| Upgrade Forum acces. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 9:24 am | |
| nume Frincu Mihai nick : SvCbad varsta : 22 Locatie : pitesti Facultate in curs : Electronica si lucrez la o firma Ejot ^---------(asta ca o paranteza dak va intereseaza detalii)-----------^ Motivul postarii este pentru ca as dori dak se poate sa am acces pe forum ( drept de Moderator sau cum se numeste pe forum..) sa ajut restul echipei adik cei ca akles , killah , kenox... Motivul pt care doresc acest lucru este pt ca imi place ceea ce fac. am mai facut accest lucru am fost Admin si pe cz.rambase.ro si ma preocupam si cu forumul. acum nu mai sunt acolo admin pt ca am pierdut steam-ul respectiv pe care aveam admin si am avut si o perioada de vacanta prelungita in care am pierdut adminu. Joc numai pe kappa.ro si ma inteleg cu toata lumea bine .... acum am inceput sa ma inteleg cat de cat si cu kenox... nu ne mai impungem atat... cu restul sunt in relatii perfecte. Dak se poate as fi foarte incantat sa imi permiteti sa ajut forumul prin a raspunde la postari a ajuta playerii cu nelamuriri in limitele cunostintelor mele si sunt dispus sa invat ceea ce nu stiu. Ms frumos si bafta |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 9:56 am | |
| imi pare rau deja sunt prea multi admini pe forum daca observi si are cine sa se ocupe sory | |
|
| |
Parazytu New Member
Sex : Numarul mesajelor : 6 Varsta : 37 Localitatea : Buc , hala traian Hobby/Distractii : Datul in Leagane :))) Stare de spirit : Cea mai buna D Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Baiat linijtit Sam Dec 06, 2008 10:29 am | |
| | |
|
| |
jadkiss Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 153 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : fotbalu Data de inscriere : 04/12/2008
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 10:36 am | |
| parerea mea e ca sunt prea multi :O ar trebuii sa mai scadeti din ei...nu sa se mai adauge... | |
|
| |
JoxxeR* Membru
Sex : Numarul mesajelor : 29 Varsta : 32 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Cs,footbal Data de inscriere : 07/11/2008
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 10:41 am | |
| Eu il vad mereu pe forum..pro | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 10:44 am | |
| de fapt cu pro sau fara nu ii putem da acces pe forum observi cati sunt asa ca are cine sa se ocupe de forum | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Cereri upgrade admin :: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 11:20 am | |
| moody as dori dak se poate sa isi zica si cristi parerea si nu ma gandeam la tot forumul..... o sectiune anume dak nu pe tot..... si ma refeream la chestii de genu cu : PRo/Contra pt ca petrec foarte mult timp pe server si cunosc cam toti jucatorii si de cat timp joaca.... si asa aveam posibilitatea de a zice pro sau contra la cererile lor de slot sau alte chestii...Kenox a zis ca imi cedeaza locul lui =))
Ultima editare efectuata de catre SvCbad in Sam Dec 06, 2008 11:27 am, editata de 1 ori |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 11:24 am | |
| - SvCbad a scris:
- moody as dori dak se poate sa isi zica si cristi parerea si nu ma gandeam la tot forumul..... o sectiune anume dak nu pe tot..... si ma refeream la chestii de genu cu : PRo/Contra pt ca petrec foarte mult timp pe server si cunosc cam toti jucatorii si de cat timp joaca.... si asa aveam posibilitatea de a zice pro sau contra la cererile lor de slot sau alte chestii...
cum fac toti si isi dau cu parerea aiurea, poti sa iti spui si tu parerea alaturi de ei nu te tine nimeni, din partea mea.. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 11:28 am | |
| - moody- a scris:
- SvCbad a scris:
- moody as dori dak se poate sa isi zica si cristi parerea si nu ma gandeam la tot forumul..... o sectiune anume dak nu pe tot..... si ma refeream la chestii de genu cu : PRo/Contra pt ca petrec foarte mult timp pe server si cunosc cam toti jucatorii si de cat timp joaca.... si asa aveam posibilitatea de a zice pro sau contra la cererile lor de slot sau alte chestii...
cum fac toti si isi dau cu parerea aiurea, poti sa iti spui si tu parerea alaturi de ei nu te tine nimeni, din partea mea.. pai din partea ta dar am observat ca unele mi se sterg deci nu sunt toti de acord cu faptul ca nu am acces p forum si imi dau cu parerea....mi-a zis kenox ca imi cedeaza locul lui =)) |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 11:30 am | |
| - SvCbad a scris:
- moody- a scris:
- SvCbad a scris:
cum fac toti si isi dau cu parerea aiurea, poti sa iti spui si tu parerea alaturi de ei nu te tine nimeni, din partea mea.. pai din partea ta dar am observat ca unele mi se sterg deci nu sunt toti de acord cu faptul ca nu am acces p forum si imi dau cu parerea....mi-a zis kenox ca imi cedeaza locul lui =)) hai sa o luam mai usor, ai accesul cam mic pe server si nu ai cum sa iti dai cu parerea cat despre mod pe forum tot asa ai accesul mic pe server asa se face si pe mirc asa se face si pe forum. ma gasesti pe chatbox | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: PRO!!! Sam Dec 06, 2008 11:51 am | |
| - SvCbad a scris:
- nume Frincu Mihai
nick : SvCbad varsta : 22 Locatie : pitesti Facultate in curs : Electronica si lucrez la o firma Ejot
^---------(asta ca o paranteza dak va intereseaza detalii)-----------^
Motivul postarii este pentru ca as dori dak se poate sa am acces pe forum ( drept de Moderator sau cum se numeste pe forum..) sa ajut restul echipei adik cei ca akles , killah , kenox... Motivul pt care doresc acest lucru este pt ca imi place ceea ce fac. am mai facut accest lucru am fost Admin si pe cz.rambase.ro si ma preocupam si cu forumul. acum nu mai sunt acolo admin pt ca am pierdut steam-ul respectiv pe care aveam admin si am avut si o perioada de vacanta prelungita in care am pierdut adminu.
Joc numai pe kappa.ro si ma inteleg cu toata lumea bine .... acum am inceput sa ma inteleg cat de cat si cu kenox... nu ne mai impungem atat... cu restul sunt in relatii perfecte.
Dak se poate as fi foarte incantat sa imi permiteti sa ajut forumul prin a raspunde la postari a ajuta playerii cu nelamuriri in limitele cunostintelor mele si sunt dispus sa invat ceea ce nu stiu.
Ms frumos si bafta PRO de la mine. | |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 12:00 pm | |
| Ok, ai avut destule pro-uri incat sai iei acces la cereri slot, momentan pentru accesul de pe server cu timpul vei lua acces si pe alte categorii pana atunci bafta app iti dadeam si la cereri admine dar hassan :doar cei care au GOD si ADMINISTRATOR pe server pot sa isi zica pararea. Cu pro sau contra..
Ultima editare efectuata de catre moody- in Sam Dec 06, 2008 12:25 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. Sam Dec 06, 2008 12:06 pm | |
| - moody- a scris:
- Ok, ai avut destule pro-uri incat sai iei acces la cereri slot, momentan pentru accesul de pe forum
cu timpul vei lua acces si pe alte categorii pana atunci bafta app iti dadeam si la cereri admine dar hassan :doar cei care au GOD si ADMINISTRATOR pe server pot sa isi zica pararea. Cu pro sau contra.. ok ms si sper sa ma descurc si sa nu dezamagesc p nimeni. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Upgrade Forum acces. | |
| |
|
| |
| Upgrade Forum acces. | |
|