| El e akles.RESPECT | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
kEw Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Localitatea : Galati Hobby/Distractii : pLimbaRi Data de inscriere : 24/10/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: El e akles.RESPECT Joi Dec 10, 2009 7:24 pm | |
| Sa imi zici si mie din ce motiv primesc BAN.si nu imi zi ca din convorbirea aia cu smoke Doar ma interesam ,ca in smoke imi mergea cu 5 fps. Dar mi-am facut PC Sunt bLoNdA! | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Joi Dec 10, 2009 7:30 pm | |
| Eu sunt akles!Si poti sa te duci sa joci pe ce server vrei cu prietenii tai cu no sg si alte scripturi...Din fericire pentru tine n-o sa ma mai vezi pe server decat foarte rar.Asa ca rupe-le capu' la baieti cu no sg ,wall,aim sau ce-ti mai trece tie prin cap! Salut! | |
|
| |
kEw Membru
Sex : Numarul mesajelor : 20 Varsta : 33 Localitatea : Galati Hobby/Distractii : pLimbaRi Data de inscriere : 24/10/2008
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Joi Dec 10, 2009 7:45 pm | |
| Ai inteles cu totu gresit fac print ce vrei. doar am intrebat .nu folosesc | |
|
| |
kEw Membru
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Joi Dec 10, 2009 7:47 pm | |
| In fine . nu e nici o problema daca nu vrei sa mai joc.Cristian scoate si adminu. MS .salut | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Joi Dec 10, 2009 8:09 pm | |
| - kEw a scris:
- In fine . nu e nici o problema daca nu vrei sa mai joc.Cristian scoate si adminu. MS .salut
nu va inteleg deloc pe astia care va supara-ti asa rpd si vrei adminul scos....dupa cum vz akles a zis k a sa intre mai rar nu stiu dc te-ai grabit... | |
|
| |
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Joi Dec 10, 2009 9:28 pm | |
| - kEw a scris:
- In fine . nu e nici o problema daca nu vrei sa mai joc.Cristian scoate si adminu. MS .salut
Esti cam obraznic...drept urmare o sa-mi fac timp sa intru din cand in cand sa-ti banez steamul! | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Joi Dec 10, 2009 10:48 pm | |
| - akles a scris:
- kEw a scris:
Esti cam obraznic...drept urmare o sa-mi fac timp sa intru din cand in cand sa-ti banez steamul! Cam obraznic | |
|
| |
piLu Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 113 Varsta : 34 Localitatea : Motru Hobby/Distractii : cs , lenevit Stare de spirit : plm Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Lun Dec 14, 2009 4:30 pm | |
| - akles a scris:
- kEw a scris:
Esti cam obraznic...drept urmare o sa-mi fac timp sa intru din cand in cand sa-ti banez steamul! Vorbesti de parca ai fi tu : )) !!! : )) | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Lun Dec 14, 2009 5:19 pm | |
| hahaha,cum sa te baneze prostu' de bakles | |
|
| |
frago Membru
Sex : Numarul mesajelor : 33 Varsta : 32 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : Drink :) Stare de spirit : Extramorocar Data de inscriere : 08/12/2009
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Lun Dec 14, 2009 7:25 pm | |
| )) | |
|
| |
akles Moderator
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Mar Dec 15, 2009 1:06 pm | |
| - Kenox a scris:
- hahaha,cum sa te baneze prostu' de bakles
Taci... | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Mar Dec 15, 2009 11:20 pm | |
| - akles a scris:
- Kenox a scris:
Taci... Mda, se pare ca si tu baklese ai trecut la vocabularul cibernetic cu cu influente de agramat P.S. Sa nu mai vorbesti cu mine f... c... m.... | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT Mar Dec 22, 2009 6:58 pm | |
| - Kenox a scris:
- akles a scris:
- Kenox a scris:
Taci... Mda, se pare ca si tu baklese ai trecut la vocabularul cibernetic cu cu influente de agramat P.S. Sa nu mai vorbesti cu mine f... c... m.... Tu mai bine intra si joaca pe server... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: El e akles.RESPECT | |
| |
|
| |
| El e akles.RESPECT | |
|