| Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut | |
|
+10hriscu_vs killah F1rsT KADZE moody Lighty Hassan Cristian Sw!fT Admin 14 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Admin Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 23 Varsta : 65 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : Automobilism, trafic radio, internet, drumetii... Stare de spirit : :) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Sam Dec 06, 2008 11:11 pm | |
| Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut din diverse motive precum: - Lipsa de activitate pe server pe o perioada indelungata - Stergerea din motive disciplinare - Disparitia adminului din cauze necunoscute.
Va rog sa specificati in cerere si explicatii pentru motivul pentru care doriti sa reveniti in comunitate. ATENTIE! Nu avem nici o obligatie sa va dam acelasi acces pe care la-ti avut inainte... Cererea va fi analizata de comunitatea adminilor de pe server (numai God!) care vor posta PRO sau CONTRA revenirii dumneavoastra. Fireste ca vor motiva obtiunea lor... | |
|
| |
Sw!fT Membru
Sex : Numarul mesajelor : 11 Varsta : 37 Localitatea : DuBai Hobby/Distractii : :)) Data de inscriere : 08/12/2008
| Subiect: Saluttt Lun Dec 08, 2008 7:55 pm | |
| Lipsa de activitate pe server pe o perioada indelungata este motivul pentru care cer si eu reactivarea adminului meu am revenit ! astept un raspuns..numai bine ! | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Lun Dec 08, 2008 8:01 pm | |
| - Sw!fT a scris:
- Lipsa de activitate pe server pe o perioada indelungata este motivul pentru care cer si eu reactivarea adminului meu
am revenit !
astept un raspuns..numai bine ! Ai lipsit prea multa vreme sa-ti pot reactiva adminul la accesul pe care l-ai avut pe vremuri. Nu ar fi corect pentu cei care au jucat chiar daca uneori erau 5v5 pe server. Trimite-mi pass in privat si-ti fac un helper temporar sa poti juca. Trebuie sa vedem si opinia adminilor... Asta e regula pe care deja ai citit-o in postarea Adminului! | |
|
| |
Sw!fT Membru
Sex : Numarul mesajelor : 11 Varsta : 37 Localitatea : DuBai Hobby/Distractii : :)) Data de inscriere : 08/12/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Lun Dec 08, 2008 8:11 pm | |
| Asa e, nu ar fi corect fata de ceilalti admini.. Oricum iti multumesc si te astept la un cs mic | |
|
| |
Hassan Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 772 Varsta : 37 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Mar Dec 09, 2008 1:02 am | |
| | |
|
| |
Lighty bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 41 Localitatea : Bucharest Hobby/Distractii : N-am Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Mar Dec 09, 2008 9:36 pm | |
| - Lipsa de activitate pe server pe o perioada indelungata am avut si eu helper .. poate unii isi mai aduc aminte l-as dorii inapoi sau macar slot..ms | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Mier Dec 10, 2008 9:14 am | |
| cand servrul a fost gol nimeni nu intra, se juca 4v4 5v5, acum cand servrul este plin toti se intorc.pro pentru slot | |
|
| |
KADZE Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 125 Varsta : 33 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Mier Dec 10, 2008 11:19 am | |
| - Lighty a scris:
- - Lipsa de activitate pe server pe o perioada indelungata
am avut si eu helper .. poate unii isi mai aduc aminte l-as dorii inapoi sau macar slot..ms pro slot | |
|
| |
F1rsT Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 88 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : - Stare de spirit : - Data de inscriere : 03/11/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Mier Dec 10, 2008 11:51 am | |
| hahahahhahahahahahahhahahahah =))) pro lighty , swift & kadze | |
|
| |
killah Manager
Sex : Numarul mesajelor : 160 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex cu babe Data de inscriere : 17/10/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Mier Dec 10, 2008 2:01 pm | |
| - Lighty a scris:
am avut si eu helper .. poate unii isi mai aduc aminte l-as dorii inapoi sau macar slot..ms PRO | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Joi Dec 11, 2008 6:41 pm | |
| - Lighty a scris:
am avut si eu helper .. poate unii isi mai aduc aminte l-as dorii inapoi sau macar slot..ms Trimite-mi pass pentru ca vad nulte PRO pentru tine... Am sa-ti fac un slot sa poti intra. | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Vin Dec 12, 2008 2:41 pm | |
| - Lipsa de activitate pe server pe o perioada indelungata
Am avut lvl 2 timp de 5 luni. n-am mai intrat pe sv timp de 2 - 3 saptamani , si m-am trezit fara acces. Rog a m-i se da accesul din nou. Va multumesc. | |
|
| |
hriscu_vs Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 34 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Dum Dec 14, 2008 6:42 pm | |
| - hriscu_vs a scris:
Am avut lvl 2 timp de 5 luni. n-am mai intrat pe sv timp de 2 - 3 saptamani , si m-am trezit fara acces. Rog a m-i se da accesul din nou. Va multumesc. s-a rezolvat problema , multumesc Cristian | |
|
| |
Miker bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Tuning Stare de spirit : High :D Data de inscriere : 27/12/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Sam Dec 27, 2008 12:38 pm | |
| Salut M-am lasat de CS acum 5 ani de zile si aveam un admin care l-am mai folosit from time to time dar creca a disparut Daca nu se poate recuperarea adminului ma multumesc si cu un slot USER: Miker MULTUMESC ANTICIPAT! | |
|
| |
Cristian Admin server
| |
| |
Tr4F1K Membru
Sex : Numarul mesajelor : 10 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Bautura si Femei =)) Data de inscriere : 07/10/2008
| Subiect: Re: Mar Ian 19, 2010 8:23 pm | |
| Motiv: - Lipsa de activitate pe server pe o perioada indelungata
Am avut "Administrator". De jucat joc pe server dar deh... suntem oameni, avem probleme... chiar daca nu joc chiar zi de zi dar cu siguranta joc. Joc pe Games.Kappa.Ro de aproximativ 5 ani si as fi bucuros sa imi primesc adminul inapoi. Va multumesc ! | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Mar Ian 19, 2010 9:17 pm | |
| - Tr4F1K a scris:
- Motiv: - Lipsa de activitate pe server pe o perioada indelungata
Am avut "Administrator". De jucat joc pe server dar deh... suntem oameni, avem probleme... chiar daca nu joc chiar zi de zi dar cu siguranta joc. Joc pe Games.Kappa.Ro de aproximativ 5 ani si as fi bucuros sa imi primesc adminul inapoi. Va multumesc ! trebuia sa faci un topic separat ...in fine oricum PRO il vad destul de des pe server deci clar PRO | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut Mar Ian 19, 2010 9:22 pm | |
| - Tr4F1K a scris:
- Motiv: - Lipsa de activitate pe server pe o perioada indelungata
Am avut "Administrator". De jucat joc pe server dar deh... suntem oameni, avem probleme... chiar daca nu joc chiar zi de zi dar cu siguranta joc. Joc pe Games.Kappa.Ro de aproximativ 5 ani si as fi bucuros sa imi primesc adminul inapoi. Va multumesc ! PRO | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut | |
| |
|
| |
| Aici puteti posta cererea pentru recuperarea unui admin pierdut | |
|