Veteranul serverelor de Counter Strike |
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului |
|
| Djabula @ wall | |
|
+13aquarius Jeffy akles piLu moody Djabula secure acyd pN0 Gizmo Release has Vassago 17 participan?i | |
Autor | Mesaj |
---|
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Djabula @ wall Vin Mai 22, 2009 1:08 pm | |
| da cristian dc nu zice nimic...???sa vb si eu cu el sa lamuresc ceva.. | |
| | | Jeffy Membru
Sex : Numarul mesajelor : 22 Varsta : 40 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : tag Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Djabula @ wall Vin Mai 22, 2009 10:56 pm | |
| ce sa mai lamuresti.. puteai sa joci cum trebuie de la inceput si nu mai pierdeai atata timp cu schimbat conturi de steam, pc-uri, setari etc
si poate peste 10 ani o sa te prinzi si tu ca satisfactia e de 10 ori mai mare cand dai bine pe bune decat cand stii ca trisezi ca ultimu ratat | |
| | | Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 1:58 am | |
| bine,am inteles,dar,de 4 zile sunt numai pe minus...dc nu sunt lasat sa joc nici acuma???adica bine,cu wall rupeam scorurile si ii spargeam pe toti si intelegeam ca nu le convine,dar acuma de cand sunt pe minus mereu,dc mi se tot da ban???ptr ca e clar ca u am wall ptr ca altfel nu eram pe minus...inteleg ca lumea nu ma inghite,dar stati voi linisiti ca ma fac cu multi de aici ,din sala,unu langa celalalt,si tot trag prin pereti,ptr ca asa stiu eu sa joc,sa apas pereti...uitativa pe toate dwmourile in care am jucat,nu astea de pe kappa ,si o sa vedeti ca tot asa trag...asa sunt bijnuit...si incercati sa vizioati di demoul asta care il am acuma facut de vesago,si o sa vedeti ca trageam pe pereti direct pe oameni,ca m-am uitat si cu wall pe demo...peretii aia pe nuke,nu sunt isngurul care i apasa...am iesit putin,l-am vazut pe hai cred,sus acolo,m-am intors si am tras...a tras cineva prin peretele ala si de nde a tras el,am tras si eu,am inceput sa trag in ala la usa,sa retras shau,am inceput sa apas pereti...deci acolo sunt simpe faze de joc...deci daca sunt acuzat de wall ptr alea 4 fraguri facute prin peretii aia e o greseaza...faza e ca ieseam pe oameni direct,dar ala nu era wall...recunosc de acum,ca ala e un scrit care il foloseam,un fel de aim bot,care imi muta tinta spre adversar,dar nu direct pe cap,sau direct spre adversar,dar imi atragea atentia ca este in dreapta sau in stanga...plm...nush daca intelegeti ce vreau sa zic dar in fine...pereti nu i-am apasat din cauza al wall sau alte chestii...ala e perete apasat ca orice alt jucator!!!cateodata mai intervine si bulanul cand tragi peretii,dar la mine a fost ghinion.ptr ca am scos 4 oameni cand mi se facea demo...deci...la fix,ptr ca e prima data cand omor mai mult de 2 oameni prin peretele ala. | |
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 2:03 am | |
| acum nu vreau sa ma scuz,ptr ca oricum am folosit un cheat,dar nu il foloseam mereu,si nu mergea decat daca era foarte aproape de mine acel jucator,dar oricum nu am folosit wall...wall,ne wall,te mai iti si cum trage omu si sunt multi care nu stiu nici pana cuma sa traga rafala,nu mai zic de apasat!in fine.va spun ptr ultima oara,wall nu am folosit.mi-au fost facute atatea poze,unele nu au ajuns pe forum ptr ca admini respectivi au spus sa nu le postez ca nu sunt prea concludente,dar am multe poze pe multe servere,si daca le postez pe toate o sa vedeti ca nu am wall...si nici nu am avut.am folosit un cheat,care oricum nu influenta stilul de tras,dar acel cheat nu era wall | |
| | | aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 8:24 am | |
| - Djabula a scris:
- acum nu vreau sa ma scuz,ptr ca oricum am folosit un cheat,dar nu il foloseam mereu,si nu mergea decat daca era foarte aproape de mine acel jucator,dar oricum nu am folosit wall...wall,ne wall,te mai iti si cum trage omu si sunt multi care nu stiu nici pana cuma sa traga rafala,nu mai zic de apasat!in fine.va spun ptr ultima oara,wall nu am folosit.mi-au fost facute atatea poze,unele nu au ajuns pe forum ptr ca admini respectivi au spus sa nu le postez ca nu sunt prea concludente,dar am multe poze pe multe servere,si daca le postez pe toate o sa vedeti ca nu am wall...si nici nu am avut.am folosit un cheat,care oricum nu influenta stilul de tras,dar acel cheat nu era wall
daca zici ca acest cheat iti pune tinta pe om din apropiere.. e clar ca`ti pune tinta pe om si prin ziduri,ushi , tavan si podea , etc, etc,etc. Cheatul e cheat si se pedepseste cu ban permanent , indiferent de cheatul folosit | |
| | | akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 10:35 am | |
| - Djabula a scris:
- acum nu vreau sa ma scuz,ptr ca oricum am folosit un cheat,dar nu il foloseam mereu,si nu mergea decat daca era foarte aproape de mine acel jucator,dar oricum nu am folosit wall...wall,ne wall,te mai iti si cum trage omu si sunt multi care nu stiu nici pana cuma sa traga rafala,nu mai zic de apasat!in fine.va spun ptr ultima oara,wall nu am folosit.mi-au fost facute atatea poze,unele nu au ajuns pe forum ptr ca admini respectivi au spus sa nu le postez ca nu sunt prea concludente,dar am multe poze pe multe servere,si daca le postez pe toate o sa vedeti ca nu am wall...si nici nu am avut.am folosit un cheat,care oricum nu influenta stilul de tras,dar acel cheat nu era wall
Ai folosit cheatul, ai ban. Faptul ca ai recunoscut e un pas inainte spre iertarea ta, dar garantia ca tu nu vei mai folosi cheaturile nu exista. Sa nu te miri ca iei ban non-stop si ca nu te lasa lumea sa te joci! | |
| | | pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 10:38 am | |
| - Djabula a scris:
frate deci ai recunoscut pana la urma k ai jucat cu cheat , nu ca nu ne-am fi dat seama....aq ce mai vrei? | |
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 2:40 pm | |
| 1 la mana,nu pune is prin pereti,am si scirs,ca in momentul in care cineva imi iese in fata,sau trc de porti si e in stanga mea,nu ma lasa sa fac dreapta,si ma misca spre stanga...plm.am sa il cautu dinou si am sa il trimit unora dintre voi ,prin pm pe forum,ca daca il postez sar putea sa se unple serverul. 2 la mana,nu am folosit wall.ce trageam prin pereti,nu trageam de la vreun wall sau de al script,trageam ca asa aveam eu chef,si nu nimeream mereu,dar aveam si momete in care nimeream. si 3,v-asi ruga sa nu ma mai batati degeaba,ptr ca acum sunt si pe minus mereu si nici nu ma mai iau in mana cu nimeni.si app oricum eu joc zilnic cate 4-5 ore pe serveer,dar nu va dati voi seama,ptr ca mereu folosesc alte nickuri,si alte steam id-uri si ip-uri pe care voi nu le consoateti ca fiind ale mele.doar seara pe la 11-12 imi mai pun numele meu,si oricum dupa 10 min imi iau ban,dar stiu ca a doua zi oricum imi scimh toate datele.stiu ca nu ma ingititi,si inteleg acest lucru ptr ca e normal,dar cand tot scandalul a inceput,de al kenox care este oricum un spart cu toate orele lui pe server,de la el au inceput acuzele ca am wall ptr ca il batea scara pe tren.eu in acea perioada nu foloseam nimic,decat simplele setari de consola,cl_ si gl_.acel script il foloseam de 2 sapptamani,de cand incepusera iarsi discutiile ca am wall,si chiar ma enervasem si mi-am cautat ceva ep net si am gasit ala...si incepusem sa am scoruri de 21 - 1 si 17-2 fara sa iau nici o bmb.deasta sa agitat lumea dinou,ptr ca incepuse sa ma lase in pace.in fine,continui sa sustin ca nu am utilizat wallhack,dovada sunt toate pozele care mi-au fost facute,si doresc sa specific ca nu am folosit vreun wall care sa nu iasa la poze.si app ala care a zis ca puea tinata pe perete...mai vazut pe mine vreodata urmarind pe cineva cu tinta pe pereti???sunt sigur ca nu.
Poate o sa posteze si adimini experimentati nu toti helpari sau slotari,si poate o sa ma contacteze si cristian,sa am o discutie cu el,ca ,chiar daca am gresit,el ma va asculta ce am de spus,nu ca altii... | |
| | | pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 3:26 pm | |
| ba pupatia-si raposatii mamei tale de handicapat se vede clar k ai coade la ce mai ai mana asa de mare ? cu cat esti mai experimentat cu atat iti dai seama mai rpd k tu foloseseti coduri mai taci odata in plm.....cum a zis si has datii frate unu ban lu asta si p forum | |
| | | Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 3:32 pm | |
| Te dai mare jucator cu multa experienta.......atata timp cat folosesti un program ajutator ( wall, aim, antismoke, scripturi) care efectiv iti confera un avantaj fie el cat de mic fata de ceilalti jucatori de pe sv se numeste ca trisezi si din cate stiu pe un sv care se respecta asa cum imi place sa cred ca este sv kappa nu putem permite astfel de practici. Eu unul prefer sa joc 5 vs 5 decat sa fie sv plin de pokemoni care se folosesc de "necredincioase". Iti schimbi ip, steamid, nick-ul si ce crezi ca o sa demonstrezi? Ca nu o sa stim ca esti pe sv si joci in continuare asta nu te va transforma in pro-player eu chiar nu inteleg dc nu cauti un alt sv sunt atatea pe internet unele sunt pline de admini care umbla cu necredincioase nu este asa greu sa iti incepi "cariera" in alta parte. | |
| | | k0r3k7 Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 81 Varsta : 105 Localitatea : Cluj-Napoca Hobby/Distractii : ... Stare de spirit : (^-^) Data de inscriere : 16/11/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 3:59 pm | |
| Sunt curios cum isi "schimba" steamid... Presupun ca nu iti cumperi zilnic alta licenta.. | |
| | | pN0 VIP
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 4:28 pm | |
| - Ghizmo a scris:
- Te dai mare jucator cu multa experienta.......atata timp cat folosesti un program ajutator ( wall, aim, antismoke, scripturi) care efectiv iti confera un avantaj fie el cat de mic fata de ceilalti jucatori de pe sv se numeste ca trisezi si din cate stiu pe un sv care se respecta asa cum imi place sa cred ca este sv kappa nu putem permite astfel de practici. Eu unul prefer sa joc 5 vs 5 decat sa fie sv plin de pokemoni care se folosesc de "necredincioase". Iti schimbi ip, steamid, nick-ul si ce crezi ca o sa demonstrezi? Ca nu o sa stim ca esti pe sv si joci in continuare asta nu te va transforma in pro-player eu chiar nu inteleg dc nu cauti un alt sv sunt atatea pe internet unele sunt pline de admini care umbla cu necredincioase nu este asa greu sa iti incepi "cariera" in alta parte.
exact ! cauta-ti frate alt srv si lasa-neeee | |
| | | acyd Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 67 Varsta : 39 Localitatea : Brasov Hobby/Distractii : movies Data de inscriere : 06/01/2009
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 4:35 pm | |
| pno nu Panda cu admin .. alt Pannnnnnnda sau ceva de genu pacat ca nu imi m`ai merge psyhostats ca iti dadeam link.. in fine cat despre djabula e clar. | |
| | | moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 5:40 pm | |
| cum zicea si cicic la un interviu, "nu inteleg de ce folosesc toti coduri la mixuri, pcw-uri, mai zic de un meci oficial...dar asa..." BA DAR PE PUBLICE MA? SA JOCI CU COD? BAAAAA ESTI RATAT? DOAMNE BAGAMIAS.... | |
| | | Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Sam Mai 23, 2009 9:43 pm | |
| Cand va zice-am ca baietasul asta joaca cu wall hack zice-ati ca e kenox nebun.... | |
| | | aquarius Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 118 Varsta : 34 Localitatea : Dej Hobby/Distractii : secret Data de inscriere : 21/11/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 3:44 am | |
| - Kenox a scris:
- Cand va zice-am ca baietasul asta joaca cu wall hack zice-ati ca e kenox nebun....
" ziceam" si "ziceati " :p . | |
| | | Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 4:05 am | |
| - aquarius a scris:
- Kenox a scris:
- Cand va zice-am ca baietasul asta joaca cu wall hack zice-ati ca e kenox nebun....
" ziceam" si "ziceati " :p . Am comiso fara sa vreau.. | |
| | | Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 7:33 am | |
| - Kenox a scris:
- aquarius a scris:
- Kenox a scris:
" ziceam" si "ziceati " :p . Am comiso fara sa vreau.. Da matinal mai esti mai omule! Cum te poti trezi la ora aia sa postezi? Sa nu ne zici ca de fapt nu ai dormit si abia atunci ai iesit de pe server....
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Dum Mai 24, 2009 6:24 pm, editata de 1 ori | |
| | | moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 8:38 am | |
| - Cristian a scris:
- Kenox a scris:
- aquarius a scris:
- Kenox a scris:
" ziceam" si "ziceati " :p . Am comiso fara sa vreau.. Da matinal mai esti mai omule! Cum te poti trezi la ora aia sa postezi? Sa nu ne zici ca de fapt nu ai dormit si abia atunci ai iesit de pe server.... =))) 4 | |
| | | Kenox Moderator
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 3:10 pm | |
| - Cristian a scris:
- Kenox a scris:
- aquarius a scris:
- Kenox a scris:
" ziceam" si "ziceati " :p . Am comiso fara sa vreau.. Da matinal mai esti mai omule! Cum te poti trezi la ora aia sa postezi? Sa nu ne zici ca de fapt nu ai dormit si abia atunci ai iesit de pe server.... La ora aia venisem de afara. | |
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 8:10 pm | |
| - Kenox a scris:
eu cand am zis ca ,kenox e spart ,nu mai crezut...oi fii eu un handicapat retartdat care am folosit cheat,dar il foloseam de 2 saptamani,si nu era wall...deci oricum kenox nu mai era admin cand am inceput eu sa folosesc ala.dar ce poti sa ii explici lui...si all,ala se vedea in poze,dovada ca nu il foloseam in continuu,dar cand se aglomera si incepea sa o arda cineva barbar prin pereti,atunci activam si eu prostia aia...in fine...nu am sa imi mai folosesc numele care il am acuma,pe serverul vostru,am sa pun un nume total diferit,un alt steam id si alt ip si gata.oricum mai mult joc de la sala decat de acasa..si app ala care a zis ca imi cumpar zilnic licente...mai sunt destui prosti pe irc care iti dau steamurile de pomana... | |
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 8:12 pm | |
| si app,nu vreau sa caut alte servere ,ptr ca sunt naspa...aici nu e lag,nu sunt toti sparti,cu toate ca sunt mici exceptii,si nu este tot timpul full,adica pot sa intri si fara slot,chiar daca de al 8 pana la 10 nu mai merge...in fine...am sa imi schimb datele definitiv ca as anu mai banati toate steamurile din forte,si asta e. | |
| | | Kenox Moderator
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 9:20 pm | |
| - Djabula a scris:
- Kenox a scris:
eu cand am zis ca ,kenox e spart ,nu mai crezut...oi fii eu un handicapat retartdat care am folosit cheat,dar il foloseam de 2 saptamani,si nu era wall...deci oricum kenox nu mai era admin cand am inceput eu sa folosesc ala.dar ce poti sa ii explici lui...si all,ala se vedea in poze,dovada ca nu il foloseam in continuu,dar cand se aglomera si incepea sa o arda cineva barbar prin pereti,atunci activam si eu prostia aia...in fine...nu am sa imi mai folosesc numele care il am acuma,pe serverul vostru,am sa pun un nume total diferit,un alt steam id si alt ip si gata.oricum mai mult joc de la sala decat de acasa..si app ala care a zis ca imi cumpar zilnic licente...mai sunt destui prosti pe irc care iti dau steamurile de pomana... Djabulo dute si fa o mana...si invata sa joci si pe urma sa postezi aici distrusule. | |
| | | jadkiss Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 153 Varsta : 34 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : fotbalu Data de inscriere : 04/12/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 10:50 pm | |
| | |
| | | Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: Djabula @ wall Dum Mai 24, 2009 10:53 pm | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Djabula @ wall | |
| |
| | | | Djabula @ wall | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |