Veteranul serverelor de Counter Strike |
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului |
|
| Reclamatie ! | |
| | Autor | Mesaj |
---|
kkkl bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 Localitatea : Tulcea Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 27/01/2009
| Subiect: Reclamatie ! Mar Ian 27, 2009 9:44 pm | |
| Salut ! Eram astazi , 27.10.2009 , ora 22:40 , pe server cu nick kkkl , si joc de ceva timp ! "killah-_- no mood : dc nu m-ai sunat ba? Monique (RADIO): Fire in the hole! reeboKdd : nam credit. amazing : cand? jack (RADIO): Fire in the hole! kkkl (RADIO): Go go go! zuLamaN killed jack with m4a1 Monique (RADIO): Fire in the hole! killah-_- no mood : dc nu m-ai sunat ba? Monique (RADIO): Fire in the hole! reeboKdd : nam credit. amazing : cand? jack (RADIO): Fire in the hole! kkkl (RADIO): Go go go! zuLamaN killed jack with m4a1 Monique (RADIO): Fire in the hole! killah-_- no mood : dc nu m-ai sunat ba? Monique (RADIO): Fire in the hole! reeboKdd : nam credit. amazing : cand? jack (RADIO): Fire in the hole! kkkl (RADIO): Go go go! zuLamaN killed jack with m4a1 Monique (RADIO): Fire in the hole! killah-_- no mood : azi *** DarKStaR killed Monique with a headshot from m4a1 *** kkkl : n-avea credit :d Kicked by Console You have been banned from this server " Super tare . Dupa cum vedeti adminul este acest killah , merit si eu o explicatie macar pt ce ban ? | |
| | | killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| | | | WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Reclamatie ! Mier Ian 28, 2009 8:39 am | |
| | |
| | | kkkl bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 Localitatea : Tulcea Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 27/01/2009
| Subiect: Re: Reclamatie ! Mier Ian 28, 2009 9:44 am | |
| Amice , nu te am injurat ! probabil ca atat te duce mintea ! eu ce altceva am spus , inafara de chestia " n-are credit" , ia zi-mi si mie ? ce-am zis !? ADMINE , am spus eu altceva inafara de acele cuvinte? ce mai era de postat , daca te tot ridici de fund atat , ia spune-mi si mie ce altceva era de aratat ? doar atat am spus , si mi ai dat ban , dc? DACA AI TU CEVA CE N-AM POSTAT EU , POSTEAZA DRAGULE ! sa vad ce n-am pus eu acolo ? p.s degeaba ai tu 38 de ani , daca raspunzi intr-o maniera ca aceea , cu jigniri , inca astept sa postezi ceea ce n-am postat eu , ceva ce am mai scris eu si nu mi aduc aminte , chiar te rog ! | |
| | | Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Reclamatie ! Mier Ian 28, 2009 9:05 pm | |
| - kkkl a scris:
- Amice , nu te am injurat ! probabil ca atat te duce mintea ! eu ce altceva am spus , inafara de chestia " n-are credit" , ia zi-mi si mie ? ce-am zis !? ADMINE , am spus eu altceva inafara de acele cuvinte? ce mai era de postat , daca te tot ridici de fund atat , ia spune-mi si mie ce altceva era de aratat ? doar atat am spus , si mi ai dat ban , dc?
DACA AI TU CEVA CE N-AM POSTAT EU , POSTEAZA DRAGULE ! sa vad ce n-am pus eu acolo ?
p.s degeaba ai tu 38 de ani , daca raspunzi intr-o maniera ca aceea , cu jigniri , inca astept sa postezi ceea ce n-am postat eu , ceva ce am mai scris eu si nu mi aduc aminte , chiar te rog ! Ignora-l ca uneori sare calul rau de tot. Boala lui nu poate fi tratata... | |
| | | kkkl bot
| Subiect: Re: Reclamatie ! Joi Ian 29, 2009 12:28 pm | |
| 85.204.189.227 acesta este ip-ul ! Mersi de cooperare | |
| | | raLem Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex, Gaming, Fotbal, Baschet, Biliard, etc. Stare de spirit : moody Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Reclamatie ! Vin Ian 30, 2009 12:12 pm | |
| - Cristian a scris:
- kkkl a scris:
- Amice , nu te am injurat ! probabil ca atat te duce mintea ! eu ce altceva am spus , inafara de chestia " n-are credit" , ia zi-mi si mie ? ce-am zis !? ADMINE , am spus eu altceva inafara de acele cuvinte? ce mai era de postat , daca te tot ridici de fund atat , ia spune-mi si mie ce altceva era de aratat ? doar atat am spus , si mi ai dat ban , dc?
DACA AI TU CEVA CE N-AM POSTAT EU , POSTEAZA DRAGULE ! sa vad ce n-am pus eu acolo ?
p.s degeaba ai tu 38 de ani , daca raspunzi intr-o maniera ca aceea , cu jigniri , inca astept sa postezi ceea ce n-am postat eu , ceva ce am mai scris eu si nu mi aduc aminte , chiar te rog ! Ignora-l ca uneori sare calul rau de tot. Boala lui nu poate fi tratata... =)) stiu eu un antidot contondent care-l paote ajuta. | |
| | | akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Reclamatie ! Sam Ian 31, 2009 2:33 pm | |
| - Cristian a scris:
- kkkl a scris:
p.s degeaba ai tu 38 de ani , daca raspunzi intr-o maniera ca aceea , cu jigniri , inca astept sa postezi ceea ce n-am postat eu , ceva ce am mai scris eu si nu mi aduc aminte , chiar te rog ! Ignora-l ca uneori sare calul rau de tot. Boala lui nu poate fi tratata... Asta e killah:X:X:X:))))) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie ! | |
| |
| | | | Reclamatie ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|