| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
M3x bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 31 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 02, 2008 12:54 pm | |
| sal...as dori si eu un slot Nick:M3x joc pe servar de acum 2 sapt...si joc cam vreo 5 zile din 7 pe sapt deaorece am si sc...cam vreo 3-4 ore pe zi as dori slotul pt ca aproape de fiecare data cand vreau sa intru nam loc...si astept cateva minute bune...ms! | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 02, 2008 1:00 pm | |
| - M3x a scris:
- sal...as dori si eu un slot
Nick:M3x
joc pe servar de acum 2 sapt...si joc cam vreo 5 zile din 7 pe sapt deaorece am si sc...cam vreo 3-4 ore pe zi
as dori slotul pt ca aproape de fiecare data cand vreau sa intru nam loc...si astept cateva minute bune...ms! pro | |
|
| |
ngr- bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 36 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : ..... Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: sal Dum Noi 02, 2008 5:40 pm | |
| - Numele : ngr- - Cand ai jucat prima data pe server:acum 1 an - Timpul petrecut pe serverul :2-3 ore - Motivul pentru care doresti slot pe servar:sa pot sa intru cand e srv full.. | |
|
| |
Dark bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 33 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : CS,DotA etc Stare de spirit : aiurea Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 02, 2008 8:52 pm | |
| Nume : Dark Cand ai jucat prima oara pe server : Acum o luna cu aproximatie Timpul petrecut pe server : 3-4 ore pe zi Doresc slot pentru a numai astepta sa prind loc pe server cand e full,si pentru ca alti sa nu mai joace cu nicku' meu Take care all | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| |
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 02, 2008 9:46 pm | |
| - ngr- a scris:
- - Numele : ngr-
- Cand ai jucat prima data pe server:acum 1 an - Timpul petrecut pe serverul :2-3 ore - Motivul pentru care doresti slot pe servar:sa pot sa intru cand e srv full.. pro | |
|
| |
Hassan Activ member
| |
| |
rMn Membru
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 35 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : Petreceri, motorul Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 02, 2008 9:52 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Noi 03, 2008 3:32 pm | |
| - Hassan a scris:
- M3x a scris:
joc pe servar de acum 2 sapt...si joc cam vreo 5 zile din 7 pe sapt deaorece am si sc...cam vreo 3-4 ore pe zi
as dori slotul pt ca aproape de fiecare data cand vreau sa intru nam loc...si astept cateva minute bune...ms! pro Trimite-mi in privat nick si pass ca te rezolv... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Noi 03, 2008 3:54 pm | |
| - vincent- a scris:
- Cristian a scris:
La multi ani omule! Te rezolv dar nu pot acum pentru ca sunt in concediu... Cum am inceput munca am sa tin cont si-ti fac. Am vazut ca si parerea adminilor este favorabila. mersi fain ma anunti cand incepi munca sa-ti dau PM cu pass.
O zi buna! Hai de trimite-mi nick si pass in privat... Da repede! | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
Hassan Activ member
| |
| |
aLiNw0w - Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : FotbaL ,, CS ,, NeT,, Afara ,, Stare de spirit : Nu te bate gandu , Cum te bat eu Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Noi 03, 2008 9:48 pm | |
| PRO P.S: Cum bag adminu ? setinfo _ ??? | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Noi 03, 2008 10:28 pm | |
| - M3x a scris:
as dori slotul pt ca aproape de fiecare data cand vreau sa intru nam loc...si astept cateva minute bune...ms! Vad ca adminii sunt pentru asa ca trimite-mi repede in privat nick si pass | |
|
| |
Cristian Admin server
| |
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| |
| |
gonzo4alls Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 35 Localitatea : Tg-jiu Hobby/Distractii : PC`u...Numararea la bani ! :)) Stare de spirit : 同性愛者であるあなたのお母さん Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 04, 2008 12:14 am | |
| O marire se poate pls ? Thx . Nick: GonZo | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 04, 2008 6:52 am | |
| - gonzo4alls a scris:
- O marire se poate pls ? Thx .
Nick: GonZo Da din partea se poate..Cristiane rezolva-l | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 04, 2008 6:52 am | |
| - krusis a scris:
- salut,
doresc si eu un helper
- Numele : krusis - Prima oara am jucat anul trecut - Timpul petrecut destul - Motivul imi place serverul. da pro l-am vazut pe srv de cateva ori | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 04, 2008 6:53 am | |
| - serepheN x a scris:
- - Numele : serepheN ;x
- Cand ai jucat prima data pe server: 30 Octobrie ;d - Timpul petrecut pe serverul : aproape 1 zi deoarece am shi scoala :-@ - Motivul pentru care doresti slot pe servar: Casa pot intra cand e FULL
STEAM ID : sharum_hello daca se poate adminu sa fie pe IP : 89.46.48.55 merge si el cu trenu asta...pro | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 04, 2008 3:20 pm | |
| - Hassan a scris:
- serepheN x a scris:
- - Numele : serepheN ;x
- Cand ai jucat prima data pe server: 30 Octobrie ;d - Timpul petrecut pe serverul : aproape 1 zi deoarece am shi scoala :-@ - Motivul pentru care doresti slot pe servar: Casa pot intra cand e FULL
STEAM ID : sharum_hello daca se poate adminu sa fie pe IP : 89.46.48.55 merge si el cu trenu asta...pro pro | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Si a mea Mar Noi 04, 2008 3:47 pm | |
| - keL's a scris:
- qu!t a scris:
- Sal sunt qu!t , am avut admin pe server , hm prima data cand am ajucat acum cativa ani ..eu am fost plecat un timp din tara , mi s-a retras adminu datorita inactivitati , as dori dk sar putea sa imi recapat adminu , timpu petrecut pe server 4-5 ore pe zi , va multumesc
din partea mea este ok Ok si din partea mea | |
|
| |
Shacalul VIP
| Subiect: nu le mai citi!!! Mar Noi 04, 2008 3:50 pm | |
| - raLem a scris:
- m-ati ametit cu quote-urile...
nu le mai citi sa nu ai rau de ameteala:)))))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|