| Reclamatie | |
|
+16Admin piLu aquarius XozzE keL's pharma Shacalul KADZE jadkiss Hassan moody Cristian Gizmo Kobe akles has 20 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Llama Llama
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Voi Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Mar Iun 09, 2009 6:26 pm | |
| - keL's a scris:
- Hai k nu am mai postat de mult dar vad ca ati deviat de la subiect . Reclamatie era impotriva lu Kobe dak tin eu bine aminte . Sa ajuns la reclamatie impotriva lu Hassan .. o sa se ajunga sa primeasca si Cristian reclamatie ca nu i-a dat rconul lu Svcbad .. Inchideti topicu asta. care nu mai are rost sa fie deschis
P.s. Svcbad iti mai aduc o data aminte . Datorita lu Hassan esti unde esti . Nu uita asta . In loc sa ii multumesti tu te " usurez " in capul lui?
Bafta in continuare . Nu stiu ce ne tot certam atata. Mai bine-i dam ban lui Kobe, il lasam cu slot si-l exludem si de pe forum!! Sa se invete minte odata... Propun sa-l sanctionam 30 de minute sa moara de oftica. Sunteti de acord? | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| |
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Mar Iun 09, 2009 11:12 pm | |
| | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Iun 10, 2009 12:03 am | |
| | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Iun 10, 2009 12:16 am | |
| A,si apropo...nu vreau sa credeti ca sunt de partea lui SvcBad, dar el a prins mai multi codati decat au prins toti ceilalti admini la un loc( in 7 luni ale lui de cand joaca pe server)...si cu dovezi, nu "HE KILLED ME! HE HAVE UAL ! I AM ZEUS DE PE KAPPA CE biiiip mea ! I WILL GIVE HIM A BAN PACPAC." | |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Iun 10, 2009 7:25 am | |
| OFF: echo... consideri dovada faptul ca nu au vrut sa dea pozele??? echo.. tu chiar nu stii ce exasperant ii sa intri p un srv cu renume , tu fiind jucator bun, si sa vina unu si sa`ti faca poze.. ca vine sa`ti iei campii , crede`ma . si normal ca`n momentul in care se fac poze unii chiar nu mai intra p srv ca " e srv de boti ". da`, intradevar a prins si codati... dar... cam 15 % dintre cei "fotografiati " au avut cod :| ON : de ce este SvCBad singurul admin care pune allow_spectators 0 si autokick 1 ?? si`n momentul in care e careva spectator... skill`ul lui sufera schimbari drastice ( de la scor 9-1 ajunge la scor 10-9 sau de la scor 30-3 la 15-15 ) .. ma rog.. e doar o nedumerire , nu`l acuz de nimic :heart: | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Iun 10, 2009 10:50 am | |
| ba eu nu ti-am luat doar un deget . Ti-am luat o mana si un picior ) si asi vrea sa iti iau si cealalta mana si celalalt picior ) sa fiu putin haotic Am zis ca sa ajuns de la reclamatia pentru kobe ..sa zica si de tine si de ala si de celalalt .. plm vezi k dak mai comentezi mult la svcbad :p o sa te bata si iti scoate si adminu:)) | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Iun 10, 2009 11:30 am | |
| - aquarius a scris:
- OFF: echo... consideri dovada faptul ca nu au vrut sa dea pozele??? echo.. tu chiar nu stii ce exasperant ii sa intri p un srv cu renume , tu fiind jucator bun, si sa vina unu si sa`ti faca poze.. ca vine sa`ti iei campii , crede`ma . si normal ca`n momentul in care se fac poze unii chiar nu mai intra p srv ca " e srv de boti ". da`, intradevar a prins si codati... dar... cam 15 % dintre cei "fotografiati " au avut cod
ON : de ce este SvCBad singurul admin care pune allow_spectators 0 si autokick 1 ?? si`n momentul in care e careva spectator... skill`ul lui sufera schimbari drastice ( de la scor 9-1 ajunge la scor 10-9 sau de la scor 30-3 la 15-15 ) .. ma rog.. e doar o nedumerire , nu`l acuz de nimic Macar a vrut!N-a dat ban asa aiurea!Poate din exces de zel a exagerat cateodata.Prea v-ati trezit acum toti sa va luati de el cand vedeti ca e incoltit de "mai marii" serverului.Nici eu nu plac unele persoane dar nu caut orice oportunitate sa ma iau de ei!Deja o dati in circ si un circ penibil nu unul distractiv. HF P.S.:Pe unii dintre voi chiar v-a sustinut la cererile voastre de upgrade.Deveniti exact ce-l acuzati pe el ca e! | |
|
| |
piLu Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 113 Varsta : 34 Localitatea : Motru Hobby/Distractii : cs , lenevit Stare de spirit : plm Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Iun 10, 2009 2:14 pm | |
| | |
|
| |
aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: Reclamatie Mier Iun 10, 2009 5:33 pm | |
| - piLu a scris:
- akles a scris:
- aquarius a scris:
- OFF: echo... consideri dovada faptul ca nu au vrut sa dea pozele??? echo.. tu chiar nu stii ce exasperant ii sa intri p un srv cu renume , tu fiind jucator bun, si sa vina unu si sa`ti faca poze.. ca vine sa`ti iei campii , crede`ma . si normal ca`n momentul in care se fac poze unii chiar nu mai intra p srv ca " e srv de boti ". da`, intradevar a prins si codati... dar... cam 15 % dintre cei "fotografiati " au avut cod :|
ON : de ce este SvCBad singurul admin care pune allow_spectators 0 si autokick 1 ?? si`n momentul in care e careva spectator... skill`ul lui sufera schimbari drastice ( de la scor 9-1 ajunge la scor 10-9 sau de la scor 30-3 la 15-15 ) .. ma rog.. e doar o nedumerire , nu`l acuz de nimic :heart: Macar a vrut!N-a dat ban asa aiurea!Poate din exces de zel a exagerat cateodata.Prea v-ati trezit acum toti sa va luati de el cand vedeti ca e incoltit de "mai marii" serverului.Nici eu nu plac unele persoane dar nu caut orice oportunitate sa ma iau de ei!Deja o dati in circ si un circ penibil nu unul distractiv. HF :king:
P.S.:Pe unii dintre voi chiar v-a sustinut la cererile voastre de upgrade.Deveniti exact ce-l acuzati pe el ca e! Corect ! n-are rost don`le.. n`are rost.. | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie | |
| |
|
| |
| Reclamatie | |
|