| upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) | |
|
+18Crome Shacalul Gizmo keL's raLem cLb Julia Flipper Cristian Belzy Hassan moody sevrajjj akles aFK Dracusoru KADZE DuDu 22 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
Flipper Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 40 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Dota Allstars Addicted Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 12:25 am | |
| sa ne avem ca fratii si sa ne iubim ca surorile nu ma iau de el shacale dar cand vine unu de 15 ani si imi trimite pm ca dc am dat domne contra eu ii spun uite asa vreau eu sa dau contra si apoi imi insira performantele lui in materie de cs din ultimii 3 ani devine chiar sf si cand ma uit si vad ca are 48 de ore jucate pe kappa si in paralel are vreo 700 pe pgl.ro eu zic sa ceara god acolo nu sa imi ceara mie explicatii dc am dat contra.dar va intreb pe veteranii de pe sv cat timp am jucat noi ca sa ajungem la god?dura cel putin 6 luni ca sa obtii un slot si dupa 48 de ore jucate el vrea god si nu este singurul! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 12:41 am | |
| Hai sa va zic o faza tare: Flipper... tu de ceva vreme joci de pe alt steam id nu de pe ala pe care jucai u inainte Motiv ? pai .... se pare ca pe ala vechi ti-au dat astia de la VAC ban pt coduri. Member since: January 31, 2009 Steam Rating: VAC status: ban(s) on record Cel putin asa figureaza in statusul serverului ca steamul asta e al tau.... Iaaaar cel de pe care joci acum se pare ca il imparti cu Ghizmo. Pt ca in statusul serverului apare ca jucati amn2 de pe acelasi steam. "va impartasiti parolele si steamul" cool no ? Ca sa nu mai zic ca si Steamid lui Ghizmo este foarte des folosit de Flipper pe server si parola lui. Bad boys ....v-am cam taiat din elan... Hmmmmmm ma insel oare ? Corecteaza-ma dak gresesc te rog.... |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| |
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:02 am | |
| | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:03 am | |
| | |
|
| |
Shacalul VIP
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:13 am | |
| - Ghizmo a scris:
- https://games.kappa.ro/player.php?id=699
https://games.kappa.ro/player.php?id=14140
https://games.kappa.ro/player.php?id=12949
https://games.kappa.ro/player.php?id=2129
primele 2 steamid-uri sunt ale mele ultimele 2 sunt steamid pe care Flipper le-a impartit cu inca o persoana care era asa de retradat sa joace codat ca urmare a primit ban.dupa cum se observa la primul steamid eu si Flipper am folosit mult timp acelasi cont daca vreunu din noi juca codat trebuia sa am ban pe cont de ceva timp mai ales ca am contul asta din 2007.ai ceva impotriva ca Flipper joaca dupa conturile mele sau este interzis si nu stiam eu?si SVC ptr ultima ora nu mai aduce acuzatii absurde ca folosesc adminul lui Flipper ca iarasi bati campii Dupa parerea mea nu a facut nimeni nici o crima si nici daca joaca cu coduri(da nici respect fata de altii nu are cine joaca cu coduri), da cate steamuri ai marfa esti under cover ce pana ta:)))))))))))))))))) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:15 am | |
| Eu nu ma nimic dar Cristian are pt ca v-a zis ceva si anume : Nu mai intrati cu accesele altora pe server in afara de ale voastre !!! Si din cate imi aduc aminte a aplicat si cateva pedepse la unii care au facut ce faceti voi.
Iar faza cu a intrat altul de pe steam idul ala.....e cam rupta din pom.....si asta e mai grav dak ar fi adevarata pt ca "ala" practic juca cu contul lui Flipper pe kappa. In fine asta a fost o observatie pe care Cristian Si Hassan o vor trata cum cred ei , eu decat le-am aratat. Cya.
PS: ai intrat pe server de pe steamul tau cu nickul lui Flipper si flipper are nume rezervat deci nu aveai cum sa nu intrii si nu fac eu afirmatii absurde statusul serverului o zice . |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:21 am | |
| | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:26 am | |
| ba sexy balamuc dupa ce ca esti urat (poate cel mai urat) mai esti si retard.daca Flipper are steamul meu asta inseamna ca e logic sa intre pe sv oricand de oriunde. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:36 am | |
| In primul rand ai demonstrat de mult cat de taran esti si cum vorbesti ,in al doilea rand dak stiai sa citesti cum trebuie iti dadeai seama ca eu vroiam sa arat ca va stiti parolele reciproc si intrati cu ele pe server cum vi se scoala voua. Si ultima chestie nu am chef de certuri cu copii frustrati ca tine care nu stiu sa vorbeasca si nu au 7 ani de acasa si injura ca la usa cortului. Hai pa.
PS: nu mai da reply ca strici topicul lui DuDu dak ai probleme dute la reclamatii admin. |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:44 am | |
| taran esti tu am obs asta de mult, dovleacul te tradeaza, ce vrei tu sa demonstrezi sunt pure aberatii nu ai cum sa demonstrezi ca eu stiu parola lu Flipper si el stie parola mea (de la admine) si chipurile dimineata el joaca cu adminul meu si eu seara joc cu adminul lui.aaa ca spui tu asta e altceva eu cand spun svc trag apa.esti foarte greu de cap si foarte rau.la 21 de ani cat ai fac eu greseala ca ma pun la mintea da bolnava | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:49 am | |
| - Ghizmo a scris:
- taran esti tu am obs asta de mult, dovleacul te tradeaza, ce vrei tu sa demonstrezi sunt pure aberatii nu ai cum sa demonstrezi ca eu stiu parola lu Flipper si el stie parola mea (de la admine) si chipurile dimineata el joaca cu adminul meu si eu seara joc cu adminul lui.aaa ca spui tu asta e altceva eu cand spun svc trag apa.esti foarte greu de cap si foarte rau.la 21 de ani cat ai fac eu greseala ca ma pun la mintea da bolnava
Nu am cum sa demonstrez ? ))))) lol....pai dak in statusul serverului arata ca tu intrii cu nickul lui pe server ce vrei mai mult d atat plus de asta eu nu am zis ca tu joci cu coduri cum ai zis tu mai sus , dak tu te-ai simtit cu musca pe caciula e problema ta. Deja iti dau prea multa atentie si intrii la idei....hai adio vb singur ca nu mai raspund pe aici. |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:53 am | |
| panarama dracu parca nu mai dadeai reply bai retardatule daca el foloseste conturile mele ce vrei ba papagalule? ce nu iti convine? baiatu intra cu steamul meu si cu adminul lui nu ai cum sa demonstrezi ca cel care este la calculator nu este Flipper.Nu am dc sa ma simt cu musca pe caciula in fata unuia ca tine care nu reprezinta nimic in jocul asta. P.S. o sa intru si cu steamid lu AnthraX asa ca sa ma simt bine ce dracu ca doar e simplu | |
|
| |
Crome Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 49 Varsta : 41 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : Cam da Data de inscriere : 02/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 6:43 am | |
| Pro de la mine, ce treaba au cei care impart contul cu sectiune asta ? abtineti-va de la comentarii inutile ! PRO/CONTRA e suficent ! | |
|
| |
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 8:51 am | |
| am ajuns subiect elodia...ghizmo fliper va-ti spus parerea acum sal:-h duceti-va pe alt topic ms! 1 la mana..joc in fiecare zi pe sv cat imi permite timpu 2 la mana...nu te-am vazut in viatza mea pe sv dar nu ma afecteaza ....acum bafta ne vedem ne auzim:-h | |
|
| |
Flipper Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 44 Varsta : 40 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Dota Allstars Addicted Data de inscriere : 23/11/2008
| Subiect: sal Joi Apr 09, 2009 10:32 am | |
| eu zic sa terminati cu certurile parola mi-a schimbat-o cristian de mult nimeni nu a intrat cu adminul meu iar de steam ala cu ban era al lui varmiu faby dsr nick lui si a luat ban ca a jukat codat eu nu dau parola la nimeni chiar daca e varmiu are 18 ani si e disperat de coduri eu nu am jukat cu coduri niciodata si toti o stiu acum incetati si jukati counter nu mai va certati ca e un simplu joc iar tu svc incearca sa iti tii cioculetzu mic pt ca nu te-am jignit niciodata have fun | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 11:32 am | |
| - Flipper a scris:
- eu zic sa terminati cu certurile parola mi-a schimbat-o cristian de mult nimeni nu a intrat cu adminul meu iar de steam ala cu ban era al lui varmiu faby dsr nick lui si a luat ban ca a jukat codat eu nu dau parola la nimeni chiar daca e varmiu are 18 ani si e disperat de coduri eu nu am jukat cu coduri niciodata si toti o stiu acum incetati si jukati counter nu mai va certati ca e un simplu joc iar tu svc incearca sa iti tii cioculetzu mic pt ca nu te-am jignit niciodata have fun
Niciodata sa nu spui niciodata ... si cu asta am zis tot | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 11:48 am | |
| - SvcBad a scris:
- Ghizmo a scris:
- taran esti tu am obs asta de mult, dovleacul te tradeaza, ce vrei tu sa demonstrezi sunt pure aberatii nu ai cum sa demonstrezi ca eu stiu parola lu Flipper si el stie parola mea (de la admine) si chipurile dimineata el joaca cu adminul meu si eu seara joc cu adminul lui.aaa ca spui tu asta e altceva eu cand spun svc trag apa.esti foarte greu de cap si foarte rau.la 21 de ani cat ai fac eu greseala ca ma pun la mintea da bolnava
Nu am cum sa demonstrez ? ))))) lol....pai dak in statusul serverului arata ca tu intrii cu nickul lui pe server ce vrei mai mult d atat plus de asta eu nu am zis ca tu joci cu coduri cum ai zis tu mai sus , dak tu te-ai simtit cu musca pe caciula e problema ta. Deja iti dau prea multa atentie si intrii la idei....hai adio vb singur ca nu mai raspund pe aici. hai sa iti zic ceva Svcbad .. Sa iti traduc ce a zis Ghizmo poate intelegi de la mine .. Treaba sta in felu urmator . Am2 folosesc acelasi steam , dar adminele sunt diferite .. Dak Asi folosi si eu acelasi steam cu tine normal ca la statusul serverului o sa apara la steamul tau si nick-ul meu . Doar steamurile le folosesc am2,dar nu si adminele .. nu este greu deloc .. Si tu poti juca de pe steamul meu cu adminul tau k nu este greu si va aparea la statusul serverului si nick tau si al meu .. P.s : Inchideti topicu asta ca deja s-a deviat de la subiect .. Majoritatea adminilor vechii a dat PRo Cristian . Inchide topicu si mareste lu' baiat adminu ( normal dak tu consideri ca a luat cat mai multe pRo si este demn de God ) | |
|
| |
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 1:33 pm | |
| =))))))))))))))) Hai PRO DUDULE macar nu suferi ca altii... | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 2:41 pm | |
| Hai un plus si de la mine ca e baiat bun...Cristian stie mai bine oricum. | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 5:54 pm | |
| | |
|
| |
rCon Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 48 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : cs/vinu Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Joi Apr 09, 2009 9:34 pm | |
| 3 sferturi din posturile acestui topic n-au nici o legatura cu subiectu ... Cat despre cererea de upgrade facuta de dudu [b]PRO! | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Vin Apr 10, 2009 8:47 am | |
| asta zice sa nu se mai certe ala si dupa-aia incepe si el
esti ratat mare...ai avut noroc ca ai luat god facand cerere de upgrade din 2 in 2 saptamani | |
|
| |
DuDu Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 115 Varsta : 31 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Vin Apr 10, 2009 9:09 am | |
| ms tuturor care au votat ...am primit ce vroiam ! Topic closed numai postati degeaba:) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) Vin Apr 10, 2009 6:43 pm | |
| - moody- a scris:
- asta zice sa nu se mai certe ala si dupa-aia incepe si el
esti ratat mare...ai avut noroc ca ai luat god facand cerere de upgrade din 2 in 2 saptamani Deja ai dat-o in prostie eXcesiva cu mine dute ba la **** sa iti dea sa **** ca esti nemancat deja dak te vad pe server stii ce urmeaza !! Si poate sa se supere Cristi si Hassan pe mine tu tot ti-o iei pe serv cand te vad. Adio. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) | |
| |
|
| |
| upgrade(sa nu fie cu suparare doar incerc) | |
|