games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Reclamatie

In jos 
+16
Admin
piLu
aquarius
XozzE
keL's
pharma
Shacalul
KADZE
jadkiss
Hassan
moody
Cristian
Gizmo
Kobe
akles
has
20 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Llama
Llama
Llama

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 8
Varsta : 65
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Voi
Data de inscriere : 07/12/2008

Reclamatie - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMar Iun 09, 2009 6:26 pm

keL's a scris:
Hai k nu am mai postat de mult Smile dar vad Razz ca ati deviat de la subiect . Reclamatie era impotriva lu Kobe dak tin eu bine aminte . Sa ajuns la reclamatie impotriva lu Hassan .. o sa se ajunga sa primeasca si Cristian reclamatie ca nu i-a dat rconul lu Svcbad .. Inchideti topicu asta. care nu mai are rost sa fie deschis

P.s. Svcbad iti mai aduc o data aminte . Datorita lu Hassan esti unde esti . Nu uita asta . In loc sa ii multumesti tu te " usurez " in capul lui?

Bafta in continuare .
Nu stiu ce ne tot certam atata. Mai bine-i dam ban lui Kobe, il lasam cu slot si-l exludem si de pe forum!! Sa se invete minte odata...
Propun sa-l sanctionam 30 de minute sa moara de oftica. Sunteti de acord?
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 33
Localitatea : Targoviste
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Data de inscriere : 31/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMar Iun 09, 2009 6:28 pm

Llama a scris:
keL's a scris:
Hai k nu am mai postat de mult Smile dar vad Razz ca ati deviat de la subiect . Reclamatie era impotriva lu Kobe dak tin eu bine aminte . Sa ajuns la reclamatie impotriva lu Hassan .. o sa se ajunga sa primeasca si Cristian reclamatie ca nu i-a dat rconul lu Svcbad .. Inchideti topicu asta. care nu mai are rost sa fie deschis

P.s. Svcbad iti mai aduc o data aminte . Datorita lu Hassan esti unde esti . Nu uita asta . In loc sa ii multumesti tu te " usurez " in capul lui?

Bafta in continuare .
Nu stiu ce ne tot certam atata. Mai bine-i dam ban lui Kobe, il lasam cu slot si-l exludem si de pe forum!! Sa se invete minte odata...
Propun sa-l sanctionam 30 de minute sa moara de oftica. Sunteti de acord?

E baiat bun, propun sa ii dai lui accesul de la server ca SvcBad nu prea mai merita, dar trebuia sa ii dai mai demult acum cativa ani cand juca el alaturi de Shacalul, bleah, Hassan si ceilalti
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Varsta : 37
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Stare de spirit : EMO =))
Data de inscriere : 29/08/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMar Iun 09, 2009 11:12 pm

keL's a scris:

Bafta in continuare .

Ce reclamatie am eu ma ? lol! lol! EU n-am avut decat vreo 2 reclamatii daca stau sa ma gandesc bine decand este forum-ul.
P.S. Multa lume adica ma refer ca adminii... unii ajuns acolo unde sunt datorita mie si le-am dat un deget si mi-a luat toata mana ...chiar si tu kel's lol!
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
ECHo
Activ member
ECHo

Numarul mesajelor : 102
Varsta : 32
Localitatea : Youdohide
Hobby/Distractii : Fotbal
Stare de spirit : EXTRA !
Data de inscriere : 18/12/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMier Iun 10, 2009 12:03 am

Hassan a scris:
keL's a scris:

Bafta in continuare .

Ce reclamatie am eu ma ? lol! lol! EU n-am avut decat vreo 2 reclamatii daca stau sa ma gandesc bine decand este forum-ul.
P.S. Multa lume adica ma refer ca adminii... unii ajuns acolo unde sunt datorita mie si le-am dat un deget si mi-a luat toata mana ...chiar si tu kel's lol!
Care dintre degete? Rolling Eyes Laughing
Sus In jos
ECHo
Activ member
ECHo

Numarul mesajelor : 102
Varsta : 32
Localitatea : Youdohide
Hobby/Distractii : Fotbal
Stare de spirit : EXTRA !
Data de inscriere : 18/12/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMier Iun 10, 2009 12:16 am

A,si apropo...nu vreau sa credeti ca sunt de partea lui SvcBad, dar el a prins mai multi codati decat au prins toti ceilalti admini la un loc( in 7 luni ale lui de cand joaca pe server)...si cu dovezi, nu "HE KILLED ME! HE HAVE UAL ! I AM ZEUS DE PE KAPPA CE biiiip mea ! I WILL GIVE HIM A BAN PACPAC."
Sus In jos
aquarius
Activ member
aquarius

Numarul mesajelor : 118
Varsta : 34
Localitatea : Dej
Hobby/Distractii : secret
Data de inscriere : 21/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMier Iun 10, 2009 7:25 am

OFF: echo... consideri dovada faptul ca nu au vrut sa dea pozele??? echo.. tu chiar nu stii ce exasperant ii sa intri p un srv cu renume , tu fiind jucator bun, si sa vina unu si sa`ti faca poze.. ca vine sa`ti iei campii , crede`ma . si normal ca`n momentul in care se fac poze unii chiar nu mai intra p srv ca " e srv de boti ". da`, intradevar a prins si codati... dar... cam 15 % dintre cei "fotografiati " au avut cod :|
ON : de ce este SvCBad singurul admin care pune allow_spectators 0 si autokick 1 ?? si`n momentul in care e careva spectator... skill`ul lui sufera schimbari drastice ( de la scor 9-1 ajunge la scor 10-9 sau de la scor 30-3 la 15-15 ) .. ma rog.. e doar o nedumerire , nu`l acuz de nimic :heart:
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Varsta : 35
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMier Iun 10, 2009 10:50 am

ba eu nu ti-am luat doar un deget . Ti-am luat o mana si un picior Smile) Razz si asi vrea sa iti iau si cealalta mana si celalalt picior Smile) sa fiu putin haotic Razz Am zis ca sa ajuns de la reclamatia pentru kobe ..sa zica si de tine si de ala si de celalalt Razz .. plm Razz vezi k dak mai comentezi mult la svcbad :p o sa te bata si iti scoate si adminu:))
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Numarul mesajelor : 379
Varsta : 37
Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur
Stare de spirit : mwhahahaha
Data de inscriere : 25/09/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMier Iun 10, 2009 11:30 am

aquarius a scris:
OFF: echo... consideri dovada faptul ca nu au vrut sa dea pozele??? echo.. tu chiar nu stii ce exasperant ii sa intri p un srv cu renume , tu fiind jucator bun, si sa vina unu si sa`ti faca poze.. ca vine sa`ti iei campii , crede`ma . si normal ca`n momentul in care se fac poze unii chiar nu mai intra p srv ca " e srv de boti ". da`, intradevar a prins si codati... dar... cam 15 % dintre cei "fotografiati " au avut cod Neutral
ON : de ce este SvCBad singurul admin care pune allow_spectators 0 si autokick 1 ?? si`n momentul in care e careva spectator... skill`ul lui sufera schimbari drastice ( de la scor 9-1 ajunge la scor 10-9 sau de la scor 30-3 la 15-15 ) .. ma rog.. e doar o nedumerire , nu`l acuz de nimic I love you

Macar a vrut!N-a dat ban asa aiurea!Poate din exces de zel a exagerat cateodata.Prea v-ati trezit acum toti sa va luati de el cand vedeti ca e incoltit de "mai marii" serverului.Nici eu nu plac unele persoane dar nu caut orice oportunitate sa ma iau de ei!Deja o dati in circ si un circ penibil nu unul distractiv.
HF king

P.S.:Pe unii dintre voi chiar v-a sustinut la cererile voastre de upgrade.Deveniti exact ce-l acuzati pe el ca e!
Sus In jos
piLu
Activ member
piLu

Numarul mesajelor : 113
Localitatea : Motru
Hobby/Distractii : cs , lenevit
Stare de spirit : plm
Data de inscriere : 03/12/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMier Iun 10, 2009 2:14 pm

akles a scris:
aquarius a scris:
OFF: echo... consideri dovada faptul ca nu au vrut sa dea pozele??? echo.. tu chiar nu stii ce exasperant ii sa intri p un srv cu renume , tu fiind jucator bun, si sa vina unu si sa`ti faca poze.. ca vine sa`ti iei campii , crede`ma . si normal ca`n momentul in care se fac poze unii chiar nu mai intra p srv ca " e srv de boti ". da`, intradevar a prins si codati... dar... cam 15 % dintre cei "fotografiati " au avut cod Neutral
ON : de ce este SvCBad singurul admin care pune allow_spectators 0 si autokick 1 ?? si`n momentul in care e careva spectator... skill`ul lui sufera schimbari drastice ( de la scor 9-1 ajunge la scor 10-9 sau de la scor 30-3 la 15-15 ) .. ma rog.. e doar o nedumerire , nu`l acuz de nimic I love you

Macar a vrut!N-a dat ban asa aiurea!Poate din exces de zel a exagerat cateodata.Prea v-ati trezit acum toti sa va luati de el cand vedeti ca e incoltit de "mai marii" serverului.Nici eu nu plac unele persoane dar nu caut orice oportunitate sa ma iau de ei!Deja o dati in circ si un circ penibil nu unul distractiv.
HF king

P.S.:Pe unii dintre voi chiar v-a sustinut la cererile voastre de upgrade.Deveniti exact ce-l acuzati pe el ca e!
Corect !
Sus In jos
aquarius
Activ member
aquarius

Numarul mesajelor : 118
Localitatea : Dej
Hobby/Distractii : secret
Data de inscriere : 21/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMier Iun 10, 2009 5:33 pm

piLu a scris:
akles a scris:
aquarius a scris:
OFF: echo... consideri dovada faptul ca nu au vrut sa dea pozele??? echo.. tu chiar nu stii ce exasperant ii sa intri p un srv cu renume , tu fiind jucator bun, si sa vina unu si sa`ti faca poze.. ca vine sa`ti iei campii , crede`ma . si normal ca`n momentul in care se fac poze unii chiar nu mai intra p srv ca " e srv de boti ". da`, intradevar a prins si codati... dar... cam 15 % dintre cei "fotografiati " au avut cod :|
ON : de ce este SvCBad singurul admin care pune allow_spectators 0 si autokick 1 ?? si`n momentul in care e careva spectator... skill`ul lui sufera schimbari drastice ( de la scor 9-1 ajunge la scor 10-9 sau de la scor 30-3 la 15-15 ) .. ma rog.. e doar o nedumerire , nu`l acuz de nimic :heart:

HF :king:

Corect !

n-are rost don`le.. n`are rost..
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Numarul mesajelor : 464
Varsta : 39
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 EmptyMier Iun 10, 2009 5:40 pm

aquarius a scris:

pai dc oare? omul a facut "progrese" si uite ca eu o spun cu toata raspunderea ce mare tragedie nu ar fi primul admin care le activeaza din pacate daca are spectatori nu mai joaca nimic partea comica: svcbad codatul care vaneaza alti codati lol!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Reclamatie
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» Reclamatie keL's
» Reclamatie !