| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 26, 2008 8:35 pm | |
| - Rappalo a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Rappalo
- Cand ai jucat prima data pe server acum 2ani dar q alt nick Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 3-4h - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro prin loc greu pe serv pro | |
|
| |
ionutz.JA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 66 Varsta : 36 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 26, 2008 9:21 pm | |
| e clar ce admin e ,din moment ce ma acuza de nush ce prostii . Sa faca poze/demo,apoi sa`mi zica ca sunt suspect sau mai stiu eu ce copilarie . | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 27, 2008 6:30 am | |
| - ionutz.JA a scris:
- e clar ce admin e ,din moment ce ma acuza de nush ce prostii .
Sa faca poze/demo,apoi sa`mi zica ca sunt suspect sau mai stiu eu ce copilarie . nu esti suspect esti banuit )) | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 27, 2008 1:38 pm | |
| - ionutz.JA a scris:
- e clar ce admin e ,din moment ce ma acuza de nush ce prostii .
Sa faca poze/demo,apoi sa`mi zica ca sunt suspect sau mai stiu eu ce copilarie . Eu te sfatuiesc sa faci tu demo cand te joci si daca te acuza vreunu sa i-l dai... au mai fost si altii care au procedat la fel din cate am auzit...insa pe alte servere. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 27, 2008 4:56 pm | |
| - Hassan a scris:
- Rappalo a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server acum 2ani dar q alt nick Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 3-4h - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro prin loc greu pe serv pro Trimite-mi mesaj privat cu nick si pass | |
|
| |
Liquid bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 32 Localitatea : In you mind. Hobby/Distractii : Sa joc CS Data de inscriere : 27/11/2008
| Subiect: abc Joi Noi 27, 2008 7:22 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Liquid - Cand ai jucat prima data pe server acum 1an dar cu alte nick'uri. Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 4h sau mai mult - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Pai noapte se prinde loc greu pe server, si de aia vreau | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 27, 2008 9:42 pm | |
| - Liquid a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Liquid
- Cand ai jucat prima data pe server acum 1an dar cu alte nick'uri. Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 4h sau mai mult - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: Pai noapte se prinde loc greu pe server, si de aia vreau Te-am vazut jucand. Trimite-mi un mesaj privat cu nick si pass sa-ti fac un slot... | |
|
| |
ionutz.JA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 66 Varsta : 36 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 27, 2008 11:29 pm | |
| | |
|
| |
cLk Membru
Sex : Numarul mesajelor : 24 Varsta : 114 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Sticlismul Data de inscriere : 29/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 29, 2008 10:17 am | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro cLk - Cand ai jucat prima data pe server acum 1 an - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 10 ore - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro sa nu mai astept 10 ani sa ma conectez | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 29, 2008 11:41 am | |
| - cLk a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro cLk
- Cand ai jucat prima data pe server acum 1 an - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 10 ore - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro sa nu mai astept 10 ani sa ma conectez pro | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 29, 2008 11:42 am | |
| - Rappalo a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server acum 2ani dar q alt nick Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 3-4h - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro prin loc greu pe serv pro:D:D:D | |
|
| |
prodigy bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 36 Localitatea : Buzau-Campina-Bucuresti Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: cerere slot Sam Noi 29, 2008 7:52 pm | |
| As dori si eu slot ca ma conectez foarte greu seara.Am mai avut admin pe sv. nick: prodigy
Multumesc anticipat! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 29, 2008 10:51 pm | |
| salut.
As dori si eu sa stiu dak se poate dc nu mai am slot pe Server ? (kenox oare ? am comentat prea mult pt ca este cum este ? )
ms pt raspuns.......dak o sa fie vre unul. |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 29, 2008 11:05 pm | |
| - SvCbad a scris:
- salut.
As dori si eu sa stiu dak se poate dc nu mai am slot pe Server ? (kenox oare ? am comentat prea mult pt ca este cum este ? )
ms pt raspuns.......dak o sa fie vre unul. eu cred ca tu esti cu capul... e de la server de cele mai multe ori nu recunoaste adminul.Atentie mare cand te loghezi | |
|
| |
k0rupt bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 30 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : Iesitu in orash ^^ Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Salut Dum Noi 30, 2008 2:57 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: probleme de conectare Dum Noi 30, 2008 9:53 pm | |
| salut din nou.
nu am stiut unde sa postez asa ca am postat aici . am probleme cu conecsiunea(accesul) nu imi mai recunoaste nickul ca rezervat . si asta de 3 zile. asta seara am incercat sa ma conectez si era prea multa lume si mi-a zis ca serv este full si ca nu ai slot te rugam sa ne contactezi . am bagat setinfo _parola ***** din nou si mi-a zis acelasi lucru. si cand jucam pe server am dat comanda admin_who si nici acolo nu apaream la slot.
pana la urma ce se intampla ???? ( de 3 zile aceiasi problema ) |
|
| |
FaiTh# bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Femei, Cs Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Dec 01, 2008 12:09 pm | |
| salut..as dori si eu un admin, ma joc pe srv asta de ani de zile..dinainte sa se inkida..au ajuns toti martalogii precum release, etc sami dea Llama..ca sa numai zic ca banurile au fost la ordinea zilei, momentan nau mai avut loc, id contact faith26gf@yahoo.com v;am pupat | |
|
| |
DonOmar New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : FoTbaL , CounTer-Strike , MaSiniLe Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: slot Lun Dec 01, 2008 4:19 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : DonOmar - Cand ai jucat prima data pe server : de 1 an, cu dif nickuri, cel mai utilizat DonOmar- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 1 an - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : loc pe svr | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 12:51 am | |
| - FaiTh# a scris:
- salut..as dori si eu un admin, ma joc pe srv asta de ani de zile..dinainte sa se inkida..au ajuns toti martalogii precum release, etc sami dea Llama..ca sa numai zic ca banurile au fost la ordinea zilei, momentan nau mai avut loc, id contact faith26gf@yahoo.com v;am pupat
si ai dori sa te contactam noi ? fa cererea cum trebuie ... | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 12:51 am | |
| - DonOmar a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : DonOmar
- Cand ai jucat prima data pe server : de 1 an, cu dif nickuri, cel mai utilizat DonOmar- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 1 an - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : loc pe svr pro | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 12:52 am | |
| - k0rupt a scris:
- AS dori si eu un slot pe serverul kappa
nick (k0rupt)
yahoo id : k0rupt1337@yahoo.com la fel doresti sa te contactam noi ? fa cererea cum trebuie | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 12:53 am | |
| - cLk a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro cLk
- Cand ai jucat prima data pe server acum 1 an - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 10 ore - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro sa nu mai astept 10 ani sa ma conectez pro | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: faceti slot lu' SvCbad!! Mar Dec 02, 2008 12:58 am | |
| - SvCbad a scris:
- salut.
ms pt raspuns.......dak o sa fie vre unul. De ce nu mai are slot? | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 1:42 am | |
| - Shacalul a scris:
- SvCbad a scris:
- salut.
ms pt raspuns.......dak o sa fie vre unul. De ce nu mai are slot? kenoX o fi devina =)),glumeam defapt au disparut toate adminele care le-a facut in urma cu 3 zile... | |
|
| |
JoxxeR* Membru
Sex : Numarul mesajelor : 29 Varsta : 32 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Cs,footbal Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Dec 02, 2008 12:44 pm | |
| - Hassan a scris:
- DonOmar a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : DonOmar
- Cand ai jucat prima data pe server : de 1 an, cu dif nickuri, cel mai utilizat DonOmar- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro 1 an - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : loc pe svr pro pro | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|