| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|
+88pixpi DaNy Miker sLkzor ruLez jack RbN Llama cymino jadkiss XozzE fragile rozalikes FAD fuN DonOmar FaiTh# k0rupt prodigy cLk Liquid KungFuPanda k0r3k7 Rappalo ionutz.JA KADZE L0pEz ort YoYo m1nja KARIM Dracusoru S37uP!Update lopez_gld aquarius pi5oiu rAin DmG eXperyencee___ Ion WyNneR T!GeR Tr4F1K m1rC killah claudio Killer palmo JoxxeR* znk akles inSanE TriH Kenox rCon Admin zvast1k gigel Nashu gonzo4alls F1rsT rMn Dark ngr- M3x sevrajjj serepheN x krusis aLiNw0w - keL's dLL qu!t wNd vincent- SalazaR dRaKa aaa hriscu_vs ULTRAS Obsedatu equus Shacalul DoTy raLem moody Daes Hassan Cristian 92 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Ian 06, 2009 12:59 pm | |
| - pixpi a scris:
- ok,deci nu o sa recurg la pupincurisme pentru obtinerea unui slot ,dar daca aveti bunavointa (continuare: numele threadului)
nume pe server:pixpi am jucat prima data pe server acum..aproximativ 8 luni,dar de cand s-a facut upgrade-ul la steam joc in jur de 2-3 ore zilnic motiv:ca majoritatea,un loc pe server cand e full
ciao! Redacteaza din nou cererea pana atunci vei avea ->>> CONTRA | |
|
| |
tutankamon bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 45 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : PC Games Data de inscriere : 12/01/2009
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Lun Ian 12, 2009 4:18 pm | |
| Buna seara! As dori un slot pe server. Nick: tut@nkamon Joc pe acest server din octombrie 2008. Vreau slot ca sa am un loc tot timpul. Multumesc! | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Ian 13, 2009 11:11 am | |
| - tutankamon a scris:
- Buna seara!
As dori un slot pe server.
Nick: tut@nkamon Joc pe acest server din octombrie 2008. Vreau slot ca sa am un loc tot timpul.
Multumesc! Macar fi sincer cand faci o cerere : Last Seen 2009-01-12 22:27:26 First Seen 2008-12-03 12:26:31 prima data cand ai jucat pe server a fost in luna decembrie pe data de 3 . | |
|
| |
Sin bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 36 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : multe Data de inscriere : 30/01/2009
| Subiect: slot Vin Ian 30, 2009 2:58 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Sin - Cand ai jucat prima data pe server : acum cativa ani - Timpul petrecut pe server : mult timp - Motivul pentru care doresti slot : loc pe server MS | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Sam Ian 31, 2009 6:45 am | |
| - Sin a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : Sin
- Cand ai jucat prima data pe server : acum cativa ani - Timpul petrecut pe server : mult timp - Motivul pentru care doresti slot : loc pe server MS Pro.slot | |
|
| |
keL's Moderator
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Feb 01, 2009 1:15 pm | |
| - Hassan a scris:
- Sin a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server : acum cativa ani - Timpul petrecut pe server : mult timp - Motivul pentru care doresti slot : loc pe server MS Pro.slot pRo | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mier Feb 04, 2009 8:18 pm | |
| - Sin a scris:
- Cand ai jucat prima data pe server : acum cativa ani - Timpul petrecut pe server : mult timp - Motivul pentru care doresti slot : loc pe server MS Trimite-mi pass in privat... | |
|
| |
EVAM- bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike, Fotbal... Data de inscriere : 15/02/2009
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Feb 15, 2009 10:40 am | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : EVAM- - Cand ai jucat prima data pe server : Nu prea am jucat. - Timpul petrecut pe server : foarte scurt timp - Motivul pentru care doresti slot : sa ma conectez mai repede pe server, merge mai bine decat gameszonurile. | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Feb 15, 2009 12:44 pm | |
| - EVAM- a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : EVAM-
- Cand ai jucat prima data pe server : Nu prea am jucat. - Timpul petrecut pe server : foarte scurt timp - Motivul pentru care doresti slot : sa ma conectez mai repede pe server, merge mai bine decat gameszonurile. Conta nu te-am vazut pe srv. | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Dum Feb 15, 2009 8:19 pm | |
| - EVAM- a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : EVAM-
- Cand ai jucat prima data pe server : Nu prea am jucat. - Timpul petrecut pe server : foarte scurt timp - Motivul pentru care doresti slot : sa ma conectez mai repede pe server, merge mai bine decat gameszonurile. daca esti anc- ala care il stiu eu ai pro , daca nu ia si mai joaca | |
|
| |
pTmensteiN Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 35 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : wwe Data de inscriere : 16/02/2009
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Feb 17, 2009 12:23 am | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro pTm,pTmensteiN - Cand ai jucat prima data pe server "prima data am jucat acum multi ani cand nu era cu admin mic mare helper... era doar moderator , admin si slot . si acum joc pe srv cand de 1-2luni - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro "joc mai mult dupa ora 00 1-2h si ziua intru mai rar - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro "loc si acces | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro Mar Feb 17, 2009 6:31 pm | |
| - pTm a scris:
- - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro pTm,pTmensteiN
- Cand ai jucat prima data pe server "prima data am jucat acum multi ani cand nu era cu admin mic mare helper... era doar moderator , admin si slot . si acum joc pe srv cand de 1-2luni - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro "joc mai mult dupa ora 00 1-2h si ziua intru mai rar - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro "loc si acces Parca te stiu... Deschide-ti separat un thread in care sa soliciti accesul. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta solicitari pentru obtinerea unui slot cu acces garantat si imunitate pe serverul games.kappa.ro | |
|