| Kenox, adminul mileniului urmator | |
|
+12SnK Belzy has WAVE ULTRAS Kenox GAGA Julia KADZE ionutz.JA Release Djabula 16 participan?i |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 4:32 pm | |
| Va rog sa va postati parerile despre adminul kenox, si nu ii rog pe cei care deja fac parte din staff ci pe jucatorii de rand care nu au ce sa faca atunci cand kenox incepe sa scrie admin_ban ... | |
|
| |
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
| Subiect: kenox Sam Apr 25, 2009 4:57 pm | |
| Nu uitati de asemenea ca pe langa comanda "admin_ban oricine oricand", senzationalul admin al mileniului," care este" kenox, a mai invatat si comanda "admin_highlander 1 si 0"nush sigur cum se scrie highlander si in ultimul timp, dimineata cand este mai gol serverul incepe sa ameninte si unii adminu cu dealea:ba ia taci din mana ca acuma bag highlander si ma fac zeu in fata voastra" acestea au fost vorbele sale, dar imi pare sincer rau ca nu am facut atunci print screen la consola, sa vada toata lumea!!! Astept sa mai posteze cineva care era in acea zi pe server si care a citit cele spuse de catre kenox.!!! Imi voi sustine punctul de vedere pana la capat cu orice pret, deoareca deja pe server nu mai pot juca ptr ca sunt banat si oricum nu mai are ce sa imi faca decat sa imi aduca injurii inofensive care nu ma ataca, asa cum il ataca pe el. Astept sustinere din partea tuturor jucatorilor care au fost nedreptatiti de catre kenox si sper ca pana la urma problema va fi rezolvata si adminul ii va fi suspendat sau macar ii vor mai fi date grade jos, ptr ca a ajuns la prea multe si nu se mai suporta. | |
|
| |
ionutz.JA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 66 Varsta : 36 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 4:58 pm | |
| wave umflatu` e un admin slab | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 4:58 pm | |
| Cum ma sa faci asa topic... Kenox joaca numai pe kappa si are cele mai multe ore jucate pe server cum sa zici ca nu isi merita locul? | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 5:02 pm | |
| si mai si zice ca are 20 de ani...intradevar e de dimineata pana seara pe server,si tocmai din cauza lui nu este serverul full !!!intrati cand e server full sa vedeti ca atunci nu se afla el pe server si intrati cand este el pe server,sa vedeti ca atunci nu va atinge nici odata serverul limita disponibila de public_slot. De asemenea,nu este intotdeauna necesar sa fii tot timpul pe server ca sa fii un admin bun.faptul ca el isi petrece copilaria sau tineretea...ma rog in fine,pe server,asta nu inseamna ca este un admin bun care merita rankul de god pe un server care ruleaza exceptional. | |
|
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 5:49 pm | |
| Djabula ai fost banat mereu pe PGL pentru wall dai drumu pe alt sv . | |
|
| |
Julia VIP
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 45 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 5:58 pm | |
| Hmmm mai subtire ca joaca numai pe kappa .... sunt multi care joaca numai pe kappa ..... aici nu se pune problema de cat si unde .... se pune problema ca stiu acest server de 7 ani, in acesti 7 ani au trecut multe generatii, unii mai mici alti mai mari de varsta, ce mi a placut foarte mult pe acest server au fost adminii si comportamentul lor vis a vis de celilalti jucatori fara acces, cand intrai pe kappa toti eram o familie ne cunosteam intre noi glumeam si ghici ce NE RESPECTAM, cu parere de rau nu prea mai ofera kappa respect. Poate e devina si cristian deoarece nu mai are timp sa se ocupe de server, poate sunt devina admini care imprastie ban in stanga si in dreapta care aduc injurii, poate e noua generatie cu temperament mai vulcanic. Trebuie sa dau un sfat asa prietenesc celor care considera ca daca isi baga si isi scoate si cred ca ies in evidenta daca vb asa, ei bine nu dati dovada decat de un vocabular minim de cuvinte.
Cristian trage cu ochiul pe server sau pune pe cineva sa aibe grija daca nu ai timp ........ sunt oameni care intra sa se joace sa se relaxeze , nu sa isi faca nervi !!! | |
|
| |
GAGA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 69 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Club @ FEMEI Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: ok Sam Apr 25, 2009 7:42 pm | |
| kenox dak te prind iti rup capu HF......toate reclamatiile si injurile aduse asupra lui sunt meritate...ma abtin pt ca nu are rost...dar si eu si wave aseara am luat BAN de la el....asa ca sa te fereasca sfantu sa te prind pe la vreun LAN ceva....oricum VIN CU LISTA DE ACASA.....tu si cu SVCbad sunteti preferatii mei...si Release mai putin...... | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 8:30 pm | |
| - GAGA a scris:
- kenox dak te prind iti rup capu HF......toate reclamatiile si injurile aduse asupra lui sunt meritate...ma abtin pt ca nu are rost...dar si eu si wave aseara am luat BAN de la el....asa ca sa te fereasca sfantu sa te prind pe la vreun LAN ceva....oricum VIN CU LISTA DE ACASA.....tu si cu SVCbad sunteti preferatii mei...si Release mai putin......
Gaga eu zic sa te abtii cu injuraturile ratat,aseara am intrat in conflict cu Wave si hop top avocatu poporului alias Gaga se baga si el in seama deorece ii place sa il pupe in popou pe Wave..data viitoare daca nu ma iau de tine nu te baga in seama. | |
|
| |
GAGA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 69 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Club @ FEMEI Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: ok Sam Apr 25, 2009 8:39 pm | |
| Mi-a zis cristi sa vb frumos....dar cu tine nu pot sa ma abtin bah taran coclit ce esti bah baiatule dak te prind iti rup muia saracule.....AMONIMULE....nush de unde plm ai mai aparut si tu | |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 8:39 pm | |
| hai ca ma bag si eu in gasca cu wave gaga ... hai sa vad pe mine nu ma calca lumea in picioare ? cocosatilor | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 10:03 pm | |
| ati deviat enorm de la sobiectul initial.de la postul foarte fumos al juliei,totul a fost off topic.daca aveti chef sa va dati mari ca faceti si ca rupeti si ca dregeti,faceti schimburi de id de mess si certativa acolo cat vreti.eu doar vreau sa atrag atentia,ca unii admini au inceput sa abuzeze,nu sa ma dau smardoi ca rup si ca dreg.daca e sa o iei asa fiecare caine latra in cusca lui si pana la urma celel mai importante si mai multe lanuri se tin in forte games,constanta,asa ca as putea si eu sa zis ca va rup picioarelel si cestii deastea daca va prind in forte,dar nu are rost.va rog sa va exprimati parerea,strict despre adminul kenox,pe care il rog pe aceasta cale sa nu mai posteze si aici ca m-am saturat sa il vad peste tot,nu sa va cerati cu al de wave sau gaga sau mai stiu eu cine.am postat si sondajul respectuos,fara injurii sau cuvinte jognitoare,si va rog sa respecteti acest topic si sa postati numai ON TOPIC nu sa ne aratati noua cat de smecheri sunteti voi.va multumesc si astept de acum inainte mesajele voastre si votul la sondaj,referitoare doar la adminu kenox. | |
|
| |
ionutz.JA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 66 Varsta : 36 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 10:11 pm | |
| - Kenox a scris:
- GAGA a scris:
- kenox dak te prind iti rup capu HF......toate reclamatiile si injurile aduse asupra lui sunt meritate...ma abtin pt ca nu are rost...dar si eu si wave aseara am luat BAN de la el....asa ca sa te fereasca sfantu sa te prind pe la vreun LAN ceva....oricum VIN CU LISTA DE ACASA.....tu si cu SVCbad sunteti preferatii mei...si Release mai putin......
Gaga eu zic sa te abtii cu injuraturile ratat,aseara am intrat in conflict cu Wave si hop top avocatu poporului alias Gaga se baga si el in seama deorece ii place sa il pupe in popou pe Wave..data viitoare daca nu ma iau de tine nu te baga in seama. Pai gaga cu umflatu` formeaza un cuplu | |
|
| |
GAGA Activ member
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 10:28 pm | |
| - ionutz.JA a scris:
- Kenox a scris:
- GAGA a scris:
Gaga eu zic sa te abtii cu injuraturile ratat,aseara am intrat in conflict cu Wave si hop top avocatu poporului alias Gaga se baga si el in seama deorece ii place sa il pupe in popou pe Wave..data viitoare daca nu ma iau de tine nu te baga in seama.
Pai gaga cu umflatu` formeaza un cuplu GRESIT EU CU UMFLATU si cu mama ta facem videochat :X | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Sam Apr 25, 2009 10:30 pm | |
| Esti invidios ma ? | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 12:29 am | |
| - Julia a scris:
- Hmmm mai subtire ca joaca numai pe kappa .... sunt multi care joaca numai pe kappa ..... aici nu se pune problema de cat si unde .... se pune problema ca stiu acest server de 7 ani, in acesti 7 ani au trecut multe generatii, unii mai mici alti mai mari de varsta, ce mi a placut foarte mult pe acest server au fost adminii si comportamentul lor vis a vis de celilalti jucatori fara acces, cand intrai pe kappa toti eram o familie ne cunosteam intre noi glumeam si ghici ce NE RESPECTAM, cu parere de rau nu prea mai ofera kappa respect. Poate e devina si cristian deoarece nu mai are timp sa se ocupe de server, poate sunt devina admini care imprastie ban in stanga si in dreapta care aduc injurii, poate e noua generatie cu temperament mai vulcanic.
Trebuie sa dau un sfat asa prietenesc celor care considera ca daca isi baga si isi scoate si cred ca ies in evidenta daca vb asa, ei bine nu dati dovada decat de un vocabular minim de cuvinte.
Cristian trage cu ochiul pe server sau pune pe cineva sa aibe grija daca nu ai timp ........ sunt oameni care intra sa se joace sa se relaxeze , nu sa isi faca nervi !!! sunt frustrati si nu stiu cum sa-si ascunda alte lipsuri...de multe ori si aia de si-o baga e cam mica....daia injura UNII | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 12:32 am | |
| - GAGA a scris:
- Mi-a zis cristi sa vb frumos....dar cu tine nu pot sa ma abtin bah taran coclit ce esti bah baiatule dak te prind iti rup muia saracule.....AMONIMULE....nush de unde plm ai mai aparut si tu
scuze k te intreb ...dar bati lumea pentru cs? | |
|
| |
GAGA Activ member
| Subiect: da Dum Apr 26, 2009 12:34 am | |
| NU bat lumea pt CS bat lumea pt ca imi provoaca nervi.....pt ca sunt MARI SI TARI IN FATA LA PC.....pt orice nedumerire dati-mi PM cu adresa...si vin eu ca sa nu va deplasati.... | |
|
| |
Julia VIP
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 45 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 1:41 am | |
| Pacat de serverul asta ..... nu o sa duca la nimic bun tot circul asta de pe forum si server. Mai nou pe server cine tasteaza mai repede e mai smecher. Invatati sa va comportati ca oamenii, traiti intr o societate, nervii nu duc la nimic bun. Daca de la asa ceva aveti iesirile astea la probleme cu adevarat grave va taiati venele de nervii ? | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 4:32 am | |
| - Djabula a scris:
- nu uitati de asemenea,ca pe langa comanda "admin_ban oricine oricand", senzationalul admin al mileniului,"care este" kenox,a mai invatat si comanda "admin_highlander 1 si 0"nush sigur cum se scrie highlander si in ultimul timp,dimineata cand este mai gol serverul incepe sa ameninte si unii adminu cu dealea:ba ia taci din mana ca acuma bag highlander si ma fac zeu in fata voastra"acestea au fost vorbele sale,dar imi pare sincer rau ca nu am facut atunci print screen la consola,sa vada toata lumea!!!astept sa mai posteze cineva care era in acea zi pe server si care a citit cele spuse de catre kenox.!!!imi voi sustine punctul de vedere pana la capat cu orice pret,deoareca deja pe server nu mai pot juca ptr ca sunt banat si oricum nu mai are ce sa imi faca decat sa imi aduca injurii inofensive care nu ma ataca,asa cum il ataca pe el.astept sustnere din partea tuturor jucatorilor care au fost nedreptatiti de catre kenox si sper ca pana la urma problema va fi rezolvata si adminul ii va fi suspendat sau macar ii vor mai fi date grade jos,ptr ca a ajuns la prea multe si nu se mai suporta.
Asta a lu Djabula tu de unde plm ai mai venit ratat ??Si zimi si mie pe cine am amenintat ca bag hl si fac si dreg ?In ziua aia faceam o gluma cu Sad pe care il cunosc de vreo 2-3 ani si hop si pielea cwaelor Djabula ma amenintai pe mine ca te duci pe forum si postezi...Din partea mea poti sa te duci si in "P U L A" mea. | |
|
| |
Belzy Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 40 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 09/11/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 10:33 am | |
| sami expun si eu parerea daca se poate , e adevarat ca kenox e mai ciudat dar in felul lui si na si eu am avut unele contre cu el dar nu am treba cu nimeni de pe serv poate ati observat ...... dar kenox dupa parerea mea vrea sal copieze pe kilian sau ceva de genu ) si mai ceva ziceti multam ca nu mai e kilian pe serv ca vedeati voi atunci ban si alte cele si in legatura cu postul tau da ai dreaptate in privinta lui dar incerca sal intelegi sis a nu mai fii asa de sensibil parerea mea ..... si cum a zis si julia e un serv de RELAXARE nu de injuraturi si de scandal stiu cum e ca si eu am luato pe cale aasta si nu a mers bine deci lasatil pe kenox si mai intai uitativa la voi si apoi sa vedeti cum sta treaba si kenox mai tineti si u gurira aia ca e cam sloboda si na parerea mea daca am suparat pe cineva soryy | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 11:00 am | |
| kenox,te-am rugat sa nu mai postezi aici.te rog nu mai incerca sa iti iei apararea cu scuze deastea.indiferent de ce te-asi acuza tu intotdeauna ai o scuza.dar nici odata nu e adevarata.hai bft si plz nu mai posta. | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 11:46 am | |
| Ce server de RELAXARE ma ? Asta era acum cativa ani vreti sa ziceti ...acum nu mai poti sa joci 5-10minute linistit ca se gaseste unu "miez" sa sufere. | |
|
| |
GAGA Activ member
| Subiect: :D Dum Apr 26, 2009 11:48 am | |
| | |
|
| |
Kenox Moderator
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 1:15 pm | |
| - Djabula a scris:
- kenox,te-am rugat sa nu mai postezi aici.te rog nu mai incerca sa iti iei apararea cu scuze deastea.indiferent de ce te-asi acuza tu intotdeauna ai o scuza.dar nici odata nu e adevarata.hai bft si plz nu mai posta.
Ti-a luat mama ta forum si nu am stiut si eu ..hai jet ca sunt moderator aici. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator | |
| |
|
| |
| Kenox, adminul mileniului urmator | |
|