| Discutii despre serverul de WAR | |
|
+4Kenox killah JoxxeR* Cristian 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Discutii despre serverul de WAR Mar Dec 23, 2008 10:13 pm | |
| Aici puteti discuta si eventual postata propuneri pentru serverul de WAR... | |
|
| |
JoxxeR* Membru
Sex : Numarul mesajelor : 29 Varsta : 32 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Cs,footbal Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Mier Dec 24, 2008 10:52 am | |
| De unde capatam si noi un admin? | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Propunere ! Mier Dec 24, 2008 11:52 am | |
| Cred ca ar fi o idee buna sa se mai faca vreo cateva servere de war! Mai ales pentru cupa,am castiga mult timp daca am avea terenuri unde sa se dispute cateva meciuri in acelasi timp... Pro / Contra ? | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Mier Dec 24, 2008 12:13 pm | |
| - killah a scris:
- Cred ca ar fi o idee buna sa se mai faca vreo cateva servere de war! Mai ales pentru cupa,am castiga mult timp daca am avea terenuri unde sa se dispute cateva meciuri in acelasi timp... Pro / Contra ?
Pro...dar nu depinde de noi !!! | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Mier Dec 24, 2008 2:55 pm | |
| Din partea mea PRO clar.. | |
|
| |
k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Mier Dec 24, 2008 3:09 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Mier Dec 24, 2008 8:49 pm | |
| - killah a scris:
- Cred ca ar fi o idee buna sa se mai faca vreo cateva servere de war! Mai ales pentru cupa,am castiga mult timp daca am avea terenuri unde sa se dispute cateva meciuri in acelasi timp... Pro / Contra ?
Nu mai visati mai... Credeti ca serverele cresc in pom precum merele? Eu sunt multumit ca-l avem si pe asta! Voi nu? | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Mier Dec 24, 2008 8:58 pm | |
| punem mana de la mana si luam servere | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Sam Dec 27, 2008 9:07 pm | |
| - JoxxeR* a scris:
- De unde capatam si noi un admin?
Pai tu nu esti instare sa te prezinti cu echipa la cupa si pierdeti prin neprezentare si mai vrei admin pe war? | |
|
| |
JoxxeR* Membru
Sex : Numarul mesajelor : 29 Varsta : 32 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Cs,footbal Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Sam Dec 27, 2008 9:59 pm | |
| - Cristian a scris:
- JoxxeR* a scris:
- De unde capatam si noi un admin?
Pai tu nu esti instare sa te prezinti cu echipa la cupa si pierdeti prin neprezentare si mai vrei admin pe war? Eram plecat...ti`am zis pe svr :-) | |
|
| |
Cristian Admin server
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Lun Feb 09, 2009 9:32 pm | |
| Am refacut adminele pe serverul de WAR, asa ca puteti juca fara probleme. Atentie uitucii care lasa pass pus... | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR Lun Feb 23, 2009 5:57 pm | |
| - Cristian a scris:
- Am refacut adminele pe serverul de WAR, asa ca puteti juca fara probleme. Atentie uitucii care lasa pass pus...
Scoate si tu pass-ul de pe server si lasa-i fara admin pe cei care uita/lasa intentionat parola pe server. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii despre serverul de WAR | |
| |
|
| |
| Discutii despre serverul de WAR | |
|