| Acces | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
EVAM- bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike, Fotbal... Data de inscriere : 15/02/2009
| Subiect: Acces Sam Mar 07, 2009 7:27 am | |
| Salut numele meu este anC-, as dori si eu acces aici pe server deoarece am vazut ca se joaca binisor si se duc mai bine gloantele decat pe gameszonuri. | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Acces Sam Mar 07, 2009 9:34 am | |
| Haha this is a fuckin joke? :O | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Acces Sam Mar 07, 2009 10:18 am | |
| Cristian te rog rezolva-l si pe el cu un acces , am fost admini colegi pe mai multe servere , si il stiu de baiat bun :> | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Acces Sam Mar 07, 2009 12:28 pm | |
| - EVAM- a scris:
- Salut numele meu este anC-, as dori si eu acces aici pe server deoarece am vazut ca se joaca binisor si se duc mai bine gloantele decat pe gameszonuri.
Pro. dar fa cererea cum trebuie. | |
|
| |
EVAM- bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike, Fotbal... Data de inscriere : 15/02/2009
| Subiect: Re. Sam Mar 07, 2009 1:10 pm | |
| - Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro Joc cu anC- sau tIPDubios - Cand ai jucat prima data pe server Am jucat acum 1 luna se joaca binisor. - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro\- Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro Nustiu exact sa zic, sincer nu prea ma omor cu publicele. Se misca bine ziua fata de alte servere, am vazut si niste amici mai vechi pe aici eu ma-m lasat cam 1 an si jumatate de cs si acum am revenit.
Nu am gasit butonul edit si am revenit cu un post. | |
|
| |
jack Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 105 Varsta : 39 Localitatea : in mahalaua micului Paris Hobby/Distractii : - Data de inscriere : 31/10/2008
| Subiect: Re: Acces Vin Mar 13, 2009 12:35 pm | |
| hai cu voturile...e de ceva vrm deschis topicu!!! contra de la mine, n-ai activitate!! | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: Acces Vin Mar 13, 2009 12:37 pm | |
| Acces Direct----> C O N T R A | |
|
| |
dRaKa Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 32 Localitatea : Hunedoara Hobby/Distractii : Cs Footbal etc Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Acces Vin Mar 13, 2009 1:30 pm | |
| Primul meu contra dupa cererea facuta iti poti da seama | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Acces Sam Mar 14, 2009 9:42 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Acces | |
| |
|
| |
| Acces | |
|