| Admin fara respect | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Godzilla bot
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Banii Stare de spirit : Happy Data de inscriere : 24/10/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Admin fara respect Dum Mar 10, 2013 1:57 pm | |
| ADMIN Command: ninel used command admin_kick KenT)) ninel dropped "public_slots_free" changed to "15" KenT)) (RANK: 14 of 3383) has disconnected from server. ninel has left the
Vrei si up la admin si intri din an in paste pe joc si pe deasupra mai dai si kick la jucator : motivul ?? Unii dintre voi profitati de admin ba ca vreti voi sa jucat la ct si mutati pe alt jucator la tero fie prin comanda admin_t numele sau admin_kick , pai oamenii aia gresesc ca intra sa se joace . Nu asa se tine lume pe joc nu asa era kappa si acum 3-4-5 ani . Multi impuneti jucam x1 sau jucam lung "Nu " pentru ca nu asa se face vrei sa joci asa baga harta mica omu inghite odata de 2 de 3 dar pana la urma se lasa pagubas si nu mai intra. O zi buna tuturor
| |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Admin fara respect Dum Mar 10, 2013 2:39 pm | |
| - Godzilla a scris:
ADMIN Command: ninel used command admin_kick KenT)) ninel dropped "public_slots_free" changed to "15" KenT)) (RANK: 14 of 3383) has disconnected from server. ninel has left the
Vrei si up la admin si intri din an in paste pe joc si pe deasupra mai dai si kick la jucator : motivul ?? Unii dintre voi profitati de admin ba ca vreti voi sa jucat la ct si mutati pe alt jucator la tero fie prin comanda admin_t numele sau admin_kick , pai oamenii aia gresesc ca intra sa se joace . Nu asa se tine lume pe joc nu asa era kappa si acum 3-4-5 ani . Multi impuneti jucam x1 sau jucam lung "Nu " pentru ca nu asa se face vrei sa joci asa baga harta mica omu inghite odata de 2 de 3 dar pana la urma se lasa pagubas si nu mai intra. O zi buna tuturor Vad ca dupa ce l-a dat afara pe jucatorul din Moldova (care este un obisnuit al serverului) adminul NiNeL iese si el. In loc de up acum are un down... | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Admin fara respect Dum Mar 10, 2013 7:10 pm | |
| Nu sunt eu fanul lui ninel dar sa conteze mai mult un gunoi moldovean, valvist, obosit si activat, asta deja nu mai este in regula. Daca ala este obisnuit al serverului, lucrurile sunt pe "drumul cel bun". Am si eu inca o "nedumerire" Cristian, spuneai ca nu vei mai da accese mari (comanda de ban/rcon) la cei care nu au steam.......este o simpla curiozitate, din partea mea poate sa fie sv 24/24 de accese pe valve, macar sa fie asa. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Admin fara respect Joi Mar 14, 2013 5:52 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Nu sunt eu fanul lui ninel dar sa conteze mai mult un gunoi moldovean, valvist, obosit si activat, asta deja nu mai este in regula. Daca ala este obisnuit al serverului, lucrurile sunt pe "drumul cel bun".
Am si eu inca o "nedumerire" Cristian, spuneai ca nu vei mai da accese mari (comanda de ban/rcon) la cei care nu au steam.......este o simpla curiozitate, din partea mea poate sa fie sv 24/24 de accese pe valve, macar sa fie asa. Daca esti moldovean inseamna ca esti un gunoi? Ma socheaza afirmatia ta! Putea sa fi oricine in locul lui ca tot nu avea relevanta. A facut un gest total aiurea... | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Admin fara respect Joi Mar 14, 2013 6:45 pm | |
| Intamplator am de-a face in mod direct cu "fratii" nostrii moldovenii de peste Prut, au o gramada de avantaje in Romania din partea statului roman de care profita din plin insa pe de alta parte ei nu se considera romani in ciudta faptului ca majoritatea au dubla cetatenie iar limba lor oficiala se stie foarte bine ca este "limba moldoveneasca". Asa ca vorbesc in cunostinta de cauza cand spun ca sunt niste gunoaie care stiu doar sa profite. In alta ordine de idei asta nu mai are acum legatura cu jocul, dar ca sa te lamuresc de ce am parerea asta. Nu cred acum ca a golit ninel sv cu un kick asa cum nu cred ca sv s-a golit prin lipsa unui moldovean. | |
|
| |
NiNeL Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 91 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Data de inscriere : 14/09/2012
| Subiect: Re: Admin fara respect Vin Mar 15, 2013 6:36 am | |
| Cristian repede dai down la acces ! UP nu stii sa dai niciodata.. am omorat pe cineva ca am dat un kick? i-am dat kick pt ca era tero si state dupa toate cutiile ... ti se pare asa ciudat? si este caz de scadere al accesului ?! | |
|
| |
gst Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 130 Varsta : 41 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Call of Duty Stare de spirit : zZzZz Data de inscriere : 25/04/2012
| Subiect: Re: Admin fara respect Dum Mar 24, 2013 6:51 am | |
| cu privire la moldovenii de peste prut, sunt total de acord cu ghizmo... cunosc chiar foarte bine privilegiile de care se bucura dar ghizmo....limba moldo...nu e cumva limba romana ?? mie asa-mi pare
cristi...a dat un kick.... aia e iarta-l godzila tu cine esti ??? esti cumva sifonu serverului ? stai in banca ta acolo in "ferentari" ( dupa cum te lauzi ) si incearca sa nu faci prea mult praf pe langa tine | |
|
| |
Gizmo Moderator
| Subiect: Re: Admin fara respect Dum Mar 24, 2013 12:14 pm | |
| - gst a scris:
- cu privire la moldovenii de peste prut, sunt total de acord cu ghizmo... cunosc chiar foarte bine privilegiile de care se bucura dar ghizmo....limba moldo...nu e cumva limba romana ?? mie asa-mi pare
Din punct de vedere politic limba oficiala este "limba moldoveneasca" | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Admin fara respect | |
| |
|
| |
| Admin fara respect | |
|