| Pozele lui Djabula | |
|
+8pimp Shacalul ECHo estiSLABB Kenox has Djabula Cristian 12 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Pozele lui Djabula Joi Apr 23, 2009 8:08 pm | |
| Vad ca multi playeri il acuza pe Djabula ca utilizeaza wallhack. De cate ori un admin face poze Djabula este invitat sa le posteze aici sa poata fi vazute si comentate de toata lumea. Daca nu se conformeaza am sa-i fac viata un chin pe server. Ca principiu acuzatiile trebuiesc dovedite. Astept poze... | |
|
| |
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Joi Apr 23, 2009 9:05 pm | |
| | |
|
| |
has Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 236 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului... Data de inscriere : 20/02/2009
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Vin Apr 24, 2009 1:00 pm | |
| gj dai bine :>
P.S. : "copii care ii bate plansa" ....esti neam cu Vanghelie ? | |
|
| |
Kenox Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 310 Varsta : 35 Localitatea : MaiLaVale Hobby/Distractii : FaraNr Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu! Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Vin Apr 24, 2009 2:27 pm | |
| Prima poza de ce nu ai puso Djabulo ??..iti zic eu,din cauza walhack-lui. | |
|
| |
estiSLABB bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 35 Localitatea : irak Hobby/Distractii : fsdffff Data de inscriere : 25/04/2009
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Sam Apr 25, 2009 8:27 pm | |
| sufera saracu de PGL da il bate limba romana si sa numai zic ca la PGL se vede clar cand joaca el si cand nu joaca .... se pune in poponetz si trage omu ca un disperat si pe tuscan cand a avut etapa dadea mirific de bine ... la toti sufera cu "iti petreci copilaria in cs" da el la hobby are cs ..... ESTI TRIST . | |
|
| |
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Sam Apr 25, 2009 10:28 pm | |
| nici nu mai mira sa fie vre un "player" de la fallout sau cineva din divizie oricum.tras ne tras,poponetz ne poponetz,am luat meciul si mai mult ne-am bbatut capul ptr orele moca de la forte care se acorda la victorie,si plus de asta osa vina si ctc mado pe tuscan si o sa se intample lafel.est plansa de care ne-a fost frica ,si doar colo ne-am antrenat.si daca nu faci parte din divizie,nu inteleg dc iti bati capu.fanule | |
|
| |
estiSLABB bot
Sex : Numarul mesajelor : 2 Varsta : 35 Localitatea : irak Hobby/Distractii : fsdffff Data de inscriere : 25/04/2009
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Dum Apr 26, 2009 10:36 am | |
| ma Djabula daca iti zic ceva nu o sa ma crezi ... nu`s din fallout si nu joc in D ca tine amice ... cand o ardeam eu in pgl tu nu prea stiai ce e aia cs ... si sa sti si tu ca stiu multe ... sa zicem de la RogeR sau eka ? pe care ii cunosc de prin sezoanele 15,16 ... sa sti ca nu joc cu nick`u asta pe care il am .. cand am vorbit cu RogeR el mi`a zis sa nu zic nimic .. da na , vad ca esti mare player ... ps ; nu`s din constanta ....
LE ; si faza cu wall`u crede`ma ca stiu de la cineva din forte .... le mai si activezi si in pgl .. dar degeaba .. | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Dum Apr 26, 2009 10:55 am | |
| Hai sa iti explic altfel. Nu ma intereseaza cine esti cu ce vrei. Noi am castigat acel meci, am obtinut punctele si orele moca in forte si acuma nu ma mai intreseaza acel meci. Poate sa planga aia de la fallout sau puteti voi sa spuneti ca ajucat next please ptr noi, dar pe mine nu ma intereseaza. Eu nu am fost inlocuit la nici un meci de nimeni. Ma refer strict la mine, nu si la ceilalti playeri. Si acum sa incheiem subiectul. | |
|
| |
ECHo Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 102 Varsta : 32 Localitatea : Youdohide Hobby/Distractii : Fotbal Stare de spirit : EXTRA ! Data de inscriere : 18/12/2008
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Mier Mai 06, 2009 6:27 pm | |
| AHAHAH DJABULA E PGL? Diviza D? sau Z poate.Frate ce cauta asta in PGL ca se lupta cu mapa si mai si pierde. | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Joi Mai 07, 2009 7:12 pm | |
| ahahahaah hai sa ne facem din sala sa vedem pe care il bate harta!!!ahahahaha | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Lun Mai 18, 2009 6:01 pm | |
| | |
|
| |
Shacalul VIP
Sex : Numarul mesajelor : 126 Varsta : 54 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : hobby house Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Vin Iun 19, 2009 2:08 pm | |
| | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Sam Iun 20, 2009 12:25 pm | |
| de obicei imi merge la 100 fps,in pozele alea nush dc aveam numai 86,uite-te la celalalt sir de poze si ai sa vezi ca sunt 100 | |
|
| |
pimp Membru
Sex : Numarul mesajelor : 25 Varsta : 34 Localitatea : Bavaria Hobby/Distractii : Sex. Stare de spirit : Trist :( Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Sam Iun 20, 2009 12:59 pm | |
| In zilele noastre e greu sa-ti mai dai seama cine are wall sau NU, deoarece exista CASTILE, care daca sunt bune, e ca si cum ai avea un "GPS", cu putina imaginatie si reflex poti sa-ti dai seama unde este adversarul fara probleme si sa-l omori prin zid fara probleme. | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Sam Iun 20, 2009 1:04 pm | |
| - pimp a scris:
- In zilele noastre e greu sa-ti mai dai seama cine are wall sau NU, deoarece exista CASTILE, care daca sunt bune, e ca si cum ai avea un "GPS", cu putina imaginatie si reflex poti sa-ti dai seama unde este adversarul fara probleme si sa-l omori prin zid fara probleme.
pimp sper k nu esti djabula cu alt cont sa stabilit clar k are wall comentariile sunt degeaba | |
|
| |
pimp Membru
Sex : Numarul mesajelor : 25 Varsta : 34 Localitatea : Bavaria Hobby/Distractii : Sex. Stare de spirit : Trist :( Data de inscriere : 12/04/2009
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Sam Iun 20, 2009 1:27 pm | |
| - pN0 a scris:
- pimp a scris:
- In zilele noastre e greu sa-ti mai dai seama cine are wall sau NU, deoarece exista CASTILE, care daca sunt bune, e ca si cum ai avea un "GPS", cu putina imaginatie si reflex poti sa-ti dai seama unde este adversarul fara probleme si sa-l omori prin zid fara probleme.
pimp sper k nu esti djabula cu alt cont sa stabilit clar k are wall comentariile sunt degeaba aaaaa..imi cer scuze atunci daca s-a demonstrat ca foloseste cheatul numit wall ! | |
|
| |
Djabula Activ member
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Mar Iun 23, 2009 4:17 pm | |
| mie lene sa mai fac alt cont...oricum joc cu alt nume si e mult mai relaxant acuma.frumos o sa fie cand o sa vedeti cu ce nikuri joc:)))acuma vad ca ne intelegem destul de bine,dar daca bag numele meu se duce dracu tot.ee asta sunteti,nu aveati nimic cu stilu meu de joc,ca la fel joc si acuma dar daca va bagat ala de al inceput in cap faptul ca joc cu wall...hai hf | |
|
| |
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Mar Iun 23, 2009 5:04 pm | |
| - Djabula a scris:
- mie lene sa mai fac alt cont...oricum joc cu alt nume si e mult mai relaxant acuma.frumos o sa fie cand o sa vedeti cu ce nikuri joc:)))acuma vad ca ne intelegem destul de bine,dar daca bag numele meu se duce dracu tot.ee asta sunteti,nu aveati nimic cu stilu meu de joc,ca la fel joc si acuma dar daca va bagat ala de al inceput in cap faptul ca joc cu wall...hai hf
djabula eu nu am avut si nimic personal cu tn stii prea bine......insa cu demourile alea sa demonstrat clar.....nu prea mai ai ce sa zici ...in fn nu vreau sa mai deschidem un subiect p tema asta , h.f p srv | |
|
| |
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Mar Iun 23, 2009 6:39 pm | |
| - pN0 a scris:
- Djabula a scris:
- mie lene sa mai fac alt cont...oricum joc cu alt nume si e mult mai relaxant acuma.frumos o sa fie cand o sa vedeti cu ce nikuri joc:)))acuma vad ca ne intelegem destul de bine,dar daca bag numele meu se duce dracu tot.ee asta sunteti,nu aveati nimic cu stilu meu de joc,ca la fel joc si acuma dar daca va bagat ala de al inceput in cap faptul ca joc cu wall...hai hf
djabula eu nu am avut si nimic personal cu tn stii prea bine......insa cu demourile alea sa demonstrat clar.....nu prea mai ai ce sa zici ...in fn nu vreau sa mai deschidem un subiect p tema asta , h.f p srv Nici o problema o sa banez eu in fiecare zi ambele steamid-uri ca vreau, pot si am dreptate ca sa vezi cat de simplu este si mai ales ptr faptul ca au fost cativa care ti-au acordat incredere pe kappa (primul dintre ei a fost Cristian) si tu ti-ai batut joc de ei. P.S. https://kappa.all-up.com/jucatori-suspecti-de-cheat-f21/djabula-wall-t957.htm?sid=40fe6e8bbedb043f4b5779f73e87e149#11079 | |
|
| |
infantryN1 New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 34 Localitatea : Baia Mare Hobby/Distractii : Frec menta Data de inscriere : 27/06/2009
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Joi Iul 09, 2009 2:30 pm | |
| si azi am prins pe unu dread# care se comporta exact ca si djabula. l-am pus pe un helper sa ii dea kick si a intrat cu numele divinsky si a inceput sa injure. is 100% sigur ca e el. | |
|
| |
keL's Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 204 Varsta : 35 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Sex Stare de spirit : de echipa Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula Vin Iul 10, 2009 10:18 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Pozele lui Djabula | |
| |
|
| |
| Pozele lui Djabula | |
|