| adr cu pozele | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
adr Membru
Sex : Numarul mesajelor : 13 Varsta : 35 Localitatea : vadu izei Hobby/Distractii : atv Data de inscriere : 13/02/2009
| Subiect: adr cu pozele Vin Feb 13, 2009 4:06 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: adr cu pozele Vin Feb 13, 2009 4:45 pm | |
| - adr a scris:
- http://www.fileshare.ro/925472055.38 ,http://www.fileshare.ro/925476357.645 ,http://www.fileshare.ro/925480659.92, mia facut scvbad poze cand leam trimis mia dat aceasta eroare pe yahoo mess si mia sters din poze miau ramas doar 3 http://www.fileshare.ro/925497869.12 asta e eraorea ce mia dat si mia sters din poze dar eu cred ca din alea 3 e destul de clar:) [b] leam gasit si pe restu pfiu sa nu credeti ca am wall :: http://www.fileshare.ro/925515078.48 http://www.fileshare.ro/925519380.845 http://www.fileshare.ro/925523683.22 toate pozele aici:)
Iti sugerez sa pui TOATE pozele pentru ca ai pus aici decat 4 si lispeste cea mai importanta poza si anume prima ! mi-ai pus poza 5 de 2 ori ba chiar ai redenumit-o adaugand un (2) !!! Aia e cea mai importanta poza dak nu apare ramai cu ban ! iti zic si cum se numeste : halflife00.tga Si nu mai incerca sa le schimbi numele pentru ca oricum imi dau seama ca e alta din ce apare in ea ! Si apropo nimeni nu a zis ca ai wall ... dang dang.... vezi cum te dai de gol singur..... Hai ciau |
|
| |
adr Membru
Sex : Numarul mesajelor : 13 Varsta : 35 Localitatea : vadu izei Hobby/Distractii : atv Data de inscriere : 13/02/2009
| Subiect: asteas Vin Feb 13, 2009 5:04 pm | |
| | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: adr cu pozele Vin Feb 13, 2009 5:15 pm | |
| |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: adr cu pozele Vin Feb 13, 2009 5:17 pm | |
| totzi jucatorii din romania itzi suspecti de cheaturi dupa ultima isprava a tegului la dota =)) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: adr cu pozele Vin Feb 13, 2009 5:22 pm | |
| - XozzE a scris:
- totzi jucatorii din romania itzi suspecti de cheaturi dupa ultima isprava a tegului la dota =))
CE au facut XozzE ca nu stiu , baga mare sa ma informez si eu |
|
| |
XozzE Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: adr cu pozele Vin Feb 13, 2009 11:12 pm | |
| cel mai bun jucator de dota din lume avea cheats =)) | |
|
| |
adr Membru
| Subiect: svc scuze ca te jignesc da esti prot Sam Feb 14, 2009 6:50 am | |
| ba salveza toate pozele iale in rand sa vezi leai facut foarte repede nu am modificat nici o poza bate-te coaile salveazale si iale in rand doamne atata nu stii | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 8:28 am | |
| - moody- a scris:
- ce ai ma cu el de il faci prost si il injuri pe-acolo
moody mai taci si nu mai posta unde postez eu OK ? Vezi-ti de ale tale nu te mai baga ! E a nus cata oara cand iti zic ! LASA-MA ! Si adr ti-am zis sa nu mai postezi banul ramane codar infect ! |
|
| |
adr Membru
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 11:57 am | |
| daomne svcbad cu dreq sa vezi aceeas poza si e total diferita ... uite steam idu meu STEAM_0:0:19308896 | |
|
| |
adr Membru
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 1:46 pm | |
| sper sa mi se scota banu inca am ban pe server si inca odata nu am modificat nici o poza nici nu am schimbat numele svcbad a vreut sa ma scoata cu orice pret de pe server a facut pozele asa de repede ca sa aibe pe ce sami dea motiv si svcbad daca te crezi asa tare cu god pe sv hai la un 1vs1 frate daca te tine pusca pe adminu t au amitt01 steam id fricos | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 2:53 pm | |
| ba ma lasi mi-ai pus aceiasi poza de 3 ori pe forum moody nu mai comenta dak nici macar nu te uiti la poze asa ca taci ! si cum am zis banul ramane pana apar pozele TOATE !
Si moody atata timp cat tu joci pe alte servere gen al lui jad sau alte servere in afara de kappa si pe kappa intrii odata pe luna nu cred ca e cazul s t "implici" atat ! App sa spre informatia ta era cu mine in echipa adr si iti mai zic a mia oara dak ai chef de cearta cauta in alta partea ti-am zis ca esti AGASANT u cu me nu ai ce discuta nu inteleg ce tot te bagi atat cu me in seama nu ai ce face ! Nu a raspuns nimeni vii tu repede cu trompeta ! Hai gata si sper sa fie ultima data cand postez aici ! Si adr pana apar pozele toate repet ! TOATE ! vei ramane cu ban ! |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 3:14 pm | |
| Daca unui jucator i s-au facut poze si nu le-a postat pe TOATE nu i se scoate banu dupa cum vrea "p*** ta" ca nu e serveru tau si eu sincer nu am chef sa joc cu toti ratatii/codatii ... ok ? Asa ca lasa-i in plm banu ,oricum daca-l prind pe server ii dau ban. | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 3:18 pm | |
| si de unde stii ca lui Domnu cu D MARE svcbad i s-a luat de el si l-a banat aiurea? rog pe adr sa spuna data si ora cand i s-au facut pozele, cristian sa se uite in log si sa spuna exact cate poze i-a facut SVCBAD cu S V C B A D mare adr scuze, pana atunci ban...oricum Cristian te rog uita-te in LOG si dupa aceea vom vedea cine e ala mai rupt si ala cu " " mare si inca ceva SVCBAD termina cu insulte-le aiurea | |
|
| |
WAVE VIP
Sex : Numarul mesajelor : 265 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : snowboarding Data de inscriere : 07/12/2008
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 3:25 pm | |
| Foarte buna treaba, ziua/ora sa vedem cine are dreptate ...pana atunci ban. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 3:44 pm | |
| - moody- a scris:
- si de unde stii ca lui Domnu cu D MARE svcbad i s-a luat de el si l-a banat aiurea? rog pe adr sa spuna data si ora cand i s-au facut pozele, cristian sa se uite in log si sa spuna exact cate poze i-a facut SVCBAD cu S V C B A D mare
adr scuze, pana atunci ban...oricum Cristian te rog uita-te in LOG si dupa aceea vom vedea cine e ala mai rupt si ala cu " " mare si inca ceva SVCBAD termina cu insulte-le aiurea Dak il banam aiurea nu faceam poze "domnule moody cu m mic" si dak te uitai si tu la poze mister "m" nu mai comentai atat ! Ok uitati-va in lOG acolo ce vedeti ? ca am scos immunitatea si am facut 5 poze ! =))))) Si indiferent de cate poze i-as fi facut eu i-am cerut prima poza dar nu citesti tot ! Pana atunci banel repede tu marele shaman scoti banul. editarea: PS: Pozele sunt facute in ziua cand erai si u pe server si sufereai de HL ba il bagai ba il scoteai dar te faci ca nu stii
Ultima editare efectuata de catre SvcBad in Sam Feb 14, 2009 3:57 pm, editata de 1 ori |
|
| |
XozzE Moderator
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 3:51 pm | |
| sincer nu mai inteleg nimik eu unu ma joc si contra codatzi contra catzi am jucat la mixuri mam saturat dar nah astai Romania nai cei face dupa cum mari celebritatzi exemplu zph sau loat totzi dupa el nu ma mira faptul ca ar fi codatzi in diviziile inferioare pejele gen D si C unde nu cam baga nimeni de seama nimik | |
|
| |
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 3:54 pm | |
| mai vorbim cand vedem cine are dreptate aaa si inca un lucru svcbad in log arata si numele pozelor, cred adr da-mi add la cs.moody pana cand raspunde Cristian topic locked. | |
|
| |
Cristian Admin server
Sex : Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 65 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 4:38 pm | |
| - SvcBad a scris:
- ba ma lasi mi-ai pus aceiasi poza de 3 ori pe forum moody nu mai comenta dak nici macar nu te uiti la poze asa ca taci ! si cum am zis banul ramane pana apar pozele TOATE !
Si moody atata timp cat tu joci pe alte servere gen al lui jad sau alte servere in afara de kappa si pe kappa intrii odata pe luna nu cred ca e cazul s t "implici" atat ! App sa spre informatia ta era cu mine in echipa adr si iti mai zic a mia oara dak ai chef de cearta cauta in alta partea ti-am zis ca esti AGASANT u cu me nu ai ce discuta nu inteleg ce tot te bagi atat cu me in seama nu ai ce face ! Nu a raspuns nimeni vii tu repede cu trompeta ! Hai gata si sper sa fie ultima data cand postez aici ! Si adr pana apar pozele toate repet ! TOATE ! vei ramane cu ban ! Nu stiu care lipseste dar sigur o poza se repeta. Poate fi o greseala sau este facuta cu premeditare... | |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: adr cu pozele Sam Feb 14, 2009 4:53 pm | |
| | |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: adr cu pozele Mar Feb 17, 2009 9:04 am | |
| Cristian astept un raspuns...am deblocat topicul. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: adr cu pozele Mar Feb 17, 2009 12:35 pm | |
| Sa apara poza aia care a observat si Cristian ca lipseste si ii scoti banul !Pana atunci stai chill ! Nu inteleg dc te agiti atat pt ala ca tovarasul tau nu ! dang dang.... |
|
| |
moody Administrator
| Subiect: Re: adr cu pozele Mar Feb 17, 2009 2:52 pm | |
| stai chill auzi =)) ori scrii tot english ori nu mai suferi pe burta 0 | |
|
| |
adr Membru
| Subiect: Re: adr cu pozele Mar Feb 17, 2009 5:05 pm | |
| voi intelegeti ca svcbad face pe smecheru pana mea mia facut 6 poze nici nu am apucat sa vad astia ia fost si scopul sa aibe motiv ca pozele seamana se da pe fata | |
|
| |
adr Membru
| Subiect: Re: adr cu pozele Joi Feb 19, 2009 5:02 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: adr cu pozele | |
| |
|
| |
| adr cu pozele | |
|