| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Oct 26, 2008 7:20 pm | |
| - hriscu_vs a scris:
- Postati ma dupa model.. ca arata mai frumos
Vad ca fiecare posteaza dupa cum il duce mintea... Oare este chiar asa de greu sa respectati mica cerita din model? | |
|
| |
aaa bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 35 Localitatea : Romania Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Oct 29, 2008 2:03 pm | |
| Salut, doresc si eu un slot - Numele pe care il utilizez pe serverul games.kappa.ro este "aaa" - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro este de aprox 2 luni de zile - Motivul pentru care doresc slot pe serverul games.kappa.ro este k e un svr destul de bun si vreau sa am loc de fiecare data cand ma conectez la el | |
|
| |
dRaKa Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 32 Localitatea : Hunedoara Hobby/Distractii : Cs Footbal etc Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Oct 29, 2008 5:26 pm | |
| Sunt de acord cu slotu lu aaa | |
|
| |
SalazaR bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 39 Localitatea : Anglia Hobby/Distractii : Fotbal Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Admin SalazaR Mier Oct 29, 2008 8:38 pm | |
| As dori un admin pentru jok pe server destul de mult , si vreau a ajut serverul chiar asta seara s-a intampalt ca Max un player(sau admin)i-a spus lui kenoX daca mai sunt admini si de aceea vreau sa ajut.Sa scapam de codati si eu pot aduce oameni pe server sa-mi raspundeti si mie multumesc. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Oct 29, 2008 9:13 pm | |
| - SalazaR a scris:
- As dori un admin pentru jok pe server destul de mult , si vreau a ajut serverul chiar asta seara s-a intampalt ca Max un player(sau admin)i-a spus lui kenoX daca mai sunt admini si de aceea vreau sa ajut.Sa scapam de codati si eu pot aduce oameni pe server sa-mi raspundeti si mie multumesc.
Scrieti fratilor si voi dupa model! Este chiar asa de greu sa spuneti cateva cuvinte despre voi?
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Joi Oct 30, 2008 8:13 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
SalazaR bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 39 Localitatea : Anglia Hobby/Distractii : Fotbal Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Oct 29, 2008 9:18 pm | |
| Nickul meu pe server este SalazaR.Prima data pe server am jucat acum o luna.O luna si o sa continui pentruc a mi se pare interesant.As dori pentru ca am timp sufiecient ca sa adminez pe serverul gamess.kappa.ro si pot aduce oameni pe server si sa-l facem si mai populat decat este.Multumesc si imi cer scuze pentruc a nu am citit instructiunile | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Oct 29, 2008 10:05 pm | |
| - Obsedatu a scris:
- Vreau si eu marire daca se poate !! Merci !
Cristian sa il maresti pe Obsedatu..sunt de acord.. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Oct 29, 2008 10:08 pm | |
| - SalazaR a scris:
- Nickul meu pe server este SalazaR.Prima data pe server am jucat acum o luna.O luna si o sa continui pentruc a mi se pare interesant.As dori pentru ca am timp sufiecient ca sa adminez pe serverul gamess.kappa.ro si pot aduce oameni pe server si sa-l facem si mai populat decat este.Multumesc si imi cer scuze pentruc a nu am citit instructiunile
Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - Cand ai jucat prima data pe server - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro nume SalazaR prima ora acu o sapt timp 1h 2 h ore zii pana mea motiv vreau sa adminez ce este asa greu ? ce draq scrieti un roman.. oricum sunt de acord ptr un admin helper.. | |
|
| |
vincent- bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 35 Localitatea : TGV Hobby/Distractii : pescuitul Data de inscriere : 30/10/2008
| Subiect: Cerere Slot Joi Oct 30, 2008 6:42 pm | |
| Salve, Doresc sa obtin un slot pe serverul kappa, joc de cateva luni pe sv cu nick "vincent" pana acum nu am avut nici-o problema erau mai mereu locruri libere pana astazi cand am ramas placut uimit sa vad ca toate locurile sunt ocupate :O.Doresc sa obtin slot pe games.kappa.ro pt ca pe acest server am cel mai mic ping si imi face placere sa joc pe el;). P.S maine e ziua mea nu vreau sa fortez nota dar daca nu primesc slot e bun si un "La multi ani!" Toate cele bune, Vincent | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Oct 30, 2008 7:12 pm | |
| - vincent- a scris:
- Salve,
Doresc sa obtin un slot pe serverul kappa, joc de cateva luni pe sv cu nick "vincent" pana acum nu am avut nici-o problema erau mai mereu locruri libere pana astazi cand am ramas placut uimit sa vad ca toate locurile sunt ocupate :O.Doresc sa obtin slot pe games.kappa.ro pt ca pe acest server am cel mai mic ping si imi face placere sa joc pe el;).
P.S maine e ziua mea nu vreau sa fortez nota dar daca nu primesc slot e bun si un "La multi ani!"
Toate cele bune, Vincent pro l-am vazut pe srv..joaca des | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Oct 30, 2008 8:15 pm | |
| - vincent- a scris:
- Salve,
Doresc sa obtin un slot pe serverul kappa, joc de cateva luni pe sv cu nick "vincent" pana acum nu am avut nici-o problema erau mai mereu locruri libere pana astazi cand am ramas placut uimit sa vad ca toate locurile sunt ocupate :O.Doresc sa obtin slot pe games.kappa.ro pt ca pe acest server am cel mai mic ping si imi face placere sa joc pe el;).
P.S maine e ziua mea nu vreau sa fortez nota dar daca nu primesc slot e bun si un "La multi ani!"
Toate cele bune, Vincent La multi ani omule! Te rezolv dar nu pot acum pentru ca sunt in concediu... Cum am inceput munca am sa tin cont si-ti fac. Am vazut ca si parerea adminilor este favorabila. | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Joi Oct 30, 2008 8:18 pm | |
| - Hassan a scris:
- SalazaR a scris:
- Nickul meu pe server este SalazaR.Prima data pe server am jucat acum o luna.O luna si o sa continui pentruc a mi se pare interesant.As dori pentru ca am timp sufiecient ca sa adminez pe serverul gamess.kappa.ro si pot aduce oameni pe server si sa-l facem si mai populat decat este.Multumesc si imi cer scuze pentruc a nu am citit instructiunile
Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro - Cand ai jucat prima data pe server - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro nume SalazaR prima ora acu o sapt timp 1h 2 h ore zii pana mea motiv vreau sa adminez ce este asa greu ? ce draq scrieti un roman.. oricum sunt de acord ptr un admin helper.. Te rezolv dar dupa ce incep munca... Serverul este al UPC Romania si nu poate fi accesat decat de la firma! | |
|
| |
vincent- bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 35 Localitatea : TGV Hobby/Distractii : pescuitul Data de inscriere : 30/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Oct 31, 2008 1:29 pm | |
| - Cristian a scris:
La multi ani omule! Te rezolv dar nu pot acum pentru ca sunt in concediu... Cum am inceput munca am sa tin cont si-ti fac. Am vazut ca si parerea adminilor este favorabila. mersi fain ma anunti cand incepi munca sa-ti dau PM cu pass. O zi buna! | |
|
| |
dRaKa Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 32 Localitatea : Hunedoara Hobby/Distractii : Cs Footbal etc Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Vin Oct 31, 2008 2:25 pm | |
| Un helpre ar fi bun pt vicent eu asa zic | |
|
| |
wNd bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: cerere admin Sam Noi 01, 2008 9:57 am | |
| Nick:wNd Timpul petrecut pe sv:3-4 ore pe zi Motiv:am mai avut helper pe nicku sniperz0r dar nu am mai jucat o perioada cs si mia scos adminu....Va rog dak se poate sa mi-l dati inapoi | |
|
| |
qu!t New Member
Sex : Numarul mesajelor : 7 Varsta : 34 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : sex Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 01, 2008 11:26 am | |
| Sal sunt qu!t , am avut admin pe server , hm prima data cand am ajucat acum cativa ani ..eu am fost plecat un timp din tara , mi s-a retras adminu datorita inactivitati , as dori dk sar putea sa imi recapat adminu , timpu petrecut pe server 4-5 ore pe zi , va multumesc | |
|
| |
dLL bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 36 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs fotbal Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: cerere admin Sam Noi 01, 2008 12:42 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:dLL - Cand ai jucat prima data pe server:acu`vreo 5 6 zile cand mi-a fost recomandat - Timpul petrecut pe server:5,6 ore pe zi dak nu mai mult - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : sunt mereu pe server, mai ales dimineata cand nu e nici un admin,poate confirma stats de la ranking! | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 01, 2008 1:16 pm | |
| - dLL a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro:dLL
- Cand ai jucat prima data pe server:acu`vreo 5 6 zile cand mi-a fost recomandat - Timpul petrecut pe server:5,6 ore pe zi dak nu mai mult - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro : sunt mereu pe server, mai ales dimineata cand nu e nici un admin,poate confirma stats de la ranking! Poti sai faci un helper cristian merita dll ..si joaca mai mereu pe srv | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 01, 2008 1:17 pm | |
| - qu!t a scris:
- Sal sunt qu!t , am avut admin pe server , hm prima data cand am ajucat acum cativa ani ..eu am fost plecat un timp din tara , mi s-a retras adminu datorita inactivitati , as dori dk sar putea sa imi recapat adminu , timpu petrecut pe server 4-5 ore pe zi , va multumesc
din partea mea este ok | |
|
| |
aLiNw0w - Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : FotbaL ,, CS ,, NeT,, Afara ,, Stare de spirit : Nu te bate gandu , Cum te bat eu Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: un admin ! Sam Noi 01, 2008 5:51 pm | |
| - Numele : aLiNw0w - - Cand ai jucat prima data pe server:1 AN - Timpul petrecut pe serverul : 3-4 ore deoarece am shi scoala :-@ - Motivul pentru care doresti slot pe servar: Casa pot intra cand e FULL Dar nu prea aj avrea slot .. pt ca am vechime .. vreau un administrator sau helpers ... thaks,CONTACT ME : cs.fruit STEAM ID : juicy_csnaco96 daca se poate adminu sa fie pe IP : 89.45.236.44 | |
|
| |
krusis bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 29 Localitatea : Petrosani Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Helper Sam Noi 01, 2008 8:36 pm | |
| salut, doresc si eu un helper
- Numele : krusis - Prima oara am jucat anul trecut - Timpul petrecut destul - Motivul imi place serverul. | |
|
| |
serepheN x bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 31 Localitatea : De_Dust2 Hobby/Distractii : Forumuri , Counter Strike ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Noi 01, 2008 10:57 pm | |
| - Numele : serepheN ;x - Cand ai jucat prima data pe server: 30 Octobrie ;d - Timpul petrecut pe serverul : aproape 1 zi deoarece am shi scoala :-@ - Motivul pentru care doresti slot pe servar: Casa pot intra cand e FULL
STEAM ID : sharum_hello daca se poate adminu sa fie pe IP : 89.46.48.55
Ultima editare efectuata de catre serepheN x in Dum Noi 02, 2008 10:41 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 02, 2008 8:30 am | |
| - krusis a scris:
- salut,
doresc si eu un helper
- Numele : krusis - Prima oara am jucat anul trecut - Timpul petrecut destul - Motivul imi place serverul. Sa vad intai comentariile adminilor... Daca ei sunt de acord nu-i nici o problema. | |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 02, 2008 10:46 am | |
| vincent + DLL + krusis + SharAmz0r + Dar degeba cereti acese daca intrati 2-3 zile 1 sapt 2 si dupaia nu mai va vedem... app eu nam apucat timpuri ca voi direct admine hehe am luato usor slot, helpar, moderator, erau alte timpuri asa ca incercati sa nu faceti dalea nesarate..
Ultima editare efectuata de catre sevrajjj in Dum Noi 02, 2008 11:03 am, editata de 1 ori | |
|
| |
serepheN x bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 31 Localitatea : De_Dust2 Hobby/Distractii : Forumuri , Counter Strike ! Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Noi 02, 2008 10:55 am | |
| - sevrajjj a scris:
- SharAmz0r +
Scuze miam schimbat nick ;d am dat edit | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|