games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Kenox, adminul mileniului urmator

In jos 
+12
SnK
Belzy
has
WAVE
ULTRAS
Kenox
GAGA
Julia
KADZE
ionutz.JA
Release
Djabula
16 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Considerati ca kenoX este un admin slab care nu isi merita dreptul in stafful games.kappa.ro?
Nu
Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 I_vote_lcap62%Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 I_vote_rcap
 62% [ 31 ]
Da
Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 I_vote_lcap38%Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 I_vote_rcap
 38% [ 19 ]
Nu ma intereseaza
Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 I_vote_lcap0%Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 50

Inapoi

AutorMesaj
SnK
Membru
SnK

Sex : feminin
Numarul mesajelor : 38
Varsta : 38
Localitatea : Campina
Hobby/Distractii : fotbal
Data de inscriere : 02/11/2008

Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 1:44 pm

Julia a scris:
Hmmm mai subtire ca joaca numai pe kappa .... sunt multi care joaca numai pe kappa ..... aici nu se pune problema de cat si unde .... se pune problema ca stiu acest server de 7 ani, in acesti 7 ani au trecut multe generatii, unii mai mici alti mai mari de varsta, ce mi a placut foarte mult pe acest server au fost adminii si comportamentul lor vis a vis de celilalti jucatori fara acces, cand intrai pe kappa toti eram o familie ne cunosteam intre noi glumeam si ghici ce NE RESPECTAM, cu parere de rau nu prea mai ofera kappa respect. Poate e devina si cristian deoarece nu mai are timp sa se ocupe de server, poate sunt devina admini care imprastie ban in stanga si in dreapta care aduc injurii, poate e noua generatie cu temperament mai vulcanic.
Trebuie sa dau un sfat asa prietenesc celor care considera ca daca isi baga si isi scoate si cred ca ies in evidenta daca vb asa, ei bine nu dati dovada decat de un vocabular minim de cuvinte.

Cristian trage cu ochiul pe server sau pune pe cineva sa aibe grija daca nu ai timp ........ sunt oameni care intra sa se joace sa se relaxeze , nu sa isi faca nervi !!!

Mi-au dat lacrimile Julia Smile Ai dreptate mare ! Exista respect candva pe kappa si eram mai uniti Smile Cristian a imbatranit saracul Very Happy
Sus In jos
CaZmA
Membru

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 22
Varsta : 80
Localitatea : BucuResti
Hobby/Distractii : Sap pe camp Cu Cazmaua
Data de inscriere : 22/03/2009

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 1:45 pm

cand juca kenox pe sv voi erati niste maimutoi nu ca acum nu ati fi dar voi jucati de 3 luni pe sv si aveti pretenti cand o sa ai vechimea lui kenox si a mea atunci sa faci sondaje dastea da maimutoii dr.Asa ca dai cu a 2 ca faci praff.
Sus In jos
Djabula
Activ member

Numarul mesajelor : 51
Varsta : 32
Localitatea : Constanta
Hobby/Distractii : cs :D
Data de inscriere : 23/04/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 6:13 pm

poate acum cativa ani cand o fi inceput el sa joace la voi pe server,nu suferea atata.dc credeti ca are atatea reclamatii si dc credeti ca sunt cu 10 mai multe voruti impotriva lui decat pentru el...poate candva a avut ei el respect,dar a trecut timpul si a inceput sa sufere,poate tocmai pentru ca are atata timp pe server.sa nu uite ca nu este serverul lui si ca nu are dreptu sa dea ban,cand vrea,cui vrea...nu am zis ca nu joaca de mult,sau ca nu joaca mult,dar cand joaca el ar trebui sa mai fie si playeri lipsiti de comenzi indreptatiti sa joace.din cate stiu eu un admin trebuie sa aiba grija sa nu fie conflicte,si sa nu exsite codati,dar kenox are grija sa creeze conflicte si sa injure pe cine vrea.chiar dac aeste moderator si god pe server asta nu nseamna ca poate face ce vrea cu serverul.
Sus In jos
ULTRAS
Activ member
ULTRAS

Numarul mesajelor : 136
Varsta : 37
Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti
Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut /
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 9:38 pm

cazma ... ai tu vechime bo$$ ?
Sus In jos
Burvil
Membru
Burvil

Numarul mesajelor : 15
Varsta : 40
Localitatea : Bucuresti
Data de inscriere : 31/12/2008

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 9:48 pm

scade 1 vot. Eram beat si nu am vazut ce votez:))).
1. Kenox da bine
2.Kenox joaca foarte mult aici
3.Kenox isi merita adminul, dupa parerea mea
Sus In jos
CaZmA
Membru

Numarul mesajelor : 22
Varsta : 80
Localitatea : BucuResti
Hobby/Distractii : Sap pe camp Cu Cazmaua
Data de inscriere : 22/03/2009

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyDum Apr 26, 2009 11:18 pm

cine stie cunoaste }{ lol! lol! lol!
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyJoi Mai 07, 2009 7:10 pm

rezoltatul sondajului spune multe lucruri...in fine.nu mai conteaza dea cum inainte nici un post,al nimanui.puteti sa inchideti topicul,deoarece mi-am atins telul.multumesc
Sus In jos
Name
Membru

Numarul mesajelor : 14
Varsta : 35
Localitatea : DEJaba ca nu va zic
Hobby/Distractii : Plimbarea cu atv-ul , Cs-ul , muzica .. alea alea
Stare de spirit : Okk..
Data de inscriere : 01/12/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:22 pm

Si din punctul meu de vedere kenox isi merita adminul cu tot ca cateodata mai sare gardu la vecinu Smile) ... in fine Very Happy e un baiat de treaba Arrow
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyJoi Mai 07, 2009 10:24 pm

Djabula a scris:
rezoltatul sondajului spune multe lucruri...in fine.nu mai conteaza dea cum inainte nici un post,al nimanui.puteti sa inchideti topicul,deoarece mi-am atins telul.multumesc

Sondajul asta se referea la "Care sa io suga lu' kenox primu"..Djabula a castigat detasat.....
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyJoi Mai 07, 2009 11:09 pm

Kenox a scris:
Djabula a scris:

Sondajul asta se referea la "Care sa io suga lu' kenox primu"..Djabula a castigat detasat.....
cum ne cum,tot un taran ai ramas...si cred ca asa o sa si ramai.poate candva,cu alte nickuri o sa ne intelegem si mai bine
Sus In jos
XozzE
Moderator
XozzE

Numarul mesajelor : 158
Varsta : 36
Localitatea : Sibiu
Hobby/Distractii : Clubing
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyVin Mai 08, 2009 4:42 am

faceti un sondaj in canal ca acolo il cunoaste lumea lucra acolo cu nasu lui ala mare in forma de lanterna !
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyVin Mai 08, 2009 9:52 am

Nu putea sa nu comenteze cumva si boschetarul de xozze ?
Sus In jos
WAVE
VIP
WAVE

Numarul mesajelor : 265
Varsta : 37
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : snowboarding
Data de inscriere : 07/12/2008

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyVin Mai 08, 2009 10:53 am

AHahhahahahahah de cand nu mai are admin saracu doarme pe forum ...mi-e mila de el rendeer
Sus In jos
http://www.turbotech.ro
XozzE
Moderator
XozzE

Numarul mesajelor : 158
Varsta : 36
Localitatea : Sibiu
Hobby/Distractii : Clubing
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 EmptyVin Mai 08, 2009 11:50 am

esti vai ..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator   Kenox, adminul mileniului urmator - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Kenox, adminul mileniului urmator
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» reclamatie kenox!!
» mdLL - adminul momentului
» kenox
» CLB cel mai prost admin de pe kappa
» kenox..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum