| Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces | |
|
+22gigel YoYo wNd killah lNy Dracusoru rAin aLiNw0w - Tr4F1K akles oLy Cristian F1rsT dRaKa Kenox hriscu_vs Poponetz Hassan editioN sevrajjj moody keL's 26 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Sam Noi 01, 2008 1:23 pm | |
| Aici puteti posta pentru marirea accesului pe serverul games.kappa.ro Justificati va rog si faptul pentru care considerati ca meritati aceasta marire. Nu uitati ca cererea va fi comentata pe forum de catre admini. Daca majoritaea au obiectii intemeiate puteti risca sa scadeti in acces! Deci ganditi-va de mai multe ori inainte de a posta o asemenea cerere... | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Sam Noi 01, 2008 6:28 pm | |
| edition, cel cu marirea, ai admin. ai imunitate pentru ce vrei frate mai mare crezi daca esti mai mare nu iei ban/kick ? hl1 imm 0 = BAN su vrei marire sa ii banezi tu ? app posteaza unde trebuie | |
|
| |
sevrajjj Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 39 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : berea de la halba; vinu rece! cs... Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: up... Sam Noi 01, 2008 6:37 pm | |
| sal up me....joc de vreun an ,,, si tot moderator am ramas...daca se poate nu bag unghia in gat:) ne vedem pe sv | |
|
| |
editioN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 16 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : handball Stare de spirit : asa si asa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: din ce cauza vreau admin mai mare Sam Noi 01, 2008 6:59 pm | |
| nj ma...da cate odata ma enerveaza unii ca au admin mai mare.as vrea un moderator nu am zis ca vreau god sau un administrator | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Sam Noi 01, 2008 7:24 pm | |
| - editioN a scris:
- nj ma...da cate odata ma enerveaza unii ca au admin mai mare.as vrea un moderator nu am zis ca vreau god sau un administrator
tu vei ramane la helper sau ce ai tu acu | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 02, 2008 1:03 pm | |
| - Hassan a scris:
- editioN a scris:
- nj ma...da cate odata ma enerveaza unii ca au admin mai mare.as vrea un moderator nu am zis ca vreau god sau un administrator
tu vei ramane la helper sau ce ai tu acu Hassane nu mai fi si tu rau .. edition continua sa joci pe srv si ciocu mai mic cu admini astia mai vechi si vei primi si tu o marire de admin .. dak joci o data la 5 ani nu putem sa iti marim accesu ... | |
|
| |
editioN Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 16 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : handball Stare de spirit : asa si asa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 02, 2008 9:30 pm | |
| ma eu joc in prostie pe kappa da am luat ban ma rog da e bine ca mi la scos cristian a da am uitat sati multumesc,Multumesc! si mai nou vad ca au inceput sa intre oameni deci e super ok | |
|
| |
Poponetz bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 33 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Joi Noi 06, 2008 12:48 pm | |
| @ Poponetz (slot) Seara cand jucam , nu prea sunt admini si daca sunt sunt eu (slot) si inca cativa (slot) si nu putem sa tinem o ordine pe server... | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Joi Noi 06, 2008 2:25 pm | |
| jucati ma, si veti fi mariti ! | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Joi Noi 06, 2008 6:36 pm | |
| - Poponetz a scris:
- @ Poponetz (slot)
Seara cand jucam , nu prea sunt admini si daca sunt sunt eu (slot) si inca cativa (slot) si nu putem sa tinem o ordine pe server... Poponetz unde esti tu seara baiatule?? ca eu stau pana la 3-4 dimineata pe serv dupa cum e lume pe el,si pe tine tot nu te vad. | |
|
| |
dRaKa Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 32 Localitatea : Hunedoara Hobby/Distractii : Cs Footbal etc Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 09, 2008 5:25 pm | |
| Daca se poate marire si la mine sal kels baiatule dami add pe mess la life_style_hd ) | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 09, 2008 6:05 pm | |
| - dRaKa a scris:
- Daca se poate marire si la mine sal kels baiatule dami add pe mess la life_style_hd )
Daca lu' asta care intra odata la 50 de ani si doarme pe pgl public ii se face god eu unu am plecat de pe serv. | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| |
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 09, 2008 8:39 pm | |
| - F1rsT a scris:
- numai cereti mariri de admine asa aiurea .. adminele se maresc in functie de timpul petrecut pe sv
Conteaza si timpul petrecut pe server dar cel mai mult cantareste corectitudinea in actul de administrare al jocului! Cine face abuzuri de comenzi se poate trezi cu accesul micsorat sau chiar fara... | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 09, 2008 9:22 pm | |
| | |
|
| |
oLy bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localitatea : LIMANU Hobby/Distractii : CSUL Data de inscriere : 29/10/2008
| |
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| |
| |
oLy bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 33 Localitatea : LIMANU Hobby/Distractii : CSUL Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Mier Noi 12, 2008 9:46 pm | |
| | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Mier Noi 12, 2008 10:48 pm | |
| - oLy a scris:
- helpar dala
ai sau vrei?! | |
|
| |
Tr4F1K Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Bautura si Femei =)) Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Vin Noi 21, 2008 8:27 pm | |
| Salut! Momentan am "moderator" si as dori "administrator", nu sa sufar de comenzi sau k sunt altii mai mari ca mine, nu asta ma intereseaza pe mine... eu cred k atat merit si au fost nenumarate ori cand am avut nevoie de "rcon"...va las pe voi sa decideti
Va Salut! | |
|
| |
aLiNw0w - Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : FotbaL ,, CS ,, NeT,, Afara ,, Stare de spirit : Nu te bate gandu , Cum te bat eu Data de inscriere : 01/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 23, 2008 11:30 am | |
| as dori shi eu un admin mai mare joc mereu pe servar !! Accesul meu recent este slot daca se poate unu mai mare ? | |
|
| |
rAin Membru
Sex : Numarul mesajelor : 17 Varsta : 30 Localitatea : CoNsTaNta Hobby/Distractii : Cs Fotbal bascket :x Stare de spirit : N-ai vrea sa stii!! Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 23, 2008 7:20 pm | |
| sAlz vreau si io mariere de la sLot la hElPer dek se poate :d | |
|
| |
Kenox Moderator
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 23, 2008 8:13 pm | |
| - rAin a scris:
- sAlz vreau si io mariere de la sLot la hElPer dek se poate :d
Pro - aLiNw0w - a scris:
- as dori shi eu un admin mai mare
joc mereu pe servar !! Accesul meu recent este slot daca se poate unu mai mare ? pro | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Dum Noi 23, 2008 8:47 pm | |
| - rAin a scris:
- sAlz vreau si io mariere de la sLot la hElPer dek se poate :d
Adminii zic ca da asa ca... | |
|
| |
rAin Membru
Sex : Numarul mesajelor : 17 Varsta : 30 Localitatea : CoNsTaNta Hobby/Distractii : Cs Fotbal bascket :x Stare de spirit : N-ai vrea sa stii!! Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces Lun Noi 24, 2008 2:11 pm | |
| 10x trebe sa trimit pm iar cu parola si nick sau pe aceasi pAroLa ? :D | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta cererile pentru modificarea de acces | |
|