| cerere acces | |
|
+5altu extrem69 d0bErMaN LEgeNDa karaoke 9 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
karaoke CLONA
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 38 Hobby/Distractii : curse, pariuri, rulete, aparate, muzica, calatorii. Stare de spirit : Parazitii Data de inscriere : 14/10/2012
Foaie de personaj Player:
| Subiect: cerere acces Vin Dec 28, 2012 4:39 pm | |
| Nume utilizat pe server: TzeTze Ore jucate:432 ( cati sunt cu timpul asta pe serer?) Timpul petrecut pe server: mereu Motivul pentru care doresc admin: moderator macar as vrea, admin am avut atata timp.... e simplu, pentru comenzi si pentru a-i scarpina pe cei care sunt muscati de tantari...
| |
|
| |
LEgeNDa Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 97 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : da Data de inscriere : 10/10/2012
| Subiect: Re: cerere acces Vin Dec 28, 2012 5:36 pm | |
| | |
|
| |
d0bErMaN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 141 Varsta : 35 Localitatea : TIMISOARA Hobby/Distractii : F0tb/\L, Counter-Strike, Live my life to the fullest ^^. Stare de spirit : Always on top of things :)) Data de inscriere : 12/05/2012
| Subiect: Re: cerere acces Vin Dec 28, 2012 5:50 pm | |
| Dupa toate cele intamplate, inca nu esti pregatit pentru pasul asta TzeTze.! ( parerea mea, nu te ataca )
LEgeNDa, nu ai drept de vot (momentan), doar dreptul la pareri. ( no offence )
Sa voteze MODERATORII forumului.
HF. | |
|
| |
karaoke CLONA
Sex : Numarul mesajelor : 30 Varsta : 38 Hobby/Distractii : curse, pariuri, rulete, aparate, muzica, calatorii. Stare de spirit : Parazitii Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: cerere acces Vin Dec 28, 2012 6:23 pm | |
| cele intamplate fiind care prietene? te vezi freun sfant? sau? zici ca as fi amanetat serverul cel putin... | |
|
| |
LEgeNDa Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 97 Varsta : 32 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : da Data de inscriere : 10/10/2012
| Subiect: Re: cerere acces Vin Dec 28, 2012 6:43 pm | |
| stiu doberman, mi a spus ca mi face mod acum cateva luni... mai dau cate un vot sa ii amintesc | |
|
| |
extrem69 Membru
Sex : Numarul mesajelor : 11 Varsta : 40 Localitatea : calarasi Hobby/Distractii : fotbal si cs Data de inscriere : 15/12/2011
| Subiect: Re: cerere acces Sam Dec 29, 2012 7:57 am | |
| | |
|
| |
altu bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 40 Localitatea : calarasi Hobby/Distractii : cs si alcool Data de inscriere : 30/08/2012
| Subiect: Re: cerere acces Sam Dec 29, 2012 7:58 am | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: cerere acces Sam Dec 29, 2012 8:34 am | |
| - karaoke a scris:
- Nume utilizat pe server: TzeTze
Ore jucate:432 ( cati sunt cu timpul asta pe serer?) Timpul petrecut pe server: mereu Motivul pentru care doresc admin: moderator macar as vrea, admin am avut atata timp.... e simplu, pentru comenzi si pentru a-i scarpina pe cei care sunt muscati de tantari...
Tzetze ti-a expirat banul pe nick-ul asta. A fost doar pe 60 de zile... Cam devreme pentru solicitarea unui acces garantat si imunitate mai ales ca adminul furat cu care faceai prostii pe server a devenit un simplu slot. | |
|
| |
karaoke CLONA
| Subiect: Re: cerere acces Sam Dec 29, 2012 8:39 am | |
| ee na faceam prostii.... nu e asa. numai intru in detalii ca iar facem telenovela aici....si dc e devreme? ca joc mereu pe server... la timpul meu jucat de atatea sute de ore nici nu ar trebuii sa fie vreun dubiu in privinta unui moderator macar. sincer acum, vorbind realitatea. era ieri yakuza ala cu moderator...si harta se schimbase ipe una care nu se joaca pe server, sau se jaoca fff putin, aia cu galben...am uitat cum se numeste, iar el era admin si nu facea nimic, era si un aimar...il intreba pe altul de o comanda...etc. da-le acces astora de au aaprut peste noaptea pe server si veteranilor nu. asa a fost dintotdeauna aici. asta e. | |
|
| |
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
| Subiect: Re: cerere acces Dum Dec 30, 2012 10:45 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| |
| |
Tzetze Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 207 Varsta : 38 Localitatea : . Hobby/Distractii : Pescuit, Masini, Pariuri Sportive, etc Data de inscriere : 05/02/2012
| Subiect: Re: cerere acces Lun Dec 31, 2012 9:14 am | |
| daca chiar vreau schimb ip....si va sta treaba altfel, insa nu este cazul.si sa ma potolesc cu ce? ce dreaq am facut sau am zis? hai ca e culmea asta.... la multi ani si tie.... sper sa te schimbe anul 2013 , ma refer sa fi corect, atata tot... si stii cam la ce ma refer... ! | |
|
| |
SoRiN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 75 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : muzik and party all the time Stare de spirit : Cat se poate de bine Data de inscriere : 30/03/2012
| Subiect: Re: cerere acces Lun Dec 31, 2012 3:34 pm | |
| Tze ?..dute tare, nu inteleg cum mai ai tupeu sa faci o cerere ahahah. | |
|
| |
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: Re: cerere acces Joi Ian 03, 2013 7:23 am | |
| Asa ma gandeam si eu..pana acum 2 luni aveai un limbaj de mahala cu toata lumea si acum ceri acces ... crede-ma ca esti TRECUTUL acestui SERVER , poti sa joci si fara acces aici, daca ai acces banezi 10 playeri intr-o zi ... esti frustrat! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere acces | |
| |
|
| |
| cerere acces | |
|