games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

kenox..

In jos 
5 participan?i
AutorMesaj
tommy
Membru
tommy

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 11
Varsta : 32
Localitatea : Toplita
Hobby/Distractii : Gaming, Basketball
Data de inscriere : 23/01/2009

kenox.. Empty
MesajSubiect: kenox..   kenox.. EmptyJoi Ian 29, 2009 4:26 pm

ma jucam mai devreme linistit pe sv..nu aveam treaba cu nimeni si ca sa vezi..kenox iar comenteaza (am si martori de ex ruLez):

kenoX : tommy bine vezi ce 16 biti pisamas pe tine

+ ca ieri (28 ianuarie) am intrat cu un prieten bun pe server (wizaRd) sa ne jucam pe server (precizez ca wizaRd joaca in C2) dintr-o data kenoX il baneaza fara nici un motiv, l-am intrebat de ce si mi-a zis ca are cod dar eu il stiu de`o viata pe baiatu asta si stiu ca nu joaca cu coduri si nici nu a jucat deci vreau sa i-se scoata adminul acestui copil "kenoX" Neutral
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 35
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

kenox.. Empty
MesajSubiect: Re: kenox..   kenox.. EmptyJoi Ian 29, 2009 4:40 pm

tommy a scris:
ma jucam mai devreme linistit pe sv..nu aveam treaba cu nimeni si ca sa vezi..kenox iar comenteaza (am si martori de ex ruLez):

+ ca ieri (28 ianuarie) am intrat cu un prieten bun pe server (wizaRd) sa ne jucam pe server (precizez ca wizaRd joaca in C2) dintr-o data kenoX il baneaza fara nici un motiv, l-am intrebat de ce si mi-a zis ca are cod dar eu il stiu de`o viata pe baiatu asta si stiu ca nu joaca cu coduri si nici nu a jucat deci vreau sa i-se scoata adminul acestui copil "kenoX" Neutral

Tommy eu zici sa nu ii mai lingi in c... pe alti, wizzard avea wall baietas,eram pe nuke si ramasese singurul in baza eu eram la anticamera trage un glont cu polaru direct pe mine prin 2 pereti ..eu apana acolo facand silent run.
Cat despre tine...mai joaca cu 16 biti in continuare...sa zici merci ca te-am injurat..data viitoare cand te prind cu 16 biti ai ban.
Salut!
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

kenox.. Empty
MesajSubiect: Re: kenox..   kenox.. EmptyJoi Ian 29, 2009 5:45 pm

kenox a scris:
tommy a scris:

Tommy eu zici sa nu ii mai lingi in c... pe altii, wizzard avea wall baietas, eram pe nuke si ramasese singurul in baza eu eram la anticamera trage un glont cu polaru direct pe mine prin 2 pereti .. eu apana acolo facand silent run.
Cat despre tine... mai joaca cu 16 biti in continuare... sa zici merci ca te-am injurat.. Data viitoare cand te prind cu 16 biti ai ban.
Salut!
Kenox frate, fa si tu niste poze, ceva macar sa stie omul de ce o incaseaza. In alta ordine de idei te rog foloseste un limbaj civilizat. Chiar nu-mi place cum te-ai adresat jucatorului...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Hydra
Membru
Hydra

Numarul mesajelor : 39
Varsta : 35
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Gaming
Data de inscriere : 01/11/2008

kenox.. Empty
MesajSubiect: Re: kenox..   kenox.. EmptySam Ian 31, 2009 4:54 am

Cristian a scris:
kenox a scris:
tommy a scris:

Tommy eu zici sa nu ii mai lingi in c... pe altii, wizzard avea wall baietas, eram pe nuke si ramasese singurul in baza eu eram la anticamera trage un glont cu polaru direct pe mine prin 2 pereti .. eu apana acolo facand silent run.
Cat despre tine... mai joaca cu 16 biti in continuare... sa zici merci ca te-am injurat.. Data viitoare cand te prind cu 16 biti ai ban.
Salut!
Kenox frate, fa si tu niste poze, ceva macar sa stie omul de ce o incaseaza. In alta ordine de idei te rog foloseste un limbaj civilizat. Chiar nu-mi place cum te-ai adresat jucatorului...
Eu zic sa i dati ban lu kenoasa ca a devenit obraznic Very Happy
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Varsta : 37
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))
Data de inscriere : 29/08/2008

kenox.. Empty
MesajSubiect: Re: kenox..   kenox.. EmptySam Ian 31, 2009 6:51 am

tommy a scris:

si tu ce esti ma avocat ?
bine ti-a facut ca ti-a dat ban ptr 16 biti.
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
Vizitato
Vizitator
Anonymous

kenox.. Empty
MesajSubiect: Re: kenox..   kenox.. EmptySam Ian 31, 2009 10:47 am

I-am dat ban permanent ca are wall i-am facut poze ! asa ca inchideti topicul Wink nu avea 16 biti avea wall Wink ! asa ca Bye tommy !
Sus In jos
Continut sponsorizat

kenox.. Empty
MesajSubiect: Re: kenox..   kenox.. Empty

Sus In jos

kenox..
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» kenox
» CLB cel mai prost admin de pe kappa