WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: Respect! Sam Iun 06, 2009 9:43 pm | |
| - Cristian a scris:
- F1rsT a scris:
- deviati de la subiect
Pai si ce vrei ma sa-l jelim pe Ultras ca nu-i mai convine Kappa? Eu consider ca sunt fite si nu ma rog de el sa joace. Este treaba lui si gata! Daca-i plac serverele nosteam cu protocol 47 si pline de codati, nu are decat... Io cred ca ii plac femeile , nu serverele nosteam ...sau poate e gay ? =)) | |
|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Respect! Sam Iun 06, 2009 10:03 pm | |
| - WAVE a scris:
- Cristian a scris:
- F1rsT a scris:
- deviati de la subiect
Pai si ce vrei ma sa-l jelim pe Ultras ca nu-i mai convine Kappa? Eu consider ca sunt fite si nu ma rog de el sa joace. Este treaba lui si gata! Daca-i plac serverele nosteam cu protocol 47 si pline de codati, nu are decat... Io cred ca ii plac femeile , nu serverele nosteam ...sau poate e gay ? =)) Wave, adminele raman iar de vreti sa jucati, bine, daca nu, nu... Kappa este pe STEAM si asa va ramane. Oricat v-ati stradui voi nu reusiti sa faceti unul protocol 48 si sa fie populat precum Kappa. Mai bine veniti dreak acasa si luati-va la omor cum le sta bine la baieti... | |
|
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Respect! Mar Iun 09, 2009 1:35 am | |
| Wave tu poti sa joci si sarba!!! lasa CS da de ULTRAS imi pare rau | |
|