tommy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 11 Varsta : 32 Localitatea : Toplita Hobby/Distractii : Gaming, Basketball Data de inscriere : 23/01/2009
| Subiect: kenox.. Joi Ian 29, 2009 4:26 pm | |
| ma jucam mai devreme linistit pe sv..nu aveam treaba cu nimeni si ca sa vezi..kenox iar comenteaza (am si martori de ex ruLez): kenoX : tommy bine vezi ce 16 biti pisamas pe tine + ca ieri (28 ianuarie) am intrat cu un prieten bun pe server (wizaRd) sa ne jucam pe server (precizez ca wizaRd joaca in C2) dintr-o data kenoX il baneaza fara nici un motiv, l-am intrebat de ce si mi-a zis ca are cod dar eu il stiu de`o viata pe baiatu asta si stiu ca nu joaca cu coduri si nici nu a jucat deci vreau sa i-se scoata adminul acestui copil "kenoX" | |
|
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: kenox.. Joi Ian 29, 2009 4:40 pm | |
| - tommy a scris:
- ma jucam mai devreme linistit pe sv..nu aveam treaba cu nimeni si ca sa vezi..kenox iar comenteaza (am si martori de ex ruLez):
kenoX : tommy bine vezi ce 16 biti pisamas pe tine
+ ca ieri (28 ianuarie) am intrat cu un prieten bun pe server (wizaRd) sa ne jucam pe server (precizez ca wizaRd joaca in C2) dintr-o data kenoX il baneaza fara nici un motiv, l-am intrebat de ce si mi-a zis ca are cod dar eu il stiu de`o viata pe baiatu asta si stiu ca nu joaca cu coduri si nici nu a jucat deci vreau sa i-se scoata adminul acestui copil "kenoX" Tommy eu zici sa nu ii mai lingi in c... pe alti, wizzard avea wall baietas,eram pe nuke si ramasese singurul in baza eu eram la anticamera trage un glont cu polaru direct pe mine prin 2 pereti ..eu apana acolo facand silent run. Cat despre tine...mai joaca cu 16 biti in continuare...sa zici merci ca te-am injurat..data viitoare cand te prind cu 16 biti ai ban. Salut! | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: kenox.. Joi Ian 29, 2009 5:45 pm | |
| - kenox a scris:
- tommy a scris:
- ma jucam mai devreme linistit pe sv..nu aveam treaba cu nimeni si ca sa vezi..kenox iar comenteaza (am si martori de ex ruLez):
+ ca ieri (28 ianuarie) am intrat cu un prieten bun pe server (wizaRd) sa ne jucam pe server (precizez ca wizaRd joaca in C2) dintr-o data kenoX il baneaza fara nici un motiv, l-am intrebat de ce si mi-a zis ca are cod dar eu il stiu de`o viata pe baiatu asta si stiu ca nu joaca cu coduri si nici nu a jucat deci vreau sa i-se scoata adminul acestui copil "kenoX" Tommy eu zici sa nu ii mai lingi in c... pe altii, wizzard avea wall baietas, eram pe nuke si ramasese singurul in baza eu eram la anticamera trage un glont cu polaru direct pe mine prin 2 pereti .. eu apana acolo facand silent run. Cat despre tine... mai joaca cu 16 biti in continuare... sa zici merci ca te-am injurat.. Data viitoare cand te prind cu 16 biti ai ban. Salut! Kenox frate, fa si tu niste poze, ceva macar sa stie omul de ce o incaseaza. In alta ordine de idei te rog foloseste un limbaj civilizat. Chiar nu-mi place cum te-ai adresat jucatorului... | |
|
Hydra Membru
Sex : Numarul mesajelor : 39 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Gaming Data de inscriere : 01/11/2008
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: kenox.. Sam Ian 31, 2009 6:51 am | |
| - tommy a scris:
+ ca ieri (28 ianuarie) am intrat cu un prieten bun pe server (wizaRd) sa ne jucam pe server (precizez ca wizaRd joaca in C2) dintr-o data kenoX il baneaza fara nici un motiv, l-am intrebat de ce si mi-a zis ca are cod dar eu il stiu de`o viata pe baiatu asta si stiu ca nu joaca cu coduri si nici nu a jucat deci vreau sa i-se scoata adminul acestui copil "kenoX" si tu ce esti ma avocat ? bine ti-a facut ca ti-a dat ban ptr 16 biti. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: kenox.. Sam Ian 31, 2009 10:47 am | |
| I-am dat ban permanent ca are wall i-am facut poze ! asa ca inchideti topicul nu avea 16 biti avea wall ! asa ca Bye tommy ! |
|