games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

mdLL - adminul momentului

In jos 
+11
acyd
ULTRAS
Gizmo
WAVE
Hydra
Cristian
akles
Flipper
Release
korr
Law
15 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
WAVE
VIP
WAVE

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 265
Varsta : 37
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : snowboarding
Data de inscriere : 07/12/2008

mdLL - adminul momentului - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 1:20 am

Astia-s oamenii care au creat o comunitate pe care o stie acum orice jucator de counter , nu cred ca exista cineva sa nu fi auzit de kappa ....astia-s oamenii care au creat un "anturaj" linistit si placut tuturor playerilor care fac parte din el ( glume , intalniri , mix-uri prin sali etc ) , dar acum au venit pe server niste frustrati , kinderi si samurai care se dau smecheri in fata calculatorului si ei defapt au ceata-n stomac sa ne dea pe noi afara si sa ne injure.
PAI CUM SA NU LE IAU decedatii LA pana DUPA CE IMI IAU NU STIU CATE KICKURI / BAN sau mai stiu eu ce ? CUM ? SI TU GHIZMO CaT MA JOC EU TU NU TE JOCI , CREDE-MA POTI SA INTRII SI CU 10 ID-uri si cu 10000 TOT ITI DAU BAN.
Sus In jos
http://www.turbotech.ro
has
Moderator

Numarul mesajelor : 236
Varsta : 36
Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului...
Data de inscriere : 20/02/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 1:30 am

Stiu ca nu e treaba mea, dar simt nevoia sa ma pronunt . Fratilor eu nu stiu cum puteti sa spuneti k se abuzeaza de comenzi pe sv asta ( cu exceptia kick-urilor pt loc ) am jucat aici fara admin si cu admin si nu am luat niciodata ban ( exceptie ban de la killah care e ca "Buna ziua!" ) sau slay aiurea ....Iar genul de dispute cum e cea mentionata mai sus cu Ghizmo si WAVE ...este ceva normal ...pentru ca asa suntem noi romani , frustrati. E ca si cum ar fi sofatul linistit si nu s=ar injura sau sa se bata pe strada , nu prea o sa existe cat de curand pentru ca exista "indulgenta" politistilor ...cam asa e si aici. Parerea mea e ca mai bine e sa va ignorati reciproc daca nu va intelegeti nu sa va banati . Oricum vad ca deja devine cam gol sv ! Hope 4 the best! HF !
Sus In jos
WAVE
VIP
WAVE

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 7:54 am

Normal ca devine serverul gol , cand vedem ca nu se iau masuri asupra celor care abuzeaza ...toata lumea pleacea unde ii e mai bine , nu e normal ? Daca aici vorbele sunt 100% si lucruri concrete 0% ?
Iti dau un exemplu , s-au facut 100 de propuneri sa se scoata si sa se bage niste amarate de harti ( vre-o 2-3 ) si nici pana in ziua de azi nu au fost in stare sa le puna ? Pai atunci ce sa mai vorbim de accese ... scratch
Sus In jos
ionutz.JA
Activ member

Numarul mesajelor : 66
Varsta : 36
Localitatea : Constanta
Hobby/Distractii : fotbal
Data de inscriere : 25/11/2008

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 11:02 am

Stergeti adminele celor care abuzeaza excesiv .. ca aveti de unde Smile Suntem 1000000000000 de admini
O sa faceti un bine si celorlalti admini si jucatorilor si serverului .
Sus In jos
Hydra
Membru
Hydra

Numarul mesajelor : 39
Varsta : 35
Hobby/Distractii : Gaming
Data de inscriere : 01/11/2008

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 5:06 pm

WAVE a scris:
Normal ca devine serverul gol , cand vedem ca nu se iau masuri asupra celor care abuzeaza ...toata lumea pleacea unde ii e mai bine , nu e normal ? Daca aici vorbele sunt 100% si lucruri concrete 0% ?
Iti dau un exemplu , s-au facut 100 de propuneri sa se scoata si sa se bage niste amarate de harti ( vre-o 2-3 ) si nici pana in ziua de azi nu au fost in stare sa le puna ? Pai atunci ce sa mai vorbim de accese ... scratch
Eu m am oferit sa fiu "tehnicianul" serverului adica setari ,sters harti adaugare harti si ce se mai poate face n am primit raspuns.....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 5:16 pm

Pro hydra !!!! ar fi bine sa i se permita lui Hydra sa faca asta am vazut ca se pricepe destul de mult si ii place ce face !Celalalt server care il administreaza el e perfect !
Sus In jos
WAVE
VIP
WAVE

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 5:29 pm

Hydra a scris:
WAVE a scris:
Eu m am oferit sa fiu "tehnicianul" serverului adica setari ,sters harti adaugare harti si ce se mai poate face n am primit raspuns.....

Asta o poate face oricine , nu e asa de greu ...
Sus In jos
k0r3k7
Activ member
k0r3k7

Numarul mesajelor : 81
Varsta : 105
Localitatea : Cluj-Napoca
Hobby/Distractii : ...
Stare de spirit : (^-^)
Data de inscriere : 16/11/2008

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 5:41 pm

WAVE a scris:
Hydra a scris:
WAVE a scris:

Daca nu e asa de greu de ce nu o face nimeni?
Sus In jos
Hydra
Membru
Hydra

Numarul mesajelor : 39
Varsta : 35
Hobby/Distractii : Gaming
Data de inscriere : 01/11/2008

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 5:59 pm

k0r3k7 a scris:
WAVE a scris:
Hydra a scris:
WAVE a scris:

Daca nu e asa de greu de ce nu o face nimeni?
Pentru ca din gura toata lumea face.Fapte nu faci din gura ci numai prin interventie/actiune
Daca nu sunt eu acela atunci pune tu un "oricine" dala sa se ocupe de server
Vezi tu wave unde se greseste ? adica vine un om cu o intentie buna iar voi il deturnati
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Numarul mesajelor : 379
Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur
Stare de spirit : mwhahahaha
Data de inscriere : 25/09/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 6:25 pm

Eu sunt Pro Hydra ca "tehnician".Se pricepe,a dovedit cu games2.Sa-i dam o sansa sa vedem ce stie...nu vad sa fi cerut luna de pe cer in schimb!
Sus In jos
korr
Moderator
korr

Numarul mesajelor : 136
Varsta : 33
Localitatea : Buzau
Hobby/Distractii : ->
Data de inscriere : 29/10/2008

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 6:43 pm

Din ce am gasit eu pe psychostats, mdLL are doar 5 ore jucate. Si din 5 ore jucate , are 2 reclamatii cu slayteam.
Si din ce am vazut eu din joc k1dor ala kre e "fake" a intrat pe srv cu adminul lui mdLL.
Rog sa i se scoata adminul de tot, si cand o fi sa mai revina pe server sa o ia de la 0, si cu mai multe ore sa primeasca acces.

Si te rog Cristian sa nu-i mai micsorezi pe GOD(s) vechi.

flower flower flower
Sus In jos
ULTRAS
Activ member
ULTRAS

Numarul mesajelor : 136
Localitatea : Trag in piept aerul jegos de Bucuresti
Hobby/Distractii : Fotbal / Net / Secs / Masini de cusut /
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 6:49 pm

ce sa zica si korrr. de ore.... pai daca stai cum sta kenox harti intregi spectator doar pentru asta... tot degeaba esti
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 6:53 pm

korr a scris:
Din ce am gasit eu pe psychostats, mdLL are doar 5 ore jucate. Si din 5 ore jucate , are 2 reclamatii cu slayteam.
Si din ce am vazut eu din joc k1dor ala kre e "fake" a intrat pe srv cu adminul lui mdLL.
Rog sa i se scoata adminul de tot, si cand o fi sa mai revina pe server sa o ia de la 0, si cu mai multe ore sa primeasca acces.

Si te rog Cristian sa nu-i mai micsorezi pe GOD(s) vechi.

flower flower flower
mdLL nu mai are nici macar slot! In alta ordine de idei, NU POATE O PERSOANA DIN AFARA UPC Romania sa acceseze sistemul. Multi cred ca asta este serverul unui copil care-l tine ascus sub masa in dormitor sa nu-l vada parintii.
Este serverul oficial de games al UPC...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 EmptyJoi Mar 12, 2009 7:05 pm

SvcBad a scris:
Pro hydra !!!! ar fi bine sa i se permita lui Hydra sa faca asta am vazut ca se pricepe destul de mult si ii place ce face !Celalalt server care il administreaza el e perfect !

SvC vad ca iar te bagi unu nu iti fierbe oala. Si cred ca o sa iti fac acelasi lucru ca si lu' moody.
Si cred ca stie si Cristian ce are de facut....
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: mdLL - adminul momentului   mdLL - adminul momentului - Pagina 2 Empty

Sus In jos

mdLL - adminul momentului
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» svcbad ratatul momentului :))
» Imi vreau adminul inapoi
» Kenox, adminul mileniului urmator

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Reclamatii admini-
Mergi direct la: