games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro

In jos 
+88
pixpi
DaNy
Miker
sLkzor
ruLez
jack
RbN
Llama
cymino
jadkiss
XozzE
fragile
rozalikes
FAD
fuN
DonOmar
FaiTh#
k0rupt
prodigy
cLk
Liquid
KungFuPanda
k0r3k7
Rappalo
ionutz.JA
KADZE
L0pEz
m1nja
KARIM
Dracusoru
S37uP!Update
lopez_gld
aquarius
pi5oiu
rAin
DmG
eXperyencee___
Ion
WyNneR
T!GeR
Tr4F1K
m1rC
killah
claudio
Killer
palmo
JoxxeR*
znk
akles
inSanE
TriH
Kenox
rCon
Admin
zvast1k
gigel
Nashu
gonzo4alls
F1rsT
rMn
Dark
ngr-
M3x
sevrajjj
serepheN x
krusis
aLiNw0w -
keL's
dLL
qu!t
wNd
vincent-
SalazaR
dRaKa
aaa
hriscu_vs
ULTRAS
Obsedatu
equus
Shacalul
DoTy
raLem
moody
Daes
Hassan
Cristian
92 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
fuN
Membru
fuN

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 24
Varsta : 38
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : plimbari , cs ,net , s.a.m.d
Stare de spirit : naspa
Data de inscriere : 01/12/2008

Foaie de personaj
Player:

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: slot pls!!! Multumesc!!!   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMar Dec 02, 2008 5:45 pm

- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - fuN
- Cand ai jucat prima data pe server -acum 3 luni
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 2-3 ore zilnic
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro este mereu plin si nu reusesc sa ma conectez
Multumesc!!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMar Dec 02, 2008 5:59 pm

fuN a scris:
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro este mereu plin si nu reusesc sa ma conectez
Multumesc!!

eu te-am vazut pe server , din partea mea PRO.
acum sa imi zica si mie un admin dak am voie sa imi dau cu parerea in acest loc ca nu prea stiu. MS.
Sus In jos
FAD
Activ member
FAD

Numarul mesajelor : 143
Varsta : 44
Localitatea : Buzau
Hobby/Distractii : cs,mzk,basket
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMar Dec 02, 2008 6:00 pm

off:Doar adminii au voie
on:Pro
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

Numarul mesajelor : 126
Varsta : 54
Hobby/Distractii : hobby house
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: pro!!!   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMar Dec 02, 2008 6:28 pm

fuN a scris:
Multumesc!!

Da joaca si sa zicem PRO!!! da nu prea merita , da slot e de ajuns:D
Sus In jos
rozalikes
Membru

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 34
Localitatea : Craiova
Hobby/Distractii : Fotbal
Data de inscriere : 02/12/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMar Dec 02, 2008 8:28 pm

- Nick: rozalikes
- Cand ai jucat prima data pe server acum 6 luni am intrat prima data
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 1h/seara
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pt a avea loc pe sv si pt ca este unu care intra cu nickul meu ...Fan
Ms!
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 35
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMar Dec 02, 2008 8:37 pm

rozalikes a scris:
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pt a avea loc pe sv si pt ca este unu care intra cu nickul meu ...Fan
Ms!

Pro de la mine ..e linistit si chiar joaca!!
Sus In jos
ionutz.JA
Activ member

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 36
Localitatea : Constanta
Hobby/Distractii : fotbal

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMier Dec 03, 2008 12:47 am

imi raspunde si mie cineva cu pro/jet ?
Sus In jos
ionutz.JA
Activ member

Numarul mesajelor : 66
Localitatea : Constanta
Hobby/Distractii : fotbal

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMier Dec 03, 2008 11:13 am

joc in fiecare zi,lol . Ori ziua,ori noaptea dupa 12 .
Sus In jos
fragile
bot

Numarul mesajelor : 1
Localitatea : ctza
Hobby/Distractii : n`am
Data de inscriere : 02/12/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMier Dec 03, 2008 11:20 am

- Numele pe care il utilizezi pe server: fragile
- Timpul petrecut pe server: Nu am descoperit serverul de mult timp... cateva zile
- Motivul pentru care doresti slot pe server: nu am loc sa intru cand imi e lumea mai draga.
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMier Dec 03, 2008 7:15 pm

rozalikes a scris:
Ms!
Vad ca ai accept de la admini asa ca trimite-mi pass in privat...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
XozzE
Moderator
XozzE

Numarul mesajelor : 158
Localitatea : Sibiu
Hobby/Distractii : Clubing
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMier Dec 03, 2008 9:02 pm

Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro
XozzE
- Cand ai jucat prima data pe server
De circa o luna
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro
Cam 10 ore pe saptamana
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro
Doresc un slot pentru ca nu pot intra pe server decat dupa o gramada de retry...
Sus In jos
killah
Manager
killah

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 54
Hobby/Distractii : Sex cu babe
Data de inscriere : 17/10/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyJoi Dec 04, 2008 11:34 am

XozzE a scris:
XozzE
De circa o luna
Cam 10 ore pe saptamana
Doresc un slot pentru ca nu pot intra pe server decat dupa o gramada de retry...

pro
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Varsta : 37
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyJoi Dec 04, 2008 12:46 pm

XozzE a scris:
XozzE
De circa o luna
Cam 10 ore pe saptamana
pro
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyJoi Dec 04, 2008 12:48 pm

ionutz.JA a scris:
imi raspunde si mie cineva cu pro/jet ?
tu esti banuit cam de totii...mai joaca asa cateva zile si poate te prind pe srv sa te urmaresc eu mai bine si vb dupa aia de acces
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyJoi Dec 04, 2008 12:48 pm

fragile a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe server: fragile
- Timpul petrecut pe server: Nu am descoperit serverul de mult timp... cateva zile
- Motivul pentru care doresti slot pe server: nu am loc sa intru cand imi e lumea mai draga.
pro slot
Sus In jos
jadkiss
Activ member
jadkiss

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 34
Hobby/Distractii : fotbalu
Data de inscriere : 04/12/2008

MesajSubiect: slotica :d   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyJoi Dec 04, 2008 3:05 pm

Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro jadkiss
- Cand ai jucat prima data pe server: nu stiu exact
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : o ora 2 knd am timp
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: e pt o conectare maibuna
Sus In jos
KADZE
Activ member
KADZE

Numarul mesajelor : 125
Varsta : 33
Localitatea : Pantelim[O]N
Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^
Data de inscriere : 16/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyJoi Dec 04, 2008 7:43 pm

jadkiss a scris:
Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro jadkiss
- Cand ai jucat prima data pe server: nu stiu exact
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : o ora 2 knd am timp
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: e pt o conectare maibuna

PRO
Sus In jos
DonOmar
New Member
DonOmar

Numarul mesajelor : 8
Hobby/Distractii : FoTbaL , CounTer-Strike , MaSiniLe
Data de inscriere : 01/12/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyJoi Dec 04, 2008 8:16 pm

un raspuns la cererea mea Question Question scratch scratch Question Question
Sus In jos
cymino
Moderator
cymino

Numarul mesajelor : 42
Localitatea : Buzau
Hobby/Distractii : CS
Data de inscriere : 01/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyJoi Dec 04, 2008 8:36 pm

DonOmar a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : DonOmar
- Cand ai jucat prima data pe server : de 1 an, cu dif nickuri, cel mai utilizat DonOmar-
Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 1 an
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : loc pe svr

pro
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyVin Dec 05, 2008 12:51 am

XozzE a scris:
XozzE
De circa o luna
Cam 10 ore pe saptamana

PRO Slot ! este linistit si isi vede de treaba lui.
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Numarul mesajelor : 379
Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur
Stare de spirit : mwhahahaha
Data de inscriere : 25/09/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyVin Dec 05, 2008 2:34 am

cLk a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro cLk
- Cand ai jucat prima data pe server acum 1 an
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 10 ore
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro sa nu mai astept 10 ani sa ma conectez
PRO
Sus In jos
Llama
Llama
Llama

Numarul mesajelor : 8
Hobby/Distractii : Voi
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyDum Dec 07, 2008 6:08 pm

Vreau si eu un God pe games.kappa.ro! Se poate? Eu pot fi vazut pe toate serverele de Counter Strike (inca de cand a fost creat jocul), deci toata lumea ma cunoaste...
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 33
Localitatea : Targoviste
Data de inscriere : 31/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyDum Dec 07, 2008 8:54 pm

hahaha
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyLun Dec 08, 2008 7:25 pm

Llama a scris:
Vreau si eu un God pe games.kappa.ro! Se poate? Eu pot fi vazut pe toate serverele de Counter Strike (inca de cand a fost creat jocul), deci toata lumea ma cunoaste...
Singura modalitate pe care o vad in a te ajuta in problema ta este sa te las sa-mi tii locul cand sunt eu prins cu alte treburi. Adica sa te ocupi de server, de admine si chiar de forum. OK?
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 EmptyMar Dec 09, 2008 1:03 am

Llama a scris:
Pro merita l-am vazut pe server....Smile))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 11 Empty

Sus In jos

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro
Sus 
Pagina 11 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX!
» Serverul games.kappa.ro este live, dar in teste
» Meciuri de CUPA AIMZ pe serverul de WAR games.kappa.ro:27016
» cerere admin
» Momentan nu se mai acorda accese pe serverul public games.kappa.ro

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Cereri de accese garantate cu imunitate-
Mergi direct la: