Julia VIP
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 45 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Sam Apr 11, 2009 12:58 am | |
| kel o mare rugaminte nu mai copia tot postul la care te referi .... se vede urat , daca se poate ms | |
|
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Sam Apr 11, 2009 10:14 am | |
| | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Dum Apr 12, 2009 9:07 pm | |
| - DuDu a scris:
- ms tuturor care au votat ...am primit ce vroiam ! Topic closed numai postati degeaba:)
Vad ca se bat campii rau de tot. Era vorba doar de niste voturi si astia au dat-o in alte alea... CLOSE! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) | |
| |
|