| Marire Acces | |
|
+9Cristian hriscu_vs F1rsT Kenox akles Hassan moody Crome dRaKa 13 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
dRaKa Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 77 Varsta : 32 Localitatea : Hunedoara Hobby/Distractii : Cs Footbal etc Data de inscriere : 29/10/2008
| Subiect: Marire Acces Mar Dec 09, 2008 12:40 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : dRaKa - Ce nivel deti momentan pe server: Administrator - Motivul pentru care doresti upgrade pe serverul games.kappa.ro: pff pai il am cam de 6-7 luni - Timp petrecut pe serverul games.kappa.ro: puteti verifica
Pro sau contra astept raspunsu | |
|
| |
Crome Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 49 Varsta : 41 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : Cam da Data de inscriere : 02/09/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Marire Acces Mar Dec 09, 2008 1:49 pm | |
| | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Mar Dec 09, 2008 1:55 pm | |
| | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Mar Dec 09, 2008 3:16 pm | |
| - dRaKa a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro : dRaKa
- Ce nivel deti momentan pe server: Administrator - Motivul pentru care doresti upgrade pe serverul games.kappa.ro: pff pai il am cam de 6-7 luni - Timp petrecut pe serverul games.kappa.ro: puteti verifica
Pro sau contra astept raspunsu mai joaca asa | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Mar Dec 09, 2008 3:18 pm | |
| contra...sufera de comenzi! | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Mar Dec 09, 2008 4:34 pm | |
| nick :draka timp petrecut pe server : 16:38:43 | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Mier Dec 10, 2008 11:58 am | |
| mai joaca ... contra momentan | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Lun Dec 15, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Lun Dec 15, 2008 10:00 pm | |
| - dRaKa a scris:
- Ce nivel deti momentan pe server: Administrator - Motivul pentru care doresti upgrade pe serverul games.kappa.ro: pff pai il am cam de 6-7 luni - Timp petrecut pe serverul games.kappa.ro: puteti verifica
Pro sau contra astept raspunsu Din cate poti sa vezi si singur ai cam multe contra. In plus am vazut ca joci destul de mult si pe alte servere... Momentan mai stai cu ce ai. Pana la urma accesul pe care il ai este foarte mare si nu cred ca-ti mai trebuie alceva dacat pentru orgoliu. Din cate-mi aduc aminte te-ai banat in draci cu Kenox motiv pentru care ambii ati pierdut pentru o perioada dreptul de rcon si ban! Sa mai continui? Eu zic ca nu... | |
|
| |
sparla Membru
Sex : Numarul mesajelor : 18 Varsta : 43 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : femeile Data de inscriere : 06/12/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Mar Dec 23, 2008 3:39 pm | |
| - dRaKa a scris:
Pro sau contra astept raspunsu contra invata sa folosesti adminu ,nu sa dai ban aiurea pt ca,crezi tu ca e codat cineva,next time fa poze | |
|
| |
raLem Membru
Sex : Numarul mesajelor : 36 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex, Gaming, Fotbal, Baschet, Biliard, etc. Stare de spirit : moody Data de inscriere : 01/09/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Mar Dec 23, 2008 11:31 pm | |
| no comment... nu s-a aberat cu nimic in posturile de pana acuma.. | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Marire Acces Mar Ian 06, 2009 8:16 pm | |
| - dRaKa a scris:
Pro sau contra astept raspunsu CONTRA | |
|
| |
KidRock bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 40 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : www.PChost.ro Data de inscriere : 17/01/2009
| Subiect: Re: Marire Acces Sam Ian 17, 2009 10:56 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Marire Acces | |
| |
|
| |
| Marire Acces | |
|