| Discutii libere | |
|
+48BitchX k0r3k7 acquires keL's aquarius pN0 Gizmo tzantzar FrN pimp Raisa KeiKo has Julia Release WAVE Belzy @#> GAGA sevrajjj fraG0 DuDu Azrial piLu onNy XozzE Liquid DedeL EK^ FAD Dracusoru aLiNw0w - comancer rMn Killer Kenox Dark serepheN x killah moody eLiTe hriscu_vs akles ULTRAS GodlikeN1 Cristian raLem Hassan 52 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
BitchX VIP
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 42 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Poligon Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 02/01/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Discutii libere Joi Oct 14, 2010 2:44 pm | |
| [b][i][justify] Am intrat pe kappa si am observat ca nu este nimeni pe server, ma intreb de ce. Cand intri pe el zici ca te -ai intors din basmul ala "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte", unde sunt marii jucatori care sufereau de admin, au banat intreaga populatie si au ramas singuri? Acum de ce nu se mai agita nimeni sa joace pe kappa, au fugit..? | |
|
| |
BitchX VIP
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 42 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Poligon Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 02/01/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Joi Oct 14, 2010 2:48 pm | |
| Apropo, Cristiane trimite mi si mie pe mail pass la BitchX ca nu l mai stiu Multumesc anticipat. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Mar Noi 30, 2010 5:30 pm | |
| | |
|
| |
gabigabi bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 35 Localitatea : Timisoara Hobby/Distractii : sport Data de inscriere : 20/07/2011
| Subiect: Re: Discutii libere Mier Iul 20, 2011 9:29 am | |
| chiar ca disctuii libere! | |
|
| |
robu New Member
Sex : Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Localitatea : Romania Hobby/Distractii : Aviatia,Fotbalul,Cluburi,C-S Data de inscriere : 01/12/2010
| Subiect: Re: Discutii libere Sam Mar 31, 2012 6:53 pm | |
| Pana la urma acesta este forumul ? | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Lun Apr 02, 2012 11:15 am | |
| - robu a scris:
- Pana la urma acesta este forumul ?
Da | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
| Subiect: Re: Discutii libere Lun Apr 09, 2012 11:10 pm | |
| Da ca da-ul , dar discutiile ? | |
|
| |
DOOM1 Membru
Sex : Numarul mesajelor : 40 Varsta : 42 Localitatea : preamultedetalii Hobby/Distractii : nuam Data de inscriere : 30/10/2012
| Subiect: Re: Discutii libere Joi Noi 01, 2012 9:54 pm | |
| - SoRiN a scris:
- Da ca da-ul , dar discutiile ?
sa fie si un post din luna noiembrie :D. | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Sam Noi 03, 2012 6:24 pm | |
| | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Sam Noi 10, 2012 5:48 pm | |
| - hriscu_vs a scris:
- de ce e oprit serverul ?
ca sa intrebi tu ...probabil | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Sam Noi 10, 2012 5:51 pm | |
| - Kenox a scris:
- hriscu_vs a scris:
- de ce e oprit serverul ?
ca sa intrebi tu ...probabil kenocs smechere , ce faci ma ? | |
|
| |
rMn Membru
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 35 Localitatea : Craiova Hobby/Distractii : Petreceri, motorul Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Sam Ian 05, 2013 12:47 am | |
| Salut si imi pare bine ca va revad dupa atata timp , sincer nu ma mai asteptam sa mai functioneze serverul, forumul, dar observ ca echipa kappa a reusit ceea ce multi nu prea mai au rabdarea si timpul necesar . Felicitari si sper ca serverul sa isi revina ca in vremurile bune . HF si hai pe server .... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii libere | |
| |
|
| |
| Discutii libere | |
|