games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Reclamatie

In jos 
+16
Admin
piLu
aquarius
XozzE
keL's
pharma
Shacalul
KADZE
jadkiss
Hassan
moody
Cristian
Gizmo
Kobe
akles
has
20 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Reclamatie   Reclamatie EmptyMar Mai 26, 2009 11:21 pm

In primul rand aceasta reclamatie este la adresa lui kobe . Ma uitam pe un player si anume pe : 666 si baiatul avea aim ii sarea tinta in veselie. Nu am fost singurul care ma uitam pe el se uita si Ghizmo si a zis la fel si el ca ii cam sare tinta. Posibil sa fi avut si wall pt ca el cam iesea si pe playeri direct. am facut si un scurt demo...

http://www.fileshare.ro/1173851449.81

Din pacate acel player era tovarasul lui Kobe care bineinteles ca omul mi-a dat ban dupa ce i-am dat eu lu ala fara sa intrebe sau sa imi ceara Demo sa vada. Si binenteles Cristi u te-ai luat si de mine pe serv. Adica Kobe imi da ban si te iei tot de mine...... De data asta m-am abtinut sa nu ii intorc favoarea cum s-a intamplat in cazul lui kel's.

In fine Demo acela este pentru Kobe.
Unii din voi suferiti de superioritate..........
Sus In jos
has
Moderator

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 236
Varsta : 36
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului...
Data de inscriere : 20/02/2009

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 12:02 am

sincer nu stiu ce setari ai tu de vezi k ii sare tinta dar nu mi se pare k are nimic nici macar skill doar putin bulan...poate sunt alte faze unde ai vazut tu aim
P.S. mai bine facea poze k sa nu te certi cu Kobe
Sus In jos
akles
Moderator
akles

Numarul mesajelor : 379
Varsta : 37
Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur
Stare de spirit : mwhahahaha
Data de inscriere : 25/09/2008

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 1:14 am

Presupun ca era Bazzy dupa nume!Si eu m-am transformat cand a fost banat red aiurea,inteleg...Mai bine o dati la pace..N-am vazut demo inca
HF
Sus In jos
Kobe
Membru
Kobe

Numarul mesajelor : 40
Varsta : 43
Localitatea : Resita
Hobby/Distractii : bodybuilding,fighting!
Data de inscriere : 29/08/2008

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 10:14 am

Nu il conosc pesernal daca esti chiar interesat pe 666 insa daca apare un player bun nu trebuie banat imediat si mai ales de catre tine care esti o sluga ! in al doilea rand mi`ai zis "sa tac" sa ma abtin ! iar daca te`as vedea fata in fata cred ca ti`ai inghiti limba inainte sa ma saluti ! Aici cum apare unu care da mai bine e banat iar daca se pierde epe harta e but! Iar tu ala care te milogeai de PRO si sufereai de bagari de seama acum ai ajuns sa stai doar spec si sa faci pe "supervisor`ul" daca intrii veziti de joc si lasa ca sunt suficienti pt comanda BAN! tu parca aveai nevoie de GOD doar asa .."sa ai si tu ..sa apara si la tine GOD" parca asa ai postat din ce imi aduc eu aminte! Sa imi multumesti ca ti`am acordat cam mult timp ! SI ti`am repetat si pe prv sa lasi playeri sa joace !Sunt curios dc nu l`ai banat cat era Cristian ON fiindca chiar te`ai luat de 666 si el ti`a zis sa ii dai pace! Ti`a dat un head cat nici nu ai apucat tu sa iti cumperi arma si ai inceput cu reguli proprii !
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 11:08 am

1. La mana nu cred ca te-am jignit eu ca sa ma faci sluga , slugi puteti sa va faceti voi acolo la Resita city !
2. Dupa ce m-am uitat pe el si i-am dat ban tu ai sarit cu g.ura in necunostinta de cauza si ti-am zis dak nu stii despre ce e vorba si nu intrebi sa taci si sa ma lasi in pace! Mie pe steam mi-ai zis ca ti-e amic si acum o dai la intoarsa ca nu il stii , in fine asa sunteti invatati multi nu poti sa te impui cu vorbe si fapte pe server dai ban ca tine fara motiv.
3. Dak te-as vedea mi-as inghiti limba ? Oricum la cum reactionezi si cat rationament ai esti :
99% muschi si 1% creieri = smardoi de Resita.
Te credeam mai linistit.
PS: Da has am vazut faze mai concludente si se uita si Ghizmo si el a zis ca ii sare tinta, dar demo ala l-am facut decat pt kobe pt ca stiam ca o sa comenteze ca ii este tovaras ala. Si ultimul kill dupa ce i-a sarit tinta mai evident si a vazut ca sunt spect a iesit imediat fara sa astepte sa se termine runda. Si eu i-am dat ban dupa ce a iesit el.

Ok hai ca nu ma mai complic pt ca nu am pentru cine, mai nou kobe ameninta si pe steam ca are pile el si imi scoate adminul. OK ciaoz.
Sus In jos
Kobe
Membru
Kobe

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 11:13 am

Nu am amenintat spartule ! Am zis ca o sa vb cu Cristian si am sa ii explic ce si cum ceea ce am si facut pe ser ! In fine ..sper sa ne vedem odata ! Noroc ! Imi place de tine ca ai putintel curaj ..stiind ca esti departe de mine ..si in fata monitorului ..dar cine stie ..:X:X: shit happens !
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Numarul mesajelor : 464
Varsta : 39
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 3:03 pm

Oameni buni va dau un simplu sfat: nu mai garantati asa usor ptr oricine ca pana la urma nu stati langa ei cand joaca si nu are nici o relevanta pe un sv public ca respectivul daca joaca in divizia A, B, C, D, E............X joaca si corect tin sa va aduc aminte celebrul caz ZPH divizia A PGL gasiti filmuletele cu el pe youtube si un alt exemplu 4 din 5 membrii ai celebrei echipe EQ la fel divizia A PGL au conturile banate asta ridica multe semne de intrebare la adresa corectitudinii multor "jucatori". has eu m-am uitat mai mult timp p 666 si avea mai mult decat bulan si se stie ca nu sunt un fan a lui svcbad dar ia dat ban pe corect, pana una alta sper sa nu se simta nimeni ofensat si cautati sa picati la pace si gata.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 3:28 pm

Ms pt ca ai raspuns Ghizmo.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 7:50 pm

Hassan eu zic s t abtii...ca tu cand intrii pe server dai ban pentru ca a ti-a dat unu HS sau ca a facut Rush si ai fost primul omorat si stai numai cu HL bagat , ma intreb ce o sa mai faci cand o sa fie amx . Chiar nu mai am chef de dastia care se baga in seama aiurea si se cred buricul pamantului gen Kobe. Ciaoz si HF.
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 8:01 pm

SvcBad a scris:
Hassan eu zic sa te abtii... ca tu cand intrii pe server dai ban pentru ca a ti-a dat unu HS sau ca a facut Rush si ai fost primul omorat si stai numai cu HL bagat, ma intreb ce o sa mai faci cand o sa fie amx . Chiar nu mai am chef de dastia care se baga in seama aiurea si se cred buricul pamantului gen Kobe. Ciaoz si HF.
Te rog sa nu te iei de el. Daca toti adminii ar fi precum Hassan sigur nu ar mai apare atatea reclamatii si scandaluri...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 8:06 pm

Cristian a scris:
SvcBad a scris:
Hassan eu zic sa te abtii... ca tu cand intrii pe server dai ban pentru ca a ti-a dat unu HS sau ca a facut Rush si ai fost primul omorat si stai numai cu HL bagat, ma intreb ce o sa mai faci cand o sa fie amx . Chiar nu mai am chef de dastia care se baga in seama aiurea si se cred buricul pamantului gen Kobe. Ciaoz si HF.
Te rog sa nu te iei de el. Daca toti adminii ar fi precum Hassan sigur nu ar mai apare atatea reclamatii si scandaluri...

Nu ma iau de el "in mod direct" dar pur si simplu vad ca tot la mine sare cu mana cand defapt eu nu am facut nimic , in fine... nu imi mai bat capul.

PS: Iti aduc aminte ceva Cristian la ce ai promis : Ca la urmatoarea abatere/limbaj/comportament al lui moody o sa faci ceva : https://kappa.all-up.com/despre-noi-f14/respect-t983.htm#11457 prin urmare ? (asta ca o paranteza)

Ultima editare efectuata de catre SvcBad in Mier Mai 27, 2009 8:11 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 33
Localitatea : Targoviste
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Data de inscriere : 31/08/2008

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 8:09 pm

deja ii spune lu Hassan sa se abtina =))
Sus In jos
has
Moderator

Numarul mesajelor : 236
Varsta : 36
Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului...
Data de inscriere : 20/02/2009

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 9:49 pm

presimt un ban =)) lol!
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Varsta : 37
Localitatea : Ploiesti
Stare de spirit : EMO =))

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyMier Mai 27, 2009 10:27 pm

SvcBad a scris:
Hassan eu zic s t abtii...ca tu cand intrii pe server dai ban pentru ca a ti-a dat unu HS sau ca a facut Rush si ai fost primul omorat si stai numai cu HL bagat , ma intreb ce o sa mai faci cand o sa fie amx . Chiar nu mai am chef de dastia care se baga in seama aiurea si se cred buricul pamantului gen Kobe. Ciaoz si HF.

Ba mai da-te draq de cand pana cand imi zici tu mie sa ma abtin ? Eu in loc tau m-as abtine nu eu mai nebunule din porumb...ai uitat cand imi zice-ai pe steam ca sa vb cu Cristian ca sa te mareasca ca etc. Ia vezi tu cum faci sa lasi mana micala mine miezule ca vad ca o dai aiurea cu mine si cu mine nu iti merge si apropo daca imi dai un HS pe srv ai ban asta ca sa stii . Si chestia cu HL nu trebuie sa iti dau eu tie explicatie ce fac eu.
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 1:48 am

Hassan a scris:
SvcBad a scris:
Cristian a scris:
SvcBad a scris:

Nu ma iau de el "in mod direct" dar pur si simplu vad ca tot la mine sare cu mana cand defapt eu nu am facut nimic , in fine... nu imi mai bat capul.

PS: Iti aduc aminte ceva Cristian la ce ai promis : Ca la urmatoarea abatere/limbaj/comportament al lui moody o sa faci ceva : https://kappa.all-up.com/despre-noi-f14/respect-t983.htm#11457 prin urmare ? (asta ca o paranteza)

Auzi tu ca se ia svc de mine....si draq cine esti tu ma ca sa ne zici noua ce sa facem ? baaa in plm ia vezi ca mai enervat rau ..la ce-a mai mica greseala te ard imediat ban direct numai tin cont tu cu release si aveam pretentii de la tine.

Adrian stii foarte bine ca nu imi plac astia care se dau mari dar pur si simplu tu ai sarit ca a inceput de la mine si cand colo kobe da banuri pe server fara motiv si in plm nu e la prima abatere de genul a mai fost trecut la helper si tot nu s-a potolit acum vad ca a trecut la banatul adminilor si plm normal ca imi ies din pepeni cand vad ca eu nu fac nimic si tu tot d mine t iei intelegi? Si cand am vazut ca in loc sa ii faci tu si cu Cristi ceva lu kobe sau macar sa ii ziceti ceva tot mie imi ziceti.
Dak te-ai suparat asta e , oricum vad ca Cristi de kobe nu zice nimic si la scandalul trecut cu kel's nu era departe de asta dar trebuia sa fiu pus in aceias oala....
Si app nu va zic eu ce sa faceti decat i-am adus lui Cristi aminte ce a promis si ca se tine de cuvant ! Acum sa vedem cat de bine se tine de promisiune ca pana acum a evitat sa raspunda. in fine...
Bye.
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 3:25 am

ce ti-am zis ma? uite acum se vede cat poti sa fii de ":*" cu mine poti sa te certi dar la Hassan nu sari cu mana, stii ca te aranjeaza =))

edit: pana la urma are dreptate cand zice ca tu ai venit cu poze cu astea..si pun pariu ca dupa ce postezi un codat ii pui lu Cristian link pe mess
Sus In jos
jadkiss
Activ member
jadkiss

Numarul mesajelor : 153
Varsta : 34
Hobby/Distractii : fotbalu
Data de inscriere : 04/12/2008

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 10:36 am

chchch cel mai fraier din curtea scolii svcB@D
+1 lol!
Sus In jos
KADZE
Activ member
KADZE

Numarul mesajelor : 125
Localitatea : Pantelim[O]N
Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^
Data de inscriere : 16/11/2008

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 11:26 am

mai pupai putin svcbad poate iti dau acces si la admine
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

Numarul mesajelor : 126
Varsta : 54
Hobby/Distractii : hobby house

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 11:58 am

Eu zic asa sa nu va mai certati sa puneti mana si sa sa va jucati si numai luati pe nimeni in brate dintre jucatori, nu de alta dar nu sunteti langa ei sa vedeti cum si cu ce joaca...
Au mai fost cazuri in care un jucator a luat partea altui jucator, ca nu are nimika si ca joaca bine si pana la urma sa auzi ca la prins cu coduri si pe PGL .....DECI!!! baieti nu mai puneti botu' pt nimeni daca NU jucati de langa el, o sa ajungeti sa va spargeti si capu', si va intreb pentru ce? PENTRU UN SIMPLU JOC!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 12:18 pm

Asa ar trebui Robert da...degeaba.. .
Ziceti ce vreti aia 3 avortati de mai sus , va las sa va dati singuri cu tesla in c**ie ca deja suntenti pe penibil.

Nu mai raspund ziceti ce vreti doare fix pix. pa.
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 12:41 pm

te bate tastatura

aa si engleza
Sus In jos
pharma
Moderator
pharma

Numarul mesajelor : 21
Varsta : 40
Hobby/Distractii : Le pastrez ptr mine
Stare de spirit : mereu high
Data de inscriere : 18/05/2009

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 2:00 pm

Shacalul a scris:
Eu zic asa sa nu va mai certati sa puneti mana si sa sa va jucati si numai luati pe nimeni in brate dintre jucatori, nu de alta dar nu sunteti langa ei sa vedeti cum si cu ce joaca...
Au mai fost cazuri in care un jucator a luat partea altui jucator, ca nu are nimika si ca joaca bine si pana la urma sa auzi ca la prins cu coduri si pe PGL .....DECI!!! baieti nu mai puneti botu' pt nimeni daca NU jucati de langa el, o sa ajungeti sa va spargeti si capu', si va intreb pentru ce? PENTRU UN SIMPLU JOC!

Tare vb asta lu varu "o sa ajungeti sa va spargeti si capu" ....mai tii minte acum cativa ani...ca se umbla pe la sali...dupa unu dupa altu ca jucau cu wall si ogc....ma mir ca acuma ai ajuns la replica asta =)) in fine....totusi raman la o parere simpla...daca nu esti langa el nu stii cum joaka omul...poate sa fie el un bun player dar daca vrea o data sa se distreze cu wall sau alte kestii? eu am intalnit si faze dastea .... bine acum cativa ani cand eram mai infocat de jocul asta....asa ca mai terminati cu cearta si jucati linistiti.Nu prea imi place chestia asta...cu forumul asta s-a ajuns prea departe si deja o dati multi in SF-uri sau ati fost prea bagati in seama.Eu unu o sa imi vad de treaba pe mea pe server si o sa ii respect pe cei ce respecta si merita. In rest...have fun pe kappa Very Happy . Cristiane...daca citesti si tu cumva ....vezi ca lipsesc din lista cu old kappa team =))
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Varsta : 35
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 4:04 pm

ba deci pana la urma nu va mai ratati pe voi cu cazul zph .. Acolo era vorba de un loc in divizia A PGl . Si un loc pentru suma de 3000 de euro .. sau cat era suma .. Pentru asta se jucau oameni .. Nu cred ca jucau de placere.. Vai a fost zph cu aim si nu stiu ce .. Lasatil in pana mea in pace . Tot timpul dati exemple ca ala a fost si ca ala nu stiu ce ..

Svcbad cred ca tu sti cel mai multe despre coduri .esti cel mai expert . Tu ai postat despre noile coduri , cum trec toate chestile astea cu facut pozelor peste cod de nu se vad pe poze .. Cred ca le si incerci . ... Ai ajuns si cui sa faci reclamatie lu kobe ..

Dati-va in ********* de admini ne*****( e cuvantul ala care faci cu nevasta seara .. dar pui si " ne " in fatza ) .. Ce atatea topicuri deschise cu reclamati .. Bai frate nu stiu cum nu va intelegeti voi . Cel putin macar eu am inteles . Ca nu am ce discuta cu un nebun ca tine si mai sunt cativa . V-am lasat in damblaua voastra .. Dar lasatine si pe noi in pace nu ne bagati in aceeasi oala cu voi . Nu ne trageti de mana sa intram in hora cu tine ,release .. si cativa .

Lasane in pace . vedeti de jocul tau . Si nu mai folosi comanda ban ca vad ca toata lumea este impotriva ta .
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

Numarul mesajelor : 126
Varsta : 54
Hobby/Distractii : hobby house

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 4:11 pm

pharma a scris:
Shacalul a scris:

Tare vb asta lu varu "o sa ajungeti sa va spargeti si capu" ....mai tii minte acum cativa ani...ca se umbla pe la sali...dupa unu dupa altu ca jucau cu wall si ogc....ma mir ca acuma ai ajuns la replica asta =)) in fine....totusi raman la o parere simpla...daca nu esti langa el nu stii cum joaka omul...poate sa fie el un bun player dar daca vrea o data sa se distreze cu wall sau alte kestii? eu am intalnit si faze dastea .... bine acum cativa ani cand eram mai infocat de jocul asta....asa ca mai terminati cu cearta si jucati linistiti.Nu prea imi place chestia asta...cu forumul asta s-a ajuns prea departe si deja o dati multi in SF-uri sau ati fost prea bagati in seama.Eu unu o sa imi vad de treaba pe mea pe server si o sa ii respect pe cei ce respecta si merita. In rest...have fun pe kappa Very Happy . Cristiane...daca citesti si tu cumva ....vezi ca lipsesc din lista cu old kappa team =))

Vere acum nu mai poti sa te duci dupa ei prin sali.... nu de alta da acum se joaca si de la craiova si de la timisoara si din pitesti si din ploiesti si de constanta ..... si marea problema este ca marea majoritate joaca de acasa de la ei .... ce faci ? te duci acasa sa-i controlezi.... pai cine te primeste NIMENI!

Eu zic ca daca tot sunt unii asa de buni sa ne gasim o sala si sa vina acolo sa demontreze ce pot si cum pot dar oare vine cineva, si daca vine cineva nu o sa joace bine ca nu are pc lui ca nu are ecranul lui etc etc....

Nu vreau sa incep iar sa uumblu dupa un dupa altul!!!!
Vreau sa ma joc de distractie nu de puncte sau skill sau alte alea...
Iar treaba cu forumu' unde marea majoritate comenteaza si se baga aiurea deviind subiectul iar nu este bine nu stiu moderatorii astia de forum de ce nu inchid topicurile asa cum mi-a inchis mie un topic...

Noroc ca nu mai am timp sa umblu, ca va luam pe rand asa....

Daca ar fi dupa mine mai mult de jumate din servar nu ar avea admin aici pe KAPPA!!! si nici acei admin care au admin si intra sa vada daca mai are admin si pe urma ies de pe servar.

Asa ca mai bine jucati si terminati cu prostiile .
Sus In jos
Kobe
Membru
Kobe

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie EmptyJoi Mai 28, 2009 7:53 pm

SVC suntem aici multi care jucam de ani de zile ! multi suntem de pe 1.5 amice ..nu e treaba ta cum ma inteleg eu cu Kel`s,Akles,Dude,Hassan etc etc ..stii bine ca ma diperai pe steam cu mesaje de genul "pls un pro,cand ai timp uita`te pe forum ca am facut si eu o cere pt upgrade"si cand ti`am dat PRO am si specificat daca tii minte"isi vede de treaba lui" Dar vad ca acum de ceva vreme nu prea mai iti vezi ! Si treaba ta cand intrii pe server e in primul rand sa joci"cinstit" iar in al doilea ca admin sa supraveghezi la un comportament civilizat pe server si eventual cu probe clar justificate sa scoti anumiti playeri de pe server! Dar nu ce ai facut tu,iti da 666 HEAD si incepi cu reguli visate de tine! Si mai zici de Adrian ca el da BAN pt head ..eu nu l-am vazut si il cunosc de multa vreme! Oricum ai prea multa atentie acordata de la foarte multe persoane care nici nu ar trebui sa te bage in seama macar ! Chiar nu observi ca te bagi in seama pe server cu anumiti playeri vechi cu care nu ai absolut nici o legatura dar te comporti ca si cum ai facut armata cu ei impreuna ?!
Sus In jos
Continut sponsorizat

Reclamatie Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie Empty

Sus In jos

Reclamatie
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Reclamatii admini-
Mergi direct la: