| Kenox, adminul mileniului urmator | |
|
+12SnK Belzy has WAVE ULTRAS Kenox GAGA Julia KADZE ionutz.JA Release Djabula 16 participan?i |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
SnK Membru
Sex : Numarul mesajelor : 38 Varsta : 38 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 1:44 pm | |
| - Julia a scris:
- Hmmm mai subtire ca joaca numai pe kappa .... sunt multi care joaca numai pe kappa ..... aici nu se pune problema de cat si unde .... se pune problema ca stiu acest server de 7 ani, in acesti 7 ani au trecut multe generatii, unii mai mici alti mai mari de varsta, ce mi a placut foarte mult pe acest server au fost adminii si comportamentul lor vis a vis de celilalti jucatori fara acces, cand intrai pe kappa toti eram o familie ne cunosteam intre noi glumeam si ghici ce NE RESPECTAM, cu parere de rau nu prea mai ofera kappa respect. Poate e devina si cristian deoarece nu mai are timp sa se ocupe de server, poate sunt devina admini care imprastie ban in stanga si in dreapta care aduc injurii, poate e noua generatie cu temperament mai vulcanic.
Trebuie sa dau un sfat asa prietenesc celor care considera ca daca isi baga si isi scoate si cred ca ies in evidenta daca vb asa, ei bine nu dati dovada decat de un vocabular minim de cuvinte.
Cristian trage cu ochiul pe server sau pune pe cineva sa aibe grija daca nu ai timp ........ sunt oameni care intra sa se joace sa se relaxeze , nu sa isi faca nervi !!! Mi-au dat lacrimile Julia Ai dreptate mare ! Exista respect candva pe kappa si eram mai uniti Cristian a imbatranit saracul | |
|
| |
CaZmA Membru
Sex : Numarul mesajelor : 22 Varsta : 80 Localitatea : BucuResti Hobby/Distractii : Sap pe camp Cu Cazmaua Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 1:45 pm | |
| cand juca kenox pe sv voi erati niste maimutoi nu ca acum nu ati fi dar voi jucati de 3 luni pe sv si aveti pretenti cand o sa ai vechimea lui kenox si a mea atunci sa faci sondaje dastea da maimutoii dr.Asa ca dai cu a 2 ca faci praff. | |
|
| |
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 6:13 pm | |
| poate acum cativa ani cand o fi inceput el sa joace la voi pe server,nu suferea atata.dc credeti ca are atatea reclamatii si dc credeti ca sunt cu 10 mai multe voruti impotriva lui decat pentru el...poate candva a avut ei el respect,dar a trecut timpul si a inceput sa sufere,poate tocmai pentru ca are atata timp pe server.sa nu uite ca nu este serverul lui si ca nu are dreptu sa dea ban,cand vrea,cui vrea...nu am zis ca nu joaca de mult,sau ca nu joaca mult,dar cand joaca el ar trebui sa mai fie si playeri lipsiti de comenzi indreptatiti sa joace.din cate stiu eu un admin trebuie sa aiba grija sa nu fie conflicte,si sa nu exsite codati,dar kenox are grija sa creeze conflicte si sa injure pe cine vrea.chiar dac aeste moderator si god pe server asta nu nseamna ca poate face ce vrea cu serverul. | |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 9:38 pm | |
| cazma ... ai tu vechime bo$$ ? | |
|
| |
Burvil Membru
Sex : Numarul mesajelor : 15 Varsta : 40 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 31/12/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 9:48 pm | |
| scade 1 vot. Eram beat si nu am vazut ce votez:))). 1. Kenox da bine 2.Kenox joaca foarte mult aici 3.Kenox isi merita adminul, dupa parerea mea | |
|
| |
CaZmA Membru
Sex : Numarul mesajelor : 22 Varsta : 80 Localitatea : BucuResti Hobby/Distractii : Sap pe camp Cu Cazmaua Data de inscriere : 22/03/2009
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Dum Apr 26, 2009 11:18 pm | |
| | |
|
| |
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Joi Mai 07, 2009 7:10 pm | |
| rezoltatul sondajului spune multe lucruri...in fine.nu mai conteaza dea cum inainte nici un post,al nimanui.puteti sa inchideti topicul,deoarece mi-am atins telul.multumesc | |
|
| |
Name Membru
Sex : Numarul mesajelor : 14 Varsta : 35 Localitatea : DEJaba ca nu va zic Hobby/Distractii : Plimbarea cu atv-ul , Cs-ul , muzica .. alea alea Stare de spirit : Okk.. Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Joi Mai 07, 2009 10:22 pm | |
| Si din punctul meu de vedere kenox isi merita adminul cu tot ca cateodata mai sare gardu la vecinu ) ... in fine e un baiat de treaba | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Joi Mai 07, 2009 10:24 pm | |
| - Djabula a scris:
- rezoltatul sondajului spune multe lucruri...in fine.nu mai conteaza dea cum inainte nici un post,al nimanui.puteti sa inchideti topicul,deoarece mi-am atins telul.multumesc
Sondajul asta se referea la "Care sa io suga lu' kenox primu"..Djabula a castigat detasat..... | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Joi Mai 07, 2009 11:09 pm | |
| - Kenox a scris:
- Djabula a scris:
- rezoltatul sondajului spune multe lucruri...in fine.nu mai conteaza dea cum inainte nici un post,al nimanui.puteti sa inchideti topicul,deoarece mi-am atins telul.multumesc
Sondajul asta se referea la "Care sa io suga lu' kenox primu"..Djabula a castigat detasat..... cum ne cum,tot un taran ai ramas...si cred ca asa o sa si ramai.poate candva,cu alte nickuri o sa ne intelegem si mai bine | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Vin Mai 08, 2009 4:42 am | |
| faceti un sondaj in canal ca acolo il cunoaste lumea lucra acolo cu nasu lui ala mare in forma de lanterna ! | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Vin Mai 08, 2009 9:52 am | |
| Nu putea sa nu comenteze cumva si boschetarul de xozze ? | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Vin Mai 08, 2009 10:53 am | |
| AHahhahahahahah de cand nu mai are admin saracu doarme pe forum ...mi-e mila de el | |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator Vin Mai 08, 2009 11:50 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Kenox, adminul mileniului urmator | |
| |
|
| |
| Kenox, adminul mileniului urmator | |
|