games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro

In jos 
+88
pixpi
DaNy
Miker
sLkzor
ruLez
jack
RbN
Llama
cymino
jadkiss
XozzE
fragile
rozalikes
FAD
fuN
DonOmar
FaiTh#
k0rupt
prodigy
cLk
Liquid
KungFuPanda
k0r3k7
Rappalo
ionutz.JA
KADZE
L0pEz
m1nja
KARIM
Dracusoru
S37uP!Update
lopez_gld
aquarius
pi5oiu
rAin
DmG
eXperyencee___
Ion
WyNneR
T!GeR
Tr4F1K
m1rC
killah
claudio
Killer
palmo
JoxxeR*
znk
akles
inSanE
TriH
Kenox
rCon
Admin
zvast1k
gigel
Nashu
gonzo4alls
F1rsT
rMn
Dark
ngr-
M3x
sevrajjj
serepheN x
krusis
aLiNw0w -
keL's
dLL
qu!t
wNd
vincent-
SalazaR
dRaKa
aaa
hriscu_vs
ULTRAS
Obsedatu
equus
Shacalul
DoTy
raLem
moody
Daes
Hassan
Cristian
92 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
DoTy
Membru
DoTy

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 33
Varsta : 35
Localitatea : Buzau
Hobby/Distractii : FiFa 08 / Counter - Strike
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMar Noi 04, 2008 10:06 pm

Shacalul a scris:
wNd a scris:
Nick:wNd
Timpul petrecut pe sv:3-4 ore pe zi
Motiv:am mai avut helper pe nicku sniperz0r
dar nu am mai jucat o perioada cs si mia scos adminu....Va rog dak se poate sa mi-l dati inapoi RazzVery Happy

Deacord!!!

pro
Sus In jos
DoTy
Membru
DoTy

Foaie de personaj
Player:

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMar Noi 04, 2008 10:06 pm

Shacalul a scris:
keL's a scris:
qu!t a scris:
Sal sunt qu!t , am avut admin pe server , hm prima data cand am ajucat acum cativa ani ..eu am fost plecat un timp din tara , mi s-a retras adminu datorita inactivitati , as dori dk sar putea sa imi recapat adminu , timpu petrecut pe server 4-5 ore pe zi , va multumesc

din partea mea este ok

Ok si din partea mea

PRO
Sus In jos
Nashu
Membru

Numarul mesajelor : 13
Varsta : 43
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : alea alea
Data de inscriere : 04/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMar Noi 04, 2008 11:27 pm

name: Nashu
first seen : 2001
hours : 1-2
reason : am avut admin, am fost activ o vreme... pana la un inevitabil "internet failure"
Sus In jos
DoTy
Membru
DoTy

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 12:06 am

Nashu a scris:
reason : am avut admin, am fost activ o vreme... pana la un inevitabil "internet failure"

De acord ! merge 1 helper
Sus In jos
gigel
bot

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 31
Localitatea : buzau
Hobby/Distractii : plimbari cu prieteni/ CS
Data de inscriere : 05/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 6:15 pm

salut,
doresc si eu un slot
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Gigel
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cam de 2 zile
dar o sa intru mai des
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access...
Sus In jos
zvast1k
New Member

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 36
Hobby/Distractii : cs fotbal

MesajSubiect: admin rcon   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 6:47 pm

SALYU !
Nick:zvast1k
Timpul petrecut pe sv: 3-4 ore seara
Motiv:Merit
Un Admin cu rcon pls !
Merci
Sus In jos
DoTy
Membru
DoTy

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 7:06 pm

zvast1k a scris:
SALYU !
Un Admin cu rcon pls !
Merci

cere cam mult ... 1 helper e destul !
Sus In jos
zvast1k
New Member

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 7:11 pm

DoTy a scris:
zvast1k a scris:
SALYU !
Un Admin cu rcon pls !
Merci

da tu cine esti ? :-s noob !
Sus In jos
Admin
Administrator
Admin

Numarul mesajelor : 23
Varsta : 65
Localitatea : Bucharest
Hobby/Distractii : Automobilism, trafic radio, internet, drumetii...
Stare de spirit : :)
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 7:27 pm

zvast1k a scris:
DoTy a scris:
zvast1k a scris:
SALYU !
Un Admin cu rcon pls !
Merci

Este un admin si parerea lui conteaza la alocarea acceselor catre jucatori precum esti tu. Daca adminii care citesc postarile tale spun ca nu sunt de acord nu-ti pot acorda nimic...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
zvast1k
New Member

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 7:30 pm

Admin a scris:
zvast1k a scris:
DoTy a scris:
zvast1k a scris:
SALYU !
Un Admin cu rcon pls !
Merci

Este un admin si parerea lui conteaza la alocarea acceselor catre jucatori precum esti tu. Daca adminii care citesc postarile tale spun ca nu sunt de acord nu-ti pot acorda nimic...

Daca aveti numai admini anonimi cu exceptia unora,nu faceti treaba! sal si bft!
Sus In jos
rCon
Moderator
rCon

Numarul mesajelor : 48
Varsta : 37
Hobby/Distractii : cs/vinu
Data de inscriere : 01/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 7:48 pm

Daca aveti numai admini anonimi cu exceptia unora,nu faceti treaba! sal si bft![/quote]

Eu sunt pro! stie jocu baiatu si zic ca ar merita
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 7:57 pm

zvast1k a scris:
Admin a scris:
zvast1k a scris:
DoTy a scris:
zvast1k a scris:
SALYU !
Un Admin cu rcon pls !
Merci

Admin este administratorul forumului. Eu sunt Cristian iar cel cu care te certai este Doty pe care ar trebui sa-l cunosti din server. Daca-l intrebi cine e inseamna ca nu prea ai stat pe server si helperul se cam transforma intr-un slot cu nume rezervat si imunitate...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
zvast1k
New Member

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 8:00 pm

Cristian a scris:
zvast1k a scris:
Admin a scris:
zvast1k a scris:
DoTy a scris:
zvast1k a scris:
SALYU !
Un Admin cu rcon pls !
Merci

Admin este administratorul forumului. Eu sunt Cristian iar cel cu care te certai este Doty pe care ar trebui sa-l cunosti din server. Daca-l intrebi cine e inseamna ca nu prea ai stat pe server si helperul se cam transforma intr-un slot cu nume rezervat si imunitate...

Eu nu l`am intrebat cine e referitor la srv ... l`am intrebat asa cine e el ca jucator de cs ca nu tin minte sa fi auzit de el Smile) si + de asta stiam ca srv kappa este un srv PRO ONLY nu de respectivii robokapi
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyMier Noi 05, 2008 10:09 pm

krusis a scris:
salut,
doresc si eu un helper

- Numele : krusis
- Prima oara am jucat anul trecut
- Timpul petrecut destul
- Motivul imi place serverul.

+ de la mine ...e linistit pe serv si chiar joaca
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 6:45 am

Shacalul a scris:
wNd a scris:
Nick:wNd
Timpul petrecut pe sv:3-4 ore pe zi
Motiv:am mai avut helper pe nicku sniperz0r
dar nu am mai jucat o perioada cs si mia scos adminu....Va rog dak se poate sa mi-l dati inapoi RazzVery Happy

Deacord!!!

pro
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 6:45 am

Nashu a scris:
pro
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 6:46 am

kenox a scris:
krusis a scris:
salut,
doresc si eu un helper

- Timpul petrecut destul

da el chiar merita...
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 6:47 am

zvast1k a scris:
SALYU !
Un Admin cu rcon pls !
Merci

Tu ceri prea...pro helper
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 6:47 am

gigel a scris:
salut,
doresc si eu un slot
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Gigel
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : cam de 2 zile
dar o sa intru mai des
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro motiv nu pot sa spun k sa am loc,mai bine zis ptr access...
pro ptr gica
Sus In jos
TriH
bot

Numarul mesajelor : 4
Varsta : 96
Hobby/Distractii : pinpong
Data de inscriere : 06/11/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 12:07 pm

- Nume TriH
- Cand ai jucat prima data pe server?
daca intrebarea se referea la serverul de steam...cred ca in urma cu o luna
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro?
3 ore pe zi
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro?
-conteaza ca am mai avut admin si l-as vrea innapoi...dar ca sa nu par pretentios ma multumesc si cu un sot/nume rezervat...petnru inceput
Sus In jos
hriscu_vs
Activ member

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 34
Localitatea : Vaslui
Hobby/Distractii : Muzica , Gagici ..
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 2:32 pm

Hassan a scris:
kenox a scris:
krusis a scris:
salut,
doresc si eu un helper

- Timpul petrecut destul

da el chiar merita...
L-am vazut . pro !
Sus In jos
hriscu_vs
Activ member

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 34
Localitatea : Vaslui
Hobby/Distractii : Muzica , Gagici ..
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 2:33 pm

TriH a scris:
- Nume TriH
3 ore pe zi
-conteaza ca am mai avut admin si l-as vrea innapoi...dar ca sa nu par pretentios ma multumesc si cu un sot/nume rezervat...petnru inceput

Pro pentru slot .
Sus In jos
inSanE
bot

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 54
Localitatea : Romania
Hobby/Distractii : CS
Data de inscriere : 06/11/2008

MesajSubiect: Slot   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 4:20 pm

- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: inSanE

- Cand ai jucat prima data pe server: acum multi ani, cand server-ul era de 1.5, dar m-am lasat o perioada de cs

- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: cred ca destul de mult tinand cont de cand joc

- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 5:15 pm

inSanE a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: inSanE

- Cand ai jucat prima data pe server: acum multi ani, cand server-ul era de 1.5, dar m-am lasat o perioada de cs

- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: cred ca destul de mult tinand cont de cand joc

- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc

+ de la mine pt insane ... si el tot un batran de-al serverului
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 EmptyJoi Noi 06, 2008 6:14 pm

TriH a scris:
- Nume TriH
3 ore pe zi
pro
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro
Sus 
Pagina 4 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX!
» Serverul games.kappa.ro este live, dar in teste
» Meciuri de CUPA AIMZ pe serverul de WAR games.kappa.ro:27016
» cerere admin
» Momentan nu se mai acorda accese pe serverul public games.kappa.ro

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Cereri de accese garantate cu imunitate-
Mergi direct la: