| mdLL - adminul momentului | |
|
+11acyd ULTRAS Gizmo WAVE Hydra Cristian akles Flipper Release korr Law 15 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 1:20 am | |
| Astia-s oamenii care au creat o comunitate pe care o stie acum orice jucator de counter , nu cred ca exista cineva sa nu fi auzit de kappa ....astia-s oamenii care au creat un "anturaj" linistit si placut tuturor playerilor care fac parte din el ( glume , intalniri , mix-uri prin sali etc ) , dar acum au venit pe server niste frustrati , kinderi si samurai care se dau smecheri in fata calculatorului si ei defapt au ceata-n stomac sa ne dea pe noi afara si sa ne injure. PAI CUM SA NU LE IAU decedatii LA pana DUPA CE IMI IAU NU STIU CATE KICKURI / BAN sau mai stiu eu ce ? CUM ? SI TU GHIZMO CaT MA JOC EU TU NU TE JOCI , CREDE-MA POTI SA INTRII SI CU 10 ID-uri si cu 10000 TOT ITI DAU BAN. | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 1:30 am | |
| Stiu ca nu e treaba mea, dar simt nevoia sa ma pronunt . Fratilor eu nu stiu cum puteti sa spuneti k se abuzeaza de comenzi pe sv asta ( cu exceptia kick-urilor pt loc ) am jucat aici fara admin si cu admin si nu am luat niciodata ban ( exceptie ban de la killah care e ca "Buna ziua!" ) sau slay aiurea ....Iar genul de dispute cum e cea mentionata mai sus cu Ghizmo si WAVE ...este ceva normal ...pentru ca asa suntem noi romani , frustrati. E ca si cum ar fi sofatul linistit si nu s=ar injura sau sa se bata pe strada , nu prea o sa existe cat de curand pentru ca exista "indulgenta" politistilor ...cam asa e si aici. Parerea mea e ca mai bine e sa va ignorati reciproc daca nu va intelegeti nu sa va banati . Oricum vad ca deja devine cam gol sv ! Hope 4 the best! HF ! | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 7:54 am | |
| Normal ca devine serverul gol , cand vedem ca nu se iau masuri asupra celor care abuzeaza ...toata lumea pleacea unde ii e mai bine , nu e normal ? Daca aici vorbele sunt 100% si lucruri concrete 0% ? Iti dau un exemplu , s-au facut 100 de propuneri sa se scoata si sa se bage niste amarate de harti ( vre-o 2-3 ) si nici pana in ziua de azi nu au fost in stare sa le puna ? Pai atunci ce sa mai vorbim de accese ... | |
|
| |
ionutz.JA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 66 Varsta : 36 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 11:02 am | |
| Stergeti adminele celor care abuzeaza excesiv .. ca aveti de unde Suntem 1000000000000 de admini O sa faceti un bine si celorlalti admini si jucatorilor si serverului . | |
|
| |
Hydra Membru
Sex : Numarul mesajelor : 39 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Gaming Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 5:06 pm | |
| - WAVE a scris:
- Normal ca devine serverul gol , cand vedem ca nu se iau masuri asupra celor care abuzeaza ...toata lumea pleacea unde ii e mai bine , nu e normal ? Daca aici vorbele sunt 100% si lucruri concrete 0% ?
Iti dau un exemplu , s-au facut 100 de propuneri sa se scoata si sa se bage niste amarate de harti ( vre-o 2-3 ) si nici pana in ziua de azi nu au fost in stare sa le puna ? Pai atunci ce sa mai vorbim de accese ... Eu m am oferit sa fiu "tehnicianul" serverului adica setari ,sters harti adaugare harti si ce se mai poate face n am primit raspuns..... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 5:16 pm | |
| Pro hydra !!!! ar fi bine sa i se permita lui Hydra sa faca asta am vazut ca se pricepe destul de mult si ii place ce face !Celalalt server care il administreaza el e perfect ! |
|
| |
WAVE VIP
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 5:29 pm | |
| - Hydra a scris:
- WAVE a scris:
- Normal ca devine serverul gol , cand vedem ca nu se iau masuri asupra celor care abuzeaza ...toata lumea pleacea unde ii e mai bine , nu e normal ? Daca aici vorbele sunt 100% si lucruri concrete 0% ?
Iti dau un exemplu , s-au facut 100 de propuneri sa se scoata si sa se bage niste amarate de harti ( vre-o 2-3 ) si nici pana in ziua de azi nu au fost in stare sa le puna ? Pai atunci ce sa mai vorbim de accese ... Eu m am oferit sa fiu "tehnicianul" serverului adica setari ,sters harti adaugare harti si ce se mai poate face n am primit raspuns..... Asta o poate face oricine , nu e asa de greu ... | |
|
| |
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 5:41 pm | |
| - WAVE a scris:
- Hydra a scris:
- WAVE a scris:
Iti dau un exemplu , s-au facut 100 de propuneri sa se scoata si sa se bage niste amarate de harti ( vre-o 2-3 ) si nici pana in ziua de azi nu au fost in stare sa le puna ? Pai atunci ce sa mai vorbim de accese ... Eu m am oferit sa fiu "tehnicianul" serverului adica setari ,sters harti adaugare harti si ce se mai poate face n am primit raspuns.....
Asta o poate face oricine , nu e asa de greu ... Daca nu e asa de greu de ce nu o face nimeni? | |
|
| |
Hydra Membru
Sex : Numarul mesajelor : 39 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Gaming Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 5:59 pm | |
| - k0r3k7 a scris:
- WAVE a scris:
- Hydra a scris:
- WAVE a scris:
Iti dau un exemplu , s-au facut 100 de propuneri sa se scoata si sa se bage niste amarate de harti ( vre-o 2-3 ) si nici pana in ziua de azi nu au fost in stare sa le puna ? Pai atunci ce sa mai vorbim de accese ... Eu m am oferit sa fiu "tehnicianul" serverului adica setari ,sters harti adaugare harti si ce se mai poate face n am primit raspuns.....
Asta o poate face oricine , nu e asa de greu ... Daca nu e asa de greu de ce nu o face nimeni? Pentru ca din gura toata lumea face.Fapte nu faci din gura ci numai prin interventie/actiune Daca nu sunt eu acela atunci pune tu un "oricine" dala sa se ocupe de server Vezi tu wave unde se greseste ? adica vine un om cu o intentie buna iar voi il deturnati | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 6:25 pm | |
| Eu sunt Pro Hydra ca "tehnician".Se pricepe,a dovedit cu games2.Sa-i dam o sansa sa vedem ce stie...nu vad sa fi cerut luna de pe cer in schimb! | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 6:43 pm | |
| | |
|
| |
ULTRAS Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 37 Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut / Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 6:49 pm | |
| ce sa zica si korrr. de ore.... pai daca stai cum sta kenox harti intregi spectator doar pentru asta... tot degeaba esti | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| |
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului Joi Mar 12, 2009 7:05 pm | |
| - SvcBad a scris:
- Pro hydra !!!! ar fi bine sa i se permita lui Hydra sa faca asta am vazut ca se pricepe destul de mult si ii place ce face !Celalalt server care il administreaza el e perfect !
SvC vad ca iar te bagi unu nu iti fierbe oala. Si cred ca o sa iti fac acelasi lucru ca si lu' moody. Si cred ca stie si Cristian ce are de facut.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: mdLL - adminul momentului | |
| |
|
| |
| mdLL - adminul momentului | |
|