateti campii. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere slot :) Joi Feb 05, 2009 2:08 am | |
| - akles a scris:
- Kobe a scris:
- Ba Bazzy mai taci dracu dupa fiecare reply te bagi u ca musca`n miere si iti dai cu parerea si in plus vorbesti si in locul ei precum ca da ea sau nu da 2 bani daca ii face slot ! Din moment ce a facut cererea inseamna ca doreste slot !si mai ceva u erai pe alt server cand noi jucam cu ea pe kappa, u o ardeai pe minimax ala cu respawn ..iar u akles my friend vad ca te`ai molipsit de la Bazzy cu 100 de post intr`un threat ! E suficient din partea da un simplu PRO sau CONTRA ! Nu ne intereseaza si motivele pt care le acorzi ! Mc }{ PS. SVC te grabi sa iti dai cu parerea daca e fata sau nu daca habar nu ai cine si de unde este ! nu offence. Dnd pls mc pa !
Kobe taci ca iti zgarii masina si iti tai cauciucurile! HA HA akles kobe are masina in servis , este mai mult decat zgariata =)) are ditamai gaura pe partea stanga ))) viteza excesiva rock on dude ! \m/ Last off topic |
|
| |
Andreea New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 34 Localitatea : Resita Hobby/Distractii : Tot ce tine de distractie :D Data de inscriere : 02/02/2009
| Subiect: Re: Cerere slot :) Joi Feb 05, 2009 12:00 pm | |
| Defapt e pe partea dreapta si e doar capota aripa si faru praf... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cerere slot :) Joi Feb 05, 2009 1:20 pm | |
| - Andreea a scris:
- Defapt e pe partea dreapta si e doar capota aripa si faru praf...
Valeu Andreea ........ te rog eu nu mai pune poze dalea ca te faci de ras... la modul cel mai bun .... zici ca esti..... parca esti pe DN1 sau cum se zice in Pitesti : pe bodul viiolor |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Joi Feb 05, 2009 2:22 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Vin Feb 06, 2009 12:26 am | |
| | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: Cerere slot :) Vin Feb 06, 2009 7:04 pm | |
| stiu ca are masina busita dar o va repara odata si odata(piesele trebuiau sa-i fi ajuns acasa zilele astea)...suferiti de anturaj cu el... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot :) Mar Feb 17, 2009 7:27 pm | |
| - Andreea a scris:
- Numele pe care il utilizez pe games.kappa.ro: Andreea
Cand ai jucat prima data pe server:nu stiu exact Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:2-3 ore pe zi Motivul pentru care doresc slot pe serverul games.kappa.ro: De multe ori stau si 10 min si tot nu prind loc Rezolvat! Baieti, subiectul e inchis... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere slot :) | |
| |
|
| |
| Cerere slot :) | |
|