| Discutii libere | |
|
+48BitchX k0r3k7 acquires keL's aquarius pN0 Gizmo tzantzar FrN pimp Raisa KeiKo has Julia Release WAVE Belzy @#> GAGA sevrajjj fraG0 DuDu Azrial piLu onNy XozzE Liquid DedeL EK^ FAD Dracusoru aLiNw0w - comancer rMn Killer Kenox Dark serepheN x killah moody eLiTe hriscu_vs akles ULTRAS GodlikeN1 Cristian raLem Hassan 52 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Mier Mar 25, 2009 11:14 pm | |
| da | |
|
| |
Julia VIP
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 45 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Joi Mar 26, 2009 11:01 am | |
| Frago incearca sa postezi acolo unde se cere (ma refer aici la posturile de cerere admin sau upgrade, inca nu ti ai castigat acest drept), am observat ca iti place sa postezi, nu i nimic rau dar incearca sa o faci fara sa te implici emotional. Daca tot ai fost acceptat pe kappa fi si tu mai atent. Wave ar trebui sa fi mai calm, daca tot iti place cs ul. Oricui i s a intamplat sa se enervez in acest joc. | |
|
| |
GAGA Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 69 Varsta : 38 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Club @ FEMEI Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: :) Joi Mar 26, 2009 11:30 am | |
| Nici unu nu cred ca sa enervat mai tare ca mine la acest joc.....HF | |
|
| |
fraG0 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 92 Varsta : 32 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : Femei , bautura , jocuri :) si in mare distractii;x Stare de spirit : Buna Data de inscriere : 19/02/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Joi Mar 26, 2009 11:39 am | |
| Julia nu am postat la cereri pt ca nam voie am postat unde a fost nevoie .. | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| |
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Discutii libere Joi Mar 26, 2009 5:59 pm | |
| vb lu unu kre a postat pe-aici.....Astia viseaza noaptea si scriu pe forum ziua | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Vin Mar 27, 2009 8:39 pm | |
| - Julia a scris:
- Si unii spun ca femeile vorbesc mult si retard .....
Sau exista barbati care dau in mintea femeilor, grav asta ) Mooooamaaaa, ce cugetare! | |
|
| |
Julia VIP
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 45 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Vin Mar 27, 2009 10:58 pm | |
| Nu sunt feminista ..... cred ca trebuia sa fiu baiat | |
|
| |
Julia VIP
| Subiect: Re: Discutii libere Vin Mar 27, 2009 11:39 pm | |
| AAA si sa nu uit , persoanele de fata se exclud | |
|
| |
KeiKo bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 35 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : scoala,invatatul Stare de spirit : ^_^ Data de inscriere : 29/03/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Dum Mar 29, 2009 11:29 pm | |
| Salut all ce faceti? Nu va mai certati atata ca nu e frumos | |
|
| |
Raisa bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 33 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : muzica,excursii Data de inscriere : 12/06/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Vin Iun 12, 2009 10:54 pm | |
| Salut comunitatii Kappa,de astazi in timpul meu liber o sa joc pe serverul vostru sper sa ne intelegem bine | |
|
| |
pimp Membru
Sex : Numarul mesajelor : 25 Varsta : 34 Localitatea : Bavaria Hobby/Distractii : Sex. Stare de spirit : Trist :( Data de inscriere : 12/04/2009
| |
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Vin Iun 12, 2009 11:02 pm | |
| - Raisa a scris:
- Salut comunitatii Kappa,de astazi in timpul meu liber o sa joc pe serverul vostru sper sa ne intelegem bine
Bun venit in comunitatea kappa !!! | |
|
| |
FrN Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 68 Varsta : 33 Localitatea : Lupeni Hobby/Distractii : Counter-Strike,Fotbal. Stare de spirit : :X Data de inscriere : 26/02/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Vin Iun 12, 2009 11:26 pm | |
| | |
|
| |
piLu Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 113 Varsta : 34 Localitatea : Motru Hobby/Distractii : cs , lenevit Stare de spirit : plm Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Sam Iun 13, 2009 12:56 am | |
| Uelcom Raisa ! :* | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Sam Iun 13, 2009 6:50 pm | |
| - Hassan a scris:
- Raisa a scris:
- Salut comunitatii Kappa,de astazi in timpul meu liber o sa joc pe serverul vostru sper sa ne intelegem bine
Bun venit in comunitatea kappa !!! Tu vezi de lapticul tau ca se raceste! Bea-l repede ca sa cresti mare. Esti cam precoce de sari una doua cand apar fete pe forum sau server... | |
|
| |
pimp Membru
Sex : Numarul mesajelor : 25 Varsta : 34 Localitatea : Bavaria Hobby/Distractii : Sex. Stare de spirit : Trist :( Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Sam Iun 13, 2009 7:10 pm | |
| - Cristian a scris:
- Hassan a scris:
- Raisa a scris:
Bun venit in comunitatea kappa !!! Tu vezi de lapticul tau ca se raceste! Bea-l repede ca sa cresti mare. Esti cam precoce de sari una doua cand apar fete pe forum sau server... hahaha ce replica ) . | |
|
| |
tzantzar Membru
Sex : Numarul mesajelor : 23 Varsta : 39 Localitatea : HoShiMin ParK Hobby/Distractii : CS Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Sam Iun 13, 2009 8:16 pm | |
| ahahahaha tare asta ) | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Dum Iun 14, 2009 12:22 pm | |
| - Cristian a scris:
- Hassan a scris:
- Raisa a scris:
Bun venit in comunitatea kappa !!! Tu vezi de lapticul tau ca se raceste! Bea-l repede ca sa cresti mare. Esti cam precoce de sari una doua cand apar fete pe forum sau server... mda... | |
|
| |
pimp Membru
| Subiect: Re: Discutii libere Dum Iun 14, 2009 1:18 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
| Subiect: Re: Discutii libere Lun Iun 15, 2009 3:23 pm | |
| [quote="Hassan"] - Cristian a scris:
- Hassan a scris:
- Raisa a scris:
Bun venit in comunitatea kappa !!! Tu vezi de lapticul tau ca se raceste! Bea-l repede ca sa cresti mare. Esti cam precoce de sari una doua cand apar fete pe forum sau server... mda...pe daca sunt mic ...sunt mic si dragutz si al draq' | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Discutii libere Mier Iun 24, 2009 12:15 am | |
| IP-ul acestui mesaj 86.106.59.86 [ 139 Mesaje ] [ Cauta adresa IP ] Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP Ghizmo [ 139 Mesaje ] Cauta toate mesajele lui Ghizmo Flipper [ 26 Mesaje ] Cauta toate mesajele lui Flipper AnthraX [ 1 Mesaj ] Cauta toate mesajele lui AnthraXFlipper : # Evaluari pozitive date : 148 # Evaluari negative date : 4
Anthrax : # Evaluari pozitive date : 59 # Evaluari negative date : 2 (baiatul asta nici nu mai intra pe forum dar e foarte interesat sa dea evaluari pozitive mai ales cand este la ghizmo acasa) =))))))))))))))))))))))) Si uite asa se mira toata lumea de pe forum cum de are asta la reputatie : Ghizmo
Puncte: 659
Reputatie: 253Am facut asta pt ca nu intelegeam de unde am eu -45 la reputatie si dupa unele studii amanuntite am aflat toate astea Ghizmo : Evaluari negative date : 45Ca sa vezi, Fix cat aveam eu )))))))) (la naiba) Asa ca dupa ce m-am prins de schema si ca sa va arat ca e posibil ce face el yote ce reputatie am eu acum WOAAAAAAAW :-o !!!! (o mica demonstratie cool no ? ) Ghizmo mama narcisist mai esti =)) vrei sa ai reputatie sa creada lumea ca esti nr1 LASER FRATEEEE !!! gg lumea de apreciaza ! Byeeee HF.
|
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Discutii libere Mier Iun 24, 2009 12:37 am | |
| ai demonstrat ceva? te poti loga de pe orice calculator asa ca explicatie este cat se poate de simpla am 2 prieteni foarte buni si concluzia este si mai simpla .......... esti cat se poate de tampit | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Discutii libere Mier Iun 24, 2009 12:40 am | |
| parerea mea este k ar trebui scoasa chestia cu reputatia dk tot a descoperit domnul savant Svc-bad smecheria | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Discutii libere Mier Iun 24, 2009 12:45 am | |
| - Ghizmo a scris:
- ai demonstrat ceva? te poti loga de pe orice calculator asa ca explicatie este cat se poate de simpla am 2 prieteni foarte buni si concluzia este si mai simpla .......... esti cat se poate de tampit
Dak am demonstrat ceva ? =)) pai in primul rand aia 2 prieteni buni stau la tine acasa? =)))) ca e acelasi ip de la care s-a dat nu vezi ce am postat ? =))) + ca Antrahx nu mai intra pe aici de mult. Dar are interesul sa dea Calificative si inca cate =)) AA si inca ceva daia ma injuri in PM si imi zici ca ceea ce ai facut tu cu reputatie nu este nimic pe langa ce fac eu ? aia ce mai e ? =)) Te-ai dat singur de gol in PM care mi l-ai dat =)) Oricum nu mai conteaza asta asa ca chestie mister Narcisist. NB bye. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii libere | |
| |
|
| |
| Discutii libere | |
|