Am deschis un nou topic pentru a "instiinta" toti adminii cu cateva "stiri" in legatura cu codurile.
Am citit pe cateva situri ca a aparut aim respectiv wall care nu iese in poze ( vac2 ) si bine-nteles nu se mai pune problema ca wall pentru vac2 nu exista ! Pentru ca exista dar iese in poze ! Cat despre acele chaturi de care am auzit si nu ies in poze , pentru playerii care li se fac poze si reseie din ele ca nu au nimic asta nu inseamna ca nu au coduri !
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
nu are cum sa nu iasa in poze, orice wall iese in poze cat de bun ar fi, cand iti da ss, iti ia poza din pc, ca si cum ai apasa butonul print, poate sa fie cel mai cel wall odata ce ti-a facut ss MAI ALES CU EXECCLIENT e ca si facuta treaba, doar sa iti dea poza.
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Wall . Aim Mar Feb 10, 2009 7:31 pm
Descriere: wall-ul este automat, si are un fel de program care detecteaza comanda "screenshot" "snapshot" si inchide wall-ul; iar pozele se fac cu 1 sec dupa.
asta e citat de pe un site sau forum ce o fi... se vorbeste acolo despre el si cel care a postat a zis ca l-a si avut si l-a testat deci exista.
moody Administrator
Sex : Numarul mesajelor : 270 Varsta : 33 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
Subiect: Re: Wall . Aim Mar Feb 10, 2009 9:35 pm
anti snapshot system si mai nou silent aim care din pacate nu ies la poze si sunt extrem de greu de sesizat chiar si ptr un admin experimentat partea fun este ca mai devreme sau mai tarziu cand steamul se updateaza sigur contul utilizatorului va fi banat
Ultima editare efectuata de catre Ghizmo in Mar Feb 10, 2009 9:43 pm, editata de 1 ori
Sex : Numarul mesajelor : 3 Varsta : 34 Localitatea : tgv Hobby/Distractii : cese Data de inscriere : 14/11/2008
Subiect: Re: Wall . Aim Mar Feb 10, 2009 9:43 pm
Exemplu de silent aim : Celebrul snAke sNk, cred ca i`ati vazut pe youtube filmele demonice, cat despre el..este subiect de chat pe toate formurile/site`urile..etc
akles Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 379 Varsta : 37 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Sex : Numarul mesajelor : 158 Varsta : 36 Localitatea : Sibiu Hobby/Distractii : Clubing Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: Wall . Aim Mier Feb 11, 2009 3:37 pm
asa dadea asta si pe server si tot asa avea nick =)) extreme ala ahahahahah
Gizmo Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 464 Varsta : 39 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Pumping Iron Data de inscriere : 24/11/2008
Subiect: Re: Wall . Aim Joi Mai 21, 2009 4:37 pm
Silent aim + wall imaginati-va ce se intampla daca dezactivezi wallul si lasi doar aimul. Este Counter-Strike Source dar se gaseste si pe CS 1.6 ..... noua generatie de codati
secure Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 108 Varsta : 37 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 03/11/2008
Silent aim + wall imaginati-va ce se intampla daca dezactivezi wallul si lasi doar aimul. Este Counter-Strike Source dar se gaseste si pe CS 1.6 ..... noua generatie de codati
omg incredibil cum da ala .. ce draq se intampla cu cs-ul asta .. e mai rau ca in wanted ce vad
Gizmo Moderator
Subiect: Re: Wall . Aim Joi Mai 21, 2009 5:05 pm
secure a scris:
Ghizmo a scris:
omg incredibil cum da ala .. ce draq se intampla cu cs-ul asta .. e mai rau ca in wanted ce vad
Tinta nu ii mai sare de pe un adversar pe altul iar daca scoate wallul si ii face cineva poze ce o sa iasa in poze Logic ca nu o sa iasa nimic si uite asa vine zeul pe forum toarna chipurile o reclamatie si o sa mai spuna ca noi nu stim sa jucam facem abuz de comenzi ca el este clona lui Spawn
Djabula Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 51 Varsta : 32 Localitatea : Constanta Hobby/Distractii : cs :D Data de inscriere : 23/04/2009
))asta chiar e penal...oricum,teoretic,e mai usor de prins decat unu cu wall si atata,ptr ca te uiti pe el si daca trage dupa muste si omoara 4 insi...e clar.in fine...sfatul meu este sa nu mai postati chestii deastea decat la o rubrica unde nu au acces decat admini(ma rog ca nu e nimic anormal sa ii atraga si pe unii idntre ei,stim noi care...)ptr ca sar putea sa inspirati multe persoane si nu ca l-ar folosi pe serverul vostru ca e steam onlly si nu merita sa pierzi contul de steam,dar sar putea sa fie utilizat din ce in ce mai des si voi ii faceti reclama...appce fericiti sunteti ca "nu mai sunt pe server"am vazut si azi ce jucau baietii linistit,crezand ca eu nu sunt printre ei. =))
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
djabula e putsin ciudat sa vorbesti tu despre codati cand tu pana una alta esti unu de ai lor:)) pe mine unu ma amuza situatia
RePs0L bot
Sex : Numarul mesajelor : 1 Varsta : 35 Localitatea : cta Hobby/Distractii : moto Data de inscriere : 08/05/2009
Subiect: Re: Wall . Aim Joi Mai 21, 2009 6:03 pm
Djabula a scris:
))asta chiar e penal...oricum,teoretic,e mai usor de prins decat unu cu wall si atata,ptr ca te uiti pe el si daca trage dupa muste si omoara 4 insi...e clar.in fine...sfatul meu este sa nu mai postati chestii deastea decat la o rubrica unde nu au acces decat admini(ma rog ca nu e nimic anormal sa ii atraga si pe unii idntre ei,stim noi care...)ptr ca sar putea sa inspirati multe persoane si nu ca l-ar folosi pe serverul vostru ca e steam onlly si nu merita sa pierzi contul de steam,dar sar putea sa fie utilizat din ce in ce mai des si voi ii faceti reclama...appce fericiti sunteti ca "nu mai sunt pe server"am vazut si azi ce jucau baietii linistit,crezand ca eu nu sunt printre ei. =))
urate demourile alea...sunt si jucatori care dau asa bine,dar nu cred ca a nimerit chiar unu idntre ei pe kappa...hai ca poate in peretele ala sa zici ca ai tras ca,oricum acolo se trage de obicei,cu toate ca ai avut precizie cam mare,dar cnd ieseai direct pe om nu prea stiu ce sa mai zici.oricum,are dreptate cred in legatura cu acele aimuri ,pentru ca mai mult le faceti reclama.maine poimaine il vezi si cu deala pe server.hf
Gizmo Moderator
Subiect: Re: Wall . Aim Joi Mai 21, 2009 6:39 pm
Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP Djabula [ 59 Mesaje ]
RePs0L [ 2 Mesaje ]
Ai probleme grave daca ai inceput sa iti dai reply singur
Vassago New Member
Sex : Numarul mesajelor : 8 Varsta : 40 Localitatea : timisoara Hobby/Distractii : sala, cs & GRLS ^^ Stare de spirit : in general buna :) Data de inscriere : 10/01/2009
Subiect: Re: Wall . Aim Joi Mai 21, 2009 6:50 pm
gg SvC & Ghizmo pt descoperiri; interesant...vad ca au evoluat codatii astia destul de mult in ultimul timp. Oricum cred ca o sa se ocupe cei de la Valve si de ei, scot ei ceva update, patch sau ceva pana la urma, asa au facut intotdeauna... dar pana atunci, trebuie din pacate sa induram fenomene de genu Djabula.
Noroc domnilor .
pN0 VIP
Sex : Numarul mesajelor : 278 Varsta : 34 Localitatea : Iasi Hobby/Distractii : cs/ femeile:) Stare de spirit : high Data de inscriere : 07/03/2009
Utilizatori care au trimis mesaje de la acest IP Djabula [ 59 Mesaje ]
RePs0L [ 2 Mesaje ]
Ai probleme grave daca ai inceput sa iti dai reply singur
hahahahah asta isi da singur repy foarte tare ! hahahha
FrN Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 68 Varsta : 33 Localitatea : Lupeni Hobby/Distractii : Counter-Strike,Fotbal. Stare de spirit : :X Data de inscriere : 26/02/2009
urate demourile alea...sunt si jucatori care dau asa bine,dar nu cred ca a nimerit chiar unu idntre ei pe kappa...hai ca poate in peretele ala sa zici ca ai tras ca,oricum acolo se trage de obicei,cu toate ca ai avut precizie cam mare,dar cnd ieseai direct pe om nu prea stiu ce sa mai zici.oricum,are dreptate cred in legatura cu acele aimuri ,pentru ca mai mult le faceti reclama.maine poimaine il vezi si cu deala pe server.hf
nici nu stii sa te ascunzi=)))))))))) .Era evident ca tu esti ) .. Si inca ceva )) ---> CODAT INFECT <--- )). Te credeai ZEU pe server si cand colo vai de pla ta....
Release Activ member
Sex : Numarul mesajelor : 303 Varsta : 31 Localitatea : IASI Hobby/Distractii : fotbal, gaming Stare de spirit : straight Data de inscriere : 01/12/2008
Ba , eu unu din cate am inteles ala joaca de la sala , poate o fi intrat altu de pe pc ala cu , contul lui desigur si a postat ! Parerea mea , daca nu e asa , chiarca , cum sa iti dai reply =))))))) !
secure Moderator
Sex : Numarul mesajelor : 108 Varsta : 37 Localitatea : Campina Hobby/Distractii : fotbal Data de inscriere : 03/11/2008