games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro

In jos 
+88
pixpi
DaNy
Miker
sLkzor
ruLez
jack
RbN
Llama
cymino
jadkiss
XozzE
fragile
rozalikes
FAD
fuN
DonOmar
FaiTh#
k0rupt
prodigy
cLk
Liquid
KungFuPanda
k0r3k7
Rappalo
ionutz.JA
KADZE
L0pEz
m1nja
KARIM
Dracusoru
S37uP!Update
lopez_gld
aquarius
pi5oiu
rAin
DmG
eXperyencee___
Ion
WyNneR
T!GeR
Tr4F1K
m1rC
killah
claudio
Killer
palmo
JoxxeR*
znk
akles
inSanE
TriH
Kenox
rCon
Admin
zvast1k
gigel
Nashu
gonzo4alls
F1rsT
rMn
Dark
ngr-
M3x
sevrajjj
serepheN x
krusis
aLiNw0w -
keL's
dLL
qu!t
wNd
vincent-
SalazaR
dRaKa
aaa
hriscu_vs
ULTRAS
Obsedatu
equus
Shacalul
DoTy
raLem
moody
Daes
Hassan
Cristian
92 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul
AutorMesaj
Cristian
Admin server
Cristian

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyDum Oct 26, 2008 7:20 pm

hriscu_vs a scris:
Postati ma dupa model.. ca arata mai frumos Laughing
Vad ca fiecare posteaza dupa cum il duce mintea... Oare este chiar asa de greu sa respectati mica cerita din model?
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
aaa
bot
aaa

Numarul mesajelor : 1
Varsta : 35
Localitatea : Romania
Hobby/Distractii : cs
Data de inscriere : 28/10/2008

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyMier Oct 29, 2008 2:03 pm

Salut,
doresc si eu un slot
- Numele pe care il utilizez pe serverul games.kappa.ro este "aaa"
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro este de aprox 2 luni de zile
- Motivul pentru care doresc slot pe serverul games.kappa.ro este k e un svr destul de bun si vreau sa am loc de fiecare data cand ma conectez la el Very Happy
Sus In jos
dRaKa
Activ member
dRaKa

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 32
Localitatea : Hunedoara
Hobby/Distractii : Cs Footbal etc
Data de inscriere : 29/10/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyMier Oct 29, 2008 5:26 pm

Sunt de acord cu slotu lu aaa
Sus In jos
SalazaR
bot

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 39
Localitatea : Anglia
Hobby/Distractii : Fotbal

MesajSubiect: Admin SalazaR   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyMier Oct 29, 2008 8:38 pm

As dori un admin pentru jok pe server destul de mult , si vreau a ajut serverul chiar asta seara s-a intampalt ca Max un player(sau admin)i-a spus lui kenoX daca mai sunt admini si de aceea vreau sa ajut.Sa scapam de codati si eu pot aduce oameni pe server sa-mi raspundeti si mie multumesc.
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyMier Oct 29, 2008 9:13 pm

SalazaR a scris:
As dori un admin pentru jok pe server destul de mult , si vreau a ajut serverul chiar asta seara s-a intampalt ca Max un player(sau admin)i-a spus lui kenoX daca mai sunt admini si de aceea vreau sa ajut.Sa scapam de codati si eu pot aduce oameni pe server sa-mi raspundeti si mie multumesc.
Scrieti fratilor si voi dupa model! Este chiar asa de greu sa spuneti cateva cuvinte despre voi?

Ultima editare efectuata de catre Cristian in Joi Oct 30, 2008 8:13 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
SalazaR
bot

Localitatea : Anglia
Hobby/Distractii : Fotbal

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyMier Oct 29, 2008 9:18 pm

Nickul meu pe server este SalazaR.Prima data pe server am jucat acum o luna.O luna si o sa continui pentruc a mi se pare interesant.As dori pentru ca am timp sufiecient ca sa adminez pe serverul gamess.kappa.ro si pot aduce oameni pe server si sa-l facem si mai populat decat este.Multumesc si imi cer scuze pentruc a nu am citit instructiunile
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Varsta : 37
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyMier Oct 29, 2008 10:05 pm

Obsedatu a scris:
Vreau si eu marire daca se poate !! Merci !
Cristian sa il maresti pe Obsedatu..sunt de acord..
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyMier Oct 29, 2008 10:08 pm

SalazaR a scris:
Nickul meu pe server este SalazaR.Prima data pe server am jucat acum o luna.O luna si o sa continui pentruc a mi se pare interesant.As dori pentru ca am timp sufiecient ca sa adminez pe serverul gamess.kappa.ro si pot aduce oameni pe server si sa-l facem si mai populat decat este.Multumesc si imi cer scuze pentruc a nu am citit instructiunile
Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro
- Cand ai jucat prima data pe server
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro
nume SalazaR
prima ora acu o sapt
timp 1h 2 h ore zii pana mea
motiv vreau sa adminez
ce este asa greu ? ce draq scrieti un roman..
oricum sunt de acord ptr un admin helper..
Sus In jos
vincent-
bot

Localitatea : TGV
Hobby/Distractii : pescuitul
Data de inscriere : 30/10/2008

MesajSubiect: Cerere Slot   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyJoi Oct 30, 2008 6:42 pm

Salve,
Doresc sa obtin un slot pe serverul kappa, joc de cateva luni pe sv cu nick "vincent" pana acum nu am avut nici-o problema erau mai mereu locruri libere pana astazi cand am ramas placut uimit sa vad ca toate locurile sunt ocupate :O.Doresc sa obtin slot pe games.kappa.ro pt ca pe acest server am cel mai mic ping si imi face placere sa joc pe el;).

P.S maine e ziua mea Smile nu vreau sa fortez nota dar daca nu primesc slot e bun si un "La multi ani!"

Toate cele bune,
Vincent
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyJoi Oct 30, 2008 7:12 pm

vincent- a scris:
Salve,
Doresc sa obtin un slot pe serverul kappa, joc de cateva luni pe sv cu nick "vincent" pana acum nu am avut nici-o problema erau mai mereu locruri libere pana astazi cand am ramas placut uimit sa vad ca toate locurile sunt ocupate :O.Doresc sa obtin slot pe games.kappa.ro pt ca pe acest server am cel mai mic ping si imi face placere sa joc pe el;).

P.S maine e ziua mea Smile nu vreau sa fortez nota dar daca nu primesc slot e bun si un "La multi ani!"

Toate cele bune,
Vincent
pro l-am vazut pe srv..joaca des
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyJoi Oct 30, 2008 8:15 pm

vincent- a scris:
Salve,

Toate cele bune,
Vincent
La multi ani omule! Te rezolv dar nu pot acum pentru ca sunt in concediu... Cum am inceput munca am sa tin cont si-ti fac. Am vazut ca si parerea adminilor este favorabila.
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyJoi Oct 30, 2008 8:18 pm

Hassan a scris:
SalazaR a scris:
Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro
- Cand ai jucat prima data pe server
- Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro
nume SalazaR
prima ora acu o sapt
timp 1h 2 h ore zii pana mea
motiv vreau sa adminez
ce este asa greu ? ce draq scrieti un roman..
oricum sunt de acord ptr un admin helper..
Te rezolv dar dupa ce incep munca... Serverul este al UPC Romania si nu poate fi accesat decat de la firma! Sad
Sus In jos
vincent-
bot

Localitatea : TGV
Hobby/Distractii : pescuitul
Data de inscriere : 30/10/2008

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyVin Oct 31, 2008 1:29 pm

Cristian a scris:

La multi ani omule! Te rezolv dar nu pot acum pentru ca sunt in concediu... Cum am inceput munca am sa tin cont si-ti fac. Am vazut ca si parerea adminilor este favorabila.

mersi fain Wink ma anunti cand incepi munca sa-ti dau PM cu pass.

O zi buna!
Sus In jos
dRaKa
Activ member
dRaKa

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 32
Localitatea : Hunedoara
Hobby/Distractii : Cs Footbal etc

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyVin Oct 31, 2008 2:25 pm

Un helpre ar fi bun pt vicent eu asa zic Very Happy
Sus In jos
wNd
bot
wNd

Numarul mesajelor : 3
Varsta : 33
Localitatea : Iasi
Hobby/Distractii : cs
Stare de spirit : straight
Data de inscriere : 01/11/2008

MesajSubiect: cerere admin   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptySam Noi 01, 2008 9:57 am

Nick:wNd
Timpul petrecut pe sv:3-4 ore pe zi
Motiv:am mai avut helper pe nicku sniperz0r
dar nu am mai jucat o perioada cs si mia scos adminu....Va rog dak se poate sa mi-l dati inapoi RazzVery Happy
Sus In jos
qu!t
New Member

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 34
Localitatea : Arad
Hobby/Distractii : sex

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptySam Noi 01, 2008 11:26 am

Sal sunt qu!t , am avut admin pe server , hm prima data cand am ajucat acum cativa ani ..eu am fost plecat un timp din tara , mi s-a retras adminu datorita inactivitati , as dori dk sar putea sa imi recapat adminu , timpu petrecut pe server 4-5 ore pe zi , va multumesc
Sus In jos
dLL
bot
dLL

Varsta : 36
Localitatea : Timisoara
Hobby/Distractii : cs fotbal
Data de inscriere : 31/10/2008

MesajSubiect: cerere admin   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptySam Noi 01, 2008 12:42 pm

- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:dLL
- Cand ai jucat prima data pe server:acu`vreo 5 6 zile cand mi-a fost recomandat
- Timpul petrecut pe server:5,6 ore pe zi dak nu mai mult
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : sunt mereu pe server, mai ales dimineata cand nu e nici un admin,poate confirma stats de la ranking!
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptySam Noi 01, 2008 1:16 pm

dLL a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:dLL
- Cand ai jucat prima data pe server:acu`vreo 5 6 zile cand mi-a fost recomandat
- Timpul petrecut pe server:5,6 ore pe zi dak nu mai mult
- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : sunt mereu pe server, mai ales dimineata cand nu e nici un admin,poate confirma stats de la ranking!

Poti sai faci un helper cristian merita dll Smile ..si joaca mai mereu pe srv
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptySam Noi 01, 2008 1:17 pm

qu!t a scris:
Sal sunt qu!t , am avut admin pe server , hm prima data cand am ajucat acum cativa ani ..eu am fost plecat un timp din tara , mi s-a retras adminu datorita inactivitati , as dori dk sar putea sa imi recapat adminu , timpu petrecut pe server 4-5 ore pe zi , va multumesc

din partea mea este ok
Sus In jos
aLiNw0w -
Membru

Numarul mesajelor : 10
Varsta : 41
Hobby/Distractii : FotbaL ,, CS ,, NeT,, Afara ,,
Stare de spirit : Nu te bate gandu , Cum te bat eu

MesajSubiect: un admin !   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptySam Noi 01, 2008 5:51 pm

- Numele : aLiNw0w -
- Cand ai jucat prima data pe server:1 AN
- Timpul petrecut pe serverul : 3-4 ore
deoarece am shi scoala :-@
- Motivul pentru care doresti slot pe servar:
Casa pot intra cand e FULL

Dar nu prea aj avrea slot .. pt ca am
vechime .. vreau un administrator sau
helpers ... thaks,CONTACT ME : cs.fruit

STEAM ID : juicy_csnaco96
daca se poate adminu sa fie
pe IP : 89.45.236.44 Very Happy
Sus In jos
http://www.kappa.all-up.com
krusis
bot
krusis

Varsta : 29
Localitatea : Petrosani

MesajSubiect: Helper   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptySam Noi 01, 2008 8:36 pm

salut,
doresc si eu un helper

- Numele : krusis
- Prima oara am jucat anul trecut
- Timpul petrecut destul
- Motivul imi place serverul.
Sus In jos
serepheN x
bot

Varsta : 31
Localitatea : De_Dust2
Hobby/Distractii : Forumuri , Counter Strike !

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptySam Noi 01, 2008 10:57 pm

- Numele : serepheN ;x
- Cand ai jucat prima data pe server: 30 Octobrie ;d
- Timpul petrecut pe serverul : aproape 1 zi
deoarece am shi scoala :-@
- Motivul pentru care doresti slot pe servar:
Casa pot intra cand e FULL

STEAM ID : sharum_hello
daca se poate adminu sa fie
pe IP : 89.46.48.55

Ultima editare efectuata de catre serepheN x in Dum Noi 02, 2008 10:41 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyDum Noi 02, 2008 8:30 am

krusis a scris:
salut,
doresc si eu un helper

- Numele : krusis
- Prima oara am jucat anul trecut
- Timpul petrecut destul
- Motivul imi place serverul.
Sa vad intai comentariile adminilor... Daca ei sunt de acord nu-i nici o problema.
Sus In jos
sevrajjj
Activ member
sevrajjj

Numarul mesajelor : 88
Localitatea : Targoviste
Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs...

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyDum Noi 02, 2008 10:46 am

vincent +
DLL +
krusis +
SharAmz0r +
Dar degeba cereti acese daca intrati 2-3 zile 1 sapt 2 si dupaia nu mai va vedem...
app eu nam apucat timpuri ca voi direct admine hehe am luato usor slot, helpar, moderator, erau alte timpuri asa ca incercati sa nu faceti dalea nesarate.. cheers

Ultima editare efectuata de catre sevrajjj in Dum Noi 02, 2008 11:03 am, editata de 1 ori
Sus In jos
serepheN x
bot

Varsta : 31
Localitatea : De_Dust2
Hobby/Distractii : Forumuri , Counter Strike !

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 EmptyDum Noi 02, 2008 10:55 am

sevrajjj a scris:
SharAmz0r +

Scuze miam schimbat nick ;d am dat edit
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro   Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro
Sus 
Pagina 2 din 13Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Serverul games.kappa.ro va trece pe AMX!
» Serverul games.kappa.ro este live, dar in teste
» Meciuri de CUPA AIMZ pe serverul de WAR games.kappa.ro:27016
» cerere admin
» Momentan nu se mai acorda accese pe serverul public games.kappa.ro

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Cereri de accese garantate cu imunitate-
Mergi direct la: