| upgrade pls ? :D | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
dulap bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 40 Localitatea : focsani Hobby/Distractii : cs Stare de spirit : none Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: upgrade pls ? :D Mier Mar 18, 2009 11:55 pm | |
| - Numele care il utilizezi pe server : dulap
- Timpul care il petreci pe server : chiar foarte mult
- Ce acces detii momentan : helper
- De cat timp ai accesul anterior : destul de mult (numai retin)
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : o necesitate banuiesc | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: upgrade pls ? :D Joi Mar 19, 2009 12:18 am | |
| - dulap a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server : dulap
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : o necesitate banuiesc Mai joaca asa... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: upgrade pls ? :D Joi Mar 19, 2009 1:41 am | |
| Contra ! Mai ai de jucat..... nu prea intrii deloc ! |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: upgrade pls ? :D Joi Mar 19, 2009 8:37 am | |
| off:mai joci cs dulapior ? ^^ | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: upgrade pls ? :D Joi Mar 19, 2009 7:06 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: upgrade pls ? :D Vin Mar 20, 2009 8:28 pm | |
| - dulap a scris:
- - Numele care il utilizezi pe server : dulap
- Motivul pentru care vrei sa ti se mareasca accesul : o necesitate banuiesc Pai omule din cate constat eu zilnic tu joci numai pe alte servere. Stii ca eu bantui sa vad pe unde-mi umbla jucatorii. Nu zic sa stea cineva intepenit pe Kappa dar nici sa intre doar cand sunt in ,,revizie" altele... Nu m-ai convins ca tu chiar vrei sa intri cu sufletul in comunitatea noastra. | |
|
| |
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| |
| |
dulap bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 40 Localitatea : focsani Hobby/Distractii : cs Stare de spirit : none Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: :) Mar Mar 24, 2009 9:56 am | |
| - Da xozze mereu - Cristian zici ca eu joc numai pe alte srv...e adevarat joc si pe alte srv dar asta nu inseamna ca nu stau pe kappa...dintre cei depe srv asta de ma stiu de pe alte srv...ma cunosc si stiu ca eu sunt un mic maniac cu cs astea si stau cate 24/48 ore incontinuu cateodata chiar mai mult daca as sta toate orele astea numai pe kappa s-ar cam strica tot pt ca asa sa intamplat si pe alte srv...de aceea mai trebuie si o alternativa,dar oricum joc mai mult pe srv asta fata de multi alti care au accese mai mari ca mine de intra cate 1h,2h.nu vad care e prb daca din 24 de ore pe zi stau 12 pe kappa si 12 pe altu. - SVC nu stiu cum poti sa zici ca nu prea intru pe srv...numai intru in ultima vreme cu zilele cum o faceam in tinerete pt ca am avut niste deplasari in ultima vreme,dar revin curand. np am sa joc in continuare daca sunt lasat | |
|
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: upgrade pls ? :D Mar Mar 24, 2009 6:41 pm | |
| | |
|
| |
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: upgrade pls ? :D Mar Mar 24, 2009 6:58 pm | |
| ce rau e kadze...!!!!...pfff...da-i ma o sansa nul ingropa din prima.... | |
|
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: upgrade pls ? :D Mar Mar 24, 2009 7:00 pm | |
| nu ma , daca e el joaca mult si joaca binisor ca il stiu .i-as da pro..dar sa vad daca e el | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: upgrade pls ? :D | |
| |
|
| |
| upgrade pls ? :D | |
|