games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro

In jos 
+88
pixpi
DaNy
Miker
sLkzor
ruLez
jack
RbN
Llama
cymino
jadkiss
XozzE
fragile
rozalikes
FAD
fuN
DonOmar
FaiTh#
k0rupt
prodigy
cLk
Liquid
KungFuPanda
k0r3k7
Rappalo
ionutz.JA
KADZE
L0pEz
m1nja
KARIM
Dracusoru
S37uP!Update
lopez_gld
aquarius
pi5oiu
rAin
DmG
eXperyencee___
Ion
WyNneR
T!GeR
Tr4F1K
m1rC
killah
claudio
Killer
palmo
JoxxeR*
znk
akles
inSanE
TriH
Kenox
rCon
Admin
zvast1k
gigel
Nashu
gonzo4alls
F1rsT
rMn
Dark
ngr-
M3x
sevrajjj
serepheN x
krusis
aLiNw0w -
keL's
dLL
qu!t
wNd
vincent-
SalazaR
dRaKa
aaa
hriscu_vs
ULTRAS
Obsedatu
equus
Shacalul
DoTy
raLem
moody
Daes
Hassan
Cristian
92 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
M3x
bot

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 2
Varsta : 31
Localitatea : Craiova
Hobby/Distractii : fotbal
Data de inscriere : 01/11/2008

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyDum Noi 02, 2008 12:54 pm

sal...as dori si eu un slot
Nick:M3x

joc pe servar de acum 2 sapt...si joc cam vreo 5 zile din 7 pe sapt deaorece am si sc...cam vreo 3-4 ore pe zi

as dori slotul pt ca aproape de fiecare data cand vreau sa intru nam loc...si astept cateva minute bune...ms! Smile
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Varsta : 37
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))
Data de inscriere : 29/08/2008

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyDum Noi 02, 2008 12:59 pm

wNd a scris:
Nick:wNd
Timpul petrecut pe sv:3-4 ore pe zi
Motiv:am mai avut helper pe nicku sniperz0r
dar nu am mai jucat o perioada cs si mia scos adminu....Va rog dak se poate sa mi-l dati inapoi RazzVery Happy
pro
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyDum Noi 02, 2008 1:00 pm

M3x a scris:

joc pe servar de acum 2 sapt...si joc cam vreo 5 zile din 7 pe sapt deaorece am si sc...cam vreo 3-4 ore pe zi

as dori slotul pt ca aproape de fiecare data cand vreau sa intru nam loc...si astept cateva minute bune...ms! Smile

pro
Sus In jos
ngr-
bot

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 36
Localitatea : Buzau
Hobby/Distractii : .....
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: sal   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyDum Noi 02, 2008 5:40 pm

- Numele : ngr-
- Cand ai jucat prima data pe server:acum 1 an
- Timpul petrecut pe serverul :2-3 ore
- Motivul pentru care doresti slot pe servar:sa pot sa intru cand e srv full..
Sus In jos
Dark
bot

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 33
Hobby/Distractii : CS,DotA etc
Stare de spirit : aiurea
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyDum Noi 02, 2008 8:52 pm

Nume : Dark
Cand ai jucat prima oara pe server : Acum o luna cu aproximatie
Timpul petrecut pe server : 3-4 ore pe zi
Doresc slot pentru a numai astepta sa prind loc pe server cand e full,si pentru ca alti sa nu mai joace cu nicku' meu Very Happy

Take care all Razz
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 33
Localitatea : Targoviste
Data de inscriere : 31/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyDum Noi 02, 2008 9:09 pm

Dark a scris:
Doresc slot pentru a numai astepta sa prind loc pe server cand e full,si pentru ca alti sa nu mai joace cu nicku' meu Very Happy

Take care all Razz
pro
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyDum Noi 02, 2008 9:46 pm

ngr- a scris:
- Numele : ngr-
- Cand ai jucat prima data pe server:acum 1 an
- Timpul petrecut pe serverul :2-3 ore
- Motivul pentru care doresti slot pe servar:sa pot sa intru cand e srv full..
pro
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyDum Noi 02, 2008 9:46 pm

moody- a scris:
Dark a scris:

Take care all Razz
pro
pro
Sus In jos
rMn
Membru

Numarul mesajelor : 44
Varsta : 35
Hobby/Distractii : Petreceri, motorul
Stare de spirit : Buna
Data de inscriere : 29/10/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyDum Noi 02, 2008 9:52 pm

pro for M3x.
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyLun Noi 03, 2008 3:32 pm

Hassan a scris:
M3x a scris:

pro
Trimite-mi in privat nick si pass ca te rezolv...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyLun Noi 03, 2008 3:54 pm

vincent- a scris:
Cristian a scris:

La multi ani omule! Te rezolv dar nu pot acum pentru ca sunt in concediu... Cum am inceput munca am sa tin cont si-ti fac. Am vazut ca si parerea adminilor este favorabila.

mersi fain Wink ma anunti cand incepi munca sa-ti dau PM cu pass.

O zi buna!
Hai de trimite-mi nick si pass in privat... Da repede!
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyLun Noi 03, 2008 7:45 pm

Hassan a scris:
moody- a scris:
Dark a scris:

Take care all Razz
pro
pro
pro
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyLun Noi 03, 2008 8:37 pm

Dark a scris:

Take care all Razz
pro
Sus In jos
aLiNw0w -
Membru

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 41
Hobby/Distractii : FotbaL ,, CS ,, NeT,, Afara ,,
Stare de spirit : Nu te bate gandu , Cum te bat eu
Data de inscriere : 01/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyLun Noi 03, 2008 9:48 pm

PRO Very Happy

P.S: Cum bag adminu ? setinfo _ ???
Sus In jos
http://www.kappa.all-up.com
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyLun Noi 03, 2008 10:28 pm

M3x a scris:

Vad ca adminii sunt pentru asa ca trimite-mi repede in privat nick si pass
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyLun Noi 03, 2008 10:29 pm

keL's a scris:
Hassan a scris:
moody- a scris:
Dark a scris:

Take care all Razz
pro
pro
pro
Daca toata lumea e pro trimite-mi nick si pass in privat sa-ti pot face accesul
Sus In jos
F1rsT
Moderator
F1rsT

Numarul mesajelor : 88
Varsta : 36
Hobby/Distractii : -
Stare de spirit : -
Data de inscriere : 03/11/2008

MesajSubiect: ~   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyLun Noi 03, 2008 10:32 pm

aLiNw0w - a scris:
PRO Very Happy

P.S: Cum bag adminu ? setinfo _ ???

_parola
Sus In jos
http://www.juventus.com/
gonzo4alls
Membru
gonzo4alls

Numarul mesajelor : 20
Localitatea : Tg-jiu
Hobby/Distractii : PC`u...Numararea la bani ! :))
Stare de spirit : 同性愛者であるあなたのお母さん
Data de inscriere : 31/10/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyMar Noi 04, 2008 12:14 am

O marire se poate pls ? Thx .
Nick: GonZo
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyMar Noi 04, 2008 6:52 am

gonzo4alls a scris:
O marire se poate pls ? Thx .
Nick: GonZo
Da din partea se poate..Cristiane rezolva-l
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyMar Noi 04, 2008 6:52 am

krusis a scris:
salut,
doresc si eu un helper

- Numele : krusis
- Prima oara am jucat anul trecut
- Timpul petrecut destul
- Motivul imi place serverul.
da pro l-am vazut pe srv de cateva ori
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyMar Noi 04, 2008 6:53 am

serepheN x a scris:
- Numele : serepheN ;x
- Cand ai jucat prima data pe server: 30 Octobrie ;d
- Timpul petrecut pe serverul : aproape 1 zi
deoarece am shi scoala :-@
- Motivul pentru care doresti slot pe servar:
Casa pot intra cand e FULL

STEAM ID : sharum_hello
daca se poate adminu sa fie
pe IP : 89.46.48.55

merge si el cu trenu asta...pro
Sus In jos
hriscu_vs
Activ member

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 34
Localitatea : Vaslui
Hobby/Distractii : Muzica , Gagici ..
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyMar Noi 04, 2008 3:20 pm

Hassan a scris:
serepheN x a scris:
- Numele : serepheN ;x
- Cand ai jucat prima data pe server: 30 Octobrie ;d
- Timpul petrecut pe serverul : aproape 1 zi
deoarece am shi scoala :-@
- Motivul pentru care doresti slot pe servar:
Casa pot intra cand e FULL

STEAM ID : sharum_hello
daca se poate adminu sa fie
pe IP : 89.46.48.55

merge si el cu trenu asta...pro
pro
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

Numarul mesajelor : 126
Varsta : 54
Hobby/Distractii : hobby house

MesajSubiect: deacord!!!   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyMar Noi 04, 2008 3:46 pm

wNd a scris:
Nick:wNd
Timpul petrecut pe sv:3-4 ore pe zi
Motiv:am mai avut helper pe nicku sniperz0r
dar nu am mai jucat o perioada cs si mia scos adminu....Va rog dak se poate sa mi-l dati inapoi RazzVery Happy

Deacord!!!
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

MesajSubiect: Si a mea   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyMar Noi 04, 2008 3:47 pm

keL's a scris:
qu!t a scris:
Sal sunt qu!t , am avut admin pe server , hm prima data cand am ajucat acum cativa ani ..eu am fost plecat un timp din tara , mi s-a retras adminu datorita inactivitati , as dori dk sar putea sa imi recapat adminu , timpu petrecut pe server 4-5 ore pe zi , va multumesc

din partea mea este ok

Ok si din partea mea
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

MesajSubiect: nu le mai citi!!!   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 EmptyMar Noi 04, 2008 3:50 pm

raLem a scris:
m-ati ametit cu quote-urile...

nu le mai citi sa nu ai rau de ameteala:))))))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro
Sus 
Pagina 3 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Cereri de accese garantate cu imunitate-
Mergi direct la: