| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
fuN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : plimbari , cs ,net , s.a.m.d Stare de spirit : naspa Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: slot pls!!! Multumesc!!! Mar Dec 02, 2008 5:45 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - fuN - Cand ai jucat prima data pe server -acum 3 luni - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 2-3 ore zilnic - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro este mereu plin si nu reusesc sa ma conectez Multumesc!! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 5:59 pm | |
| - fuN a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - fuN
- Cand ai jucat prima data pe server -acum 3 luni - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 2-3 ore zilnic - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro este mereu plin si nu reusesc sa ma conectez Multumesc!! eu te-am vazut pe server , din partea mea PRO. acum sa imi zica si mie un admin dak am voie sa imi dau cu parerea in acest loc ca nu prea stiu. MS. |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 6:00 pm | |
| off:Doar adminii au voie on:Pro | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: pro!!! Mar Dec 02, 2008 6:28 pm | |
| - fuN a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - fuN
- Cand ai jucat prima data pe server -acum 3 luni - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 2-3 ore zilnic - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro este mereu plin si nu reusesc sa ma conectez Multumesc!! Da joaca si sa zicem PRO!!! da nu prea merita , da slot e de ajuns:D | |
|
| |
rozalikes Membru
Sex : Numarul mesajelor : 22 Varsta : 34 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : Fotbal Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 8:28 pm | |
| - Nick: rozalikes - Cand ai jucat prima data pe server acum 6 luni am intrat prima data - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 1h/seara - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pt a avea loc pe sv si pt ca este unu care intra cu nickul meu ...Fan Ms! | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 8:37 pm | |
| - rozalikes a scris:
- - Nick: rozalikes
- Cand ai jucat prima data pe server acum 6 luni am intrat prima data - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 1h/seara - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pt a avea loc pe sv si pt ca este unu care intra cu nickul meu ...Fan Ms! Pro de la mine ..e linistit si chiar joaca!! | |
|
| |
ionutz.JA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 66 Varsta : 36 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Dec 03, 2008 12:47 am | |
| imi raspunde si mie cineva cu pro/jet ? | |
|
| |
ionutz.JA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 66 Varsta : 36 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Dec 03, 2008 11:13 am | |
| joc in fiecare zi,lol . Ori ziua,ori noaptea dupa 12 . | |
|
| |
fragile bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 35 Localitatea : ctza Hobby/Distractii : n`am Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Dec 03, 2008 11:20 am | |
| - Numele pe care il utilizezi pe server: fragile - Timpul petrecut pe server: Nu am descoperit serverul de mult timp... cateva zile - Motivul pentru care doresti slot pe server: nu am loc sa intru cand imi e lumea mai draga. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Dec 03, 2008 7:15 pm | |
| - rozalikes a scris:
- - Nick: rozalikes
- Cand ai jucat prima data pe server acum 6 luni am intrat prima data - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 1h/seara - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: pt a avea loc pe sv si pt ca este unu care intra cu nickul meu ...Fan Ms! Vad ca ai accept de la admini asa ca trimite-mi pass in privat... | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Dec 03, 2008 9:02 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro XozzE - Cand ai jucat prima data pe server De circa o luna - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro Cam 10 ore pe saptamana - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro Doresc un slot pentru ca nu pot intra pe server decat dupa o gramada de retry... | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Dec 04, 2008 11:34 am | |
| - XozzE a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro
XozzE - Cand ai jucat prima data pe server De circa o luna - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro Cam 10 ore pe saptamana - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro Doresc un slot pentru ca nu pot intra pe server decat dupa o gramada de retry... pro | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Dec 04, 2008 12:46 pm | |
| - XozzE a scris:
XozzE - Cand ai jucat prima data pe server De circa o luna - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro Cam 10 ore pe saptamana - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro Doresc un slot pentru ca nu pot intra pe server decat dupa o gramada de retry... pro | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Dec 04, 2008 12:48 pm | |
| - ionutz.JA a scris:
- imi raspunde si mie cineva cu pro/jet ?
tu esti banuit cam de totii...mai joaca asa cateva zile si poate te prind pe srv sa te urmaresc eu mai bine si vb dupa aia de acces | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Dec 04, 2008 12:48 pm | |
| - fragile a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe server: fragile
- Timpul petrecut pe server: Nu am descoperit serverul de mult timp... cateva zile - Motivul pentru care doresti slot pe server: nu am loc sa intru cand imi e lumea mai draga. pro slot | |
|
| |
jadkiss Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 153 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : fotbalu Data de inscriere : 04/12/2008
| Subiect: slotica :d Joi Dec 04, 2008 3:05 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro jadkiss - Cand ai jucat prima data pe server: nu stiu exact - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : o ora 2 knd am timp - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: e pt o conectare maibuna | |
|
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Dec 04, 2008 7:43 pm | |
| - jadkiss a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro jadkiss
- Cand ai jucat prima data pe server: nu stiu exact - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : o ora 2 knd am timp - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: e pt o conectare maibuna PRO | |
|
| |
DonOmar New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : FoTbaL , CounTer-Strike , MaSiniLe Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Dec 04, 2008 8:16 pm | |
| | |
|
| |
cymino Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 42 Varsta : 35 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Dec 04, 2008 8:36 pm | |
| - DonOmar a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : DonOmar
- Cand ai jucat prima data pe server : de 1 an, cu dif nickuri, cel mai utilizat DonOmar- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 1 an - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : loc pe svr pro | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Dec 05, 2008 12:51 am | |
| - XozzE a scris:
XozzE - Cand ai jucat prima data pe server De circa o luna - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro Cam 10 ore pe saptamana - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro Doresc un slot pentru ca nu pot intra pe server decat dupa o gramada de retry... PRO Slot ! este linistit si isi vede de treaba lui. |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Dec 05, 2008 2:34 am | |
| - cLk a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro cLk
- Cand ai jucat prima data pe server acum 1 an - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 10 ore - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro sa nu mai astept 10 ani sa ma conectez PRO | |
|
| |
Llama Llama
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Voi Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Dec 07, 2008 6:08 pm | |
| Vreau si eu un God pe games.kappa.ro! Se poate? Eu pot fi vazut pe toate serverele de Counter Strike (inca de cand a fost creat jocul), deci toata lumea ma cunoaste... | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Dec 07, 2008 8:54 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Dec 08, 2008 7:25 pm | |
| - Llama a scris:
- Vreau si eu un God pe games.kappa.ro! Se poate? Eu pot fi vazut pe toate serverele de Counter Strike (inca de cand a fost creat jocul), deci toata lumea ma cunoaste...
Singura modalitate pe care o vad in a te ajuta in problema ta este sa te las sa-mi tii locul cand sunt eu prins cu alte treburi. Adica sa te ocupi de server, de admine si chiar de forum. OK? | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 09, 2008 1:03 am | |
| - Llama a scris:
- Vreau si eu un God pe games.kappa.ro! Se poate? Eu pot fi vazut pe toate serverele de Counter Strike (inca de cand a fost creat jocul), deci toata lumea ma cunoaste...
Pro merita l-am vazut pe server.... )) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|