| mdLL - adminul momentului | |
|
+11acyd ULTRAS Gizmo WAVE Hydra Cristian akles Flipper Release korr Law 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Law bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 34 Localitatea : recunoscator Hobby/Distractii : Baschet Data de inscriere : 09/03/2009
| Subiect: mdLL - adminul momentului Lun Mar 09, 2009 11:34 am | |
| | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| |
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Lun Mar 09, 2009 3:26 pm | |
| Ce frustrat....scos admin + ban permanent. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Lun Mar 09, 2009 3:40 pm | |
| Din cate am auzit e player vechi.....Cred ca decat adminul scos e suficient! |
|
| |
Flipper Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 40 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Dota Allstars Addicted Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Lun Mar 09, 2009 5:59 pm | |
| uite ce fac copii pe servere cand se vad cu accese.....parerea mea e ca astuia trebuie sa i se ia adminul | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Lun Mar 09, 2009 6:29 pm | |
| Am intrat pe server la scurt timp dupa primata.A golit serverul,eu ma gandeam ca de la erori dar Law mi-a spus atunci!Dat fiind ca nu e prima abatere in cel mai bun caz acces scos!Banul daca nu il da Cristian il dam noi! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mar Mar 10, 2009 6:13 pm | |
| - akles a scris:
- Am intrat pe server la scurt timp dupa primata.A golit serverul,eu ma gandeam ca de la erori dar Law mi-a spus atunci!Dat fiind ca nu e prima abatere in cel mai bun caz acces scos!Banul daca nu il da Cristian il dam noi!
Cu slot nu mai poate face abuz de comenzi... | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mar Mar 10, 2009 7:33 pm | |
| Esti mult prea indulgent Cristian!Pentru ce a facut(de doua ori a facut la fel)trebuia orice fel de acces scos +ban.Noi umplem serverul el il goleste.Nu sta serverul in mdl sau oricare altul dintre admini.Nu stiu ce te mint copiii astia pe mess de inca le mai suporti suferintele.Pentru ca ne-am saturat pana peste cap de asemenea specimene.
Ca tot veni vorba cred ca trebuie o triere atat intre adminii care sunt deja,cat si intre cei care vor veni.Nu se mai poate asa! | |
|
| |
Hydra Membru
Sex : Numarul mesajelor : 39 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Gaming Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mar Mar 10, 2009 8:53 pm | |
| - akles a scris:
- Esti mult prea indulgent Cristian!Pentru ce a facut(de doua ori a facut la fel)trebuia orice fel de acces scos +ban.Noi umplem serverul el il goleste.Nu sta serverul in mdl sau oricare altul dintre admini.Nu stiu ce te mint copiii astia pe mess de inca le mai suporti suferintele.Pentru ca ne-am saturat pana peste cap de asemenea specimene.
Ca tot veni vorba cred ca trebuie o triere atat intre adminii care sunt deja,cat si intre cei care vor veni.Nu se mai poate asa! Chiar ca i indulgent cristi. Cati dintre noi daca eram in locul lui cristii il mai lasam p asta cu acces? | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mar Mar 10, 2009 9:29 pm | |
| - Hydra a scris:
- akles a scris:
- Esti mult prea indulgent Cristian!Pentru ce a facut(de doua ori a facut la fel)trebuia orice fel de acces scos +ban.Noi umplem serverul el il goleste.Nu sta serverul in mdl sau oricare altul dintre admini.Nu stiu ce te mint copiii astia pe mess de inca le mai suporti suferintele.Pentru ca ne-am saturat pana peste cap de asemenea specimene.
Ca tot veni vorba cred ca trebuie o triere atat intre adminii care sunt deja,cat si intre cei care vor veni.Nu se mai poate asa! Chiar ca i indulgent cristi. Cati dintre noi daca eram in locul lui cristii il mai lasam p asta cu acces? Cati dintre noi il mai lasam pe asta sa joace pe server...Dar cristi este baiat fin si ii mai acorda o sansa...Daca aplica regulile la sange pana acum cred ca numarul adminilor se injumatatea | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 6:58 pm | |
| - akles a scris:
Ca tot veni vorba cred ca trebuie o triere atat intre adminii care sunt deja,cat si intre cei care vor veni.Nu se mai poate asa! Nu prea le aveti cu psihologia. Voi daca vedeti pe unul ca injra, gata ban. Nu asa frate! Il tii in Llama sau gag pana-i vine mintea la cap... Daca-i dai ban pleaca pe alt server si uita in 2 minute. Lui mDLL asta daca-i sterg adminul va pleca pe alt server si va face la fel. Daca-l las cu slot va mai intra dar se va simti un nimic fata de cei pe care-i teroriza cu abuzurile de comenzi. In felul asta afla si altii... Am destui cu care am procedat asa si acum sunt OK. | |
|
| |
Hydra Membru
Sex : Numarul mesajelor : 39 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Gaming Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 7:35 pm | |
| Problema este alta: pana le vine mintea la cap la unii pleaca altii In spectrul meu adminu este acel individ care sta si mai mult supravegheaza decat sa se joace [se uita de codari de afk de cel cu bmb etc etc nu sta sa se joace si numai sa se opreasca in drum cand pleci din baza sa dea 2-3 banuri si gata pleaca iar treaba cu luatu masuri...masuri trebuie luate ca daca vede omu ca un admin ii da kick slay in nestire si nici un alt admin nu ia vre o masura ajunge la binecunoscuta concluzie "server de ratati" si nimeni de aici nu vrea asta eu de asta m am razgandit si am venit inapoi am zis sa facem ceva uite acum am mai deschis un sv poate mai deschidem unu peste 6 luni cine stie totul este sa fie armonie [bem si giusto daca e cazul] | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 9:00 pm | |
| Din cauza indulgentei tale Cristian o sa vezi ca multa lume o sa plece de pe server din cauza adminilor care abuzeaza de comenzi iar tu nu iei nici o masura drastica...trebuie la sange luate masurile , deja e plin serveru de admini si majoritatea n-au nici o treaba. Multi mi-au zis ca daca o sa o tineti tot asa o sa plece de pe kappa cu tot cu oamenii pe care i-au adus , asa ca aveti grija sa nu se goleasca iar serveru ...in stilu asta se duce de rapa. | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 9:15 pm | |
| - WAVE a scris:
- Din cauza indulgentei tale Cristian o sa vezi ca multa lume o sa plece de pe server din cauza adminilor care abuzeaza de comenzi iar tu nu iei nici o masura drastica...trebuie la sange luate masurile , deja e plin serveru de admini si majoritatea n-au nici o treaba.
Multi mi-au zis ca daca o sa o tineti tot asa o sa plece de pe kappa cu tot cu oamenii pe care i-au adus , asa ca aveti grija sa nu se goleasca iar serveru ...in stilu asta se duce de rapa. 22:03:49 ( T) aFK : 1 22:03:50 (CT) verDe (TEAM): AMN@ 22:03:53 (CT) fNx : K 22:04:23 Admin Mod (AM ): Command: WAVE used command admin_rcon admin_ignore_immunity 1 22:04:25 Admin Mod (AM ): Command: WAVE used command admin_ban Ghizmo 22:04:26 Admin Mod (AM ): Command: WAVE used command admin_rcon admin_ignore_immunity 0 22:06:29 Admin Mod (AM-C): games.kappa.ro 1.6 Public Server - UPC Romania Bucharest Daca asta nu e abuz mai WAVE, atunci cum clasifici actiunea ta? Chiar nu a facut nimic omul... | |
|
| |
Hydra Membru
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 9:24 pm | |
| "deja e plin serveru de admini si majoritatea n-au nici o treaba" Nimic mai adevarat Ar trebui 2 reguli adaugate cred eu si se va mai schimba ceva pentru cei proaspat veniti pe server,poate mai bine pentru cei vechi 1: oricine are dreptun sa ceara admin/slot/mod/administrator numai cine se simte in stare sa depuna cerere 2: cei care joaca pe server pentru admine sunt pofiti sa populeze alt server Acum nu ca ma uit pa mine scuzati mi expresia ca am eu administrator ca sunt multi peste mine dar sunt unii admini care chiar daca nu stiu unele comenzi nu sunt in stare sa dea un admin_help admin_help 11 21 31 ca sa afle restul de comenzi pai la ce administrare sa te astepti pe un server vechi cat lumea Pacat sa se stinga sub actiunile negandite ale unor admini fara experienta | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 9:37 pm | |
| - Hydra a scris:
- "deja e plin serveru de admini si majoritatea n-au nici o treaba"
Nimic mai adevarat Ar trebui 2 reguli adaugate cred eu si se va mai schimba ceva pentru cei proaspat veniti pe server,poate mai bine pentru cei vechi 1: oricine are dreptun sa ceara admin/slot/mod/administrator numai cine se simte in stare sa depuna cerere 2: cei care joaca pe server pentru admine sunt pofiti sa populeze alt server Acum nu ca ma uit pa mine scuzati mi expresia ca am eu administrator ca sunt multi peste mine dar sunt unii admini care chiar daca nu stiu unele comenzi nu sunt in stare sa dea un admin_help admin_help 11 21 31 ca sa afle restul de comenzi pai la ce administrare sa te astepti pe un server vechi cat lumea Pacat sa se stinga sub actiunile negandite ale unor admini fara experienta Uite ca tocmai il certam pe WAVE pentru abuz si uite ce face Ghizmo: #19 "nasturel" 502 STEAM_0:1:22502757 0 00:32 11 0 86.106.59.86:27005 2:16:47 og L 03/11/2009 - 22:17:11: [ADMIN] Command: nasturel used command admin_who 22:16:49 og L 03/11/2009 - 22:17:13: World triggered "Round_Start" 22:16:50 og L 03/11/2009 - 22:17:14: [ADMIN] (say) Command: nasturel used command admin_ban 89.39.47.22 22:16:50 og L 03/11/2009 - 22:17:14: [ADMIN] Banned: 89.39.47.22 22:16:51 og L 03/11/2009 - 22:17:16: [ADMIN] (say) Command: nasturel used command admin_ban STEAM_0:0:15277275 22:16:51 og L 03/11/2009 - 22:17:16: [ADMIN] Banned: STEAM_0:0:15277275 22:16:53 og L 03/11/2009 - 22:17:17: "Dallmayer<504> " say "dc e asa muulta lume ?" 22:17:06 og L 03/11/2009 - 22:17:31: Server cvar "public_slots_free" = "19" 22:17:06 og L 03/11/2009 - 22:17:31: "nasturel<502>" disconnected Pana una alta au pierdut rconul amandoi... REZOLVATI-VA PROBLEMA INTRE VOI SI MA ANUNTATI CAND ATI TERMINAT! | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 10:07 pm | |
| Eu unul recunosc ce am facut si imi asum responsabilitatea.I-am spus lui wave daca imi da ban ripostez si eu.Mi-a dat ban si in schimb i-am banat si eu ip si steamid.Mi se pare normal sa suport consecitele gestului meu dar atat timp cat este reciproc nu mai conteaza.Nu sunt singurul care a luat ban de la wave se stie prea bine dar sunt singurul care a reactionat.Totusi consider ca am mai multa minte ca wave asa ca atata timp cat omul nu imi zice nimic si nu imi face nimic (cel putin pe sv) din partea mea nu vor fii nici un fel de probleme.Sunt cat se poate de sincer nu incerc sa fac pe lupul moralist avand in vedere tot ceea ce este scris in acest topic | |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 11:07 pm | |
| - Cristian a scris:
- Hydra a scris:
- "deja e plin serveru de admini si majoritatea n-au nici o treaba"
Nimic mai adevarat Ar trebui 2 reguli adaugate cred eu si se va mai schimba ceva pentru cei proaspat veniti pe server,poate mai bine pentru cei vechi 1: oricine are dreptun sa ceara admin/slot/mod/administrator numai cine se simte in stare sa depuna cerere 2: cei care joaca pe server pentru admine sunt pofiti sa populeze alt server Acum nu ca ma uit pa mine scuzati mi expresia ca am eu administrator ca sunt multi peste mine dar sunt unii admini care chiar daca nu stiu unele comenzi nu sunt in stare sa dea un admin_help admin_help 11 21 31 ca sa afle restul de comenzi pai la ce administrare sa te astepti pe un server vechi cat lumea Pacat sa se stinga sub actiunile negandite ale unor admini fara experienta Uite ca tocmai il certam pe WAVE pentru abuz si uite ce face Ghizmo: #19 "nasturel" 502 STEAM_0:1:22502757 0 00:32 11 0 86.106.59.86:27005
2:16:47 og L 03/11/2009 - 22:17:11: [ADMIN] Command: nasturel used command admin_who 22:16:49 og L 03/11/2009 - 22:17:13: World triggered "Round_Start" 22:16:50 og L 03/11/2009 - 22:17:14: [ADMIN] (say) Command: nasturel used command admin_ban 89.39.47.22 22:16:50 og L 03/11/2009 - 22:17:14: [ADMIN] Banned: 89.39.47.22 22:16:51 og L 03/11/2009 - 22:17:16: [ADMIN] (say) Command: nasturel used command admin_ban STEAM_0:0:15277275 22:16:51 og L 03/11/2009 - 22:17:16: [ADMIN] Banned: STEAM_0:0:15277275 22:16:53 og L 03/11/2009 - 22:17:17: "Dallmayer<504>" say "dc e asa muulta lume ?" 22:17:06 og L 03/11/2009 - 22:17:31: Server cvar "public_slots_free" = "19" 22:17:06 og L 03/11/2009 - 22:17:31: "nasturel<502>" disconnected Pana una alta au pierdut rconul amandoi... REZOLVATI-VA PROBLEMA INTRE VOI SI MA ANUNTATI CAND ATI TERMINAT! Si uite cum "batranii" demonstreaza ca defapt nu sufera si ca indiferent de consecinte raman demni, si recunosc dependenta fata de kappa si anturajul in care au crescut .... Cristiane avem 1-0 la 2 schimbam portile ! | |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 11:10 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Eu unul recunosc ce am facut si imi asum responsabilitatea.I-am spus lui wave daca imi da ban ripostez si eu.Mi-a dat ban si in schimb i-am banat si eu ip si steamid.Mi se pare normal sa suport consecitele gestului meu dar atat timp cat este reciproc nu mai conteaza.Nu sunt singurul care a luat ban de la wave se stie prea bine dar sunt singurul care a reactionat.Totusi consider ca am mai multa minte ca wave asa ca atata timp cat omul nu imi zice nimic si nu imi face nimic (cel putin pe sv) din partea mea nu vor fii nici un fel de probleme.Sunt cat se poate de sincer nu incerc sa fac pe lupul moralist avand in vedere tot ceea ce este scris in acest topic
ghizmo noi 2 n am avut probleme ... dar hai sa iti spun ceva... tu joci de o gramada de timp zici ... 1 an ... noi avem 7 8 ani .. cazult WAVE ... vechimea ... CHIAR CONTEAZA ! Niciodata nu o sa poti sa iti faci dreptate singur .. pentru ca voi astia noi ..sunteti cati sunteti .. noi suntem poate mai putini ... dar mai cu capul pe umeri .. si dupa atatia ani .. buni "kamarazi" asa ca .... ai comis o .... maxim slot ti as lasa ... | |
|
| |
acyd Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 67 Varsta : 39 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : movies Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 11:12 pm | |
| +1 Wave .. ghizmo .. nu suntem la meci .. incearca sa`ti dai drumu la joc si te m`ai misti .. nu sunt singurul care plange de jocul tau .. nu cunosc situatia exact ..ce e intre tine si Wave .. dar nu e singurul care ti`a dat ban .. si stii pentru ce | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 11:19 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Eu unul recunosc ce am facut si imi asum responsabilitatea.I-am spus lui wave daca imi da ban ripostez si eu.Mi-a dat ban si in schimb i-am banat si eu ip si steamid.Mi se pare normal sa suport consecitele gestului meu dar atat timp cat este reciproc nu mai conteaza.Nu sunt singurul care a luat ban de la wave se stie prea bine dar sunt singurul care a reactionat.Totusi consider ca am mai multa minte ca wave asa ca atata timp cat omul nu imi zice nimic si nu imi face nimic (cel putin pe sv) din partea mea nu vor fii nici un fel de probleme.Sunt cat se poate de sincer nu incerc sa fac pe lupul moralist avand in vedere tot ceea ce este scris in acest topic
Cu parere de rau dar se pare ca ai comis mai multe abuzuri. Pentru o perioada nedeterminata ramai cu slot... Wave sta si el o saptamana cu moderator dar ce ai facut tu nu este OK de loc. Daca nu ma anuntai ca intri cu alt ID sa-ti scoti banul pierdeai si slotul. Pacat ca se ajunge la asa ceva pentru un simplu joc. Daca erati in viata reala va rupeati gatul unul la altul? Pacat... | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Mier Mar 11, 2009 11:59 pm | |
| eu am comis abuzuri???tot eu am comis abuzuri???ma uit la reclamatii admini si ma minunez cate sunt adresate mie dar daca eu am comis abuzuri mi sa pare normal sa imi stergi orice acces dar macar sa fie pe corecte.....de cand am admin nu stiu daca am dat 4 banuri pe sv asta ca sa il includ si pe wave.indiferent ce acces am asta nu o sa ma faca sa joc mai bine sau mai retard asa ca nu e o problema din partea mea. | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 12:13 am | |
| - ULTRAS a scris:
- Ghizmo a scris:
ghizmo noi 2 n am avut probleme ... dar hai sa iti spun ceva... tu joci de o gramada de timp zici ... 1 an ... noi avem 7 8 ani .. cazult WAVE ... vechimea ... CHIAR CONTEAZA ! Niciodata nu o sa poti sa iti faci dreptate singur .. pentru ca voi astia noi ..sunteti cati sunteti .. noi suntem poate mai putini ... dar mai cu capul pe umeri .. si dupa atatia ani .. buni "kamarazi" asa ca .... ai comis o .... maxim slot ti as lasa ... ultras te asigur ca intru de ceva vreme si eu pe kappa intodeauna am avut un pass de la cate un acces ca sa ma pot conecta si sa nu iau kick/ban e adevarat ca nu sunt de 7-8 ani dar nu am descoperit sv acum 3-4 luni.spui ca am comis-o si te intreb e normal sa iei ban fara nici un motiv sa imi interzici accesul pe sv ca asa vrei tu (ma refer la wave) fara sa avem nici un fel de conflict pe sv datorita fapului ca nu ti-a convenit o afirmatie care am facut-o la adresa lui svcbad?din pacate Cristian a sters topicul de unde a pornit cearta.wave a intrat pe sv mi-a dat ban si a iesit eu am intrat cu alt steam si i-am dat si eu ban.concluzia eu sunt de vina! | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 12:30 am | |
| - Cristian a scris:
- akles a scris:
Ca tot veni vorba cred ca trebuie o triere atat intre adminii care sunt deja,cat si intre cei care vor veni.Nu se mai poate asa! Nu prea le aveti cu psihologia. Voi daca vedeti pe unul ca injra, gata ban. Nu asa frate! Il tii in Llama sau gag pana-i vine mintea la cap... Daca-i dai ban pleaca pe alt server si uita in 2 minute. Lui mDLL asta daca-i sterg adminul va pleca pe alt server si va face la fel. Daca-l las cu slot va mai intra dar se va simti un nimic fata de cei pe care-i teroriza cu abuzurile de comenzi. In felul asta afla si altii... Am destui cu care am procedat asa si acum sunt OK. Sa iau ce ai spus tu in ordine: 1.Nu stiu prea mute despre psihologie,decat ce am invatat in viata.Ai dreptate. 2.Daca imi ia careva decedatii la dezgropat,sau si mai rau ma injura de mama sa n-ai nici cea mai mica pretentie sa nu-l banez macar(asta in cazul in care nu e o persoana cu care am glume).Daca injura strict persoana mea si nu exagereaza sau are un motiv mai trec cu vederea.Daca injura ceva gen "ma f*t in el de maus/net/etc" e problema lui,are dreptul sa se descarce,e un server de cs nu biserica! 3.Daca pleaca pe alt server...preferi sa plecam noi?Eu unul nu stau sa fiu injurat de toti frustratii si sa-i las in pace.Macar atat lucru sa fie in castigul meu personal din faptul ca am admin.Consider ca majoritatea e de acord cu mine. 4.In cazul mdl,ce facem?Il lasam cu slot pentru ca o sa se duca pe alt server si o sa sufere acolo?Pai ce ma/ne intereseaza pe mine/noi ce face el pe alt server?!Protejam alte servere de el tinandu-l la noi?Daca era prima abatere de acest gen mai ziceam.Dar ce a facut el a fost bataie de joc fata de server...si noi totusi il rasplatim cu slot.El si bate joc de adminii care au umplut serverul cand era gol.Din punctul lui de vedere,va intra pe server va vedea ca are slot si va iesi.Si asa a jucat de s-a rupt: https://games.kappa.ro/index.php?q=mdll !Nu toti se schimba!Si astfel dai exemplu.Asa vad toti,dau un ban ma lasa cu slot mai joc imi cer scuze imi da adminul inapoi si iar sunt miez. Pledoaria mea s-a incheiat! | |
|
| |
Hydra Membru
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 12:37 am | |
| - Ghizmo a scris:
- ULTRAS a scris:
- Ghizmo a scris:
ghizmo noi 2 n am avut probleme ... dar hai sa iti spun ceva... tu joci de o gramada de timp zici ... 1 an ... noi avem 7 8 ani .. cazult WAVE ... vechimea ... CHIAR CONTEAZA ! Niciodata nu o sa poti sa iti faci dreptate singur .. pentru ca voi astia noi ..sunteti cati sunteti .. noi suntem poate mai putini ... dar mai cu capul pe umeri .. si dupa atatia ani .. buni "kamarazi" asa ca .... ai comis o .... maxim slot ti as lasa ... ultras te asigur ca intru de ceva vreme si eu pe kappa intodeauna am avut un pass de la cate un acces ca sa ma pot conecta si sa nu iau kick/ban e adevarat ca nu sunt de 7-8 ani dar nu am descoperit sv acum 3-4 luni.spui ca am comis-o si te intreb e normal sa iei ban fara nici un motiv sa imi interzici accesul pe sv ca asa vrei tu (ma refer la wave) fara sa avem nici un fel de conflict pe sv datorita fapului ca nu ti-a convenit o afirmatie care am facut-o la adresa lui svcbad?din pacate Cristian a sters topicul de unde a pornit cearta.wave a intrat pe sv mi-a dat ban si a iesit eu am intrat cu alt steam si i-am dat si eu ban.concluzia eu sunt de vina! Mai trebuie rezolvata o problema: nu ar trebui sa se amestece un admin intr un conflict intre 2 playeri /admini numai daca este vorba de ceva grav.....uite unde se ajunge pentru niste lucruri de copii ghizmo ce sa zic.......nu prea ai ce face astia s oamenii care au dus serveru in carca atatia ani.... hai sa vedem ce mai avem de facut trecem peste asta | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului | |
| |
|
| |
| mdLL - adminul momentului | |
|