| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
DoTy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 35 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : FiFa 08 / Counter - Strike Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| |
| |
DoTy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 35 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : FiFa 08 / Counter - Strike Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 04, 2008 10:06 pm | |
| - Shacalul a scris:
- keL's a scris:
- qu!t a scris:
- Sal sunt qu!t , am avut admin pe server , hm prima data cand am ajucat acum cativa ani ..eu am fost plecat un timp din tara , mi s-a retras adminu datorita inactivitati , as dori dk sar putea sa imi recapat adminu , timpu petrecut pe server 4-5 ore pe zi , va multumesc
din partea mea este ok Ok si din partea mea PRO | |
|
| |
Nashu Membru
Sex : Numarul mesajelor : 13 Varsta : 43 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : alea alea Data de inscriere : 04/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Noi 04, 2008 11:27 pm | |
| name: Nashu first seen : 2001 hours : 1-2 reason : am avut admin, am fost activ o vreme... pana la un inevitabil "internet failure" | |
|
| |
DoTy Membru
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 12:06 am | |
| - Nashu a scris:
- name: Nashu
first seen : 2001 hours : 1-2 reason : am avut admin, am fost activ o vreme... pana la un inevitabil "internet failure" De acord ! merge 1 helper | |
|
| |
gigel bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 31 Localitatea : buzau Hobby/Distractii : plimbari cu prieteni/ CS Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 6:15 pm | |
| salut, doresc si eu un slot - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Gigel - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cam de 2 zile dar o sa intru mai des - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access... | |
|
| |
zvast1k New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs fotbal Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: admin rcon Mier Noi 05, 2008 6:47 pm | |
| SALYU ! Nick:zvast1k Timpul petrecut pe sv: 3-4 ore seara Motiv:Merit Un Admin cu rcon pls ! Merci | |
|
| |
DoTy Membru
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 7:06 pm | |
| - zvast1k a scris:
- SALYU !
Nick:zvast1k Timpul petrecut pe sv: 3-4 ore seara Motiv:Merit Un Admin cu rcon pls ! Merci cere cam mult ... 1 helper e destul ! | |
|
| |
zvast1k New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs fotbal Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 7:11 pm | |
| - DoTy a scris:
- zvast1k a scris:
- SALYU !
Nick:zvast1k Timpul petrecut pe sv: 3-4 ore seara Motiv:Merit Un Admin cu rcon pls ! Merci cere cam mult ... 1 helper e destul ! da tu cine esti ? :-s noob ! | |
|
| |
Admin Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 23 Varsta : 65 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : Automobilism, trafic radio, internet, drumetii... Stare de spirit : :) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 7:27 pm | |
| - zvast1k a scris:
- DoTy a scris:
- zvast1k a scris:
- SALYU !
Nick:zvast1k Timpul petrecut pe sv: 3-4 ore seara Motiv:Merit Un Admin cu rcon pls ! Merci cere cam mult ... 1 helper e destul !
da tu cine esti ? :-s noob ! Este un admin si parerea lui conteaza la alocarea acceselor catre jucatori precum esti tu. Daca adminii care citesc postarile tale spun ca nu sunt de acord nu-ti pot acorda nimic... | |
|
| |
zvast1k New Member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 7:30 pm | |
| - Admin a scris:
- zvast1k a scris:
- DoTy a scris:
- zvast1k a scris:
- SALYU !
Nick:zvast1k Timpul petrecut pe sv: 3-4 ore seara Motiv:Merit Un Admin cu rcon pls ! Merci cere cam mult ... 1 helper e destul !
da tu cine esti ? :-s noob ! Este un admin si parerea lui conteaza la alocarea acceselor catre jucatori precum esti tu. Daca adminii care citesc postarile tale spun ca nu sunt de acord nu-ti pot acorda nimic... Daca aveti numai admini anonimi cu exceptia unora,nu faceti treaba! sal si bft! | |
|
| |
rCon Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs/vinu Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 7:48 pm | |
| Daca aveti numai admini anonimi cu exceptia unora,nu faceti treaba! sal si bft![/quote]
Eu sunt pro! stie jocu baiatu si zic ca ar merita | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 7:57 pm | |
| - zvast1k a scris:
- Admin a scris:
- zvast1k a scris:
- DoTy a scris:
- zvast1k a scris:
- SALYU !
da tu cine esti ? :-s noob ! Este un admin si parerea lui conteaza la alocarea acceselor catre jucatori precum esti tu. Daca adminii care citesc postarile tale spun ca nu sunt de acord nu-ti pot acorda nimic... Daca aveti numai admini anonimi cu exceptia unora,nu faceti treaba! sal si bft! Admin este administratorul forumului. Eu sunt Cristian iar cel cu care te certai este Doty pe care ar trebui sa-l cunosti din server. Daca-l intrebi cine e inseamna ca nu prea ai stat pe server si helperul se cam transforma intr-un slot cu nume rezervat si imunitate... | |
|
| |
zvast1k New Member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 8:00 pm | |
| - Cristian a scris:
- zvast1k a scris:
- Admin a scris:
- zvast1k a scris:
- DoTy a scris:
- zvast1k a scris:
- SALYU !
da tu cine esti ? :-s noob ! Este un admin si parerea lui conteaza la alocarea acceselor catre jucatori precum esti tu. Daca adminii care citesc postarile tale spun ca nu sunt de acord nu-ti pot acorda nimic... Daca aveti numai admini anonimi cu exceptia unora,nu faceti treaba! sal si bft! Admin este administratorul forumului. Eu sunt Cristian iar cel cu care te certai este Doty pe care ar trebui sa-l cunosti din server. Daca-l intrebi cine e inseamna ca nu prea ai stat pe server si helperul se cam transforma intr-un slot cu nume rezervat si imunitate... Eu nu l`am intrebat cine e referitor la srv ... l`am intrebat asa cine e el ca jucator de cs ca nu tin minte sa fi auzit de el ) si + de asta stiam ca srv kappa este un srv PRO ONLY nu de respectivii robokapi | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Noi 05, 2008 10:09 pm | |
| - krusis a scris:
- salut,
doresc si eu un helper
- Numele : krusis - Prima oara am jucat anul trecut - Timpul petrecut destul - Motivul imi place serverul. + de la mine ...e linistit pe serv si chiar joaca | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 6:45 am | |
| - Nashu a scris:
- name: Nashu
first seen : 2001 hours : 1-2 reason : am avut admin, am fost activ o vreme... pana la un inevitabil "internet failure" pro | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 6:46 am | |
| - kenox a scris:
- krusis a scris:
- salut,
doresc si eu un helper
- Numele : krusis - Prima oara am jucat anul trecut - Timpul petrecut destul - Motivul imi place serverul. + de la mine ...e linistit pe serv si chiar joaca da el chiar merita... | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 6:47 am | |
| - zvast1k a scris:
- SALYU !
Nick:zvast1k Timpul petrecut pe sv: 3-4 ore seara Motiv:Merit Un Admin cu rcon pls ! Merci Tu ceri prea...pro helper | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 6:47 am | |
| - gigel a scris:
- salut,
doresc si eu un slot - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Gigel - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cam de 2 zile dar o sa intru mai des - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access... pro ptr gica | |
|
| |
TriH bot
Sex : Numarul mesajelor : 4 Varsta : 96 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : pinpong Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 12:07 pm | |
| - Nume TriH - Cand ai jucat prima data pe server? daca intrebarea se referea la serverul de steam...cred ca in urma cu o luna - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro? 3 ore pe zi - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro? -conteaza ca am mai avut admin si l-as vrea innapoi...dar ca sa nu par pretentios ma multumesc si cu un sot/nume rezervat...petnru inceput | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 2:32 pm | |
| - Hassan a scris:
- kenox a scris:
- krusis a scris:
- salut,
doresc si eu un helper
- Numele : krusis - Prima oara am jucat anul trecut - Timpul petrecut destul - Motivul imi place serverul. + de la mine ...e linistit pe serv si chiar joaca da el chiar merita... L-am vazut . pro ! | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 2:33 pm | |
| - TriH a scris:
- - Nume TriH
- Cand ai jucat prima data pe server? daca intrebarea se referea la serverul de steam...cred ca in urma cu o luna - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro? 3 ore pe zi - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro? -conteaza ca am mai avut admin si l-as vrea innapoi...dar ca sa nu par pretentios ma multumesc si cu un sot/nume rezervat...petnru inceput Pro pentru slot . | |
|
| |
inSanE bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 54 Localitatea : Romania Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 06/11/2008
| Subiect: Slot Joi Noi 06, 2008 4:20 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: inSanE
- Cand ai jucat prima data pe server: acum multi ani, cand server-ul era de 1.5, dar m-am lasat o perioada de cs
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: cred ca destul de mult tinand cont de cand joc
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 5:15 pm | |
| - inSanE a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: inSanE
- Cand ai jucat prima data pe server: acum multi ani, cand server-ul era de 1.5, dar m-am lasat o perioada de cs
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: cred ca destul de mult tinand cont de cand joc
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc + de la mine pt insane ... si el tot un batran de-al serverului | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 6:14 pm | |
| - TriH a scris:
- - Nume TriH
- Cand ai jucat prima data pe server? daca intrebarea se referea la serverul de steam...cred ca in urma cu o luna - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro? 3 ore pe zi - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro? -conteaza ca am mai avut admin si l-as vrea innapoi...dar ca sa nu par pretentios ma multumesc si cu un sot/nume rezervat...petnru inceput pro | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|