games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Bine ai venit pe forumul serverului games.kappa.ro!
games.kappa.ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Veteranul serverelor de Counter Strike

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareGAMETRACKERGalerie
Bine ai venit pe forumul comunitatii KAPPA! Navigare placuta printre subiectele deschise de catre jucatorii serverului

Pozele lui Djabula

In jos 
+8
pimp
Shacalul
ECHo
estiSLABB
Kenox
has
Djabula
Cristian
12 participan?i
AutorMesaj
Cristian
Admin server
Cristian

Sex : masculin
Numarul mesajelor : 1107
Varsta : 65
Localitatea : Bucuresti
Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games...
Stare de spirit : :))
Data de inscriere : 13/08/2008

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyJoi Apr 23, 2009 8:08 pm

Vad ca multi playeri il acuza pe Djabula ca utilizeaza wallhack.
De cate ori un admin face poze Djabula este invitat sa le posteze aici sa poata fi vazute si comentate de toata lumea.
Daca nu se conformeaza am sa-i fac viata un chin pe server.
Ca principiu acuzatiile trebuiesc dovedite. Astept poze...
Sus In jos
https://kappa.all-up.com
Djabula
Activ member

Numarul mesajelor : 51
Varsta : 32
Localitatea : Constanta
Hobby/Distractii : cs :D
Data de inscriere : 23/04/2009

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyJoi Apr 23, 2009 9:05 pm

Ma bucur ca in sfarsit un admin imi face poze cum trebuie,nu ca svcbad care vroia sa faca 5 poze pe secunda si dupaia zicea ca mi-a facut 100 de poze dar eu nu aveam decat 1
Era si timpu sa pot sa ma apar de toti copiii care ii bate plansa. Ii multumesc pe aceasta cale lui Cristian ca imi dadea unban si sper ca de acum nu vor mai fi discutii de wall si chestii deastea. Astept sa imi mai faca adminii poze si sa mai posez in continuare pana cand vor intelege toti "playerii" stilul meu de joc.

Sus In jos
has
Moderator

Numarul mesajelor : 236
Varsta : 36
Hobby/Distractii : Alcool mult si plantatul tenisului...
Data de inscriere : 20/02/2009

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyVin Apr 24, 2009 1:00 pm

gj dai bine :>

P.S. : "copii care ii bate plansa" ....esti neam cu Vanghelie ?
Sus In jos
Kenox
Moderator

Numarul mesajelor : 310
Varsta : 35
Localitatea : MaiLaVale
Hobby/Distractii : FaraNr
Stare de spirit : Mai Trist Ca Dracu!
Data de inscriere : 02/11/2008

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyVin Apr 24, 2009 2:27 pm

Prima poza de ce nu ai puso Djabulo ??..iti zic eu,din cauza walhack-lui.
Sus In jos
estiSLABB
bot

Numarul mesajelor : 2
Localitatea : irak
Hobby/Distractii : fsdffff
Data de inscriere : 25/04/2009

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptySam Apr 25, 2009 8:27 pm

sufera saracu de PGL da il bate limba romana si sa numai zic ca la PGL se vede clar cand joaca el si cand nu joaca .... se pune in poponetz si trage omu ca un disperat si pe tuscan cand a avut etapa dadea mirific de bine ... la toti sufera cu "iti petreci copilaria in cs" da el la hobby are cs .....
ESTI TRIST .
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptySam Apr 25, 2009 10:28 pm

nici nu mai mira sa fie vre un "player" de la fallout sau cineva din divizie oricum.tras ne tras,poponetz ne poponetz,am luat meciul si mai mult ne-am bbatut capul ptr orele moca de la forte care se acorda la victorie,si plus de asta osa vina si ctc mado pe tuscan si o sa se intample lafel.est plansa de care ne-a fost frica ,si doar colo ne-am antrenat.si daca nu faci parte din divizie,nu inteleg dc iti bati capu.fanule
Sus In jos
estiSLABB
bot

Numarul mesajelor : 2
Localitatea : irak
Hobby/Distractii : fsdffff
Data de inscriere : 25/04/2009

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyDum Apr 26, 2009 10:36 am

ma Djabula daca iti zic ceva nu o sa ma crezi ... nu`s din fallout si nu joc in D ca tine amice ... cand o ardeam eu in pgl tu nu prea stiai ce e aia cs ... si sa sti si tu ca stiu multe ... sa zicem de la RogeR sau eka ? pe care ii cunosc de prin sezoanele 15,16 ... sa sti ca nu joc cu nick`u asta pe care il am .. cand am vorbit cu RogeR el mi`a zis sa nu zic nimic .. da na , vad ca esti mare player ...
ps ; nu`s din constanta ....

LE ; si faza cu wall`u crede`ma ca stiu de la cineva din forte .... le mai si activezi si in pgl .. dar degeaba ..
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyDum Apr 26, 2009 10:55 am

Hai sa iti explic altfel. Nu ma intereseaza cine esti cu ce vrei. Noi am castigat acel meci, am obtinut punctele si orele moca in forte si acuma nu ma mai intreseaza acel meci. Poate sa planga aia de la fallout sau puteti voi sa spuneti ca ajucat next please ptr noi, dar pe mine nu ma intereseaza. Eu nu am fost inlocuit la nici un meci de nimeni. Ma refer strict la mine, nu si la ceilalti playeri. Si acum sa incheiem subiectul.
Sus In jos
ECHo
Activ member
ECHo

Numarul mesajelor : 102
Localitatea : Youdohide
Hobby/Distractii : Fotbal
Stare de spirit : EXTRA !
Data de inscriere : 18/12/2008

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyMier Mai 06, 2009 6:27 pm

AHAHAH DJABULA E PGL?
Diviza D? sau Z poate.Frate ce cauta asta in PGL ca se lupta cu mapa si mai si pierde.
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyJoi Mai 07, 2009 7:12 pm

ahahahaah hai sa ne facem din sala sa vedem pe care il bate harta!!!ahahahaha
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyLun Mai 18, 2009 6:01 pm

inca,cateva poze...poate o sa ma lasati intr-o buna zi si pe mine sa joc linistit,si o sa intelegeti ca nu am wall.dati bine.............din buric
Pozele lui Djabula Deinferno0000w.th
Pozele lui Djabula Deinferno0001m.th
Pozele lui Djabula Deinferno0002d.th
Pozele lui Djabula Deinferno0003w.th
Sus In jos
Shacalul
VIP
Shacalul

Numarul mesajelor : 126
Varsta : 54
Hobby/Distractii : hobby house
Data de inscriere : 29/08/2008

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyVin Iun 19, 2009 2:08 pm

Djabula a scris:
Ma bucur ca in sfarsit un admin imi face poze cum trebuie,nu ca svcbad care vroia sa faca 5 poze pe secunda si dupaia zicea ca mi-a facut 100 de poze dar eu nu aveam decat 1
Era si timpu sa pot sa ma apar de toti copiii care ii bate plansa. Ii multumesc pe aceasta cale lui Cristian ca imi dadea unban si sper ca de acum nu vor mai fi discutii de wall si chestii deastea. Astept sa imi mai faca adminii poze si sa mai posez in continuare pana cand vor intelege toti "playerii" stilul meu de joc.

Pozele lui Djabula Detrain0000.th

Pozele lui Djabula Detrain0001h.th

Pozele lui Djabula Detrain0002f.th

Pozele lui Djabula Detrain0003.th

Eu nu inteleg ceva .... cum dai tu asa de bine cu 86 Fps. Pentru mine e un semn de intrebare, daca pentru altii nu este.
Sus In jos
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptySam Iun 20, 2009 12:25 pm

de obicei imi merge la 100 fps,in pozele alea nush dc aveam numai 86,uite-te la celalalt sir de poze si ai sa vezi ca sunt 100
Sus In jos
pimp
Membru
pimp

Numarul mesajelor : 25
Varsta : 34
Localitatea : Bavaria
Hobby/Distractii : Sex.
Stare de spirit : Trist :(
Data de inscriere : 12/04/2009

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptySam Iun 20, 2009 12:59 pm

In zilele noastre e greu sa-ti mai dai seama cine are wall sau NU, deoarece exista CASTILE, care daca sunt bune, e ca si cum ai avea un "GPS", cu putina imaginatie si reflex poti sa-ti dai seama unde este adversarul fara probleme si sa-l omori prin zid fara probleme.
Sus In jos
http://www.cszone.ro
pN0
VIP
pN0

Numarul mesajelor : 278
Localitatea : Iasi
Hobby/Distractii : cs/ femeile:)
Stare de spirit : high
Data de inscriere : 07/03/2009

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptySam Iun 20, 2009 1:04 pm

pimp a scris:
In zilele noastre e greu sa-ti mai dai seama cine are wall sau NU, deoarece exista CASTILE, care daca sunt bune, e ca si cum ai avea un "GPS", cu putina imaginatie si reflex poti sa-ti dai seama unde este adversarul fara probleme si sa-l omori prin zid fara probleme.

pimp sper k nu esti djabula cu alt cont lol! sa stabilit clar k are wall comentariile sunt degeaba
Sus In jos
pimp
Membru
pimp

Numarul mesajelor : 25
Localitatea : Bavaria
Hobby/Distractii : Sex.
Stare de spirit : Trist :(
Data de inscriere : 12/04/2009

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptySam Iun 20, 2009 1:27 pm

pN0 a scris:
pimp a scris:

pimp sper k nu esti djabula cu alt cont lol! sa stabilit clar k are wall comentariile sunt degeaba

aaaaa..imi cer scuze atunci daca s-a demonstrat ca foloseste cheatul numit wall !
Sus In jos
http://www.cszone.ro
Djabula
Activ member

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyMar Iun 23, 2009 4:17 pm

mie lene sa mai fac alt cont...oricum joc cu alt nume si e mult mai relaxant acuma.frumos o sa fie cand o sa vedeti cu ce nikuri joc:)))acuma vad ca ne intelegem destul de bine,dar daca bag numele meu se duce dracu tot.ee asta sunteti,nu aveati nimic cu stilu meu de joc,ca la fel joc si acuma dar daca va bagat ala de al inceput in cap faptul ca joc cu wall...hai hf
Sus In jos
pN0
VIP
pN0

Numarul mesajelor : 278
Localitatea : Iasi
Hobby/Distractii : cs/ femeile:)
Stare de spirit : high
Data de inscriere : 07/03/2009

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyMar Iun 23, 2009 5:04 pm

Djabula a scris:
mie lene sa mai fac alt cont...oricum joc cu alt nume si e mult mai relaxant acuma.frumos o sa fie cand o sa vedeti cu ce nikuri joc:)))acuma vad ca ne intelegem destul de bine,dar daca bag numele meu se duce dracu tot.ee asta sunteti,nu aveati nimic cu stilu meu de joc,ca la fel joc si acuma dar daca va bagat ala de al inceput in cap faptul ca joc cu wall...hai hf

djabula eu nu am avut si nimic personal cu tn stii prea bine......insa cu demourile alea sa demonstrat clar.....nu prea mai ai ce sa zici ...in fn nu vreau sa mai deschidem un subiect p tema asta , h.f p srv
Sus In jos
Gizmo
Moderator

Numarul mesajelor : 464
Varsta : 39
Localitatea : Ploiesti
Hobby/Distractii : Pumping Iron
Data de inscriere : 24/11/2008

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyMar Iun 23, 2009 6:39 pm

pN0 a scris:
Djabula a scris:

djabula eu nu am avut si nimic personal cu tn stii prea bine......insa cu demourile alea sa demonstrat clar.....nu prea mai ai ce sa zici ...in fn nu vreau sa mai deschidem un subiect p tema asta , h.f p srv

Nici o problema o sa banez eu in fiecare zi ambele steamid-uri ca vreau, pot si am dreptate ca sa vezi cat de simplu este si mai ales ptr faptul ca au fost cativa care ti-au acordat incredere pe kappa (primul dintre ei a fost Cristian) si tu ti-ai batut joc de ei.

P.S. https://kappa.all-up.com/jucatori-suspecti-de-cheat-f21/djabula-wall-t957.htm?sid=40fe6e8bbedb043f4b5779f73e87e149#11079
Sus In jos
infantryN1
New Member

Numarul mesajelor : 8
Localitatea : Baia Mare
Hobby/Distractii : Frec menta
Data de inscriere : 27/06/2009

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyJoi Iul 09, 2009 2:30 pm

si azi am prins pe unu dread# care se comporta exact ca si djabula. l-am pus pe un helper sa ii dea kick si a intrat cu numele divinsky si a inceput sa injure. is 100% sigur ca e el.
Sus In jos
keL's
Moderator
keL's

Numarul mesajelor : 204
Hobby/Distractii : Sex
Stare de spirit : de echipa
Data de inscriere : 29/08/2008

Foaie de personaj
Player:

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula EmptyVin Iul 10, 2009 10:18 am

Shacalul a scris:
Djabula a scris:

Pozele lui Djabula Detrain0000.th

Pozele lui Djabula Detrain0001h.th

Pozele lui Djabula Detrain0002f.th

Pozele lui Djabula Detrain0003.th

Eu nu inteleg ceva .... cum dai tu asa de bine cu 86 Fps. Pentru mine e un semn de intrebare, daca pentru altii nu este.

Si eu joc in 50 de fps Smile) tot asa de bine Smile) dau :>
Sus In jos
Continut sponsorizat

Pozele lui Djabula Empty
MesajSubiect: Re: Pozele lui Djabula   Pozele lui Djabula Empty

Sus In jos

Pozele lui Djabula
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Djabula @ wall
» adr cu pozele
» pozele pt psychodelic
» Cerere slot

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
games.kappa.ro :: games.kappa.ro 1.6 Public Server :: Jucatori suspecti de Cheat-
Mergi direct la: