| cerere slot | |
|
+5jack WAVE sevrajjj Hassan Hy_noroCK 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Hy_noroCK bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 40 Localitatea : inima strazii Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 26/02/2009
| Subiect: cerere slot Joi Feb 26, 2009 11:16 pm | |
| sal as dori daca se poate un slot... n-am nevoie de mai mult nick Hy_noroCK stau cate 10 minute sa intru...cateodata mai mult si apoi iau kick aiurea de la unu care nu ma stie ms | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot Vin Feb 27, 2009 1:03 am | |
| | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: cerere slot Vin Feb 27, 2009 8:33 am | |
| CONTRA ... Mai joaca , ai doar 8 ore activitate pe server.N-a trecut nici macar 1 luna de cand joci pe kappa. | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: cerere slot Vin Feb 27, 2009 8:42 am | |
| PRO...e un castig important pentru comunitatea de pe kappa | |
|
| |
sparla Membru
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 43 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : femeile Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: cerere slot Vin Feb 27, 2009 9:50 am | |
| | |
|
| |
Hy_noroCK bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 40 Localitatea : inima strazii Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 26/02/2009
| Subiect: Re: cerere slot Vin Feb 27, 2009 9:57 am | |
| - WAVE a scris:
- CONTRA ... Mai joaca , ai doar 8 ore activitate pe server.N-a trecut nici macar 1 luna de cand joci pe kappa.
joc de curand aici ca aici s-a mutat crema ca publice jucam pe idlex si over si cum in ultimul timp aceste doua servere merg extrem de nasssol majoritatea joaca aici sustinand motto-ul "only playing with better players you get better" m-am mutat si eu dupa turma ms pentru PRO-uri cine a dat | |
|
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: cerere slot Vin Feb 27, 2009 10:15 am | |
| | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: asta e nick? Vin Feb 27, 2009 10:29 am | |
| - Hy_noroCK a scris:
- sal
as dori daca se poate un slot... n-am nevoie de mai mult nick Hy_noroCK stau cate 10 minute sa intru...cateodata mai mult si apoi iau kick aiurea de la unu care nu ma stie
ms Asta e nick....sau ce? Contraaaaaaa!!!! pana iti faci un nick normal | |
|
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: cerere slot Vin Feb 27, 2009 11:23 am | |
| joaca de mult sacale , si joaca binisor chiar cu nick-ul asta | |
|
| |
Hy_noroCK bot
| Subiect: Re: cerere slot Vin Feb 27, 2009 12:23 pm | |
| - Shacalul a scris:
Asta e nick....sau ce? Contraaaaaaa!!!! pana iti faci un nick normal joc din 1999 de cand a aparut cs-ul cu nickul asta si doar nu o sa-l schimb pentru ca cineva nu imi da un pro la un slot si nu stiu cati Hy_noroCK ai vazut pe servere... in afara de mine Shacalul/s4c4lul/Shak4lul si alte combinatii am vazut de nu stiu cate ori si sunt sigur ca nu erai tu de fiecare data sper sa intelegi la ce ma refer | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: cerere slot Vin Feb 27, 2009 12:52 pm | |
| - Shacalul a scris:
- Hy_noroCK a scris:
- Shacalul a scris:
Asta e nick....sau ce? Contraaaaaaa!!!! pana iti faci un nick normal joc din 1999 de cand a aparut cs-ul cu nickul asta si doar nu o sa-l schimb pentru ca cineva nu imi da un pro la un slot
si nu stiu cati Hy_noroCK ai vazut pe servere... in afara de mine
Shacalul/s4c4lul/Shak4lul si alte combinatii am vazut de nu stiu cate ori si sunt sigur ca nu erai tu de fiecare data sper sa intelegi la ce ma refer Eu te inteleg nu asta e problema nu mi se pare un nick... iar referitor la nick ul meu asa este de cand s-a deschis servaru kappa 1.5 | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere slot | |
| |
|
| |
| cerere slot | |
|