| Cerere Slot | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
rEicke bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 35 Localitatea : Buzau/Ploiesti Hobby/Distractii : CS , Party hard, Imi place sa BEAu :D Data de inscriere : 28/02/2009
| Subiect: Cerere Slot Sam Feb 28, 2009 7:53 pm | |
| Salut , joc pe serverul games.kappa.ro cu nick-ul rEicke. Prima oara cand am jucat pe server , daca imi aduc bine amine a fost pe versiunea 1.5. Dar jucam cu alt nick pe vremea aia. Timpul petrecut pe server : hmm saptamana trecuta am jucat cateva zile la rand, nu mai joc pe serverul care jucam de obicei ...am zis sa fac o schimbare. Motivul pentru care doresc sa am slot: in primul rand, sa nu mai astept sa se faca vre-un loc , sa intru cat mai rpd pana nu imi trece cheful ) si in al doilea rand cand am jucat zilele trecute mi-am luat ban de vreo doua ori, fara motiv , nu am injurat nu am facut nimic , nu folosesc cheats sa merit asta.. De la ' Amazing' am primit banurile nu stiu dc ..probabil nu ma agreeaza , cand il omoram gata stiam ce o sa se intample. Cam atat ...multumesc anticipat. | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Cerere Slot Sam Feb 28, 2009 8:43 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Dum Mar 01, 2009 11:28 am | |
| - rEicke a scris:
- Salut , joc pe serverul games.kappa.ro cu nick-ul rEicke.
Prima oara cand am jucat pe server , daca imi aduc bine amine a fost pe versiunea 1.5. Dar jucam cu alt nick pe vremea aia. Timpul petrecut pe server : hmm saptamana trecuta am jucat cateva zile la rand, nu mai joc pe serverul care jucam de obicei ...am zis sa fac o schimbare. Motivul pentru care doresc sa am slot: in primul rand, sa nu mai astept sa se faca vre-un loc , sa intru cat mai rpd pana nu imi trece cheful ) si in al doilea rand cand am jucat zilele trecute mi-am luat ban de vreo doua ori, fara motiv , nu am injurat nu am facut nimic , nu folosesc cheats sa merit asta.. De la ' Amazing' am primit banurile nu stiu dc ..probabil nu ma agreeaza , cand il omoram gata stiam ce o sa se intample.
Cam atat ...multumesc anticipat. Pro slot. | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Dum Mar 01, 2009 1:08 pm | |
| | |
|
| |
damage bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 36 Localitatea : Buzau/Ploiesti Hobby/Distractii : driving Stare de spirit : beat Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Lun Mar 02, 2009 2:57 am | |
| Daca am citit bine la reguli ca si cei cu Administrator pe server pot avea o parere( daca am citit gresit scuze nu ma luati in seama sau stergeti postul, e 4 dimineata:) ) : PRO, il cunosc personal de mult timp, ne-am imprietenit jucand pe kappa de la sala.Joaca curat si e civilizat. | |
|
| |
raLem Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex, Gaming, Fotbal, Baschet, Biliard, etc. Stare de spirit : moody Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Lun Mar 02, 2009 11:10 am | |
| - ReLease a scris:
- contra
eu PRO, il stiu d p PGL. pls argumenteaza "contra" daca tot... | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Lun Mar 02, 2009 2:26 pm | |
| - raLem a scris:
- ReLease a scris:
- contra
eu PRO, il stiu d p PGL.
pls argumenteaza "contra" daca tot... Nu are activitate pe server. Online Time 04:02:16 Last Seen 2009-02-26 00:21:07 First Seen 2009-02-18 23:15:12 | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Lun Mar 02, 2009 2:41 pm | |
| - ReLease a scris:
- raLem a scris:
- ReLease a scris:
- contra
eu PRO, il stiu d p PGL.
pls argumenteaza "contra" daca tot... Nu are activitate pe server.
Online Time 04:02:16
Last Seen 2009-02-26 00:21:07
First Seen 2009-02-18 23:15:12 pro... pana la urma o sa aibe si activitate pe servar;) | |
|
| |
raLem Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex, Gaming, Fotbal, Baschet, Biliard, etc. Stare de spirit : moody Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Lun Mar 02, 2009 3:29 pm | |
| - ReLease a scris:
- raLem a scris:
- ReLease a scris:
- contra
eu PRO, il stiu d p PGL.
pls argumenteaza "contra" daca tot... Nu are activitate pe server. Online Time 04:02:16 Last Seen 2009-02-26 00:21:07 First Seen 2009-02-18 23:15:12 ) bun argument | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Slot Lun Mar 02, 2009 6:16 pm | |
| - rEicke a scris:
- Salut , joc pe serverul games.kappa.ro cu nick-ul rEicke.
Prima oara cand am jucat pe server , daca imi aduc bine amine a fost pe versiunea 1.5. Dar jucam cu alt nick pe vremea aia. Timpul petrecut pe server : hmm saptamana trecuta am jucat cateva zile la rand, nu mai joc pe serverul care jucam de obicei ...am zis sa fac o schimbare. Motivul pentru care doresc sa am slot: in primul rand, sa nu mai astept sa se faca vre-un loc, sa intru cat mai rpd pana nu imi trece cheful ) si in al doilea rand cand am jucat zilele trecute mi-am luat ban de vreo doua ori, fara motiv, nu am injurat nu am facut nimic, nu folosesc cheats sa merit asta.. De la ' Amazing' am primit banurile nu stiu dc... probabil nu ma agreeaza, cand il omoram gata stiam ce o sa se intample.
Cam atat... multumesc anticipat. Trimite-mi pass in privat sa-ti fac un acces garantat cu imunitate... PS Damage, tu esti jucator vechi si poti sa dai vot si cu Administrator de pe server... Oricum vad ca a luat surprinzator de multe PRO! CLOSE | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Slot | |
| |
|
| |
| Cerere Slot | |
|