games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Reclamatie Svc

In jos 
4 participan?i
AutorMesaj
Kenox
Moderator

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 310
Varsta : 35
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyDum Iun 28, 2009 10:35 pm

Svc Bagamias "" in mama ta aia curva de suferinta "P R O A S T A" ce esti... da-i gag dupa cum ti se scoala tie, nu injur nu ii zic nimica si da prostu gag intr-o veselie, deoarece ia luat masa server.
Cristiane poate nu mai dormi si tu domne.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyDum Iun 28, 2009 10:45 pm

In primu rand nu ti-am dat eu si in al doilea rand la cum m-ai injurat pe server (exact cum ai injurat si aici) trebuia sa iti dau ban nu kick cum ti-am dat.

Copil dala mic "mami ma bate ala" bine ti-a facut care iti dadea Wink.

Acum cateva zile ai zis intr-un mesaj pe forum ca va fi ultimul post pe acest forum , poate te tii de cuvant ca de cand nu ai mai intrat nu au mai fost scandaluri.
Gonzo iti scotea gagul poate sa confirme el ca iti dadeam eu gag ? Dak are acces la consola o putea.

Incompentent cu limbaj de boschetar.

Hai nb.

Ultima editare efectuata de catre SvcBad in Dum Iun 28, 2009 10:54 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Kenox
Moderator

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyDum Iun 28, 2009 10:49 pm

SvcBad a scris:
In primu rand nu ti-am dat eu si in al doilea rand la cum m-ai injurat pe server (exact cum ai injurat si aici) trebuia sa iti dau ban nu kick cum ti-am dat.

Copil dala mic "mami ma bate ala" bine ti-a facut care iti dadea Wink.

Incompentent cu limbaj de boschetar.

Era si Gonzo pe server fmm de ratat..nici macar nu am injurat.Dupa 15 gaguri date aiurea cred ca mi-a sarit draci.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyDum Iun 28, 2009 11:00 pm

Maine plec la munte asa ca o sa fii fericit cateva zile nu ma vezi si nu ai pe cine sa spurci.
Sus In jos
pissikutza
Membru
pissikutza

Sex : feminin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 32
Localitatea : TM
Hobby/Distractii : PC
Stare de spirit : :)
Data de inscriere : 10/11/2008

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyDum Iun 28, 2009 11:08 pm

Apropo de gag, acum cateva zile stimabile "k.e.n.o.X" am inteles ca iar nu ai avut loc de mine. Ar fi bine sa-ti faci si sa-ti vezi de jocul tau deoarece Cristian era in consola si el se juca cu gang'urile, mi-a zis pe privat sa-ti spun ca el ti-a dat gag dar eu nestiind ca tu iar incepi sa vorbesti urat la adresa mea nu mi-am dat seama la ce s-a referit. Asa ca cerceteaza intai si dupaia apucate sa jignesti! Ce ai tu de impartit cu SvCbad nu ma priveste eu am zis sa te anunt cine a fost vinovat pt gang'uri ca altadata sa-ti vezi de treaba!
Sus In jos
Kenox
Moderator

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyDum Iun 28, 2009 11:17 pm

pissikutza a scris:
Apropo de gag, acum cateva zile stimabile "k.e.n.o.X" am inteles ca iar nu ai avut loc de mine. Ar fi bine sa-ti faci si sa-ti vezi de jocul tau deoarece Cristian era in consola si el se juca cu gang'urile, mi-a zis pe privat sa-ti spun ca el ti-a dat gag dar eu nestiind ca tu iar incepi sa vorbesti urat la adresa mea nu mi-am dat seama la ce s-a referit. Asa ca cerceteaza intai si dupaia apucate sa jignesti! Ce ai tu de impartit cu SvCbad nu ma priveste eu am zis sa te anunt cine a fost vinovat pt gang'uri ca altadata sa-ti vezi de treaba!

Ok piss imi cer scuze fata de tine atunci...
Cristiane...cred ca in seara asta tot dumneata ai fost.
Sus In jos
pissikutza
Membru
pissikutza

Sex : feminin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 32
Localitatea : TM
Hobby/Distractii : PC
Stare de spirit : :)
Data de inscriere : 10/11/2008

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyDum Iun 28, 2009 11:27 pm

Kenox a scris:
pissikutza a scris:

Nu e nici o problema "k.e.n.o.X". Scuzele se accepta. cat
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyLun Iun 29, 2009 6:39 pm

Kenox a scris:
pissikutza a scris:

Eu ti-am dat gag pentru ca o luai razna. Ca de obicei te-ai luat aiurea de miau miau si pentru a evita scandal te-am redus la tacere... Tu chiar vrei sa-mi para rau ca ti-am anulat excludera de pe forum? Ai fost exclus pentru obscenitatile scrise si vad ca iar ai inceput. Potoleste-te ca uit de simpatia pe care ti-o purtam si dispari de data aceasata definitiv. Credem ca te-ai prins ca aflu imediat cand intri pe server iar pe forum poti pune 10 clone ca tot te dibui. Este pacat pentru ca ai fost unul dintre cei mai activi jucatori de pe server si trebuie sa recunosc ai avut o activitate impresionanta. Degeaba ai tu dreptate 90% din ce spui pe server si forum cand restul de 10% murdareste tot ce ai facut frumos... Revino si fii ce ai fost o data, iar daca nu, te rog sa ne lasi...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Kenox
Moderator

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyMar Iun 30, 2009 1:53 pm

Cristiane vezi ca ploua afara domne'
Sus In jos
pharma
Moderator
pharma

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 40
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Le pastrez ptr mine
Stare de spirit : mereu high
Data de inscriere : 18/05/2009

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc EmptyJoi Iul 02, 2009 2:57 pm

pissikutza a scris:

tare asta cu gang-urile.....da ce erau defapt gang bang-urile...sau altceva? lol!

EVIDENT sunteti dusi cu capu....cu atatea certuri si postari .....jucati-va si gata ignorati toti copii care nu au ce face afro
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie Svc Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie Svc   Reclamatie Svc Empty

Sus In jos

Reclamatie Svc
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reclamatie
» Reclamatie keL's