games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Reclamatie

In jos 
+16
Admin
piLu
aquarius
XozzE
keL's
pharma
Shacalul
KADZE
jadkiss
Hassan
moody
Cristian
Gizmo
Kobe
akles
has
20 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
keL's
Moderator
keL's

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 204
Varsta : 35
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

Reclamatie - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyVin Mai 29, 2009 10:09 pm

SvcBad a scris:
Asa ar trebui Robert da...degeaba.. .
Ziceti ce vreti aia 3 avortati de mai sus , va las sa va dati singuri cu tesla in c**ie ca deja suntenti pe penibil.

Nu mai raspund ziceti ce vreti doare fix pix. pa.

Sa inteleg ca si cristi intra in oala celor 3 avortati ??? Ca si el este mai sus .. Dak asa a ajuns svcbad sa va faca avortati . este clar .. De mondy hai sa zic ca isi " permit " glume dinastea ,dar nici chiar asa sa il faci avortat pe Hassan si pe Cristian . Eu asa deduc din aceasta afirmatie .. Ca este si cristian mai sus . si Hassan si Shacalu si Mondy . Care dintre ei nu este avortat ?? Ii tineti atata partea lu svcbad asta care nu mai stie pe care sa pupe in Anus Smile) .
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Numarul mesajelor : 270
Varsta : 33
Localitatea : Targoviste
Hobby/Distractii : Counter-Strike
Data de inscriere : 31/08/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 8:08 am

moody, macar atat merit, si nu-si permite cu glume cu mine. el e avortat iar ma-sa e virgina, l-a facut la eprubeta

PS: poate sa ma faca cum vrea, chiar nu ma intereseaza ce spune el. ii intreaba cum ii cheama pe steam ca sa l-e spuna pe forum pe nume ca doar se cunosc de ani buni, nui asa Robert? Adrian? Care sunteti? =)

PS2: SvcBad Nici nu te gandesti, daca ai ajuns sa te certi cu aia care ti-au dat pro, de ii rugai sa iti dea si tie un mic pro...esti cel mai RATAT, si ma bucur ca iti spun asta. cam asta e adevarul, toti te urasc de aici

PS3: uita-te la reputatie, toate posturile care le scrii sunt numai aberatii
Sus In jos
XozzE
Moderator
XozzE

Numarul mesajelor : 158
Varsta : 36
Localitatea : Sibiu
Hobby/Distractii : Clubing
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 10:43 am

nabi toti ;/
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 12:36 pm

Asta o sa fie ultimul post si il fac doar ca sa se inteleaga o chestie pt ca unii ofticati ca altfel nu pot sa le spun se stie el cine si se poate deduce si din ce s-a postat mai sus a zis ca ma refeream eu la X Y Z. In primul rand mai sus de postul meu anterior 3 persoane postasera : moody , jadkiss , KADZE . Eu lor le-am zis avortati si tot ce am mai zis acolo in postul ala. Am tinut sa mentionez asta pt ca unii de ofticati mai baga cate una doua strambe.

Bafta all mi-a facut placere sa joc cu voi atata timp, cu unii din voi o sa mai tin legatura nu de alta dar mi-am facut cativa prieteni. Lumea vine dar mai si pleaca din diferite motive democratice.

PS: Azi mi-am dat seama ca serverul kappa are 2 owneri.

Pa.
Sus In jos
aquarius
Activ member
aquarius

Numarul mesajelor : 118
Varsta : 34
Localitatea : Dej
Hobby/Distractii : secret
Data de inscriere : 21/11/2008

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 12:44 pm

SvcBad a scris:
Asta o sa fie ultimul post si il fac doar ca sa se inteleaga o chestie pt ca unii ofticati ca altfel nu pot sa le spun se stie el cine si se poate deduce si din ce s-a postat mai sus a zis ca ma refeream eu la X Y Z. In primul rand mai sus de postul meu anterior 3 persoane postasera : moody , jadkiss , KADZE . Eu lor le-am zis avortati si tot ce am mai zis acolo in postul ala. Am tinut sa mentionez asta pt ca unii de ofticati mai baga cate una doua strambe.

Bafta all mi-a facut placere sa joc cu voi atata timp, cu unii din voi o sa mai tin legatura nu de alta dar mi-am facut cativa prieteni. Lumea vine dar mai si pleaca din diferite motive democratice.

Pa.

Command: SvCbad used command admIN_ban svcbad 0 ? asta sa intelegem? :roll:
Sus In jos
XozzE
Moderator
XozzE

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 1:02 pm

-1 Smile)
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 1:03 pm

PAI TU NU STIAI Smile) ca Adrian Smile este mana dreapta alu Cristian Smile) ?.. Ai ajuns cu cine sa te certi Smile) :> hai o zi buna Smile nu ma oftic ca nu am dc . Smile dak erai asa breaz cum zici .. Aveai bunul simpti sa vi la intalnirea facuta de noi Smile dar vor mai exista momente Smile Ca poate asa nu mai erau aceste discutii pe forum .. Pentru mine vei ramane in continuare un copil care ii pupa pe toti in funduletz pentru un acces mai mare . Hai o zi buna
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 1:04 pm

SvcBad a scris:

Pa.
PAAAAAAAA NUMAI BINE :-H
:X:X:X:X:X: :* :*

Tin sa anunt ca o sa se schimbe problema cu activitatea mea pe server }{
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 1:05 pm

SvcBad a scris:
Hassan eu zic s t abtii...ca tu cand intrii pe server dai ban pentru ca a ti-a dat unu HS sau ca a facut Rush si ai fost primul omorat si stai numai cu HL bagat , ma intreb ce o sa mai faci cand o sa fie amx . Chiar nu mai am chef de dastia care se baga in seama aiurea si se cred buricul pamantului gen Kobe. Ciaoz si HF.

Cand o sa fie amx o sa aibe rconul de la srv Smile) :=)))
Sus In jos
has
Moderator

Numarul mesajelor : 236
Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului...
Data de inscriere : 20/02/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 1:21 pm

HAHAAHAHHHA CE EMOTIVI SUNTETI =))) lol! AVEATI UN VIITOR IN TEATRU DAK VA APUCAT Mad =))))
Sus In jos
piLu
Activ member
piLu

Numarul mesajelor : 113
Localitatea : Motru
Hobby/Distractii : cs , lenevit
Stare de spirit : plm

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 1:48 pm

Va certati de`ampulea , ca nu rezolvati nimic , parc`ati fi aia de pe laleagane ! Shocked
Sus In jos
Hassan
Activ member
Hassan

Numarul mesajelor : 772
Varsta : 37
Localitatea : Ploiesti
Stare de spirit : EMO =))

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 1:49 pm

SvcBad a scris:

Pa.

In primu rand nu sunt ofticat ca daca eram ofticat dade-am banuri si in stanga si in dreapta nu dau banuri ca sufar dau pe buna dreptate si nu stiu daca intr-o lluna am dat 10-15 banuri aduna-te.
Ti-am zis de multe ori ca sa te potolesti cu aberatile aste-a de kkt pe forum te-a durut la basca.
Si mai esti si tare in mana cu mine aiurea in gara. Asta este decizia ta ca numai joci pe srv sau ca n-ai activitate pe forum sau pe srv. Nu te obliga nimeni sa joci pe srv oricum la cat ai jucat pe server ai primit prea multa atentie din partea noasta adica cu accesu si cu statusul tau pe forum ca altii joaca de ani de zile si n-au god..au un amarat de moderator sau administrator. Si ptr ce fac eu acu fac ptr Cristian si Shacalul ca m-au rugat frumos sa te las in pace dar daca vad ca aberezi iar o sa ne parasesti de tot. Ramane la atitudinea ta daca vrei sa mai continui in comunitatea kappa daca da bine daca nu iar e bine. Este decizia ta. Hai hf.
P.S: Si nu sunt owner..n-am vreun lant de magazine sau cine stie ce. Aici am respect
fatza de cei care i-am respectat si ii respect.
Sus In jos
http://steamcommunity.com/groups/kappa
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 2:09 pm

aquarius a scris:
SvcBad a scris:

Pa.

Command: SvCbad used command admIN_ban svcbad 0 ? asta sa intelegem? Rolling Eyes
Trebuie sa scoata mai intai imunitatea ca altfel nu merge...

PS
Terminati cu cearta ca simt cum ma mananca tastatura sa transform niste god in sloturi si sa exclud si de pe forum o luna pe cativa din voi. Parca v-ati tacanit cu totii
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
XozzE
Moderator
XozzE

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 4:36 pm

hai cai fain spiritul serverului =D
Sus In jos
Admin
Administrator
Admin

Numarul mesajelor : 23
Localitatea : Bucharest
Hobby/Distractii : Automobilism, trafic radio, internet, drumetii...
Stare de spirit : :)

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptySam Mai 30, 2009 10:22 pm

moody- a scris:
moody, macar atat merit, si nu-si permite cu glume cu mine. el e avortat iar ma-sa e virgina, l-a facut la eprubeta

PS: poate sa ma faca cum vrea, chiar nu ma intereseaza ce spune el. ii intreaba cum ii cheama pe steam ca sa l-e spuna pe forum pe nume ca doar se cunosc de ani buni, nui asa Robert? Adrian? Care sunteti? =)

PS2: SvcBad Nici nu te gandesti, daca ai ajuns sa te certi cu aia care ti-au dat pro, de ii rugai sa iti dea si tie un mic pro...esti cel mai RATAT, si ma bucur ca iti spun asta. cam asta e adevarul, toti te urasc de aici

moody te rog termina razboiul cu SvcBad ca te exclud de pe forum. Tu nu mai poti fi impartial in comentariile despre el.
Este valabil si pentru tine SvcBad... Uitati unul de altul!
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyDum Mai 31, 2009 10:14 am

Admin a scris:
moody- a scris:

moody te rog termina razboiul cu SvcBad ca te exclud de pe forum. Tu nu mai poti fi impartial in comentariile despre el.
Este valabil si pentru tine SvcBad... Uitati unul de altul!

ok dar sa termine cu arfele alea la mine ca nu tine. el se gandeste ca zbor de aici doar pentru ca iti spune 3 vorbe pe mess...
Sus In jos
Dude
New Member

Numarul mesajelor : 7
Varsta : 37
Localitatea : Tg-Jiu
Hobby/Distractii : fotbal
Data de inscriere : 30/12/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyDum Iun 07, 2009 3:37 pm

nu stiu cati de aici sunteti indicati sa dati ban sau sa nu dati ban unui jucator pentru ca majoritatea nu intelegeti jocul nici macar APROAPE perfect.

v-ati certat, v-ati injurat, dar cati v-ati uitat la demo-ul pe care la uploadat svc inainte sa va dati cu parerea ca e bun sau ca e fraier sau ca e adminul bou sau ca e sau nu aim?

mi-am luat 2 minute din timpul meu sa vizionez demo-ul inainte sa-mi dau cu parerea, cred ca ar fi mai bine pentru toti sa faceti asa. (macar aici e evidenta faza, si nu mai era nici-un scandal de mahala)

demo-ul are 2 runde:
prima runda evidentiaza faptul ca jucatorul are wall (pentru ce-i care va puteti da seama bine pentru cei care nu, nu ma intrebati de unde stiu...experienta de 10 ani @ 14-16 ore pe zi nu @ 1 ora pe saptamana)

ce-a de-a doua runda in care autorul fazelor, numitul "666", se bate verde si tragand cu eagle, tinta i se intoarce la 180 de grade si il bate in spate pe numitul "KoKa". Faza clara, de aim. Realizeaza ce a facut, da disconnect repede, "poate nu l-a vazut nimeni" (se vede in consola lui svc "has left the game") si mai apoi svc ii da ban pe steam id (probabil si-l copiase de la bun inceput).

DECI: Inainte sa va dati cu parerea, daca omul are si dovezi, aruncati si voi o privire peste ele ca poate va ajuta in vre-un fel.

PS: KOBE <3, dar te-ai pripit, nu "aparuse nici-un jucator bun". Oricum fratele te iubeste!

hf all. no reply.
Sus In jos
Cristian
Admin server
Cristian

Numarul mesajelor : 1107
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyDum Iun 07, 2009 7:23 pm

KADZE a scris:
mai pupai putin svcbad poate iti dau acces si la admine
Kadze explica-mi si mie treaba cu pupatul. Adica trebuie sa inteleg ca daca se intampla ceva nasol de tot pe server si unul din admini ma anunta inseamna ca e tradator? Adica ar trebui chiar sa ma minta si sa-mi explice ca ala dovedit de fapt nu are hack iar un altul care a golit serverul ca asa a vrut aia a lui, nu a facut nimic rau serverului si chiar ar trebui premiat? Adica cel care a floodat serverul zilele trecute trebuia lasat in pace sa faca raul pana se plictisea? Sa mor daca mai citesc asa ceva va zbor de pe server si forum indiferent de cine ar fi ala. Bateti-va voi joc de server si mai vedem...
Sus In jos
has
Moderator

Numarul mesajelor : 236
Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului...
Data de inscriere : 20/02/2009

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Iun 08, 2009 1:04 am

meama...v-ati cam dilit baietii lol!
moody =)) ce semnatura ai hahahahahaha =))))
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Iun 08, 2009 11:43 am

lol acum vad
Sus In jos
KADZE
Activ member
KADZE

Numarul mesajelor : 125
Localitatea : Pantelim[O]N
Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^
Data de inscriere : 16/11/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyLun Iun 08, 2009 10:20 pm

Salut

Am de spus si eu cateva cuvinte pt ca tot vad acum posturile lui svcbad
Prietene , nu stiu cine esti tu sa ma insulti pe mine atat timp cat toata viata ta e PRACTIC cs .
Nu inteleg de unde atat tupeu pe capul tau cand inainte ..

Stii ce ma mira ? faptul ca nu iti arati niciodata adevarata fata , buna sau rea sfidatoare sau chiar .. nu are rost.
De cand esti tu cineva pe serverul asta ca sa fii respectat ? intrebarea e ai respectat vreodata ?
Mai tii minte cand ii ziceai lui jad cand ai primit administratorul pe sv sa puna hl sa vada care e mai mare ? Deci se vedea clar ca nu mai stiai cum sa te bagi pe sub pielea lui , kel's perfecta dreptate .

Nu vreau reply pentru ca m-am lamurit ca esti un om de nimic .
Nici nu am stiut ca a fost o intalnire ca veneam cu cea mai mare placere sa vad si eu cine se afla in spatele pc-ului .

@Cristian : nu am inteles ce legatura are ce am scris eu cu ceea ce vrei sa imi explici tu .

In incheiere , get a life SVCBAD ,nu mai incerca sa pari ceea ce nu esti.
No reply ,daca am facut ceva greseli sa ma scuza-ti insa sunt cam grabit . cya
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyMar Iun 09, 2009 6:35 am

Hai k nu am mai postat de mult Smile dar vad Razz ca ati deviat de la subiect . Reclamatie era impotriva lu Kobe dak tin eu bine aminte . Sa ajuns la reclamatie impotriva lu Hassan .. o sa se ajunga sa primeasca si Cristian reclamatie ca nu i-a dat rconul lu Svcbad .. Inchideti topicu asta. care nu mai are rost sa fie deschis

P.s. Svcbad iti mai aduc o data aminte . Datorita lu Hassan esti unde esti . Nu uita asta . In loc sa ii multumesti tu te " usurez " in capul lui?

Bafta in continuare .
Sus In jos
hriscu_vs
Activ member

Localitatea : Vaslui
Hobby/Distractii : Muzica , Gagici ..
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyMar Iun 09, 2009 8:30 am

svc , ai macar 4 luni pe server?
Sus In jos
moody
Administrator
moody

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyMar Iun 09, 2009 8:50 am

Data de inscriere: 17/11/2008
Sus In jos
piLu
Activ member
piLu

Numarul mesajelor : 113
Localitatea : Motru
Hobby/Distractii : cs , lenevit
Stare de spirit : plm

Foaie de personaj
Player:

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 EmptyMar Iun 09, 2009 4:04 pm

moody- a scris:
Data de inscriere: 17/11/2008
Smile)))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Reclamatie   Reclamatie - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Reclamatie
Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
 Subiecte similare