.v New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : games.kappa.ro Data de inscriere : 27/12/2008
| Subiect: Cerere slot. Sam Dec 27, 2008 9:42 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : .v , ipconf . Anterioare au fost: sandw0rm si cOx - Cand ai jucat prima data pe server : Prima data cand am intrat era instalata versiunea CS 1.5.. Deci.. cu ceva ani in urma - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: PsychoStats says 16h.. - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Imi petrec cam 2-3h pe zi in cstrike.. si disper cand vad ca srv kappa este plin.. Vreau slot pentru a avea mereu acces la server indiferent de ora.
Multumesc anticipat. | |
|
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Dum Dec 28, 2008 8:56 am | |
| | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Dum Dec 28, 2008 9:34 am | |
| - .v a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : .v , ipconf . Anterioare au fost: sandw0rm si cOx
- Cand ai jucat prima data pe server : Prima data cand am intrat era instalata versiunea CS 1.5.. Deci.. cu ceva ani in urma - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: PsychoStats says 16h.. - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Imi petrec cam 2-3h pe zi in cstrike.. si disper cand vad ca srv kappa este plin.. Vreau slot pentru a avea mereu acces la server indiferent de ora.
Multumesc anticipat. Pana la urma cu ce nick joci? cOx stiu cine era... | |
|
.v New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : games.kappa.ro Data de inscriere : 27/12/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Dum Dec 28, 2008 9:39 am | |
| Nick: .v
Multumesc Cristian. | |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Dum Dec 28, 2008 11:35 am | |
| | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Mier Ian 21, 2009 10:18 pm | |
| - hriscu_vs a scris:
- nu , mai joaca
Il stiu asa ca i-am facut un mic acces... | |
|
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Cerere slot. Vin Ian 23, 2009 4:27 pm | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere slot. | |
| |
|