| Upgrade | |
|
+4killah Cristian moody editioN 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
editioN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 16 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : handball Stare de spirit : asa si asa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Upgrade Lun Dec 29, 2008 5:16 pm | |
| - Numele care il utilizezi pe server:adminu e pe editioN^ dar mai joc q mendark,aa - Timpul care il petreci pe server :in jur de 6 ore pe zi cand e vacanta si 4 ore cand am scoala - Ce acces detii momentan:Helper - De cat timp ai accesul anterior : din vara - De cat timp joci pe kappa: de 6 luni - Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul :pai....sa am mai multe comenzi sa nu imi mai dea tot felu de admini ban si sa nu mai sufere toti la mine in primu rand!!!si sa mai scot banuri | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Upgrade Mar Dec 30, 2008 4:53 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Mar Dec 30, 2008 7:37 pm | |
| | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Upgrade Mar Ian 06, 2009 7:59 pm | |
| | |
|
| |
editioN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 16 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : handball Stare de spirit : asa si asa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Mar Ian 06, 2009 9:03 pm | |
| cristian te rog eu orice ai face numai pe killah si pe amazing sa nui asculti st cei mai..........pe astia 2 nu prea ii sufar eu ca in rest sunt mai de treaba ma mai inteleg mai imi scot un ban mai una alta da pe astia doi as vrea sai vad si eu ca helperi.Multumesc! | |
|
| |
FAD Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 143 Varsta : 44 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : cs,mzk,basket Data de inscriere : 25/11/2008
| Subiect: Re: Upgrade Mar Ian 06, 2009 9:14 pm | |
| Rămai la stadiul de dorință ) | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Upgrade Mar Ian 06, 2009 11:13 pm | |
| - editioN a scris:
- cristian te rog eu orice ai face numai pe killah si pe amazing sa nui asculti st cei mai..........pe astia 2 nu prea ii sufar eu ca in rest sunt mai de treaba ma mai inteleg mai imi scot un ban mai una alta da pe astia doi as vrea sai vad si eu ca helperi.Multumesc!
mai bine te duci in padure | |
|
| |
editioN Moderator
| Subiect: Re: Upgrade Mier Ian 07, 2009 3:30 pm | |
| mai bine tacati fleanca akles sau vrei sa te ajut? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Upgrade Mier Ian 07, 2009 4:14 pm | |
| Contra ! cam suferi pe server.
PS: nu crezi ca ai gura prea mare la cei care sunt vechi pe server ? gen akles killah amazing ? putin respect pt ei nu ar strica ! |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Mier Ian 07, 2009 4:47 pm | |
| lol ce cauta asta ca moderator ? HAHAHA LOLOLOLOLOL | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Upgrade Joi Ian 08, 2009 10:08 am | |
| - editioN a scris:
- mai bine tacati fleanca akles sau vrei sa te ajut?
=))chiar te rog! )rautate mica=))) | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Joi Ian 08, 2009 9:27 pm | |
| | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Upgrade Sam Ian 10, 2009 10:32 am | |
| | |
|
| |
editioN Moderator
| Subiect: Re: Upgrade Sam Ian 10, 2009 11:14 am | |
| bine gata nu mai e nevoie sa ziceti, ca oricum raman q helper.....oricum imi era indiferent st multumit si de asta | |
|
| |
korr Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 136 Varsta : 33 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : -> Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Upgrade Sam Ian 10, 2009 11:49 am | |
| - editioN a scris:
- bine gata nu mai e nevoie sa ziceti, ca oricum raman q helper.....oricum imi era indiferent st multumit si de asta
Ideea e , ca ai foarte multe ore jucate, joci de 6 luni... in schimb comportamentul te strica.. si eu zic la fel k e deajuns helper,sunt ft multi playeri cu accese mari...care se cearta intre ei.. Si urmeaza razboi pe fasia Kappa ... | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Upgrade Lun Ian 12, 2009 1:52 pm | |
| - editioN a scris:
- cristian te rog eu orice ai face numai pe killah si pe amazing sa nui asculti st cei mai..........pe astia 2 nu prea ii sufar eu ca in rest sunt mai de treaba ma mai inteleg mai imi scot un ban mai una alta da pe astia doi as vrea sai vad si eu ca helperi.Multumesc!
La mintea ta de putzopalmist obidit si autist chiar oi fi crezand ca e posibil ce zici... Iti sugerez sa nu mai folosesti vreodata numele killah si amazing pe niciunde... spre binele tau. P.S. Zi-i lu maica-ta ca am zis "Mersi!" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Upgrade | |
| |
|
| |
| Upgrade | |
|