games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

CLB cel mai prost admin de pe kappa

In jos 
+2
hriscu_vs
Audi
6 participan?i
AutorMesaj
Audi
Membru
Audi

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 31
Varsta : 40
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Sa bat campii
Stare de spirit : In sevraj
Data de inscriere : 27/12/2008

CLB cel mai prost admin de pe kappa Empty
MesajSubiect: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 4:00 pm

Cel mai prost admin de pe kappa pot spune cu mana pe inima, se intituleaza cLb. De ce o spun? pt simplul fapt ca e a 3-a oara cand iau ban de la acest admin magnific al vostru, si nici macar nu stiu pt ce motiv, fara advertisment si fara nimica. cLb nush cine iti da admin si pe ce baza, dar esti copil de maxim 15 ani cred, nu o ai o treaba cu viatza. Asta e tot c e am de zis momentan.

exact ce ziceam: am intrat iar pe sv si l-am intrebat ceva pe cLb, uitati-va la raspuns

audi : clb cati ani ai?

* DonOmar changed name to Taci PuTin!
(Terrorist) yahoo : rampppeeee

yahoo (RADIO): Go go go!
cLb : 25

audi : esti sigur?

Kakashi : Smile)

Gre3Dy (RADIO): Fire in the hole!
dasgf (RADIO): Fire in the hole!
cLb : taci in mm

zorillo (RADIO): Fire in the hole!
yahoo (RADIO): Fire in the hole!
*** Kakashi killed Luci^ with a headshot from famas ***
*** myllena killed morphy with a headshot from m4a1 ***
aaa killed feNth with famas
dasgf killed Kakashi with deagle
audi : vezi cum vb

cLb killed zorillo with m4a1
*** wALL killed fritz with a headshot from deagle ***
*** aditzu killed Taci PuTin! with a headshot from ak47 ***
audi : ca deja ai o reclamatie pe forum
Sus In jos
hriscu_vs
Activ member

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 34
Localitatea : Vaslui
Hobby/Distractii : Muzica , Gagici ..
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 5:26 pm

ca sa ajungi unde a ajuns cLb iti trebuie munca frate , asa ca fara injurii la adresa lui ..
Sus In jos
Release
Activ member
Release

Numarul mesajelor : 303
Varsta : 31
Localitatea : IASI
Hobby/Distractii : fotbal, gaming
Stare de spirit : straight
Data de inscriere : 01/12/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 5:36 pm

Era Fratisu' sunt sigur de asta.... imi zice mie pe steam sa ii dau forumu de la server??? + de asta scoate imn sa-mi dea kick marco?? is very strange!?
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Audi
Membru
Audi

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 6:49 pm

hriscu_vs a scris:
ca sa ajungi unde a ajuns cLb iti trebuie munca frate , asa ca fara injurii la adresa lui ..

LOL bha ce ai zis-o lol! Adica ce munca? De genul cum mi-a zis el mie? "taci in mm?" asta e munca? lol! mai bine uita-te ce admini sunt pe acolo inainte sa vorbesti de munca, cred ca nici nu stii ce e aia munca. Munca e atunci cand te trezesti de dimineatza si pleci sa la servici sa iti castigi existenta, a fii admin pe un server de cs nu inseamna munca, mai maturizeaza-te baietzel.
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 35
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 6:58 pm

audi a scris:
hriscu_vs a scris:

LOL bha ce ai zis-o lol! Adica ce munca? De genul cum mi-a zis el mie? "taci in mm?" asta e munca? lol! mai bine uita-te ce admini sunt pe acolo inainte sa vorbesti de munca, cred ca nici nu stii ce e aia munca. Munca e atunci cand te trezesti de dimineatza si pleci sa la servici sa iti castigi existenta, a fii admin pe un server de cs nu inseamna munca, mai maturizeaza-te baietzel.

Presimt ca nu o sa mai joci pe server.
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 7:00 pm

kenox a scris:
audi a scris:
hriscu_vs a scris:

Presimt ca esti pe langa subiect si visezi bine Very Happy
Sus In jos
Kenox
Moderator

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 7:01 pm

audi a scris:
kenox a scris:
audi a scris:
hriscu_vs a scris:

Presimt ca o sa ei un ban taman de la mine... vb mult si prost. Joci si tu de 3 zile pe server si ti-ai luat nasu la purtare deja.

Ultima editare efectuata de catre kenox in Sam Dec 27, 2008 7:02 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 7:02 pm

kenox a scris:
audi a scris:
kenox a scris:
audi a scris:
hriscu_vs a scris:

Presimt ca o sa ei un ban taman de la mine...vb mult si prost.

Presimt ca esti mai prost ca cLb, motiveaza banul pe care zici ca il dai, sau te bate viatza? lol!
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

MesajSubiect: kenox   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 7:10 pm

kenox la asta sa se astepte jucatorii care reclama admini? La banuri din partea ta? Cine te crezi ma piciule? Ai grija cum vb ca esti cu vreo 6 ani mai mic ca mine, si chiar ar trebuii sa ramai fara admin ca esti paralel cu ce se scrie pe forum, auzi la pici, daca reclami un admin ai ban pe server lol! Du-te si impusca-te baietzel!
Sus In jos
Kenox
Moderator

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 7:11 pm

Unu la mana.. cand faci o reclamatie la adresa cuiva te adresezi frumos, poate acea persoana isi va cere scuze eventual pentru folosirea unei comenzi aiurea.
Doi la mana tu esti unu dintre nesimtiti aia care nu au ce face si trebe sa gaseasca un motiv in urma caruia sa capete acces.

Drept urmare te salut si cam atat. Nu da reply ca nu raspund.
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 7:13 pm

kenox du-te la culcare baietzel ca nu am nevoie de admin pe server,probabil nu vezi dar este rubrica "Reclamatii admini" nu aia cu "Cerere admin" , e o reclamatie si doar atat, dar poate nu ai prins ideea, acum DND ca nu mai am chef de tine !
Sus In jos
Release
Activ member
Release

Numarul mesajelor : 303
Varsta : 31
Localitatea : IASI
Hobby/Distractii : fotbal, gaming
Stare de spirit : straight
Data de inscriere : 01/12/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 7:30 pm

pro Kenox,invata sa vorbesti civilizat audi si dupaia fa reclamatii pana atunci stai in banca,ai nota 4.
Sus In jos
Audi
Membru
Audi

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 7:55 pm

ReLease a scris:
pro Kenox,invata sa vorbesti civilizat audi si dupaia fa reclamatii pana atunci stai in banca,ai nota 4.

Release ce maimutza esti lol! nu ma mai copia copilash, si adreseaza-te cu "domnule" cand vb cu mine, stai jos in banca, ai nota 4. Marca inregistrata, nu o copiati!
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptySam Dec 27, 2008 8:33 pm

audi a scris:
Cel mai prost admin de pe kappa pot spune cu mana pe inima, se intituleaza cLb. De ce o spun? pt simplul fapt ca e a 3-a oara cand iau ban de la acest admin magnific al vostru, si nici macar nu stiu pt ce motiv, fara advertisment si fara nimica. cLb nush cine iti da admin si pe ce baza, dar esti copil de maxim 15 ani cred, nu o ai o treaba cu viatza. Asta e tot c e am de zis momentan.

exact ce ziceam: am intrat iar pe sv si l-am intrebat ceva pe cLb, uitati-va la raspuns

audi : clb cati ani ai?

* DonOmar changed name to Taci PuTin!
(Terrorist) yahoo : rampppeeee

cLb : 25

audi : esti sigur?

Kakashi : Smile)

Gre3Dy (RADIO): Fire in the hole!
dasgf (RADIO): Fire in the hole!
cLb : taci in mm

*** Kakashi killed Luci^ with a headshot from famas ***
*** myllena killed morphy with a headshot from m4a1 ***
aaa killed feNth with famas
dasgf killed Kakashi with deagle
audi : vezi cum vb

cLb killed zorillo with m4a1
*** wALL killed fritz with a headshot from deagle ***
*** aditzu killed Taci PuTin! with a headshot from ak47 ***
audi : ca deja ai o reclamatie pe forum
Mda, la faza asta nici eu nu sunt de acord cu atitudinea lui CLb. Nu asa trebuie sa procedeze un admin pe server. In al doile arand ai grija si tu cum te exprimi la faza cu ,,..cel mai prost..." Puteai sa spui slab, incompetent, tiran, rau, etc dar nu prost. Prost tine de altceva si nu-i de mirare ca s-a simtit ofensat. Cat de amenintarea de pe server ca te aranjeaza pentru ce ai scris pe forum este o alta poveste pe care o lamuresc eu in privat cu el... Nu e nevoie sa o comentam pentru ca am asistat din consola la toata povestea.
Sus In jos
sevrajjj
Activ member
sevrajjj

Numarul mesajelor : 88
Varsta : 39
Localitatea : Targoviste
Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs...
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa EmptyDum Dec 28, 2008 9:16 am

Daca pt un mm sa faci reclamatie .. e deja copilarie curata nu ca ias lua apararea lui clb dar din cate am vazut in logo a fost provocat si app ai selectat cei vrut din consola si ai postat. Daca ai ceva de spus sau ai ceva cu el spunei in fata nu incerca sa cauti anturaj sau daca vrei sa te faci remarcat incearca aici games.kappa.ro HF Oricum urat din aprtea lui ca a reactionat asa dar din cate am citit in poturile anteriaore nici u nu esti usa de biserica si ai un limbaj vulgar si iesiri necontrolate.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CLB cel mai prost admin de pe kappa   CLB cel mai prost admin de pe kappa Empty

Sus In jos

CLB cel mai prost admin de pe kappa
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin By KappA
» Cerere admin @ kappa war server.
» Upgrade me
» #cs.kappa
» war kappa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum