| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Noi 06, 2008 6:15 pm | |
| - inSanE a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: inSanE
- Cand ai jucat prima data pe server: acum multi ani, cand server-ul era de 1.5, dar m-am lasat o perioada de cs
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: cred ca destul de mult tinand cont de cand joc
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc pro | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 07, 2008 12:22 pm | |
| - inSanE a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server: acum multi ani, cand server-ul era de 1.5, dar m-am lasat o perioada de cs
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: cred ca destul de mult tinand cont de cand joc
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc Pro ceva cu comenzi | |
|
| |
znk bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 33 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : Cs si femei:)) Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 07, 2008 2:14 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:znk - Cand ai jucat prima data pe server:acu 1 an si jumate..... - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:vro 2 saptamani.. - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro:Imi place serverul... | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 07, 2008 2:18 pm | |
| - znk a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:znk
- Cand ai jucat prima data pe server:acu 1 an si jumate..... - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:vro 2 saptamani.. - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro:Imi place serverul... Pro da sa aiba gag permanent:)) | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 07, 2008 5:04 pm | |
| - inSanE a scris:
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc Trimite-mi in privat pass... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 07, 2008 5:07 pm | |
| - znk a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:znk
- Cand ai jucat prima data pe server:acu 1 an si jumate..... - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro:vro 2 saptamani.. - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro:Imi place serverul... Pai ai deja un helper fara nume rezervat de circa o saptamana! Accesul 47299 nu are numele rezervat... Acum ti-am schimbat in 63727 cu nume rezervat! Poate asa te prinzi... | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Noi 07, 2008 8:54 pm | |
| - Hassan a scris:
- SalazaR a scris:
- Nickul meu pe server este SalazaR.Prima data pe server am jucat acum o luna.O luna si o sa continui pentruc a mi se pare interesant.As dori pentru ca am timp sufiecient ca sa adminez pe serverul gamess.kappa.ro si pot aduce oameni pe server si sa-l facem si mai populat decat este.Multumesc si imi cer scuze pentruc a nu am citit instructiunile
Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - Cand ai jucat prima data pe server - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro nume SalazaR prima ora acu o sapt timp 1h 2 h ore zii pana mea motiv vreau sa adminez ce este asa greu ? ce draq scrieti un roman.. oricum sunt de acord ptr un admin helper.. Nu-i mai fac nimic Hassane! Retardul m-a injurat azi pe STEAM... Eu i-am recomandat pe server sa se inscrie si sa posteze pentru un slot. Jucam atunci cu nick Max. | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: CRistiane fai admin lui insane!!! Vin Noi 07, 2008 11:48 pm | |
| - inSanE a scris:
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc ADMIN pt insane | |
|
| |
JoxxeR* Membru
Sex : Numarul mesajelor : 29 Varsta : 32 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Cs,footbal Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: slot,admin Sam Noi 08, 2008 12:30 am | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro JoxxeR* - Cand ai jucat prima data pe server: acu 1 luna jumate - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: m-am jucat cu mai multe nikuri... - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: conectare mai repede pe server thx | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 08, 2008 6:32 am | |
| - Cristian a scris:
- Hassan a scris:
- SalazaR a scris:
- Nickul meu pe server este SalazaR.Prima data pe server am jucat acum o luna.O luna si o sa continui pentruc a mi se pare interesant.As dori pentru ca am timp sufiecient ca sa adminez pe serverul gamess.kappa.ro si pot aduce oameni pe server si sa-l facem si mai populat decat este.Multumesc si imi cer scuze pentruc a nu am citit instructiunile
Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - Cand ai jucat prima data pe server - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro nume SalazaR prima ora acu o sapt timp 1h 2 h ore zii pana mea motiv vreau sa adminez ce este asa greu ? ce draq scrieti un roman.. oricum sunt de acord ptr un admin helper.. Nu-i mai fac nimic Hassane! Retardul m-a injurat azi pe STEAM... Eu i-am recomandat pe server sa se inscrie si sa posteze pentru un slot. Jucam atunci cu nick Max. Atunci arde-l cand il prinzi daca te-a injurat si sa nu ii faci nimic | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 08, 2008 6:33 am | |
| - JoxxeR* a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro JoxxeR*
- Cand ai jucat prima data pe server: acu 1 luna jumate - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: m-am jucat cu mai multe nikuri... - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: conectare mai repede pe server thx pro helper l-am vazut de cateva ori pe srv | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 08, 2008 6:34 am | |
| - inSanE a scris:
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc pro l-am vazut pe srv | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: joaca mah de mult timp Sam Noi 08, 2008 10:30 am | |
| - Hassan a scris:
- inSanE a scris:
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc pro l-am vazut pe srv E jucator vechi!!! | |
|
| |
palmo bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 33 Localitatea : bucuresti Hobby/Distractii : basketul Data de inscriere : 08/11/2008
| Subiect: Slot / Helper Sam Noi 08, 2008 11:55 am | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Ltk - palmO - Cand ai jucat prima data pe server : acum 3 luni cu alt nume tupeu era numele si swa7 - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : in total cam 2 saptamani sigur ca sa nu zic 3 - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : imi place super mult si a ajuns sa fie singurul servar pe care joc , si sper sa pot ajuta cum pot eo ma bine | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 08, 2008 1:01 pm | |
| - palmo a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Ltk - palmO
- Cand ai jucat prima data pe server : acum 3 luni cu alt nume tupeu era numele si swa7 - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : in total cam 2 saptamani sigur ca sa nu zic 3 - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : imi place super mult si a ajuns sa fie singurul servar pe care joc , si sper sa pot ajuta cum pot eo ma bine Cand vei scoate si tu tag clanul ala si vei sta mai mult pe serv cred ca vei primi si tu ...pana atunci numai bine ... | |
|
| |
zvast1k New Member
Sex : Numarul mesajelor : 5 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs fotbal Data de inscriere : 05/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 08, 2008 7:23 pm | |
| nick zvast1k Prima data acum cativa ani | |
|
| |
Killer Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 35 Localitatea : Voluntari Hobby/Distractii : fotbal , bautura , femei Data de inscriere : 03/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 09, 2008 6:12 pm | |
| - JoxxeR* a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro JoxxeR*
- Cand ai jucat prima data pe server: acu 1 luna jumate - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: m-am jucat cu mai multe nikuri... - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: conectare mai repede pe server thx pro helper si eu lam vazut joaca destul de mult pe server .. | |
|
| |
gonzo4alls Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 35 Localitatea : Tg-jiu Hobby/Distractii : PC`u...Numararea la bani ! :)) Stare de spirit : 同性愛者であるあなたのお母さん Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 09, 2008 7:18 pm | |
| As vrea si eu o marire daca se poate... (al 3`lea post ! ) Ms. Nick : GonZo | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 09, 2008 8:06 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: inSanE - Cand ai jucat prima data pe server: acum multi ani, cand server-ul era de 1.5, dar m-am lasat o perioada de cs - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: cred ca destul de mult tinand cont de cand joc - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: server cu jucatorui buni, am ping bun, etc pro - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Ltk - palmO - Cand ai jucat prima data pe server : acum 3 luni cu alt nume tupeu era numele si swa7 - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro : in total cam 2 saptamani sigur ca sa nu zic 3 - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : imi place super mult si a ajuns sa fie singurul servar pe care joc , si sper sa pot ajuta cum pot eo ma bine pro nick zvast1k Prima data acum cativa ani pro , fa si tu cererea dupa model As vrea si eu o marire daca se poate... (al 3`lea post ! ) Ms. Nick : GonZo pro , dar fa cererea dupa model | |
|
| |
claudio bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 33 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : sa dau cap ~ Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: cerere slot Dum Noi 09, 2008 9:39 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Claudio - Cand ai jucat prima data pe server prima prima oara , probabil acum vreo 3 ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro adunat , probabil 1 zi intreaga - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro pentru ca am mai avut admin , mam descurcat foarte bine dar din cauza incativitatii lam pierdut si am experienta mai mare decat multi dintre adminii actuali ( lipsa de modestie, nu sufar !) multumesc | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 09, 2008 9:56 pm | |
| - claudio a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro
Claudio - Cand ai jucat prima data pe server prima prima oara , probabil acum vreo 3 ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro adunat , probabil 1 zi intreaga - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro pentru ca am mai avut admin , mam descurcat foarte bine dar din cauza incativitatii lam pierdut si am experienta mai mare decat multi dintre adminii actuali ( lipsa de modestie, nu sufar !) multumesc Te stiu si nu mi-ai creat probleme pe server. Tu joaca si sa vedem ce zic ceilalti admini. Daca sunt pro am sa te rezolv... | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 09, 2008 10:31 pm | |
| - claudio a scris:
Claudio - Cand ai jucat prima data pe server prima prima oara , probabil acum vreo 3 ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro adunat , probabil 1 zi intreaga - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro pentru ca am mai avut admin , mam descurcat foarte bine dar din cauza incativitatii lam pierdut si am experienta mai mare decat multi dintre adminii actuali ( lipsa de modestie, nu sufar !) multumesc pro | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 09, 2008 10:32 pm | |
| - claudio a scris:
Claudio - Cand ai jucat prima data pe server prima prima oara , probabil acum vreo 3 ani - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro adunat , probabil 1 zi intreaga - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro pentru ca am mai avut admin , mam descurcat foarte bine dar din cauza incativitatii lam pierdut si am experienta mai mare decat multi dintre adminii actuali ( lipsa de modestie, nu sufar !) multumesc tu joaca sa te vedem pe serv si dupa vedem ce experienta ai tu. nu te-am vazut niciodata pe serv. | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: :> Mar Noi 11, 2008 11:15 am | |
| - zvast1k a scris:
- Admin a scris:
- zvast1k a scris:
- DoTy a scris:
- zvast1k a scris:
- SALYU !
Nick:zvast1k Timpul petrecut pe sv: 3-4 ore seara Motiv:Merit Un Admin cu rcon pls ! Merci cere cam mult ... 1 helper e destul !
da tu cine esti ? :-s noob ! Este un admin si parerea lui conteaza la alocarea acceselor catre jucatori precum esti tu. Daca adminii care citesc postarile tale spun ca nu sunt de acord nu-ti pot acorda nimic... Daca aveti numai admini anonimi cu exceptia unora,nu faceti treaba! sal si bft! Cristi fa-i omului admin, e pro spre deosebire de alti admini. Zva | |
|
| |
m1rC bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 33 Localitatea : sasa Hobby/Distractii : Cs Data de inscriere : 11/11/2008
| Subiect: a Mar Noi 11, 2008 1:34 pm | |
| vreau si eu slot pe serv numele m1rC joc pe serv d muult timp .. joc in fiecare zi cel putin 1 ora vreau sa ajut servarul no codati , no injuraturi , etc . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|